NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Za sada ih jedemo al nece u gol. Bandovic ih spasava...
jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan

nista novo.bogbatina je napisao/la:jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan![]()
koko igramo nebi trebalo biti problema, ocekujem minimalo x.. ne sjećam se kad smo zadnji put izgubili protiv veleža???
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ja odo na Brig na ispovid, ajde izvještavaj ovdje ja ću uć s mobitelom kasnije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
0-1 Maći!!!!!!!!!!!!!!!!

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
Thecoldfear
- Kontakt:
nije jos, Zeljo mora u finale ako smatramo da ce Zeljo osvojiti Premijer ligubadblueboylivno je napisao/la:
eto, osigurana Europa
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno.
Ali ja već idem s pretpostavkom da ovakav Borac ni na koji način ne može izbaciti ovakvog Želju.
Ali ja već idem s pretpostavkom da ovakav Borac ni na koji način ne može izbaciti ovakvog Želju.
Hayley <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.
Ocekivao sam da Velez izbori evropu, ali ocigledno nece ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Thecoldfear
- Kontakt:
nisi dobro shvatioSaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio
...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Upravu si. Velež da je prošao u finale, morao bi dobiti Želju da bi išao u Evropu.SaltCityAttack je napisao/la:svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
Hayley <3
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne, mislim da je upravo saltcity u pravu, jer koliko se sjecam ne vrijedi vise to pravilo finaliste, a to je tek nedavno promijenjeno, mozda cak i prosle godine, pa cak i ako je pobjednik kupa ujedno i prvak drzave, i dalje se gleda plasman na tabeli za jednu od pozicija u Europi, a ne porazeni u finalu Kupa.
Svejedno, ovdje ne treba stati, i dalje treba ici na napad u oba trofeja, tako da je ta rasprava svakako bespredmetna.
I jos jedna stvar, napast ce me vjerujem vecina ovdje, kao i inace, al smatram da bi sa Karacicevom filozofijom u zadnjih 5-6 utakmica zavrsnice prvog dijela i pocetka drugog dijela sezone gotovo sigurno izgubili u Mostaru sa jednom pretjerano defanzivno postavljenom momcadi i ne uspijevanjem nametanja svog stila igre, odnosno prilagodjavanja formacije igracima koje imamo u kadru, stoga, jos cu jednom cestitati na hrabro postavljenoj i dosta ofenzivnoj momcadi, neovisno tko joj sjedi(o) na klupi, ovo je ono sto ja zelim vidjeti i ovo je ono sto odgovara Širokom Brijegu, a to tupim od pocetka sezone.
Svejedno, ovdje ne treba stati, i dalje treba ici na napad u oba trofeja, tako da je ta rasprava svakako bespredmetna.
I jos jedna stvar, napast ce me vjerujem vecina ovdje, kao i inace, al smatram da bi sa Karacicevom filozofijom u zadnjih 5-6 utakmica zavrsnice prvog dijela i pocetka drugog dijela sezone gotovo sigurno izgubili u Mostaru sa jednom pretjerano defanzivno postavljenom momcadi i ne uspijevanjem nametanja svog stila igre, odnosno prilagodjavanja formacije igracima koje imamo u kadru, stoga, jos cu jednom cestitati na hrabro postavljenoj i dosta ofenzivnoj momcadi, neovisno tko joj sjedi(o) na klupi, ovo je ono sto ja zelim vidjeti i ovo je ono sto odgovara Širokom Brijegu, a to tupim od pocetka sezone.
...Život za Široki...
To pravilo ne vrijedi više.badblueboylivno je napisao/la:Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
tako je, ne vrijedi od ove godine.mandraX je napisao/la:To pravilo ne vrijedi više.badblueboylivno je napisao/la:Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
finale Široki-Željo. vodi Zeljo.
prva utakmica finala 21.4. a uzvrat 15.5. sta ce im ova rupa od 25 dana za uzvrat majko mila
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja kazem vam da Siroki mora dobit Zelju da osigura evropu, ali mislim da ce i preko lige to osigurati svakako.
Valjda mi navijaci Slobode znamo sto se tice tog kupa jer smo ga gubili 6 puta
...znam da smo morali Slaviju dobit u finalu da osiguramo, ali mi smo svakako preko lige osigurali evropu bili...tako da su ta nova pravila vec aktivna 2-3 godine
Valjda mi navijaci Slobode znamo sto se tice tog kupa jer smo ga gubili 6 puta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- badblueboylivno
- Kontakt:
28 Sweden 14.125
----------------------------------------
CL=Helsingborg IF 12.680 (ch/Q2)
EL1=AIK Stockholm 5.680 (eu/Q2)
EL2=IF Elfsborg 10.180 (eu/Q1)
CF=Kalmar FF 7.180 (eu/Q1)
prvak - Helsingborgs
osvajač kupa - Helsingborgs; finalist kupa - Kalmar (inače OSMI u prvenstvu)
-When the domestic cup winners (considered as the "highest-placed" qualifiers within the national association) also qualify for the Champions League, their Europa League place is vacated, and the remaining Europa League qualifiers are moved up one place, with the final place (with the earliest starting round) taken by the domestic cup runners-up, provided they do not already qualify for the Champions League or the Europa League. Otherwise, this place is taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
-When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated, and the Europa League qualifiers that finish lower in the league are moved up one place, with the final place taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
pljus pljus
P.S. Mislim nebitno, Široki će biti drugi u ligi.
----------------------------------------
CL=Helsingborg IF 12.680 (ch/Q2)
EL1=AIK Stockholm 5.680 (eu/Q2)
EL2=IF Elfsborg 10.180 (eu/Q1)
CF=Kalmar FF 7.180 (eu/Q1)
prvak - Helsingborgs
osvajač kupa - Helsingborgs; finalist kupa - Kalmar (inače OSMI u prvenstvu)
-When the domestic cup winners (considered as the "highest-placed" qualifiers within the national association) also qualify for the Champions League, their Europa League place is vacated, and the remaining Europa League qualifiers are moved up one place, with the final place (with the earliest starting round) taken by the domestic cup runners-up, provided they do not already qualify for the Champions League or the Europa League. Otherwise, this place is taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
-When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated, and the Europa League qualifiers that finish lower in the league are moved up one place, with the final place taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
pljus pljus

P.S. Mislim nebitno, Široki će biti drugi u ligi.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, rodjeeni1922 i 14 gostiju.