FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

HEKTAP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HEKTAP » 03 apr 2012, 22:33

kenant je napisao/la:slika
ево " $ / ? ;)
slika
MrAmani96 je napisao/la:Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNA
" су ово "???!!! па ја не ' $ ' % "! " & " ? &!? $ ' ја " $ је ? $ право " у " " " - & $...
зар & " $ 3 " $, 2 " " $ $? Зар & " / у & су ' " 3 " " 2 "(? " ?). Зар на ' ' " " $ се ' " " ? " ??!

Овај & је свео & ' на ?, % ја $ за њега не " ' " $ $ " ове $ " & њене / " % " ' " ' уставно право $ " ?(& " & - ? " ? " $ ? је & " у $, тј. " се ? & па " не зна)
%!

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 03 apr 2012, 22:43

HEKTAP je napisao/la:
ево " $ / ? ;)
slika
MrAmani96 je napisao/la:Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNA
" су ово "???!!! па ја не ' $ ' % "! " & " ? &!? $ ' ја " $ је ? $ право " у " " " - & $...
зар & " $ 3 " $, 2 " " $ $? Зар & " / у & су ' " 3 " " 2 "(? " ?). Зар на ' ' " " $ се ' " " ? " ??!

Овај & је свео & ' на ?, % ја $ за њега не " ' " $ $ " ове $ " & њене / " % " ' " ' уставно право $ " ?(& " & - ? " ? " $ ? је & " у $, тј. " се ? & па " не зна)
%!
Ne znam da li znas za pjesmu od Zabranjenog pušenja - CUVA BOG ZELJU SVOG ! Dramaticna pjesma ;)
1921

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 03 apr 2012, 22:46

Sutra samo odlučno i hrabro !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 apr 2012, 22:47

Haj nas malo popustite ba sa ovim vasim slikama i ideologijama.Prvo slika stara ko grcka kakva grcka ko Atlantida.Drugo apsolutno si upravu ovo su bosanska pisma koja se koriste od pamtivijeka.Vidis da momak ne zivi ovdje vec negdje vani pa ne moze ovo da procita jer nije ucio u skoli.Iako vi sigurno ovo pismo koristite iz ljubavi prema Bosni i njenoj historiji,a ne u neke provokativne svrhe da bi od ove dijaspored dobili onakve odgovore.Da ne odem skroz u off.Sutra se nadam prolazu ne nadam se vec ga ocekujem,najbolje bi po nas bilo da ga odmah zabijemo pa da odmah osiguramo taj prolaz.Isto se tako nadam da cemo ostati ne porazeni i elegantno se vratiti kuci.Ocekujem rezultat 0:0 a nadam se 0:5 :D

? те / !!!
svoj ti pos'o !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 apr 2012, 23:37

Sutra bez vecih problema prolazimo. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 apr 2012, 23:46

Elegant je napisao/la:Sutra bez vecih problema prolazimo. ;)
Nemoj tako. Sutra ce biti teska utakmica, Borac ima imperativ, hoce da bar osvoji Kup jer nema sanse da osvoji titulu. Ako ih podcijenjimo onda ce biti vrlo tesko... Bice zanimljiva utakmica, to je sigurno. Abd prolazimo u finale, samo hrabro i pametno... Forza Zeljo!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 03 apr 2012, 23:54

HEKTAP je napisao/la:
ево " $ / ? ;)
slika

%!
:lol: :lol: :lol: opet ti, koliki debil moras biti ?? pises stvari koje veze nemaju sa temom nadam se da ce te banovati kao i @Trebinje, dolazis na temu i pises stvari koje veze nemaju sta bi ja trebao ?? postavljati slike udarnog transa sokolova, zastave Vulturesa itd. ?? ohladi se malo vidim previse si se uzrujao zbog sutrasnje utakmice očito da je tako kada igrate protiv velikih timova padnete u neku vrstu transa i euforije ;)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

old

Post Postao/la old » 04 apr 2012, 00:14

То " застава ?, то је транспарент ", ' % " " у " ? :D
& " онај ? $ "... :D

А за овог ? @trebinje се ? $ је ? $. :roll: Фрајер " " на ' ", " & &- " " & о " на $ Црвене $. Стварно % " $ $ $ & % " :geek:
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 04 apr 2012, 00:24

Dobro vas je više sa tim raspravama koje nikud ne idu ! U zabludi ste ako mislite nekog ubjediti u nešto i vozdra.

Evo moja neka procjena sastava :

-------------------------------------- Gušo-----------------------------------------

Čolić------------------ Vasilić----------------------Bogičević--------------------------- Kvesić

--------------------------- Jamak ---------------------- Nyema--------------------------------

Bešlija / Čolić ------------------------------- Bekrić ----------------------------------- ----------- Zeba

---------------------------------------- Adilović ------------------------------------------------

Čolić E. po meni u zadnje vrijeme pokazao da se uozbiljio tako da kažem a možda je i povrede zaliječio kako treba, uglavnom fino je odigrao ono vremena što je dobio priliku.Bešlija je opet dosta iskusniji, pa ćemo vidjeti.
Željo - My first love!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 04 apr 2012, 00:34

kosewsko hill je napisao/la:Dobro vas je više sa tim raspravama koje nikud ne idu ! U zabludi ste ako mislite nekog ubjediti u nešto i vozdra.

-------------------------------------- Gušo-----------------------------------------

Čolić------------------ Vasilić----------------------Bogičević--------------------------- Kvesić

--------------------------- Jamak ---------------------- Nyema--------------------------------

Bešlija / Čolić ------------------------------- Bekrić ----------------------------------- ----------- Zeba

---------------------------------------- Adilović ------------------------------------------------

Čolić E. po meni u zadnje vrijeme pokazao da se uozbiljio tako da kažem a možda je i povrede zaliječio kako treba, uglavnom fino je odigrao ono vremena što je dobio priliku.Bešlija je opet dosta iskusniji, pa ćemo vidjeti.
Zar Bogičević ne pauzira zbog crvenog kartona iz prve utakmice !? Čolić od prve s tim Bešliju ubaciti negdje dvadesetak min. pred kraj ;) inače to je to
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 00:39

Nema šanse da utakmicu započnemo bez Muamera Svrake, vodili smo diskusiju o tome nakon utakmice protiv Širokog i svi smo se složili tj. večina oko toga da je Svraka nezamjenljiv u ovoj ekipi. Prije će Bekrić na klupu nego Svraka, jer u današnjem fudbalu svakoj ekipi je potrebno par trkača, a Svraka je jedini igrač u našoj ekipi koji predstavlja neku verziju box-to-box igrača.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 04 apr 2012, 00:40

U pravu si, zaboravih na to.. Onda mora Ćutuk ili će Nyemu vraćat na stopera.Kako god, ja očekujem prolaz prvenstveno što smo razbili taj mentalni pritisak gostovanja , koji je bio prisutan prije Amara.Ne igraju više pod kočnicom i nemaju gubitnički mentalitet, to možda i najveći psoao koji je Amar uradio dosad.
Željo - My first love!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 apr 2012, 00:42

- ' " & &, ". $ ? ¥ у ' врху $, с " $ - " " ", а " се & је у првој " ¥ ". У тој " " ' ? $ $ &, а он се све теже " са ". " " не $ пуно, & & ', ? сутра " ' он ' пуно ". ? пуно " ' $ $ уђе & 60-70 " " " " ? ' &.
& ? стране - опет " " $, & $ ' $ " & не " Ступар, него " ? $.

А ' "'о у & ствар...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 04 apr 2012, 00:45

kosewsko hill je napisao/la:U pravu si, zaboravih na to.. Onda mora Ćutuk ili će Nyemu vraćat na stopera.Kako god, ja očekujem prolaz prvenstveno što smo razbili taj mentalni pritisak gostovanja , koji je bio prisutan prije Amara.Ne igraju više pod kočnicom i nemaju gubitnički mentalitet, to možda i najveći psoao koji je Amar uradio dosad.
Prije da će Nyema na mjesto stopera uostalom ne bi mu bilo prvi put, doveden je kao stoper, Ćutuk mislim da ne bi izdrzao pritisak jer bi mu bila prva tekma da započne od početka trema, pritisak bitne utakmice itd. a mislim da ce prije Svraka započeti nego li Jamak ali eto ostaje da se vidi ma skontat ce Amar neku taktičku varku u to sam siguran jer Božičić dosta polaže na formaciju protivnika ;)
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 00:46

Nyema više nikad neće igrati štopera, zato što je slab na toj poziciji, prvenstveno zbog loše 1 na 1 igre. To je moje mišljenje, jedino u nekim vanrednim okolnostima. I u prvoj utakmici sjetit ćete se da Amar nije htio da vrati Nyemu na štopera nakon što je Bogi pocrvenio, već je uveo Kerlu umjesto Svrake.

Činjenica je da sutra utakmica počinje sa 1:0 za nas, baš zbog toga će naši igrači biti mnogo opušteniji, a za Borac je ovo već utakmica sezone, igraju kući, znaju da moraju dobiti, pa i pritisak je mnogo veći na njima.

Borac nama u posljednjih 6 utakmica nama nije dao više od 1 gola u jednoj utakmica, a i poznato je da je Amaru najdraži rezultat od 1:0 i da zna odlično taktički postaviti ekipu, sve su to neke stvari koje idu u našu korist, a realno mi smo bolji od Borca, još ako se uzme u obzir da će oni sutra biti oslabljeni onda bi stvarno bilo iznenađenje, a i veliko razočarenje za sve nas ako ispadnemo.

Umrtviti maksimalno igru u prvih 20 minuta i ne primiti gol, ostalo će doći samo po svom.
Volim te, Željo!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 04 apr 2012, 00:53

SkyWallker je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:Dobro vas je više sa tim raspravama koje nikud ne idu ! U zabludi ste ako mislite nekog ubjediti u nešto i vozdra.

Zar Bogičević ne pauzira zbog crvenog kartona iz prve utakmice !? Čolić od prve s tim Bešliju ubaciti negdje dvadesetak min. pred kraj ;) inače to je to
Bogicevic nije igrao protiv travnika,ocistio se!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 04 apr 2012, 00:59

ScooTeR je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:

Bogicevic nije igrao protiv travnika,ocistio se!
Kao prvo zar je moguće da je zbog crvenog kartona dobio samo jednu utakmicu kazne !? a kao drugo zar nije posebno liga i KUP :?: :?: jer znam da je igrac Bojca zbog crvenog dobio tri utakmice kazne pa da su se zalili zbog toga sto nije mogao igrati prvu utakmicu
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 01:03

Igrač Borca je dobio 3 utakmica kazne zbog pljuvanja protivničkog igrača, tj. nesportskog ponašanja.

Prema pravilniku FSBiH, crveni kartoni se prenose sa Kup utakmica na ligu i obrnuto, a žuti kartoni ne. Bogičević nije dobio direktni crveni karton, već drugi žuti i automatski crveni, a to znači jednu utakmicu suspenzije.
Volim te, Željo!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 04 apr 2012, 01:05

Svi ste zaboravili Svraku :(... Sta ce Jamak umjesto njega

old

Post Postao/la old » 04 apr 2012, 01:06

" га /`о, него га је "?" ?. ' $ је у " онај " " " " Сарајева.

А њега ? " " ? ? на /, јер " 30 ? :lol:
Zadnja izmjena: old, dana/u 04 apr 2012, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 40 gostiju.