AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kad sam vidio da je Holandanin sudija znao sam da ce Barca dobiti penal i Milan crveni ...Ovo drugo nije bilo potrebno jer je utakmicu rijesio drugim penalom i jos s tim je podjelio 3 zuta kartona tj igraci su morali ulaziti u duele sa rezervom ...
Holandani uvijek navijaju za Barcu i ovo nikako nije smijo suditi sudija iz Holandije pogotovo ako jos uzmes jacinu njihove lige gdje lopta s jeden strane gola na drugi gol ide pola sata a u ovakvim utakmicama u minuti 10 puta gore dole sto je previsok tempo za ovakve sudije ...
Holandani uvijek navijaju za Barcu i ovo nikako nije smijo suditi sudija iz Holandije pogotovo ako jos uzmes jacinu njihove lige gdje lopta s jeden strane gola na drugi gol ide pola sata a u ovakvim utakmicama u minuti 10 puta gore dole sto je previsok tempo za ovakve sudije ...
Anti Nakarada
Raul7 je napisao/la:" Počinjem razumjeti Mourinha kad je rekao da sa ovakvim suđenjem ne možete ih pobjediti ovdje. Sada sam to iskustvo doživio i potpuno ga razumijem " Zlatan Ibrahimović
Dani Alves je odgovorio Ibrahimoviću: ''Barça mrvi sve redom i nekada ljudi ne znaju šta reći. Ja vjerujem da to boli.''
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajmo glavu gore idemo dalje dogodine ako bog da pa cemo da se svetimo svima
...sad treba uzeti titulu to je najvaznije i da igraci ne padnu psihicki naon ovog poraza....Barca je bolja ekipa ruku na srce i sa penalima ili bez ...Mi imamo razloga za nezadovoljstvo jer smo mogli napraviti iznenadjenje, ali sta je tu je ...Sad treba traziti dva veznjaka, beka i jos nesto u odbrani ako moze....ao moze kakav golman ako ne nista onda neka Abiatia i takodjer treba vidjeti sta je vise sa Patom .
Glavu gore momci nakon ovog poraza samo jaci mozemo biti

Glavu gore momci nakon ovog poraza samo jaci mozemo biti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
barsa na penale prosla milan

- SiggiSmallz
- Kontakt:
Slika govori vise od 1000 rijeci,postavio sam je i na Chelsea temu. 

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Mali u pobjedama,a još manji u porazu
Umjesto da prihvate poraz i ljudski cestitaju, sad reže, pjene i preostaje im da tuđe majke psuju i vrijeđaju sve redom. Mogu misliti šta bi tek pisali da su kojim cudom prošli dalje. Samo što se cuda ne dešavaju protiv Barce.

Zadnja izmjena: tech, dana/u 04 apr 2012, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
milan će izaći još jači iz ove sramote i skandala. ko zna možda berlusconiju ovo otvori oči i možda se odluči da gallianiju poveća budžet i onda ćelo dovede još jače igrače. realno za italiju milan je i ovako bog i batina uz par pojačanja bit će tako i dalje. za ostalo tu je MAFIA.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 04 apr 2012, 02:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
aj mali oladi malo....milan je i dalje veći klub od barse i to neće još godinama da se promjeni....tech je napisao/la:Mali u pobjedama,a još manji u porazuUmjesto da prihvate poraz i ljudski cestitaju, sad reže, pjene i preostaje im da tuđe majke psuju i vrijeđaju sve redom. Mogu misliti šta bi tek pisali da su kojim cudom prošli dalje. Samo što se cuda ne dešavaju protiv Barce.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ti ćeš mi reći šta zasužujem....rivaldova barsa je bila simbol lijepog fudbala i ekipe koju kradu sudije....zato sam ih i volio, ali vremena se mijenjajutech je napisao/la:Hajd ti stari promjeni taj avatar, ne zaslužuješ Rivalda u najsvetijem dresuDANTES je napisao/la:aj mali oladi malo....milan je i dalje veći klub od barse i to neće još godinama da se promjeni....tech je napisao/la:Mali u pobjedama,a još manji u porazuUmjesto da prihvate poraz i ljudski cestitaju, sad reže, pjene i preostaje im da tuđe majke psuju i vrijeđaju sve redom. Mogu misliti šta bi tek pisali da su kojim cudom prošli dalje. Samo što se cuda ne dešavaju protiv Barce.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
kakva barselona novopeceni klubic
ima ona jos da kaska za realom.milanom.liverpulom.bajern m.
ima ona jos da kaska za realom.milanom.liverpulom.bajern m.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Fan sam Milana ali Barca je bila bolja realno fizički i taktički naj momčad,a šta reći nažalost ti penali postali uvijek česti,sudac mi se nikako nije svidio mislim Holanđanin ,igra Barce me nije nešto ekstra ovaj put fascinirala,al fudbal je takav vidi se centralna moć tko vlada sponzori i marketing
nažalost takva vremena su!!!! 

Ostecen ACM kod drugog penala....bambina je napisao/la:Fan sam Milana ali Barca je bila bolja realno fizički i taktički naj momčad,a šta reći nažalost ti penali postali uvijek česti,sudac mi se nikako nije svidio mislim Holanđanin ,igra Barce me nije nešto ekstra ovaj put fascinirala,al fudbal je takav vidi se centralna moć tko vlada sponzori i marketingnažalost takva vremena su!!!!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Ko kaze da je Milan bolji od Barcelone taj je lud. Ali desi se ono sto najvise mrzim. Nepravedno sudjenje, a iz toga proizilazi neminovan poraz. Interesantno je kako to sudije vazda u LP sude uvijek u korist Barcelone. Mozda oni jesu najbolji ali to ne znaci da se treba svirati penal kada zagusti. Nakon prvih 10 minuta meni je jasno bilo kakvo ce sudjenje da bude. Barcelonini igraci ko bijeli medvjedi zasticeni, taknes Messija faul, Busketsa ne taknes opet faul jer je ovaj za Oscara. Fuj. Prvi penal postojao 100% tu moramo traziti krivca u onom koji je dao onako ocajnu loptu, dok drugi penal je u najmanju ruku smijesan ako nije i tragican. KORNER NIJE IZVEDEN,LOPTA NIJE U IGRI on svira penal. Koje je to pravilo? Od kad pratim fudbal, pa i igram ga nikad ovakav penal nisam vidio. Ali nikad. Sudija opomene tu 2 koji se naguravaju (u ovom slucaju opomene Nestu) a ne moze svirati penal ako lopta nije u igri. Kad je lopta ubacena Puyol je napravio faul. Naravno ovaj sudija ce i dalje da sudi iako veze o zivotu nema. Ako je ovo bio penal, onda je penal bio u 50 i nekoj minuti kad se zaletio Robinho korner da izvede a Alves povukao Boatenga. Znaci penal,povlacenje iako ovaj nije ni pomislio da krene izvesti a ne da izvede korner.
Barcelona igra fino,lijepo,tehnicki perfektno ali kada zagusti pocinju da padaju, da simuliraju, da provociraju odnosno da radi sve sto predstavlja najgore u fudbalu. Tu im pripomognu sudije skoro uvijek i opet se nesto zale i kukaju. Milan zabi gol, 10 minuta Barcelona nista nije uradila, pritisak smo pravili a onda penalcic i kraj price. Al neka je, jesam bijesan i sad bih progut'o ovaj mis al neka. Nek su prosli, favorizirao sam ih u odnosu na Real sad mi je sasvim svejedno. Nek se krve. Mi se sada okrenuti Scudettu da ga osvojimo pa na ljeto se pojacat ko ljudi.
Barcelona igra fino,lijepo,tehnicki perfektno ali kada zagusti pocinju da padaju, da simuliraju, da provociraju odnosno da radi sve sto predstavlja najgore u fudbalu. Tu im pripomognu sudije skoro uvijek i opet se nesto zale i kukaju. Milan zabi gol, 10 minuta Barcelona nista nije uradila, pritisak smo pravili a onda penalcic i kraj price. Al neka je, jesam bijesan i sad bih progut'o ovaj mis al neka. Nek su prosli, favorizirao sam ih u odnosu na Real sad mi je sasvim svejedno. Nek se krve. Mi se sada okrenuti Scudettu da ga osvojimo pa na ljeto se pojacat ko ljudi.
Više od drugog penala me iznervirao onaj prvi, koliku su samo glupost napravili igrači Milana...
YNWA!
Polako druže, ne trči...zaboravljaš Arsenal u Londonu, poklonjen penal Arsenalu, ono nad Fabregasom, poništen čist gol Barci zbog navodnog ofsajda, al' to je nebitno jel' da? Bitno je da se i dan danas spominje Van Persijev crveni na Nou Campu u uzvratu, a ovo prvo ko hebe...zatim Inter, čist penal na Alvesu, zatim na Pedru, sudija ništa ne svira, poništen čist gol Barci zbog navodnog igranja rukom Keite, al' to je opet nebitno, ono što je tu bitno je to da je Motta dobio neki crveni karton o kojem neki i dan danas pričaju...i da, da ne zaboravim, famozne prskalice su uključene, to ne smijemo da zaboravimo ...A_d_0 je napisao/la:Interesantno je kako to sudije vazda u LP sude uvijek u korist Barcelone.
Priznajem da je Chelsea oštećen u onom meču sa Barcom, ne baš toliko kao što vi govorite tj. ta neka 3-4 penala, ja bi prije rekao da su bila 2, al' nebitno, oštećen je Chelsea i tačka, idemo dalje, al' nemožete ni vi ovako pričati kako se Barca uvijek gura u LP, zanimljivo je kako niko od vas ne spominje ove greške sudija kojim je Barca oštećena, spomenuo sam ih u prvom dijelu ovog posta, nego se uvijek gledaju i traže situacije u kojim je Barcin protivnik oštećen, da bi se poslije naravno moglo pljuvati na Barcu, sudije itd itd...zar je tako teško biti realan? Zar je tako teško preći preko tog vašeg nekog ponosa?
Pa prijatelju tesko je igrati protiv nekoga kome se svira milion prekrsaja. Svaki jaci duel faul u vasu korist. To ubija najvise psihicki. Sinoc Ibra se malo pogura odmah faul. Na sredini krene odmah faul. Drugo je to sto je penal nepostojeci. Bilo je i u korist protivnika Barce ali po mom misljenju vise u korist same Barcelone.mandraX je napisao/la:Polako druže, ne trči...zaboravljaš Arsenal u Londonu, poklonjen penal Arsenalu, ono nad Fabregasom, poništen čist gol Barci zbog navodnog ofsajda, al' to je nebitno jel' da? Bitno je da se i dan danas spominje Van Persijev crveni na Nou Campu u uzvratu, a ovo prvo ko hebe...zatim Inter, čist penal na Alvesu, zatim na Pedru, sudija ništa ne svira, poništen čist gol Barci zbog navodnog igranja rukom Keite, al' to je opet nebitno, ono što je tu bitno je to da je Motta dobio neki crveni karton o kojem neki i dan danas pričaju...i da, da ne zaboravim, famozne prskalice su uključene, to ne smijemo da zaboravimo ...A_d_0 je napisao/la:Interesantno je kako to sudije vazda u LP sude uvijek u korist Barcelone.
Priznajem da je Chelsea oštećen u onom meču sa Barcom, ne baš toliko kao što vi govorite tj. ta neka 3-4 penala, ja bi prije rekao da su bila 2, al' nebitno, oštećen je Chelsea i tačka, idemo dalje, al' nemožete ni vi ovako pričati kako se Barca uvijek gura u LP, zanimljivo je kako niko od vas ne spominje ove greške sudija kojim je Barca oštećena, spomenuo sam ih u prvom dijelu ovog posta, nego se uvijek gledaju i traže situacije u kojim je Barcin protivnik oštećen, da bi se poslije naravno moglo pljuvati na Barcu, sudije itd itd...zar je tako teško biti realan? Zar je tako teško preći preko tog vašeg nekog ponosa?
To je dokaz primitivizma, igraci slave na terenu, a vi ih okupastemandraX je napisao/la:i da, da ne zaboravim, famozne prskalice su uključene, to ne smijemo da zaboravimo ...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo je kontra faul...cuj blokovi u fudbalu. Svako ubacivanje igracu u putanju u fudbalu je najcesce kaznjivo zutim kartonom kad je u naletu, a Pujol( i ostali igraci Barselone kod kornera) ne samo sto se ubacuje nego Puyol ovdje rukama zadrzava Nestu..
a sto se tice Buskeca i njegovog padanja tu je vec sve receno davno.
Inter, Celzi, Milan, Real itd itd majku mu previse je tu slucajnosti da se uvijek grijesi u korist Barselone.
a sto se tice Buskeca i njegovog padanja tu je vec sve receno davno.
Inter, Celzi, Milan, Real itd itd majku mu previse je tu slucajnosti da se uvijek grijesi u korist Barselone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne volim Barsu od kad su onako otjerali Rivalda i gade mi se ono baš. Ono nije fudbalskim tim, ono je baletski tim.Svaki živi kontakt lezi na travu, svaki malo jači duel lezi. Svaka čast Barsi igraju oni lijepo nema se tu šta prigovoriti, imaju baletane za to, ali ono sinoć je bilo gađenje fudbala. Nije bitno koliko je Milan puta ošutao, što je ispao, ali ko zna šta bi bilo da nije svirao onaj smiješni penal i da li bi uopće Barsa prošla. Onaj penal se ne svira ni u kantonalnim ligama.
Barsa postaje sve smiješniji ..
Sjetite se samo utakmice lige šampioa protiv Celsija kad ne svira četiri penala za engleze i naravno Barsa kao i sinoč ne zasluženo prođe...
Krađa kao skoro svake godine ..
Barsa postaje sve smiješniji ..
Sjetite se samo utakmice lige šampioa protiv Celsija kad ne svira četiri penala za engleze i naravno Barsa kao i sinoč ne zasluženo prođe...
Krađa kao skoro svake godine ..
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.