GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 apr 2012, 10:01

Tomislava Ivkovića, trenera Lokomotive, visok poraz od Dinama ipak neće obeshrabriti uoči nastavka prvenstva, a Ante Čačić poslije 6:0 posebno je pohvalio momčadski rad i svoje pričuve...

Dinamo je na Maksimiru pobijedio Lokomotivu pogocima Vide, Sammira, Rukavine, Tomečaka Badelja i Alispahića pa je Ante Čačić imao više razloga za zadovoljstvo po završetku utakmice.

Međutim, najzadovoljniji je bio cijelom momčadi: "Na terenu je govorila momčad. Igrali smo autoritativno od prve do zadnje minute i ubilježili krasan rezultat, na tragu onoga što sam od početka govorio da ćemo izgledati sve bolje iz utakmice u utakmicu".

Tomislav Ivković: "Dinamo je igrao bolje cijelu utakmicu. Ima najbolje igrače, prvak je sedam puta zaredom, i oni su najteži, a ne najlakši protivnik. Dinamo je za hrvatske prilike neka druga dimenzija".

"Raduje me što igrači koji ulaze s klupe izgledaju ozbiljno i ponašaju se kao pravi profesionalci, kao i trebaju. Mi moramo na svakoj utakmici naći motiv i nastaviti napredovati", dodao je Dinamov trener.

Čačić je naglasio kako ne vjeruje da će uvjerljiv poraz uzdrmati njegovog subotnjeg protivnika: "Lokomotiva je na pravom kolosijeku, bez obzira na ovo stradanje. Nije iskočila iz tračnica i želim im osvajanje trećeg mjesta".

Nekoliko je riječi posvetio Sammiru, koji je osim pogotka imao i nekoliko vrlo lijepih proigravanja: "Sammir je na putu povratka. Usprkos nedaćama odrađivao je dio treninga. Sada mu doziramo minutažu i uskoro bi mogao biti na razini koju svi priželjkujemo".

Njegov kolega sa suprotne strane, Tomislav Ivković, bio je vidno razočaran ishodom, no ističe kako ne gubi vjeruju i kvalitetu i sposobnosti svojih igrača.

"Teško je nešto analizirati nakon 6:0. Ovo je težak poraz, ali do 2:0 smo igrali dobro, kako je trebalo. Međutim, nakon dva gola iz dva prekida moja je momčad ušla u crnu rupu i nije se uspjela vratiti", rekao je.

"Ovo će biti dobra škola za moje igrače. Još uvijek imam visoko mišljenje o njima i neće nas ovakav rasplet pokolebati. Čestitamo Dinamu, dići ćemo glavu i gledamo prema naprijed", zaključio je Tomislav Ivković.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 01 apr 2012, 11:03

Cestitke na pobjedi, najbolji ste. :P iz Sarajva.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 apr 2012, 12:28

Znaci pobjeda u iducem kolu donosi novi pokal. Ovo je najlosije prvenstvo u zadnjih 6-7 godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 12:41

Uza sve to, desi se i to da zlo upregne zaposlenike kluba da vuvuzelama i raznim trubama ometaju povike sa sjevera. PR "stručnjakinje" rade više na borbi protiv navijača nego na dovođenju istih.

slika

Na slici: Sanda Mamić, zaposlenica Dinama, puše u trubu kojom je skupina navijača i, očito, Mamićevih zaposlenika, pokušala utišati prosvjede Bad Blue Boysa protiv Dinamovog vodstva

---

Klub mi je ukopan do dna, a svakim danom to dno ide dublje... sve misliš da ne može gore, ali svaki dan nova pljuska... bit će dobro ako se navijači počnu vraćati na stadion dok mi sin bude imao 5-6 godina, da ga imam gdje odvesti. A ne planiram se ženiti još ihihi.

:cry: :cry:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 apr 2012, 13:07

[youtube][/youtube]

Nemogu vjerovat stvarno su vuvuzele doveli da utisaju navijace :lol: :lol:

A moj zdravko...ccc...

sramota, malo je rec.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 13:12

Mislim, šta reći? Šta?

Proklinjem dan kad je prodavač stiropora ušao u NK Dinamo Zagreb.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 01 apr 2012, 13:42

Steta sto mi komp jako cesto zasteka kad udjem na youtbe, pa u zadnje vrijeme i ne ulazim, jer mu je potrebno ciscenje, a mrsko mi :lol: . Nisam gledao utakmicu i ne otvara mi se taj link gore, mrsko mi restartovat ovo **** poslije, al zar su zaista puhali u vuvuzele? :lol: . Ja sam pomislio da ce Cacic povuc momcad s terena, razocarao sam se. U svakom slucaju, svaka cast igracima, Cacic mozda jest u nasim ocima neki tupan, al Dinamo igra jako dobro u zadnje vrijeme i ono sto je najvaznije, realizacija je tu.
Proljece:
Karlovac - Dinamo 0-3
Dinamo - Osijek 1-0
Lucko - Dinamo 0-4
Dinamo - Hajduk 2-1
Dinamo - Slaven 2-0
Varazdin - Dinamo 0-4
Dinamo - Lokomotiva 6-0

Obrana na razini, jedan primljen gol u 7 utakmica. Napad na razini, 22 gola u 7 utakmica sto je i vise od 3 u prosjeku. Ukupan ucinak na najvisoj razini 7 pobjeda u 7 utakmica. Ovo je ono sto se ocekuje od Dinama, napucavanje ovih poluekipa. Osijek nije neka ekipa, al protiv nekog se mora omaket losa utakmica, al bodovi su tu. Hajduk je Hajduk. Protiv Slavena sasvim dovoljno, nisam ni ocekivao da ce njih nakantat. Gledao sam utakmicu s Luckom, nije lose, al katastrofa dok Dinamo nije poveo, a poslije dominacija. Protiv Hajduka zasluzena pobjeda pa makar penal nije ni postojao, Dinamo bio bolji. Osijek sam gledao kratko, mucenje od utakmice. Ove ostale ne treba komentirat, rezultat sve govori, samo nek nastave ovako do kraja :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 apr 2012, 14:44

Sta vama predstavlja ono Kaj **** Picka Dinamo ???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 apr 2012, 10:42

Ovo što se dešava u Zagrebu cirkus na cirkusima,sprdačina kluba i ljudi koji tamo rade,kao neki stručnjaci.Samo se pitam šta sponzori na sve ovo kažu kad čuju i vide ??? ;)

Na kontejneru blizu maksimirskog stadiona u ponedjeljak ujutro je osvanuo transparent 'Sanda, znaš li kako trubi Paravinja? '. Zbog toga je samoinicijativno pred novinare izašao direktor marketinga Ivan Tica i u emotivnom govoru zamolio za prestanak rata

On je pokušao svima, pogotovo onima sa sjeverne tribine, objasniti da oni o Dinamu ne govore lijepo jer ih Mamić za to plaća ili ih na to tjera. Nakon toga i velik dio zaposlenika Dinama došao je u sobu za novinare i podržao ono što je rekao Tica.

Napomenimo da je do tog napisa došlo zato što su djelatnici kluba tijekom utakmice s Lokomotivom trubili kad bi stizale uvrede sa sjeverne tribine.

'I ja sam trubila, nije nam šef rekao da to radimo ili nas na to natjerao, trube sam nabavila ja osobno i podijelila ih zato što nam je dosta uvreda. Dosta mi je kao osobi i zaposleniku kluba da to slušaju naši sponzori i djeca. Molim sve da prestanu s uvredama jer ja više svojoj kćeri ne mogu objasniti što se to viče,' rekla je Amra Peternel (lijevo na fotografiji s Moranom Đurđević i Sandom Mamić) u svoje ime, a i u ime ostalih djelatnika kluba.

Grafit s prijetećim sadržajem
U Dinamu još nisu odlučili hoće li slučaj ove ružne prijetnje prijaviti policiji.

'Mi ne želimo rat, želimo da rat završi i da više nikad ne bude uvreda nikome na ovom stadionu pa ni suparničkim igračima, ni bilo kome drugome. Dinamo je napravio više nego bilo koji drugi klub u Hrvatskoj, najbolje je rangirani klub ove regije, doveo je ovamo Real i Cristiana Ronalda, a da ih zato nije platio, te se nadamo da će sljedeće sezone umjesto Reala doći Barcelona,' rekao je Tica uz napomenu da Zdravko Mamić nije želio da ove konferencije za novinare bude, ali je Tica to odlučio napraviti i pod cijenu otkaza.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 10:59

Katastrofa od kluba...uzima titule ali se to ne proslavlja,tek su tu radi statistike.Dovoljno je pogledati tribine,rekao bi čovjek da ispadaju iz lige :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 apr 2012, 17:29

http://www.24sata.hr/uzivo/samo-na-24sa ... reb-260684

Stream za polufinale Dinamo - Zagreb

Nema ni 300 gledatelja :(
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 17:46

Kojim mobitelom se radi ovaj prijenos? :roll:

Zar si očekivao više gledatelja?
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 apr 2012, 17:56

Nokia 3310 :lol:

Nisam ocekivao, samo placem nad jadom vec godinama.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 18:32

E vidiš, dolazimo do onoga što ja govorim - sve se oko kluba mijenja, samo Veliki Vođa, njegova klika ostaju isti.

Ne bi bilo naodmet promijeniti vodstvo i vidjeti da li se može nešto popraviti, vratiti klub navijačima (a sigurno se može, nije Dinamo Kamen Ingrad ili Oštrc).
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 apr 2012, 19:08

Ma nek se svi gone, od uprave Dinama, uprave Varazdina, Marsonije, preko saveza i tako dalje. Mamic jeste sposoban uvaljivat polutalente za velike pare, a telente za astronomske cifre, al da nema njegovih ispada bilo bi dobro. I naravno kad bi dozvolio da ga se izabere kroz glasovanje clanova. Onaj HNS sigurno da ima strucne ljude na celu, al sve mi se cini kako su oni previse tu, malo su se ukiselili, sve im je monotono, mrsko im radit i zato Liga propada, a vade se na reprezentaciju. Ne volim Stimca, al zelim mu pobjedu na iducim izborima u nadi da ce dovest sto vise bivsih reprezentativaca u savez, te da ce tu sjedit ljudi koji su sposobni i koji to zasluzuju. S tim savezom se mogu privuc i bivse klupske legende da dodju u klubove. Ja bi za predsjednika Dinama najvise volio vidjet Zajeca, a trenera Cicu.

btw. Evo 1-1. Mozda dobije Dinamo, al ovo mi sve smrdi da ce Dinamo ispast nakon dvomeca, te da ce u finalu Zagreb i Osijek igrat.

EDIT: Kraj 1-1. Katastrofa, mozda i nebi izgubio zivce da nisam igrao 1/1 na kladionici, totalno sam razocaran. U Ligi gaze sve pred sobom dok u Kupu ne mogu meda :?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 04 apr 2012, 19:36

Jack777Pott je napisao/la:Ma nek se svi gone, od uprave Dinama, uprave Varazdina, Marsonije, preko saveza i tako dalje. Mamic jeste sposoban uvaljivat polutalente za velike pare, a telente za astronomske cifre, al da nema njegovih ispada bilo bi dobro. I naravno kad bi dozvolio da ga se izabere kroz glasovanje clanova. Onaj HNS sigurno da ima strucne ljude na celu, al sve mi se cini kako su oni previse tu, malo su se ukiselili, sve im je monotono, mrsko im radit i zato Liga propada, a vade se na reprezentaciju. Ne volim Stimca, al zelim mu pobjedu na iducim izborima u nadi da ce dovest sto vise bivsih reprezentativaca u savez, te da ce tu sjedit ljudi koji su sposobni i koji to zasluzuju. S tim savezom se mogu privuc i bivse klupske legende da dodju u klubove. Ja bi za predsjednika Dinama najvise volio vidjet Zajeca, a trenera Cicu.

btw. Evo 1-1. Mozda dobije Dinamo, al ovo mi sve smrdi da ce Dinamo ispast nakon dvomeca, te da ce u finalu Zagreb i Osijek igrat.

EDIT: Kraj 1-1. Katastrofa, mozda i nebi izgubio zivce da nisam igrao 1/1 na kladionici, totalno sam razocaran. U Ligi gaze sve pred sobom dok u Kupu ne mogu meda :?

Mada je rezultat 1:1 ja vjerujem u prolaz u finale. U Kranjčevićevoj očekujem pobjedu jer gdje god igrali u Hrvatskoj smo favoriti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 apr 2012, 21:38

Samo me dinamo zavali na kladionici :twisted: :roll: Mora da je mamic nesto nastimao J*** ga usta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 23:47

To se ne igra, zaobilazi ga ubuduće. :lol:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 apr 2012, 23:48

badblueboylivno je napisao/la:To se ne igra, zaobilazi ga ubuduće. :lol:
Taman mu mislia napisat.

Kvote su premale na Dinamo, a igre nikakve.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 apr 2012, 23:54

Izgleda bilo je malo stele ofo ono , hh :lol: :lol:
Al svejedno u uzvratu 0-2 , 0-3 za Dinamo ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []