FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
cijela liga vec od kad se igra je navikla na domacinsko sudjenje, tako da nerviranja zbog realnih sudija ima i na Grbavici, Kosevu i u BL, Sirokom, Mostaru...
i sada svi mrze sudije i u Sa, BL. Mo. Tz, Ze...
ljudi su navikli i ja prvi da je gost tu dosao da izgubi,
ljudi su navikli da im se sudi svako padanje, i da im sudija pokloni 15 prilika za gol...
jbg nisam jednom cuo ove sezone, "pa ovo samo nama na Grbavici moze svirati"(crveni karton, zuti karton, faul u zoni suta))
ili na KOsevu ..sudija lopov, hebo li ga Osim...
u Sirokom culi smo Karacica kako place,
evo i BL ,sudija sve kriv(pa najveca greska sudije je bila nepostojeci ofsajd u Zeljinoj kontri)...
isto je svukuda, ljudi ce se polahko pomiriti sa normalnim sudjenjem...
ne kazem da imamo kvalitetne sudije ali svakako da ce morati raditi posao najbolje sto znaju.
i sada svi mrze sudije i u Sa, BL. Mo. Tz, Ze...
ljudi su navikli i ja prvi da je gost tu dosao da izgubi,
ljudi su navikli da im se sudi svako padanje, i da im sudija pokloni 15 prilika za gol...
jbg nisam jednom cuo ove sezone, "pa ovo samo nama na Grbavici moze svirati"(crveni karton, zuti karton, faul u zoni suta))
ili na KOsevu ..sudija lopov, hebo li ga Osim...
u Sirokom culi smo Karacica kako place,
evo i BL ,sudija sve kriv(pa najveca greska sudije je bila nepostojeci ofsajd u Zeljinoj kontri)...
isto je svukuda, ljudi ce se polahko pomiriti sa normalnim sudjenjem...
ne kazem da imamo kvalitetne sudije ali svakako da ce morati raditi posao najbolje sto znaju.
- alan_kardec
- Kontakt:
xexelisander je napisao/la:bilo kad i bilo gdjealan_kardec je napisao/la:lisander je napisao/la:Kurcimo se jer mozemo
i to preko neta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka čast.
primaš se primaš

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
i ako je kriminalno a nije ...sta vam je Nikica kriv ...Coek vam dize zastavicu prekida 100% kontru
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- SkyWallker
pa bi se onda moglo reći "Borac je vas drugi tim kad ne igra zvezda i partizan uvijek ste s njim"Semper je napisao/la:Razlog nešto slabije posjete na gradskom stadionu u Banja Luci je to štom se danas igra JSL Srbije. Tako da je dio publike ostao kući posmatrati utakmice Partizana i Zvezde.

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
U sta se Banja Luka pretvorila... nekada ponos Bosne, danas VUKOJEBINA. Fuuuj
Vratite se u seoske lige. Kao sto Amar rece, "uvijek se nadje neko da sve ovo popisa"
Taman kad je sve krenulo na bolje...
SUDJENJE ZA 10, blizu savrsenstva.
Vratite se u seoske lige. Kao sto Amar rece, "uvijek se nadje neko da sve ovo popisa"
Taman kad je sve krenulo na bolje...
SUDJENJE ZA 10, blizu savrsenstva.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
А та је ? % ? посјете на " " нас? $ $ " " ? ?Semper je napisao/la:Razlog nešto slabije posjete na gradskom stadionu u Banja Luci je to štom se danas igra JSL Srbije. Tako da je dio publike ostao kući posmatrati utakmice Partizana i Zvezde.

А ? "'" $ " у " ? " (6-7 """) ? $ " $ ? ?

" је то % $ "

" опет &, " " " вјерујете $ ' $ ", $ у $ " " " на $ у ?, $ $ ту /...

& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- delpiero20
- Kontakt:
Ljudi iz Borca su striktno rekli da zele posteno sudjenje, kao i navijaci Borca...
Incident je se desio zbog toga sto je Zelji sviran ofsajd,kada je Zeljo bio u gol sansi, a Lesinare strasno iritira neposteno sudjenje...bilo im krivo sto se ne sudi fer i pogodili ga kamenom
Hoce ljudi posteno sudjenje
Incident je se desio zbog toga sto je Zelji sviran ofsajd,kada je Zeljo bio u gol sansi, a Lesinare strasno iritira neposteno sudjenje...bilo im krivo sto se ne sudi fer i pogodili ga kamenom

Hoce ljudi posteno sudjenje

-
- Kontakt:
Kojom krađom? Jel krađa što nije sudio Kruniću faul na nekih 30 ak metara od strane Njeme. Što nije produžio prvo poluvrijeme za 3 minute? Što je sudio čist faul Želji na 18 metara ili što je sudio niđe veze faul Borcu na 20 metara? Jel krađa što se mahao ofsajd igraču Želje koji je bio na svojoj polovini?old je napisao/la:- ' па " ? " ", % $ $ $ " $ " " у ?![]()
? на страну, жао " је & свега % се $, поготово јер - се $ све " на ово с*ање & - $, а " се - " ? '...
" нет ? % су $ $ се ?, &` се ?...
$ је $ & $ ' '. " је , & & " жао, јер $ - & "...
Но, % је - ту је, " $ $...
Borac je pokušao na silu, i nije prošlo, nedostatak kvaliteta može da izazove frustracije koje je najlakše uspmjerit na sudije. U 67 minuta vrtili ste se oko 20 metara od gola Guše. Nesječam se neke izgledne prilike (priznajem nisam gledao prvih 10 minuta, pa ste imali možda u tom periodu nešto).
Ovom svemu su doprinijele jedino kamenice koje su se neznam kako pojavile na istočnoj tribini. I da greška sudije je što nije u 46 ispraznio tribinu kada su kamenice prvi put bačene na tartan stazu. Da je to uradio ne bi došlo do prekida. To mu je i najveća greška.
Rade Paprica 9 je napisao/la:Kojom krađom? Jel krađa što nije sudio Kruniću faul na nekih 30 ak metara od strane Njeme. Što nije produžio prvo poluvrijeme za 3 minute? Što je sudio čist faul Želji na 18 metara ili što je sudio niđe veze faul Borcu na 20 metara? Jel krađa što se mahao ofsajd igraču Želje koji je bio na svojoj polovini?old je napisao/la:- ' па " ? " ", % $ $ $ " $ " " у ?![]()
? на страну, жао " је & свега % се $, поготово јер - се $ све " на ово с*ање & - $, а " се - " ? '...
" нет ? % су $ $ се ?, &` се ?...
$ је $ & $ ' '. " је , & & " жао, јер $ - & "...
Но, % је - ту је, " $ $...
Borac je pokušao na silu, i nije prošlo, nedostatak kvaliteta može da izazove frustracije koje je najlakše uspmjerit na sudije. U 67 minuta vrtili ste se oko 20 metara od gola Guše. Nesječam se neke izgledne prilike (priznajem nisam gledao prvih 10 minuta, pa ste imali možda u tom periodu nešto).
Ovom svemu su doprinijele jedino kamenice koje su se neznam kako pojavile na istočnoj tribini. I da greška sudije je što nije u 46 ispraznio tribinu kada su kamenice prvi put bačene na tartan stazu. Da je to uradio ne bi došlo do prekida. To mu je i najveća greška.
boris se protiv vjetrenjaca... svi su protiv njih,pokradeni su i to je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- kosewsko hill
- Kontakt:
Kakvo jadno razmišljanje i to od starijeg čovjeka kako kažeš.Da balavudrija tako razmišlja i nekakoRedBlueArmy je napisao/la:Ovako. Sigurno ne ocekujes od navijacke grupe neku kulturu? Zato vec godinama sjedim na zapadu (a i prestar sam za te gluposti). Al konkretno > ne seri. Sarajevo kao nisu doslje u velikom broju? Al' eto nema "seher Banjaluke" "one prave". Ne seri. Govorim ti to kao rodjeni banjalucanin.SaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka
Utakmica. Kada su u septembru divljaci upali na teren, prvi sam im je*ao sve po spisku. Nikad nisam za divljanje, silu, bilo sta slicno. Sudjenje. Grozno. Mozete vi sad kenjati "realno" koliko vam volja kako je sve normala, veze to nema. Arnautovic je dosao sa zadatkom, pa "navijace" (ostrascenu masu) barem nije tesko isprovocirati. A Borac je pod posebnom lupom, je li... Sramota je sve to ukupno. Navijanje, ali bogami i sudjenje i "Osimov savez". Sta treba da se dogodi da se neke stvari revidiraju? Da se sudijske odluke dovedu u pitanje? Prvo frapantna kradja protiv Sirokog pa sad sviranje milion kontrafaula, bacanje Zeljinih igraca po terenu, kartoni.... smijesno. Je*es ovu ligu. A sad nastavite da "realno" sagledavate stvari.

"Ubij zakolji da Turčin ne postoji" " J.e.bi baliju" i sl. ne treba ni komentarisati,to je vam normalno sasvim i živite u tom sivilnu , šovinizmu i bolesti koliko vam volja.Vaša historija se pika, niko drugi nije u pravu itd. itd.
Baš je "Osimov savez", on koji veze nema ni sa sudijama nego komisije,za starijeg čovjeka i nemaš neke pameti !
Ja ću prvi osuditi uvijek onog ko je fašista,neandertalac i sl. pa makar mi rođeni brat bio jer se samo tako naprijed može ! Grbavica aplauzom ispraća šampione i boljeg, to je slučaj i sa vama bio pa se ZADEVERAJ malo sa tom misli !
Željo - My first love!!!
Ovaj put, za razliku od nekih prethodnih, od istih nije stradao igrač protivničke momčadi, niti protivnički navijači, nego je stradao pomoćni sudija.
Možda su mu na taj način većinom maloljetni delikventi željeli zahvaliti na tome što je mahao ofsajd Svraki u situaciji kada o istom nije bilo niti govora.
Ni kriv ni dužan, pomoćni sudija današnjeg susreta dobio je veliku posjekotinu na glavi, a glavni sudija je sasvim opravdano prekinuo utakmicu.
Možda su mu na taj način većinom maloljetni delikventi željeli zahvaliti na tome što je mahao ofsajd Svraki u situaciji kada o istom nije bilo niti govora.
Ni kriv ni dužan, pomoćni sudija današnjeg susreta dobio je veliku posjekotinu na glavi, a glavni sudija je sasvim opravdano prekinuo utakmicu.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Отвара се & за $ ' у "...
$ ? је $ се " "
$ ? је $ се " "

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
old je napisao/la:Отвара се & за $ ' у "...
$ ? је $ се " "

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- SkyWallker
Kakvo jadno razmišljanje i to od starijeg čovjeka kako kažeš.Da balavudrija tako razmišlja i nekakokosewsko hill je napisao/la:RedBlueArmy je napisao/la:Ovako. Sigurno ne ocekujes od navijacke grupe neku kulturu? Zato vec godinama sjedim na zapadu (a i prestar sam za te gluposti). Al konkretno > ne seri. Sarajevo kao nisu doslje u velikom broju? Al' eto nema "seher Banjaluke" "one prave". Ne seri. Govorim ti to kao rodjeni banjalucanin.SaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka
Utakmica. Kada su u septembru divljaci upali na teren, prvi sam im je*ao sve po spisku. Nikad nisam za divljanje, silu, bilo sta slicno. Sudjenje. Grozno. Mozete vi sad kenjati "realno" koliko vam volja kako je sve normala, veze to nema. Arnautovic je dosao sa zadatkom, pa "navijace" (ostrascenu masu) barem nije tesko isprovocirati. A Borac je pod posebnom lupom, je li... Sramota je sve to ukupno. Navijanje, ali bogami i sudjenje i "Osimov savez". Sta treba da se dogodi da se neke stvari revidiraju? Da se sudijske odluke dovedu u pitanje? Prvo frapantna kradja protiv Sirokog pa sad sviranje milion kontrafaula, bacanje Zeljinih igraca po terenu, kartoni.... smijesno. Je*es ovu ligu. A sad nastavite da "realno" sagledavate stvari.

"Ubij zakolji da Turčin ne postoji" " J.e.bi baliju" i sl. ne treba ni komentarisati,to je vam normalno sasvim i živite u tom sivilnu , šovinizmu i bolesti koliko vam volja.Vaša historija se pika, niko drugi nije u pravu itd. itd.
Baš je "Osimov savez", on koji veze nema ni sa sudijama nego komisije,za starijeg čovjeka i nemaš neke pameti !
Ja ću prvi osuditi uvijek onog ko je fašista,neandertalac i sl. pa makar mi rođeni brat bio jer se samo tako naprijed može ! Grbavica aplauzom ispraća šampione i boljeg, to je slučaj i sa vama bio pa se ZADEVERAJ malo sa tom misli !
Svaka čast na postu, najrealniji post u cijeloj raspravi koja se vodi, skidam kapu

Zadnja izmjena: SkyWallker, dana/u 04 apr 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
" се $` ...nick je napisao/la:kako se jedes a satro humoristican

$ $ &` тата " & у $ $ за "... & то на " $...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Treba vas elegantno izbaciti iz lige. Stalno pravite probleme pocevsi od skandiranja preko napada na navijace do napada na igrace i sudije. Navijam za Sarajevo i samo me pojedini ispadi nekih nazovi navijaca mogu ''natjerati'' da stanem na stranu zeljeznicara.
Mi nikada odustati necemo...
Jesi li ti svjestan kakve gluposti pričaš?old je napisao/la:" се $` ...nick je napisao/la:kako se jedes a satro humoristican
![]()
$ ' &` тата " & у $ $ за "... & то на " $...
A, što se tiče incidenta, sve je rečeno. Najviše će ispaštati FK Borac, kao instituacija i klub s bogatom historijom, a koji nije zaslužio ovakve zatucane nacionaliste (fašiste) da orgijaju i **** se po fudbalskim terenima. Takvim nije mjesto na nogometnim stadionima. Organizacija je zakazala totalno, a Upravi ostaje samo da se ogradi i osudi ove incidente, te da koliko-toliko bude čistog obraza.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Da ste imalo normalan klub sa imalo normalnim navijacima, osudili bi ste ona sranja koja je prosuo vas trener 

- delpiero20
- Kontakt:
Ovaj klaun nasao nesto pricati protiv Osima...
E koji moras biti klaun da ti je Osim kriv
E koji moras biti klaun da ti je Osim kriv

VI STE ISPALI cao .... siroki vs Željeznicar FINALE...NEMA VAS .... zato se pokrijte i tisu misu ,ko ste sta ste pokazali steold je napisao/la:" се $` ...nick je napisao/la:kako se jedes a satro humoristican
![]()
$ $ &` тата " & у $ $ за "... & то на " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.