Već su noge počele da klecaju.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ronaldo : "Ne vidim se u finalu, jer je Bayern momčad koja može osvojiti Ligu prvaka".
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JavierPortillo
- Kontakt:
Ma 100%. 
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
http://www.whoscored.com/Blog/9ehi5fchr ... lxhrq/Show" onclick="window.open(this.href);return false;proFCB je napisao/la:@LBJ MVP
ajde da vidim odakle crpis tu statistiku!!!
Samo za tebe(jedva nađoh).Zaboravio sam da je Marcelo bolje ocijenjem od Lahma
Jozino masloSaurman je napisao/la:Ronaldo : "Ne vidim se u finalu, jer je Bayern momčad koja može osvojiti Ligu prvaka".
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aha ok,a de mi reci hoce li biti 100% obezbjedjene karte ili kao sto sam ja cuo,ide se tamo pa ukoliko se nadje karta dobro i jest???neno#4 je napisao/la:Danas smo sjedili i raspitivao sam se za aranzman, kaze covjek da se jos ne zna cijena karata. Rece mi da nece biti ispod 100 eura. Ako je on meni slagao, i ja sam vas.proFCB je napisao/la:ajde ako si saznao sta,de nam javi kolika je cijena karte. Ja sam malo prije cuo da Centrotrans uopste nema karti,te da ce kako oni kazu pokusati nabaviti karte na taj dan kada se stigne u Minhen!!!neno#4 je napisao/la:Ja imam saradnju sa Centrotoursom, kao i sa Centrotransom, sve sto vas zanima se vrlo lahko moze saznati. Ako imate nekih pitanja napisite ovdje. Ili detaljnije informacije.
nevjerovatno
Stern des Südens
To bi bilo da vas prođemo s manje od 3 gola razlikedon_burza je napisao/la:Strepe od katastrofe![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Spanskoj Primeri iz godine u godinu Barcelona(pogotovo Barcelona) i Real.M nabijaju taj koeficijent i pokoji izlet Atl.Madrida. Medjutim , kada pogledas ostatak klubova koji cine Primeru, svako ko iole prati fudbal ce ti reci da su ti klubovi slabiji po kvalitetu od Bundesligasa, to ti ja govorim. Real ili Barcelona, bi sigurno puno teze igrali protiv jedne Borusie Dortmund nego li protiv Malage, jer u Bundesligi se grize trci tokom citavih 90 minuta, za razliku od spanske lige gdje je tempo dosta slabiji . No da ne idemo dalje od teme nema potrebe da se vise o ovome govori.Samo da kazem da bi Ronaldo i Di Maria imali znatno manji broj golova i asistencija, ukoliko bi igrali protiv balansiranih Bundesligasa nego li slabasnih spanjolskih klubova. Za mene Di Maria nije eksplozivan, a sigurno nije u rangu s Riberyom niti Robbenom. Eto mozda i nije jaci ( s cime se ja ne slazem) , medjutim jaci uvijek i ne pobjedjuju.Nail for Real je napisao/la:Di Maria je podcijenjen igrac, uvjericete se brzo. A ne kontam ovaj dio oko jacine lige nikako. Znaci Bundesliga je jaca od Primere? Pa eto ti, Xavi i Iniesta imaju manje asistencija od njega, dovoljno govori.
Ti si Real gledao mozda protiv Barce ove sezone i to je to. Ako Di Maria nije eksplozivan igrac, onda ja nisam Nail.
I samo jos da spomenem, lik nije igrao 4 mjeseca...onako, mozda te navedem na pravi zakljucak.
Ne vidim da je Bayern jaci od Reala ni u jednom dijelu terena.
U mnogome se tu pita i timska igra, a ne samo individualne kvalitete.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
LBJ MVP je napisao/la:To bi bilo da vas prođemo s manje od 3 gola razlikedon_burza je napisao/la:Strepe od katastrofe![]()
To mozes govoriti onima koji prate Sosiedade , Tenerifa , Salamacnke , Compostele i ostala sranja
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 05 apr 2012, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
Schalke nije imao snage u osamdesetoj minuti protiv Athletica umrli ljudi.U primeri se manje trči jes.Bundesliga je napisao/la:Spanskoj Primeri iz godine u godinu Barcelona(pogotovo Barcelona) i Real.M nabijaju taj koeficijent i pokoji izlet Atl.Madrida. Medjutim , kada pogledas ostatak klubova koji cine Primeru, svako ko iole prati fudbal ce ti reci da su ti klubovi slabiji po kvalitetu od Bundesligasa, to ti ja govorim. Real ili Barcelona, bi sigurno puno teze igrali protiv jedne Borusie Dortmund nego li protiv Malage, jer u Bundesligi se grize trci tokom citavih 90 minuta, za razliku od spanske lige gdje je tempo dosta slabiji . No da ne idemo dalje od teme nema potrebe da se vise o ovome govori.Samo da kazem da bi Ronaldo i Di Maria imali znatno manji broj golova i asistencija, ukoliko bi igrali protiv balansiranih Bundesligasa nego li slabasnih spanjolskih klubova. Za mene Di Maria nije eksplozivan, a sigurno nije u rangu s Riberyom niti Robbenom. Eto mozda i nije jaci ( s cime se ja ne slazem) , medjutim jaci uvijek i ne pobjedjuju.Nail for Real je napisao/la:Di Maria je podcijenjen igrac, uvjericete se brzo. A ne kontam ovaj dio oko jacine lige nikako. Znaci Bundesliga je jaca od Primere? Pa eto ti, Xavi i Iniesta imaju manje asistencija od njega, dovoljno govori.
Ti si Real gledao mozda protiv Barce ove sezone i to je to. Ako Di Maria nije eksplozivan igrac, onda ja nisam Nail.
I samo jos da spomenem, lik nije igrao 4 mjeseca...onako, mozda te navedem na pravi zakljucak.
Ne vidim da je Bayern jaci od Reala ni u jednom dijelu terena.
U mnogome se tu pita i timska igra, a ne samo individualne kvalitete.
Pa baš je Real više timska ekipa neko Bayern gdje sve zavisi od Robberya
Tražio si,dobio siproFCB je napisao/la:@LBJ
mozes onu statistiku okacit macku o rep!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemam snage Allaha mi da diskutujem sa osobom koja kaze da Di Maria nije eksplozivan i da su Real i Barce jedino sto vrijedi u Spaniji. Pih.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Bundesliga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Schalke nije imao snage u osamdesetoj minuti protiv Athletica umrli ljudi.U primeri se manje trči jes.
Pa baš je Real više timska ekipa neko Bayern gdje sve zavisi od Robberya
Schalkeovi igraci sigurno nisu bili umorni, drugo je sto im je motiv za igrom pao nakon glupo primljenih golova , proistaklih iz njihovih sopstvenih gresaka.U Primeri se sigurno manje trci u odnosu na Bundesku, i to mnogo manje.
Napravi komparaciju pogledaj utakmicu Primere i uporedu utakmicu Bundeslige i sve ce ti biti jasno.
Real sigurno nema bolji sistem i timsku igru nego li Bayern, u Bayernu mnogo toga zavisi od Riberya, ali takodjer i ostalih igraca gdje se ide na posjed loptei pas igru. Bila je nedavno ovdje statistika gdje je u postotcima prikazano koji to timovi najvise drze loptu u svom posjedu. Na prvom mjestu je naravno bila Barcelona, a iza nje Bayern, Real.m je bio iza oba kluba.
@ Nail
Kazi ne mogu da diskutujem, jer nisam u pravu a ne nemam snage jer tako lazes sam sebe. U Spaniji postoji nekoliko klubova koji vrijede kao sto su : Barca,Real,Atl.Madrid,Valencia. Medjutim ostali klubovi su smijesni , ovo je liga u kojoj je vise od polovine klubova kvalitetom zaista slabo.
I am not yet born; O hear me.
- Nail for Real
- Kontakt:
Druze, ti ne gledas Realove utakmice. Nemam ja s tobom sta da pricam, kad ti kazes da Di Maria nije eksplozivan i da mu se asistencije ne broje jer igra protiv slabih spanskih protivnika
. Sto se onda Messiju, Xaviju i Iniesti priznaju?
Ne raspolazes informacijama, zakljucke si donio na osnovu carsijskih prica i stereotipa.
Ne raspolazes informacijama, zakljucke si donio na osnovu carsijskih prica i stereotipa.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ostavi vas čovjek pola sata do sat ovde i vi odete svjetlosnim godinama daleko negdje daleko, daleko u svemir
Sad došli do upoređivanja liga opet i sličnih stvari....
Ja na primjer kad sam rekao da Di Maria neće biti neki veliki adut, rekao sam to ne zbog toga što ga ne smatram dobrim igraćem, nego što smatram da se on ipak može uštopat i što ga Bayernovi igrači mogu uštopat...
Mislim opet sve što se ovde kaže se može uzeti s rezervom, sve je ovo sad teoretisanje, jer uvijek neke stvari mogu totalno naopako krenut i za jedne i za druge. Govorili smo na primjer o podcijenjenosti igača, npr. neki podcjenjuju inače Bayernovu odbranu i evo npr. Badstuber, a ja njega ne bi dao za mnoge druge igrače....Objašnjavao sam to više puta, prije svega ta njegova oštrina ulije kod protivnika respekt, onda time on razbudi ekipu, nevjerovatno je uporan i baš je pravi njemački igrač, koji ima te mnoge za Nijemce klasične odlike. Jedna stvar koja se kod njega često zapostavlja je velika preciznost pasova, upučuje jako dobre i precizne pasove naprijed, što je kod transformacije igre jako bitno.
U ovom duelu će naravno biti i dosta taktičkog nadmudrivanja. Naravno Jupp je poznat da ne srlja, on ide uvijek s nekom kontrolisanom ofanzivom. Zato je sada defanziva Bayerna stabilnija, nego pod Van Gaalom koji je preofanzivno postavljao ekipu i odbranu postavljao visoko. Jupp je privolio sve igrače i da više se kreču , trče, što je jako bitno. Svi se vračaju nazad......
Real bi mogao probat stvorit probleme Bayernu s presingom, probat će da izvrši pritisak na stopere i da ne dozvoli te sigurne pasove prema naprijed, te taj sigurni razvoj igre iz odbrane prema naprijed. Mou će gledat da maksimalno isključi Robbena i Riberyja. E onda se tu moraju pokazat Muller i Kroos koji moraju probit kroz sredinu, Gomez će pokušat zabavit stopere Reala, tako reći izgurat ih i tako otvorit prostor R&R-u. Mario će vjerovatno se dosta kretat i probat će pronaći prostor, iako će Mou gledat da to sve maksimalno suzi.
Brz gol Bayerna može donijet veliku prednost i sigurnost, dok bi gol Reala (ne daj Bože) dosta toga bacio naopačke i onda bi baš lavovski posao bio pred nama. Znači svaka greška se u ovom duelu trostruko plaća.
Ja na primjer kad sam rekao da Di Maria neće biti neki veliki adut, rekao sam to ne zbog toga što ga ne smatram dobrim igraćem, nego što smatram da se on ipak može uštopat i što ga Bayernovi igrači mogu uštopat...
Mislim opet sve što se ovde kaže se može uzeti s rezervom, sve je ovo sad teoretisanje, jer uvijek neke stvari mogu totalno naopako krenut i za jedne i za druge. Govorili smo na primjer o podcijenjenosti igača, npr. neki podcjenjuju inače Bayernovu odbranu i evo npr. Badstuber, a ja njega ne bi dao za mnoge druge igrače....Objašnjavao sam to više puta, prije svega ta njegova oštrina ulije kod protivnika respekt, onda time on razbudi ekipu, nevjerovatno je uporan i baš je pravi njemački igrač, koji ima te mnoge za Nijemce klasične odlike. Jedna stvar koja se kod njega često zapostavlja je velika preciznost pasova, upučuje jako dobre i precizne pasove naprijed, što je kod transformacije igre jako bitno.
U ovom duelu će naravno biti i dosta taktičkog nadmudrivanja. Naravno Jupp je poznat da ne srlja, on ide uvijek s nekom kontrolisanom ofanzivom. Zato je sada defanziva Bayerna stabilnija, nego pod Van Gaalom koji je preofanzivno postavljao ekipu i odbranu postavljao visoko. Jupp je privolio sve igrače i da više se kreču , trče, što je jako bitno. Svi se vračaju nazad......
Real bi mogao probat stvorit probleme Bayernu s presingom, probat će da izvrši pritisak na stopere i da ne dozvoli te sigurne pasove prema naprijed, te taj sigurni razvoj igre iz odbrane prema naprijed. Mou će gledat da maksimalno isključi Robbena i Riberyja. E onda se tu moraju pokazat Muller i Kroos koji moraju probit kroz sredinu, Gomez će pokušat zabavit stopere Reala, tako reći izgurat ih i tako otvorit prostor R&R-u. Mario će vjerovatno se dosta kretat i probat će pronaći prostor, iako će Mou gledat da to sve maksimalno suzi.
Brz gol Bayerna može donijet veliku prednost i sigurnost, dok bi gol Reala (ne daj Bože) dosta toga bacio naopačke i onda bi baš lavovski posao bio pred nama. Znači svaka greška se u ovom duelu trostruko plaća.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- suicidesquad
- Kontakt:
Evo još malo prijateljskih utakmica:brzitesanj je napisao/la:Kad smo vec kod Bayern-Real
01 14.08.1973 Freundschaftsspiel Real Madrid - FC Bayern 1:5
04 31.08.1979 Freundschaftsspiel Real Madrid - FC Bayern 1:2
05 05.08.1980 Freundschaftsspiel FC Bayern - Real Madrid 9:1
06 31.08.1980 Freundschaftsspiel Real Madrid - FC Bayern 5:6 i.E.
07 29.08.1985 Freundschaftsspiel Real Madrid - FC Bayern 4:2
20 04.08.2002 Freundschaftsspiel Real Madrid - FC Bayern 1:2
Najveća pobjeda - 9:1 (1:0 Hoeneß, 2:0 Hoeneß, 3:0 Breitner, 4:0 Niedermayer, 5:0 Rummenigge, 6:0 Kraus, 7:0 Hoeneß, 7:1 Cunningham, 8:1 Rummenigge, 9:1 Rautiainen). Ja mislim da nijedna ekipa na svijetu nema ovako dobar omjer protiv Reala. 24 utakmice - 15 pobjeda, 2 remija i 7 poraza. Gol razlika - 47:28 za Bayern. U Madridu su igrali 14 puta, a u Minhenu 10.
A vidiš, ja baš nešto mislim da rani gol neće ništa promijenit, tko ga god da. Baš zato što su obje ekipe napadački orijentirane i što se ne znaju branit kao recimo Talijani. Mislim da će se ovo u Madridu riješavati do zadnje minuteeffe_sa je napisao/la:Brz gol Bayerna može donijet veliku prednost i sigurnost, dok bi gol Reala (ne daj Bože) dosta toga bacio naopačke i onda bi baš lavovski posao bio pred nama. Znači svaka greška se u ovom duelu trostruko plaća.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
upravo tako do zadnje minute se nece znati ko ide dalje,ocekujem mozda da bude i produzetaka i penala uglavnom sve u svemu odlicno polufinale,Toxicity je napisao/la:A vidiš, ja baš nešto mislim da rani gol neće ništa promijenit, tko ga god da. Baš zato što su obje ekipe napadački orijentirane i što se ne znaju branit kao recimo Talijani. Mislim da će se ovo u Madridu riješavati do zadnje minuteeffe_sa je napisao/la:Brz gol Bayerna može donijet veliku prednost i sigurnost, dok bi gol Reala (ne daj Bože) dosta toga bacio naopačke i onda bi baš lavovski posao bio pred nama. Znači svaka greška se u ovom duelu trostruko plaća.
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- brzitesanj
- Kontakt:
znaci ovo je kompletna statistika? Posteno govoreci pravo je impresivna. Prava smo nocna mora Madridjanima.Najveća pobjeda - 9:1 (1:0 Hoeneß, 2:0 Hoeneß, 3:0 Breitner, 4:0 Niedermayer, 5:0 Rummenigge, 6:0 Kraus, 7:0 Hoeneß, 7:1 Cunningham, 8:1 Rummenigge, 9:1 Rautiainen). Ja mislim da nijedna ekipa na svijetu nema ovako dobar omjer protiv Reala. 24 utakmice - 15 pobjeda, 2 remija i 7 poraza. Gol razlika - 47:28 za Bayern. U Madridu su igrali 14 puta, a u Minhenu 10.
Jos malo i sad ce,no najprije imamo 2 jako bitne utakmice u Bundesligi koje trebamo odraditi.
Evo malo prije citam izjavu Robbena, nesto je u fazonu ko nisam jos potpisao novi ugovor ali se nadam da hocu,uz to dodaje da mu se svidja u minhenu da ne vidi razloga zasto da mijenja sredinu.
Mislim da je to vec rijesena stvar!!!
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.