Al' nikako da kaze tu salu, pa da otkaz dobije napokon!
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Al' kad glupan rece, ''neki kazu da Messi ne bi bio tu gdje jeste da nije Xavija i Inieste, tu postoji jedna sala o njima trojici. (10 sekundi pauze), i mnogi bi se sada sjetili te sale o njima trojici''
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 03 apr 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Valjda je rekao Mazinho?unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kemu ni incko ne moze otjerati!Edin TM87 je napisao/la:Al' kad glupan rece, ''neki kazu da Messi ne bi bio tu gdje jeste da nije Xavija i Inieste, tu postoji jedna sala o njima trojici. (10 sekundi pauze), i mnogi bi se sada sjetili te sale o njima trojici''
nema potpisa
To i ja pretpostavljam i samim tim ovaj komentar gubi na smislu,jer Alcantara zaista jeste iz nekog mesta blizu Barija i otac mu jeste Mazinho.Ne verujem da je toliki saban da kaze Maminho.Adi_Zepce je napisao/la:Valjda je rekao Mazinho?unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije valjda onaj Mazinho, fudbaler, sto je na svakom drugom Youtube clipu kada trazis najvece promasaje u fudbalu?Devil je napisao/la:To i ja pretpostavljam i samim tim ovaj komentar gubi na smislu,jer Alcantara zaista jeste iz nekog mesta blizu Barija i otac mu jeste Mazinho.Ne verujem da je toliki saban da kaze Maminho.Adi_Zepce je napisao/la:Valjda je rekao Mazinho?unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bas tako.Ja sam siguran da sam cuo MazinhoDevil je napisao/la:To i ja pretpostavljam i samim tim ovaj komentar gubi na smislu,jer Alcantara zaista jeste iz nekog mesta blizu Barija i otac mu jeste Mazinho.Ne verujem da je toliki saban da kaze Maminho.Adi_Zepce je napisao/la:Valjda je rekao Mazinho?unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne znam je li to taj.Rooney88 je napisao/la:Nije valjda onaj Mazinho, fudbaler, sto je na svakom drugom Youtube clipu kada trazis najvece promasaje u fudbalu?Devil je napisao/la:To i ja pretpostavljam i samim tim ovaj komentar gubi na smislu,jer Alcantara zaista jeste iz nekog mesta blizu Barija i otac mu jeste Mazinho.Ne verujem da je toliki saban da kaze Maminho.Adi_Zepce je napisao/la: Valjda je rekao Mazinho?
Mazinho bivsi igrac Fiorentine i Valencie izmedju ostalog,clan Brazila na SP 1994,osvajac Copa Americe sa Brazilom...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]Devil je napisao/la: Ne znam je li to taj.![]()
Mazinho bivsi igrac Fiorentine i Valencie izmedju ostalog,clan Brazila na SP 1994,osvajac Copa Americe sa Brazilom...
2:20
Ako ga je ovaj levat pravio onda stvarno ne znam...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ništa čovjek nije slagao......i rekao je mazinjo.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jeste... rekao je ''šesete''classic je napisao/la:Jel reko ono pred pocetak poluvremena: "Milism da Allegri nece nista mjenjat prije šesete minute"
Meni se tako ucinilo
I još je jaka situacija bila kads je Alves u prvom poluvremenu probio i ušao u šesnaesterac, malo duži for bio i Abbiati se ispriječi te oduze loptu a Kemo se dere :
''Sjajan prodor Valdesa''
stari i ja oplakali
a ohoooj i uhuuuuuu
stari počeo psovati (Milanista inače) i nadoveza se ''Ma Kemo potiraj voloveeee'' sarkastično... i ženski dio porodice oplakao
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tyler durden
- Kontakt:
Koji uzitak ce biti, kada budem morao pratit ligu prvaka uz morona Vugdalica 
sve je bolje od nepismenjaka sa ftv-a i bht-a,ja bi njima samo koridu iz čevljanovića dao da prenose i to u reprizi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
valjda će otići u penziju dogodinetyler durden je napisao/la:Koji uzitak ce biti, kada budem morao pratit ligu prvaka uz morona Vugdalica
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jao Keme sinoć i prosto-nemogućih rečenica 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Gledaj stajlinga kod Babica
gdje nadje ovu majicu ?? 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Probudite one koji su zaspali,ovdje jos nije gotovo
komentator na HRTu
komentator na HRTu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Najpotpuniji ugođaj gledati utakmice, emisije bilo kojeg sporta mi je na HRT-u. Da li je do navike ili čega već, ali kad gledam sport na HRT-u, sve mi je odlično i ravno do mora.Emir ZENICA je napisao/la:Probudite one koji su zaspali,ovdje jos nije gotovo
komentator na HRTu
No, moram priznati da se radujem bar jednoj utakmici LP iduće sezone na OBN-u, aBd, čisto da vidim koliko tone Venecija u BiH. Ako nije već potonula sa Kemom i sjajnim Borisom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, s obzirom na ove kadrovske promjene na HRT-u, jedini koji je i dalje u elementu im je Drago Ćosić. Balog je solidan kada je vođenje sportskog programa u pitanju, ali glede prijenosa tekme - tu baš i nije nešto naročito. A, o mlađem Sušecu ne bih trošio riječi. Mislim da svaku yebenu riječ on izgovori na njemu svojstven način. Liiiiiiil i slične gluposti su ga obilježile u posljednje 2 godine. Podsjeća me na Bitorajca u seriji "Bitange i Princeze".
Izgovori pravilno, al' se onda ispravi i u?ere motku.
Adis Hadžić je x puta bolji od svih naših komentatora koje moramo trpiti (Babić, Bilić, Spaho, Šuko, Kristić, Baho i Denis), samo ga Vugdalić kopa svojim "poštapalicama". Mada, s obzirom na kvalitet slike i tona, drago mi je što ćemo naredne godine gledali CL na OBN-u.
Adis Hadžić je x puta bolji od svih naših komentatora koje moramo trpiti (Babić, Bilić, Spaho, Šuko, Kristić, Baho i Denis), samo ga Vugdalić kopa svojim "poštapalicama". Mada, s obzirom na kvalitet slike i tona, drago mi je što ćemo naredne godine gledali CL na OBN-u.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bas ste bezveze tjerate me na ispiranje usiju a i nije vise interesantno ako je takoDevil je napisao/la:To i ja pretpostavljam i samim tim ovaj komentar gubi na smislu,jer Alcantara zaista jeste iz nekog mesta blizu Barija i otac mu jeste Mazinho.Ne verujem da je toliki saban da kaze Maminho.Adi_Zepce je napisao/la:Valjda je rekao Mazinho?unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.