Is it a bird?spielführer_21 je napisao/la:That's right, sir!tu i tamo je napisao/la:
pa on leti?
is it a plane?
No, it is Zeba

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Is it a bird?spielführer_21 je napisao/la:That's right, sir!tu i tamo je napisao/la:
pa on leti?
De bjezi ba..Pusti nas da se nadamoaleksandar_veliki je napisao/la:Tekma srednja zalost, mrtva, nikakva. Mozda je Amar tako i htio. Realno, Zeljo ne pokazuje nista spektakularno, ali ostali su toliko losi pa su Plavi toliko dominantni. Evropa je pred vratima, sta i kako tu. Ova ekipa bez barem tri kvalitetna pojacanja nema sta traziti u Evropi. Ima li Zeljo love da dovede tri pojacanja. Mislim da nema i da ce opet u Evropi biti kao i u protekle dvije sezone.
Auuu Aco jesi pesimistaaleksandar_veliki je napisao/la:Tekma srednja zalost, mrtva, nikakva. Mozda je Amar tako i htio. Realno, Zeljo ne pokazuje nista spektakularno, ali ostali su toliko losi pa su Plavi toliko dominantni. Evropa je pred vratima, sta i kako tu. Ova ekipa bez barem tri kvalitetna pojacanja nema sta traziti u Evropi. Ima li Zeljo love da dovede tri pojacanja. Mislim da nema i da ce opet u Evropi biti kao i u protekle dvije sezone.
Ako budemo prvaci, a blizu smo, u Europi će biti bolje ili gore od prošle sezone. Ili ćemo odigrati 2 ili 6 utakmica, 4 ne možemo nikako.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma srednja zalost, mrtva, nikakva. Mozda je Amar tako i htio. Realno, Zeljo ne pokazuje nista spektakularno, ali ostali su toliko losi pa su Plavi toliko dominantni. Evropa je pred vratima, sta i kako tu. Ova ekipa bez barem tri kvalitetna pojacanja nema sta traziti u Evropi. Ima li Zeljo love da dovede tri pojacanja. Mislim da nema i da ce opet u Evropi biti kao i u protekle dvije sezone.
Koliki je spahin niz nepobjedivosti ŽELJE????GaetanoScirea je napisao/la:Navijao je za Borac ono hinjski i podmuklo, svaku situaciju je iskoristio da indirektno kaže da je sudija šilijio Želji.
U subotu navečer treba pripremiti neku parolu za Spahu.
VanBasten je napisao/la:Opet ih natjeraste na ofiranje, ne valja tako komšije![]()
Čekamo show Šipovca![]()
Bolji svakako ide u finale. Čestitke, teška srca
prodajem kamenje veoma povoljno, kontakt telefon 065695385935GaetanoScirea je napisao/la:Protiv Bojca ove sezone 3 u 1, a još nam dolaze na Grbavicu za par sedmica.
Ja se nadam da cemo ove godine igrati u Evropi a ne Azijipa sta god da bude ...aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma srednja zalost, mrtva, nikakva. Mozda je Amar tako i htio. Realno, Zeljo ne pokazuje nista spektakularno, ali ostali su toliko losi pa su Plavi toliko dominantni. Evropa je pred vratima, sta i kako tu. Ova ekipa bez barem tri kvalitetna pojacanja nema sta traziti u Evropi. Ima li Zeljo love da dovede tri pojacanja. Mislim da nema i da ce opet u Evropi biti kao i u protekle dvije sezone.
aleksandar_veliki je napisao/la:tepsija je napisao/la:Hajmo mu sve svi smijati& & ? 1926 je napisao/la:**** muslimanska, što vas nije u ratu sve pobilo, **** vam dan kad ste se zamenuti, majku vam **** muslimansku, dabogda vam djeca na pravoslavlje prelazila !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja bih se smejao, ali ga moram banovati![]()
& & ? 1926 je oprao ruke od prljavog kamenja i presao na islam amin.aleksandar_veliki je napisao/la:tepsija je napisao/la:Hajmo mu sve svi smijati& & ? 1926 je napisao/la:**** muslimanska, što vas nije u ratu sve pobilo, **** vam dan kad ste se zamenuti, majku vam **** muslimansku, dabogda vam djeca na pravoslavlje prelazila !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
& & ? 1926 je napisao/la:**** muslimanska, što vas nije u ratu sve pobilo, **** vam dan kad ste se zamenuti, majku vam **** muslimansku, dabogda vam djeca na pravoslavlje prelazila !
Da nije tuzno bilo bi smjesno.aleksandar_veliki je napisao/la:tepsija je napisao/la:Hajmo mu sve svi smijati& & ? 1926 je napisao/la:**** muslimanska, što vas nije u ratu sve pobilo, **** vam dan kad ste se zamenuti, majku vam **** muslimansku, dabogda vam djeca na pravoslavlje prelazila !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prekucoaleksandar_veliki je napisao/la:tepsija je napisao/la:Hajmo mu sve svi smijati& & ? 1926 je napisao/la:**** muslimanska, što vas nije u ratu sve pobilo, **** vam dan kad ste se zamenuti, majku vam **** muslimansku, dabogda vam djeca na pravoslavlje prelazila !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MrAmarOsim, sebalos i 57 gostiju.