FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

brzitesanj
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 23:42

bavaraccccc je napisao/la:kada se igra prva tekma polufinala izmedu baye i reala?????
17.04 ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2012, 23:43

bavaraccccc je napisao/la:kada se igra prva tekma polufinala izmedu baye i reala?????
17. na Fussball areni
Neko je spomenuo di Mariu
Yah.Najbolji igrač na svijetu nakon Messija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2012, 23:44

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 65511.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo kako stvari vide ozbiljni ljudi poput Ignacio Diaz Guerra-e. :) (inače novinar poznatog španskog lista AS)

Između ostalog se kaže kako je Real Madrid imao samo jednog ljutog neprijatelja FC Bayern, doduše dok se nije pojavio Messi i kompanija, ali to je neka druga priča-kaže autor teksta.

1976 Bayern je došao u Madrid kao branitelj titule, jedan navijač je uletio u teren da napadne austrijskog sudiju, a pri tome su ga spriječili Hoeness i Maier i od tada Bayern postaje neprijatelj-kaže Diaz Guerra...Ali zipa dalje, najbolje još dolazi.... :)

1980. godine je Real potonuo u Munchenu rezultatom 9:1, a trener Boskov je izrekao čuvenu rečenicu: "Radije ću izbubit jednom sa 9:1 nego 9 puta s jednim golom razlike". :lol: :lol: :lol: :lol: E ovo me oborilo pogotovo sa stolice..... 8-)

Nezaboravno i to kada su Bayernovi igrači 1981 godine zajednički svi iz protesta napustili teren.

Veliki teret za Real je i taj što Bayern sa 10 pobjeda i 2 remija iz 18 utakmica ubjedljivo ima najbolji bilans protiv Reala od svih klubova uopšte.

I dok cijela Španija ima El clasico pred očima, u glavama Madrižana odzvanja samo jedno: Bayern, Bayern, Bayern..... :lol:

Bayern jednostavno ima sve što je ove sezone Mourinha znalo povrijedit: Prvoklasni napadač, koji fizički može da se nosi s Pepeom i Ramosom, brzina Riberyja i Robbena koja iza leđa Marcela može stvorit probleme, te iskoristit ne tako visoki nivo Arbeloa-e, orijentiranost Mullera i Kroosa prema golu, koja Xabi Alonsa tjera da se brine i o uništavanju igre protivnika, ali i o kreiranju igre i naravno prošlost koja je na strani Bayerna.

Tako piše i objašnjava španski novinar Ignacio Diaz Guerra. I pogodio je većinom u sridu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2012, 23:46

brzitesanj je napisao/la:Kad smo vec kod Bayern-Real
slika
Vrijeme je da se ponovi gradivo. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2012, 23:47

Jozo, rusitelj tradicije i ostalih manje bitnih s.ranja 8-) !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 apr 2012, 23:48

neno#4 je napisao/la:Ja imam saradnju sa Centrotoursom, kao i sa Centrotransom, sve sto vas zanima se vrlo lahko moze saznati. Ako imate nekih pitanja napisite ovdje. Ili detaljnije informacije.
ajde ako si saznao sta,de nam javi kolika je cijena karte. Ja sam malo prije cuo da Centrotrans uopste nema karti,te da ce kako oni kazu pokusati nabaviti karte na taj dan kada se stigne u Minhen!!!

nevjerovatno
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2012, 23:50

Nail for Real je napisao/la:Jozo, rusitelj tradicije i ostalih manje bitnih s.ranja 8-) !
Vidimo kako ruši tradiciju u mečevima sa Barcom.Više ne prima petarde nego 2-3 u vrh glave.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2012, 23:50

effe_sa je napisao/la: Bayern jednostavno ima sve što je ove sezone Mourinha znalo povrijedit: Prvoklasni napadač, koji fizički može da se nosi s Pepeom i Ramosom, brzina Riberyja i Robbena koja iza leđa Marcela može stvorit probleme, te iskoristit ne tako visoki nivo Arbeloa-e, orijentiranost Mullera i Kroosa prema golu, koja Xabi Alonsa tjera da se brine i o uništavanju igre protivnika, ali i o kreiranju igre i naravno prošlost koja je na strani Bayerna.

Tako piše i objašnjava španski novinar Ignacio Diaz Guerra. I pogodio je većinom u sridu.
Gomez je igrač manje protiv Reala.Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya,a Bayern ima slabije bekove tako da koliko god Bayern zabije Real će više.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2012, 23:52

Saurman je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Jozo, rusitelj tradicije i ostalih manje bitnih s.ranja 8-) !
Vidimo kako ruši tradiciju u mečevima sa Barcom.Više ne prima petarde nego 2-3 u vrh glave.
Ne znam kako istorijske cinjenice mogu pomoci Bayernu, kada Jose pripremi igrace maksimalno na psihickom planu? Vidjeli smo kako su otklonili strah od osmine finala, prebrodili Lyon, pa i protiv Barce se nisu bojali. A kvalitet je druga stvar.
Gomez je igrac koji ne sudjeluje mnogo u igri, za mene je glavna opasnost vas dobro poznati trio Rib-Rob-Svajni.
Da pitam ponovo, ima li negdje da se 'skinu' Bayove utakmice?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2012, 23:55

LBJ MVP je napisao/la:
Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya,a Bayern ima slabije bekove tako da koliko god Bayern zabije Real će više.
Samo ako vam je Di Maria adut, onda sigurno gubite, taj igrač je samo izvikan. Da si rekao Ronaldo, Ozil, Kaka, onda ok, ali vjeruj da ne brinem za Di Mariu sekunde, lohotan je on, pogotovo kad ga dočekaju naši žestoko.
Naravno i Ronaldu se treba za petama prilijepit i brzo će počet travu čupat. :D
A evo gore ti je ovo pisao Španac, tako da ne znam šta nije jasno.... :)
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 05 apr 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 apr 2012, 23:56

LBJ MVP je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Bayern jednostavno ima sve što je ove sezone Mourinha znalo povrijedit: Prvoklasni napadač, koji fizički može da se nosi s Pepeom i Ramosom, brzina Riberyja i Robbena koja iza leđa Marcela može stvorit probleme, te iskoristit ne tako visoki nivo Arbeloa-e, orijentiranost Mullera i Kroosa prema golu, koja Xabi Alonsa tjera da se brine i o uništavanju igre protivnika, ali i o kreiranju igre i naravno prošlost koja je na strani Bayerna.

Gomez je igrač manje protiv Reala.Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya,a Bayern ima slabije bekove tako da koliko god Bayern zabije Real će više.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 23:57

effe_sa je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 65511.html

Evo kako stvari vide ozbiljni ljudi poput Ignacio Diaz Guerra-e. :) (inače novinar poznatog španskog lista AS)

Između ostalog se kaže kako je Real Madrid imao samo jednog ljutog neprijatelja FC Bayern, doduše dok se nije pojavio Messi i kompanija, ali to je neka druga priča-kaže autor teksta.

1976 Bayern je došao u Madrid kao branitelj titule, jedan navijač je uletio u teren da napadne austrijskog sudiju, a pri tome su ga spriječili Hoeness i Maier i od tada Bayern postaje neprijatelj-kaže Diaz Guerra...Ali zipa dalje, najbolje još dolazi.... :)

1980. godine je Real potonuo u Munchenu rezultatom 9:1, a trener Boskov je izrekao čuvenu rečenicu: "Radije ću izbubit jednom sa 9:1 nego 9 puta s jednim golom razlike". :lol: :lol: :lol: :lol: E ovo me oborilo pogotovo sa stolice..... 8-)

Nezaboravno i to kada su Bayernovi igrači 1981 godine zajednički svi iz protesta napustili teren.

Veliki teret za Real je i taj što Bayern sa 10 pobjeda i 2 remija iz 18 utakmica ubjedljivo ima najbolji bilans protiv Reala od svih klubova uopšte.

I dok cijela Španija ima El clasico pred očima, u glavama Madrižana odzvanja samo jedno: Bayern, Bayern, Bayern..... :lol:

Bayern jednostavno ima sve što je ove sezone Mourinha znalo povrijedit: Prvoklasni napadač, koji fizički može da se nosi s Pepeom i Ramosom, brzina Riberyja i Robbena koja iza leđa Marcela može stvorit probleme, te iskoristit ne tako visoki nivo Arbeloa-e, orijentiranost Mullera i Kroosa prema golu, koja Xabi Alonsa tjera da se brine i o uništavanju igre protivnika, ali i o kreiranju igre i naravno prošlost koja je na strani Bayerna.

UPRAVU JE Diaz Guerra... BIG TRUTH... :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 apr 2012, 23:58

proFCB je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Marcelo bolji od Lahma???
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2012, 23:58

LBJ MVP je napisao/la:Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya
Da li se salis ili stvarno mislis da su Di Maria i Ronaldo bolja krila od Robbena i Riberya :?:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2012, 00:00

Naravno da nisu. Mislim, kakav je to igrac koji odsustvuje 4 mjeseca i opet ima vise asista od Xavija i Inieste? A da ne spomenem onog izvikanog zalizanka koji je porusio nekoliko rekorda ove sezone i ima vise golova od nastupa za Real...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 apr 2012, 00:00

Bundesliga je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya
Da li se salis ili stvarno mislis da su Di Maria i Ronaldo bolja krila od Robbena i Riberya :?:

U nas je jedno krilo bolje od oba vasa.
Robbery
Stern des Südens

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 00:01

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Samo ako vam je Di Maria adut, onda sigurno gubite, taj igrač je samo izvikan. Da si rekao Ronaldo, Ozil, Kaka, onda ok, ali vjeruj da ne brinem za Di Mariu sekunde, lohotan je on, pogotovo kad ga dočekaju naši žestoko.
Naravno i Ronaldu se treba za petama prilijepit i brzo će počet travu čupat. :D
A evo gore ti je ovo pisao Španac, tako da ne znam šta nije jasno.... :)[/quote]
Pa nisam ja Španac jebote :lol:

Angel je naš najbolji igrač.Ima najbolje duge lopte na svijetu,jedini može proći 5-6 igrača,zabiće kad se nađe u šansi,trči za petoricu.Nije nam on glavni adut,ekipa je jedini adut.Možda ikad nije ovako jaka skupina individualaca bila u jednoj ekipi Angel,Ronaldo,Ozil,Kaka,Benzema,Higuain i Marcelo.Kojim je iza leđa Xabi Alonso uz Pirla najbolji def.veznjak svoga doba..Tu je i najbolji trener na svijetu na klupi.

@proFCB nešto smiješno :D
Na njegovom je nivou,a Arbeloa je bolji od Rafinhe7Alabe tako da su bekovi Reala bolji.
@Bundesliga ma ne.Slučajno je što najjači napad na svijetu ide preko tih krila.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 apr 2012, 00:05

Dzaba vam novci moji sinovci!!!

Pa et kad ti mozes svrstat Lahma i Marcela u isti kos onda ja mogu reci da su Rafinha i Alaba za klasu bolji od Arbeloe!!!
Stern des Südens

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 00:06

Je'o majku ovi stvarno vjeruju da mogu proci zahuktali Mourinhov stroj :lol:

Realno, Bayernu je puno 10% sansi u ovom dvoboju.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 apr 2012, 00:07

Saurman je napisao/la:@LBJ MVP je očito ograjisao na koru od banane pa ga šejtani u ove sitne sate lupaju po tintari da piše ove silne nebuloze.
proFCB se svidja ovo!
JavierPortillo je napisao/la:Je'o majku ovi stvarno vjeruju da mogu proci zahuktali Mourinhov stroj :lol:

Realno, Bayernu je puno 10% sansi u ovom dvoboju.
pa ja mislim da je tako svaki put bilo,a et vidi dokle smo stigli 10pobjeda 2nerijesena i 6 poraza!!! :D
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.