AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

dilajla
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la dilajla » 03 apr 2012, 22:48

Milan nije igrom zaslužio prolaz, ali drugi penal je očito ih srezao do korijena.
Do 2 penala su igrali igru kakvom se jedino može igrati s Barsom, ali to nije pomoglo.
Definitivno treba potpisati peticiju da se padavičarima odmah dadne pehar i da poštede narod ove farse.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 03 apr 2012, 22:49

mislim, Milan nije ni zaslužio da prođe, ne uzimajući u obzir penale..
prošla je bolja ekipa u ove dvije utakmice, nadigrali su Milan u svim segmentima igre, penal je možda bio prestrog, al eto, da ne bi penala, utrpali bi ga i drugačije..
tako da čestitke Milanu, al preko ovakve ekipe se ne može!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2012, 22:51

Da je povlačenje u 16m prekršaj - jeste
Da se toliko često i uvijek svira - nije

suci često previde ovakve situacije i ne sviraju ih kao kaznene udarce, večeras ne, da li je prestrogo ili ne ostaje da se pita onog ko je pravila donosio i ''pisao''
Milan nije mogao bolje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 03 apr 2012, 22:51

vrebac86 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:ko se brani 180 minuta u LP i ne zasluzuje da prodje a ovaj Milan niti ima kvalitet.Barselona je bez po muke davala golove i pravila sanse.
daj ne seri sa "po muke", dans su ih dobro namucili, i nije bilo bas jednostavno! >Da je Barca bolja, jest i zasluzeno je pobijedila ali Milan je igrao dobro ,mislimna granici svoji mogucnosti!
sto kod 2-1 za Barselonu nisu pritisli ili kod 1-0 ? I tada je Barselona imala igru, sto nisu? Nisu jer nisu mogli i odlucili se na neku srecu.Glupo je ocekivat da ce Nocerino davat onakve golove a Milan samo cekat da mu Barsa pokloni onakvu gresku opet i opet.Naivno u najmanju ruku.Osasuna je krenula od prve minute agresivno i zabila Barseloni 3 a Milan ceka greske, docekao je jednu, a drugu... i tako docekase da se vrate kuci jer nemaju petlje da pritisnu.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 03 apr 2012, 22:54

retro je napisao/la:Pusti njega, njegov bi Juventus i Conte napao i primio 5 komada.

Kako ne mozete shvatiti da ovu Barcu ne mozete napasti, sa Abateom i Antoniniem na bekovima i Ambrosiniem na zadnjem veznom.
Milan je u obje utakmice igrao onako kako i treba da se igra, cvrsto u odbrani i na par kontri pokusati dati gol.
Tako ce igrati i Chelsea, kao i svaki drugi tim na svijetu.

Kako je Real uzeo kup prosle godine, sigurno su napadali od prve minute, kako da ne, svi iza lopte i cekaj sansu.
Osasuna je mogla a eto kao Milan nije mogao? Mogao je nego nisu imali muda.Real M je agresivnom igrom namucio Barselonu, pogledaj zadnji derbi pa ce ti bit jasno.Uostalom Milan je sam sebe izbacio jer nije posteno ni pokusao, sta su mislili? da ce Ibra da razbaca cijelu odbranu Barselone koja je uzgred smijesna, da se ta ista obrana vise pritisnula bilo bi i vise golova al nije jer je Alegri odlucio da ceka.. pa eto docekao je.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2012, 22:55

Buffon je napisao/la:
retro je napisao/la:Pusti njega, njegov bi Juventus i Conte napao i primio 5 komada.

Kako ne mozete shvatiti da ovu Barcu ne mozete napasti, sa Abateom i Antoniniem na bekovima i Ambrosiniem na zadnjem veznom.
Milan je u obje utakmice igrao onako kako i treba da se igra, cvrsto u odbrani i na par kontri pokusati dati gol.
Tako ce igrati i Chelsea, kao i svaki drugi tim na svijetu.

Kako je Real uzeo kup prosle godine, sigurno su napadali od prve minute, kako da ne, svi iza lopte i cekaj sansu.
Osasuna je mogla a eto kao Milan nije mogao? Mogao je nego nisu imali muda.Real M je agresivnom igrom namucio Barselonu, pogledaj zadnji derbi pa ce ti bit jasno.Uostalom Milan je sam sebe izbacio jer nije posteno ni pokusao, sta su mislili? da ce Ibra da razbaca cijelu odbranu Barselone koja je uzgred smijesna, da se ta ista obrana vise pritisnula bilo bi i vise golova al nije jer je Alegri odlucio da ceka.. pa eto docekao je.

Bola ne budi smijesan covjece, poredis jednu od 38 utakmica u prvenstvu sa onom cetvrtfinalnom lige prvaka ? Boze moj kakvi nobovi ovdje pisu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Badzi
Kontakt:

Post Postao/la Badzi » 03 apr 2012, 22:55

Jednostavno su vam sjebali koncepciju s onim penalom. Ono ni u PLBiH(i to kupljenoj utakmici)se ne bi sviralo. Povraca mi se koliko je to bagav klub,fuj!
PAZZA INTER AMALA

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 apr 2012, 22:56

Proći nismo zaslužili ni 1% jer nismo ništa napravili u dvije utakmice.

Ali ono je smiješan penal, kontakt je bio vidan morao je doći i upozoriti igrače, a ne onako postupit.

Previše u ovoj "Mega ekipi" ima padavičara i simulatora , onaj prekršaj Xavia u 1. pol je bio za žuti karton nogu podigao u koljeno Ambrosiniu. Al naravno to Xavi kako dat tom nevinašcetu žuti.

Prvi grub start Milana odma žuti karton ipak to su talijani.

FORZA MILAN!!!

@ Buffon pa kako te čovječe nije stid , de samo pogledaj šta drugi pišu i ko sve piše.. :roll:
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 03 apr 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 apr 2012, 22:57

Nemaju kvalitet da stisnu. Milan je pun potrosenih igraca i polukvaliteta. Neko je stavio klip iz polufinala 2006e. Uporedite sastave onda i sada. Barcelona je tada bila slabija nego sad, a Milan je bio neuporedivo jaci onda nego sad. E u tome je razlika.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 apr 2012, 22:57

Badzi je napisao/la:Jednostavno su vam sjebali koncepciju s onim penalom. Ono ni u PLBiH(i to kupljenoj utakmici)se ne bi sviralo. Povraca mi se koliko je to bagav klub,fuj!
A zasto ne spomenes penal iz prve utk na Pujolu i onu sumnjivu situaciju na Alexisu, to si zaboravio ili sta?

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 apr 2012, 22:58

Navijač Chelsea: Znam kako ti je.
Navijač Milana: Ne, ne znaš...
Navijač Chelsea:Ooooo, znam! :mrgreen:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 03 apr 2012, 22:59

Titova-Juga je napisao/la:

Bola ne budi smijesan covjece, poredis jednu od 38 utakmica u prvenstvu sa onom cetvrtfinalnom lige prvaka ? Boze moj kakvi nobovi ovdje pisu...
imali ste dvije utakmice niti u jednoj niste napali i pritisli, nedostojno i nedovoljno za polufinale LP.
Inter je prosao Barselonu tako sto su kod kuce grizli a u gostima zatvorili se, a vi i kod kuce i na strani.heh pa tako se ne ide dalje ni u Coppa Italia, sto vam je demonstirano.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 apr 2012, 22:59

ja reko pa proreko :lol: :lol:
IlPrincipe je napisao/la:Ja ću utakmicu gledati opušteno, potpuno neutralno. Tako će mi biti lakše kada izgubimo jer u podsvjesti sam siguran da ćemo izgubiti ali eto ... nada uvijek postoji 8-)

Get a life ...

Barsa 3:1 Milan ;)
btw

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 03 apr 2012, 22:59

Buffon je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:ko se brani 180 minuta u LP i ne zasluzuje da prodje a ovaj Milan niti ima kvalitet.Barselona je bez po muke davala golove i pravila sanse.
daj ne seri sa "po muke", dans su ih dobro namucili, i nije bilo bas jednostavno! >Da je Barca bolja, jest i zasluzeno je pobijedila ali Milan je igrao dobro ,mislimna granici svoji mogucnosti!
sto kod 2-1 za Barselonu nisu pritisli ili kod 1-0 ? I tada je Barselona imala igru, sto nisu? Nisu jer nisu mogli i odlucili se na neku srecu.Glupo je ocekivat da ce Nocerino davat onakve golove a Milan samo cekat da mu Barsa pokloni onakvu gresku opet i opet.Naivno u najmanju ruku.Osasuna je krenula od prve minute agresivno i zabila Barseloni 3 a Milan ceka greske, docekao je jednu, a drugu... i tako docekase da se vrate kuci jer nemaju petlje da pritisnu.
Kralju i zvanicno ti predajem titulu za najglupljeg na forumu AC Milan, citam tvoje postove od prosle utakmice Milan - Barsa i ne mogu da se nacudim tvojim glupostima koje pises, vidi se da se potrudis napisat gluposti, ja ne znam samo sta moderator foruma radi kad pusti takve likove da pisu i tjera svojim postovima druge da se nerviraju bez potrebe, nit je tvoje sta tacno sto pises nit ima bilo kakvog osnova, stvarno ti svaka cast

toliku ljubomoru sto juventus nije veceras igrao ne mogu shvatit
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2012, 23:00

Buffon je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

imali ste dvije utakmice niti u jednoj niste napali i pritisli, nedostojno i nedovoljno za polufinale LP.
Inter je prosao Barselonu tako sto su kod kuce grizli a u gostima zatvorili se, a vi i kod kuce i na strani.heh pa tako se ne ide dalje ni u Coppa Italia, sto vam je demonstirano.

Inter je imao fizickiji mocnije igrace + boljeg takticara koji je znao zatvoriti utakmicu totalno.
Milan nikada nije gajio takav nogomet iako protiv Barce svak izgleda tako..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 03 apr 2012, 23:01

Shevchenko4ever je napisao/la: Kralju i zvanicno ti predajem titulu za najglupljeg na forumu AC Milan, citam tvoje postove od prosle utakmice Milan - Barsa i ne mogu da se nacudim tvojim glupostima koje pises, vidi se da se potrudis napisat gluposti, ja ne znam samo sta moderator foruma radi kad pusti takve likove da pisu i tjera svojim postovima druge da se nerviraju bez potrebe, nit je tvoje sta tacno sto pises nit ima bilo kakvog osnova, stvarno ti svaka cast

toliku ljubomoru sto juventus nije veceras igrao ne mogu shvatit
a ta titula je bila kod tebe pa je sad meni dajes?Hvala ne treba mi, zadrzi je, ja iznosim svoje misljenje.Ako ti se ne svidja sta cu ti ja, ja tebe nisam nazvao glupim iako se ne slazem s tobom.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 apr 2012, 23:02

Zabijemo sami sebi prvi gol,bezveze se gubi lopta na centru
Penal numero due???-da nije smijesno bilo bi zalosno,
Idemo sad po scudetto i to je to.
Forza Milan!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 apr 2012, 23:02

suma sumarum, barsa zasluženo,
ali u 2 utakmice da ne zabiju gol iz akcije jednom milanu sa ionako slabom odbranom koja je još ismasakrirana ozljedama je bruka za toliko izvikan tim.
ono, dva penala zabili i iniesta iskoristio odbijanac stvarno impresivno da od tih par miliona dodavanja koje su imali nisu zabilježili asistenciju, vrhunski fudbal u svom punom svjetlu. :roll:

milan se okreće ligi i abd traženju mušterije za pata na ljeto(al hajd sad nađi takve budale da ga uzmu)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 apr 2012, 23:03

MaGiCa je napisao/la:Nemaju kvalitet da stisnu. Milan je pun potrosenih igraca i polukvaliteta. Neko je stavio klip iz polufinala 2006e. Uporedite sastave onda i sada. Barcelona je tada bila slabija nego sad, a Milan je bio neuporedivo jaci onda nego sad. E u tome je razlika.
Nije niko ni reko da smo jaci, niti dacemo ih podera niti dacemo im parirat. Svi znamo ko igra u Milanu i kako. Ne moze Noce pritiskat cijelo vrijeme frajer igra non stop od pocetka sezone. Prije je Anceloti znao odmorit cijeli tim a i izmjene u ligi prije utakmice u LP. U barci su i tad igrali i xavi i iniesta samo sto su obadvojica vezali kopacke Ronaldinhu.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 apr 2012, 23:05

IlPrincipe je napisao/la:ja reko pa proreko :lol: :lol:
IlPrincipe je napisao/la:Ja ću utakmicu gledati opušteno, potpuno neutralno. Tako će mi biti lakše kada izgubimo jer u podsvjesti sam siguran da ćemo izgubiti ali eto ... nada uvijek postoji 8-)

Get a life ...

Barsa 3:1 Milan ;)
btw

slika
Kad vec postavljas
slika

Sretno u ligi.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.