Kvesa ne igra jer je povrijedjen,lijevog beka danas igra cutukGaetanoScirea je napisao/la:Otkud to da Kvesić neće igrati? To je samo Ligatino nagađanje, slična priča je bila i sa Zebom prošle sedmice pa je igrao svih 90 minuta u nedjelju.
Ipak, ukoliko Kvesić ne zaigra od početka na lijevog beka će Nyema, a Zolotić ili Jamak u sredinu, kao što je bilo protiv Sheriffa, mi imamo pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo igrati igru da ne primimo gol, a ne da damo, zato će prednost imati Nyema.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- eliminator
- Kontakt:
cuj cutuk on je stoper tesko da on moze beka igratZeljo.ba je napisao/la:Kvesa ne igra jer je povrijedjen,lijevog beka danas igra cutukGaetanoScirea je napisao/la:Otkud to da Kvesić neće igrati? To je samo Ligatino nagađanje, slična priča je bila i sa Zebom prošle sedmice pa je igrao svih 90 minuta u nedjelju.
Ipak, ukoliko Kvesić ne zaigra od početka na lijevog beka će Nyema, a Zolotić ili Jamak u sredinu, kao što je bilo protiv Sheriffa, mi imamo pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo igrati igru da ne primimo gol, a ne da damo, zato će prednost imati Nyema.
Klub mora dovest makar jednog lijevog bocnog na ljeto. Ja neznam kolike su sanse da ce Kvesa ostati jer je frajer dominiro u ovoj sezoni a i u U21-reprezentaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hajde vidjecemo, ako si toliko siguranZeljo.ba je napisao/la:Kvesa ne igra jer je povrijedjen,lijevog beka danas igra cutukGaetanoScirea je napisao/la:Otkud to da Kvesić neće igrati? To je samo Ligatino nagađanje, slična priča je bila i sa Zebom prošle sedmice pa je igrao svih 90 minuta u nedjelju.
- Blagoje Bratić
Ovaj lakičević iz Veleža dobar,a mlad igrač valjalo bi kokettirat malo,a lijevi bek taman nam valja. 
Željezničar: Gušo, Bogičević, Zeba, Nyema, Selimović, Čolić, Čutuk, Vasilić, Bešlija, Svraka, Jamak.
katastrofalna postava! ocito je Osim postavio igru da ne primimo gol! meni se ne svidja ali eto...igrati bez Adila i Bekrica pa i Kvesica,je kukavicki u najmanju ruku!
katastrofalna postava! ocito je Osim postavio igru da ne primimo gol! meni se ne svidja ali eto...igrati bez Adila i Bekrica pa i Kvesica,je kukavicki u najmanju ruku!
Bekric i Kvesic su povrijedjeni.Citaj malobosnas_ je napisao/la:Željezničar: Gušo, Bogičević, Zeba, Nyema, Selimović, Čolić, Čutuk, Vasilić, Bešlija, Svraka, Jamak.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- storm_raider
- Kontakt:
Valjda Osim zna sta radi ...bosnas_ je napisao/la:Željezničar: Gušo, Bogičević, Zeba, Nyema, Selimović, Čolić, Čutuk, Vasilić, Bešlija, Svraka, Jamak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Solidna postava... Samo ne razumijem zasto ce Cutuk na lijevi bek
Braco,sestre drugovi
nek nam je svima sretno! Akobogda inshallah finale 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- GaetanoScirea
- Kontakt:
ljudi izbacite link za gledanje... na poslu sam, taman mi pauza pocinje 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Jesi se sad uvjerio da ce cutuk na beka..ne znam sta se cudis imas pozitivan rezultat cutuk jedini koji to moze odigrat kvalitetno..sta treba da gubis nyemu u sredini,stana je neozbiljan za beka cutuk je jedino racionalno rijesenjeMrAmani96 je napisao/la:Solidna postava... Samo ne razumijem zasto ce Cutuk na lijevi bek
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
http://www.sportlemon.tv/a-0/8/10/a-81115.html" onclick="window.open(this.href);return false;tm84 je napisao/la:ljudi izbacite link za gledanje... na poslu sam, taman mi pauza pocinje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakav ti je to posao, nemas tv...tm84 je napisao/la:ljudi izbacite link za gledanje... na poslu sam, taman mi pauza pocinje
Heheh, meni se cini da je neko postavio link vec... FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
imam racunar... a odakle mi nasi kanali u ceskojBaja_Zvjerka je napisao/la:Kakav ti je to posao, nemas tv...tm84 je napisao/la:ljudi izbacite link za gledanje... na poslu sam, taman mi pauza pocinje![]()
![]()
![]()
Heheh, meni se cini da je neko postavio link vec... FORZA ŽELJO
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- tarikhordas
- Kontakt:
BORAC: Antolović, Marković, Kajkut, Grahovac, Raspudić, Radulović, Knežević, Žarić, Stajić, Stakić, Krunić.
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Bogičević, Zeba, Nyema, Selimović, Čolić, Čutuk, Vasilić, Bešlija, Svraka, Jamak.
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Bogičević, Zeba, Nyema, Selimović, Čolić, Čutuk, Vasilić, Bešlija, Svraka, Jamak.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...