NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Čestitke Zvijezdi za lijepu prikazanu igru,kao sto rekoh jutros,Travnik jednostavno mora dobiti.Bolja smo ekipa,ali uvijek bolji ne pobjedjuje.Jutros su osuli po meni sto sam napisao šta će biti,znam da bi smo voljeli pobjedu,nosi nas euforija,ali treba biti objektivan.
Cestike Zvijezdi na prikazanoj igri danas na Piroti.
Moze vise informacija danas o tekmi.travnik je napisao/la:Cestike Zvijezdi na prikazanoj igri danas na Piroti.
kako li smo mi prosli sa kartonima i znali neko ko je usao sa klupe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sa klupe su usli Nuhanovic i Ferenc umjesto Đelmića i Jahića a za kartone neznamastra1922 je napisao/la:kako li smo mi prosli sa kartonima i znali neko ko je usao sa klupe
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mesi, A.Halilović, Ferenc.astra1922 je napisao/la:kako li smo mi prosli sa kartonima i znali neko ko je usao sa klupe
Ovaj poraz je morao doći kada su naši igrači promašili četiri 100% prilike. Realizacija nula.
Dragon Town
Mislim da nam je ovaj poraz dobro doso, da se malo smirimo, da smo pobijedili,a poznavajuci nas mentalitet uzletili bi veoma visoka pa bi nam pad bio bolan, ovako ostajemo priseb i blagi pritisak da pobijdimo zrinski kuci
Koliko treba vremena da se nesto osvjezi na ovoj nasoj web stranici...I komentar trenera stoji jos od prijateljske utakmice sa Modricom...??!!
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
šta spavate ? 

- benfica1923
- Kontakt:
Pozzzz..........dobra ste ekipa kuci,vidim i stadion se zavrsaje,ima li veci ambicija slj.sezone??
Hoćete li biti kompletni protiv Zrinje!TheAlchemistRD07 je napisao/la:šta spavate ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
ebemu mene je stvarno pogodio poraz protiv travnika pogotovo zato sto smo vodili i imali par ekstra prilika.nisam se ovako osjecao od onog domaceg poraza od slavije neznam zasto al morali smo ih uzeti bolji smo sigurno.al idemo dalje dzaba i od bodova sa strane ako zijanimo kuci.vjerujem da ce kuntic spremiti dobro ekipu i da cemo pobijediti zrinjski.mislim da protiv zrinjskog nece moci igrati nas najbolji igrac zadnje linije moranjkic al nisam siguran 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- vidovitadjemila
U Travniku ste pokazali jos jednom da imate odlicnu ekipu.Uvjek ste ovdje pruzali dobre partije.Realno prvo pol ste imali dvije dobre sanse i jedan gol ste postigli ali kada je Travnik stisnuo nekako ste se pogubili ,vasa zadnja linija je u par navrata veoma lose reagovala .Ipak je u prvom pol. Travnik bio nesto bolji.Drugo pol. ste pokazali da ste tehnicki veoma jaki kada ste u okrsaju na sredini terena u potpunosti nadigrali srednje igrace Travnika sto i nije cudi jer smo mi tu najtanji.Spasio nas je i golman Fejzic i mislim da je upravo on bio ta trunka na vagi koja je prelomila tekmu.Morali ste i sudjenje iskoristiti koje je bilo i vise nego dobro za vas...Razloge svi znamo i nije da vole vas koliko ne vole nas ...astra1922 je napisao/la:ebemu mene je stvarno pogodio poraz protiv travnika pogotovo zato sto smo vodili i imali par ekstra prilika.nisam se ovako osjecao od onog domaceg poraza od slavije neznam zasto al morali smo ih uzeti bolji smo sigurno.al idemo dalje dzaba i od bodova sa strane ako zijanimo kuci.vjerujem da ce kuntic spremiti dobro ekipu i da cemo pobijediti zrinjski.mislim da protiv zrinjskog nece moci igrati nas najbolji igrac zadnje linije moranjkic al nisam siguran
Ipak ne mogu se oteti utisku i tako je i bilo da je stvarno Travnik igrao puno borbenije i da vas je uzeo na srce i veliku zelju.U odsudnim trenutcima u svakom duelu Travnicani su jace ulazili i vidio se fanatizam i zelja da se ostvari dobar rezultat.Kod vasih igraca to i nije bio slucaj i dobio sam utisak da nisu dovoljno hrabro igrali ovdje.
Ponavljam tehnicki ste strasno jaki samo za pobjedu o ovakvim tekmama treba i vise srca.Nemate sta tugovati jer realno ovo proljece na Piroti ce biti veoma tesko uzeti bodove,gori nam pod nogama a Arapovic je donio novi kvalitet borbenost koja je dosta izostajala na jesen a kada Travnik tako igra tesko je ovdje doci do pozitivnog rezultata.Ali tacno je da ste i sami krivi za ovaj poraz jer kada fulis ono sto su vasi igraci fulili zna se ishod...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sta je u pitanju kod Morankica jesul kartoni.Mislim ako neigra da je to veliki hendikep,jer momak standarno igra dobro.Tu se pojavljuje problem nedostatka rezervnog stopera i u ovom slucaju jedino Jakovljevic moze ici na mjesto stopera.astra1922 je napisao/la:ebemu mene je stvarno pogodio poraz protiv travnika pogotovo zato sto smo vodili i imali par ekstra prilika.nisam se ovako osjecao od onog domaceg poraza od slavije neznam zasto al morali smo ih uzeti bolji smo sigurno.al idemo dalje dzaba i od bodova sa strane ako zijanimo kuci.vjerujem da ce kuntic spremiti dobro ekipu i da cemo pobijediti zrinjski.mislim da protiv zrinjskog nece moci igrati nas najbolji igrac zadnje linije moranjkic al nisam siguran
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dosta se ne slažem sa tobom, jer stvarno ne vidim gdje vas je sudija oštetio. Sam kažeš da ste igrali borbeno , fanatično i to ti je znak da vam je svaki duel bio na ivici kartona. Pa naši igrači su se oslobadjali odmah lopte i kada bi primali morali skakutati da izbjegnu ozljede. A mogao si čuti povike kada bi našli stisli da je naš golman strogo vikao bez faula. Vama i ne preostaje drugačiji vid igre od te što prikazujete, jer nemate stvarno igru niti igrače za PL. Mogu se izabrat dva tri omladinca, ostalo sve bez veze. Ja sam vidio u toku utakmice dominacij od jedno 20 minuta pred kraj prvog poluvremena kada ste i tu inicijativu iskoristili i preokrenuli rezultat. Golovi čisti bez i jednog komentara, pobjeda vam čista i nije nam bio naklonjen nijedan sudija. Čak šta više dosudio nam je ofsajd nepostojeći kada naš igrač izlazi jedan na jedan sa vašim golmanom. Sami smo krivi što nismo iz pet situacija oči u oči sa Fejzićem imali veći skor golova od ovog jednog. Puno vama sreće u borbi za opstanak, a nama puno više dobre realizacije u budućevidovitadjemila je napisao/la:U Travniku ste pokazali jos jednom da imate odlicnu ekipu.Uvjek ste ovdje pruzali dobre partije.Realno prvo pol ste imali dvije dobre sanse i jedan gol ste postigli ali kada je Travnik stisnuo nekako ste se pogubili ,vasa zadnja linija je u par navrata veoma lose reagovala .Ipak je u prvom pol. Travnik bio nesto bolji.Drugo pol. ste pokazali da ste tehnicki veoma jaki kada ste u okrsaju na sredini terena u potpunosti nadigrali srednje igrace Travnika sto i nije cudi jer smo mi tu najtanji.Spasio nas je i golman Fejzic i mislim da je upravo on bio ta trunka na vagi koja je prelomila tekmu.Morali ste i sudjenje iskoristiti koje je bilo i vise nego dobro za vas...Razloge svi znamo i nije da vole vas koliko ne vole nas ...astra1922 je napisao/la:ebemu mene je stvarno pogodio poraz protiv travnika pogotovo zato sto smo vodili i imali par ekstra prilika.nisam se ovako osjecao od onog domaceg poraza od slavije neznam zasto al morali smo ih uzeti bolji smo sigurno.al idemo dalje dzaba i od bodova sa strane ako zijanimo kuci.vjerujem da ce kuntic spremiti dobro ekipu i da cemo pobijediti zrinjski.mislim da protiv zrinjskog nece moci igrati nas najbolji igrac zadnje linije moranjkic al nisam siguran
Ipak ne mogu se oteti utisku i tako je i bilo da je stvarno Travnik igrao puno borbenije i da vas je uzeo na srce i veliku zelju.U odsudnim trenutcima u svakom duelu Travnicani su jace ulazili i vidio se fanatizam i zelja da se ostvari dobar rezultat.Kod vasih igraca to i nije bio slucaj i dobio sam utisak da nisu dovoljno hrabro igrali ovdje.
Ponavljam tehnicki ste strasno jaki samo za pobjedu o ovakvim tekmama treba i vise srca.Nemate sta tugovati jer realno ovo proljece na Piroti ce biti veoma tesko uzeti bodove,gori nam pod nogama a Arapovic je donio novi kvalitet borbenost koja je dosta izostajala na jesen a kada Travnik tako igra tesko je ovdje doci do pozitivnog rezultata.Ali tacno je da ste i sami krivi za ovaj poraz jer kada fulis ono sto su vasi igraci fulili zna se ishod...

Dragon Town
Mislim da Altin Grbović mora dobit priliku, šta je sa Pandžom najavljivan kao otkriće sezone?
- vidovitadjemila
Samo da dodam nesto na gornji komentar.
Mi imamo srce za Premijer ligu, a srce je puno puta vaznije nego mozda i puno drugih stvari.A ne mozes tvrditi da nema igru ni igrace ekipa za prvu ligu koja te pobjedi u jednoj tekmi gdje si imao itekako POSTENO sudjenje kako kazes koje ja necu komentarisati jer sam zbog toga morao na sedmodnevni put proslo kolo.A i u Gradačcu je jesenas bilo 3-2 za vas sto i nije bas pokazatelj da ste puno kvalitetniji.Sve u svemu iskreno mislim da ste odlicna ekipa i zelim i ja vama mnogo srece ako ne u ovoj sezoni ,koja je maltene za vas zavrsena ovom tekmom jer ne mozete ni gore ni dolje,onda sigurno u sljedecoj....
Mi imamo srce za Premijer ligu, a srce je puno puta vaznije nego mozda i puno drugih stvari.A ne mozes tvrditi da nema igru ni igrace ekipa za prvu ligu koja te pobjedi u jednoj tekmi gdje si imao itekako POSTENO sudjenje kako kazes koje ja necu komentarisati jer sam zbog toga morao na sedmodnevni put proslo kolo.A i u Gradačcu je jesenas bilo 3-2 za vas sto i nije bas pokazatelj da ste puno kvalitetniji.Sve u svemu iskreno mislim da ste odlicna ekipa i zelim i ja vama mnogo srece ako ne u ovoj sezoni ,koja je maltene za vas zavrsena ovom tekmom jer ne mozete ni gore ni dolje,onda sigurno u sljedecoj....

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Hocete biti kompletni protiv Zrinjskog?!
http://nkzvijezda.ba/index.php/2012-02- ... layer/1/19" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
vjerovatno, dabekicamir je napisao/la:Hocete biti kompletni protiv Zrinjskog?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.