Kol'ko bude da bude, sigurno niko neće štediti grlo !vm22 je napisao/la:A i radni je dan, pa vidit cemo koliko ce nas biti iza gola
FORZA VELEŽ !
Kol'ko bude da bude, sigurno niko neće štediti grlo !vm22 je napisao/la:A i radni je dan, pa vidit cemo koliko ce nas biti iza gola
naravno*p!p!t@* je napisao/la:Kol'ko bude da bude, sigurno niko neće štediti grlo !vm22 je napisao/la:A i radni je dan, pa vidit cemo koliko ce nas biti iza gola
FORZA VELEŽ !
SirAlexFerguson je napisao/la:Oće biti prijenosa da se ne mora logirati
nema, mora login.SirAlexFerguson je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:Oće biti prijenosa da se ne mora logirati
BHT1 prenosi iz Banja Luke, probaj na "Hercegovina live" , pored njih nece ni jedna tv kuca prenosit.SirAlexFerguson je napisao/la:Oće biti prijenosa da se ne mora logirati
Zagrijavanje je u 12 u KNRA tako da dole već goriBlueTiger je napisao/la:Rodeni, kakvo je stanje dole? Je li pocele ludnica bar sto se navijaca tice?![]()
FIno fino*p!p!t@* je napisao/la:Zagrijavanje je u 12 u KNRA tako da dole već goriBlueTiger je napisao/la:Rodeni, kakvo je stanje dole? Je li pocele ludnica bar sto se navijaca tice?![]()
Jeste da je termin jako nezgodan, i mnogi će zbog posla biti onemogućeni da dođu, al' nadati se solidnoj posjeti.BlueTiger je napisao/la:FIno fino*p!p!t@* je napisao/la:Zagrijavanje je u 12 u KNRA tako da dole već goriBlueTiger je napisao/la:Rodeni, kakvo je stanje dole? Je li pocele ludnica bar sto se navijaca tice?![]()
![]()
![]()
Jos da se stadion napuni i bice sve za 10!! Naprijed Rodeni
![]()
![]()
Adin_BiH je napisao/la:Evo u vezi prijenosa , Bise ce prenositi na BH Radiju , i kako mi kaze ukljucivanja ce biti kao sto je u slucaju PL samo sto ce ovdje prenositi veci dio tekme .
Forza Velez!
97.3..SirAlexFerguson je napisao/la:Adin_BiH je napisao/la:Evo u vezi prijenosa , Bise ce prenositi na BH Radiju , i kako mi kaze ukljucivanja ce biti kao sto je u slucaju PL samo sto ce ovdje prenositi veci dio tekme .
Forza Velez!
Na kojoj je frekvenciji ta radio postaja?
Ako ti ja pokažem ko su smetljariaS_Roma je napisao/la:Uzet ce aBd Velez ove smetljare 3 razlike
I ocekujem barem da jednom zagrmi Vedran Puljic ako nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.