Koje legende

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

dobar dan Kolumbo!!!DesimaL je napisao/la:Znaci ovako birate ko ce pucati slobodne![]()
Koje legende![]()
kakva utakmica je to samo bilasonik24 je napisao/la:kad smo vec kod Reala, evo jedna fina slika, doduse birvaktile, al jaka![]()
nemoj da budes arogantan,covjek lijepo govori,bez imalo provokacijeproFCB je napisao/la:
dobar dan Kolumbo!!!
eee momak fino si to primjetio,hehehheSajmerit je napisao/la:znaci ocekuje nas prejaka utakmica u polufinalu real-bayern po meni najbolje utakmice koje sam gledao su bile izmedju ova dva tima,bice tesko,sve je otvoreno ko da vise golova u gostima vjerovatno ide dalje![]()
Koliko ce biti karte za utakmicu i kako se mogu kupiti mimo centrotursa ?pasha_the_one je napisao/la:Za sve navijace Bayerna a i Reala
http://www.centrotours.ba/loc/uefapf12.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Putovanje na 1/2 finale LP ... utakmica u Minhenu.
CIJENA: 229,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo -Minhen –Sarajevo (kapacitet autobusa zavisi od broja prijavljenih putnika),
- 1 noćenje sa doručkom u ½ sobi u hotelu 2+/3* u Minhenu,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Fakultativni izleti i ulaznice; obavezno PZ osiguranje 6,00 KM
* Doplata za 1/1 sobu 45,00 KM. * Kalkulacija rađena na bazi minimalno 40 putnika.
za mene je deff bilo kontakta,al smatram da nije bilo potrebe da se on stavlja u centar paznje i da rjesava utakmicu! Po meni je trebao ih obojicu opomenuti i ponoviti izvodjenje kornera!bavaraccccc je napisao/la:znam da je off topic ali sta mislite je li postojao drugi penal koji je dosuđen za barcu?ja mislim da ne!
a kolika je cijena karte???Shatterhand je napisao/la:Koliko ce biti karte za utakmicu i kako se mogu kupiti mimo centrotursa ?pasha_the_one je napisao/la:Za sve navijace Bayerna a i Reala
http://www.centrotours.ba/loc/uefapf12.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Putovanje na 1/2 finale LP ... utakmica u Minhenu.
CIJENA: 229,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo -Minhen –Sarajevo (kapacitet autobusa zavisi od broja prijavljenih putnika),
- 1 noćenje sa doručkom u ½ sobi u hotelu 2+/3* u Minhenu,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Fakultativni izleti i ulaznice; obavezno PZ osiguranje 6,00 KM
* Doplata za 1/1 sobu 45,00 KM. * Kalkulacija rađena na bazi minimalno 40 putnika.
aj ziv bio kad projveris samo nam javi ovdje da znamo! mene cisto informativno zanima,nazalost nisam u situaciji da posjetim voljeni stadion!!!Makaveli je napisao/la:ja sam zainteresovan za vise informacija oko putovanja....
ukoliko niko odavde nema informacije :
koji je krajnji datum do kojeg se mogu rezervisati karte u centrotransu....
i isto pitanje vezano za rezervaciju ulaznice
...
provjericu kod centrotransa...iako mislim da neko mora znati oko drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.