Sta reci jbg.Ocekivala se teska utakmica,ocekivao sam upravo ovakav Radnicki,Radnicki koji ovakvu filozofiju igre standardno gaji i ne manje je bez obzira na ime protivnika.Sve se svodi na cvrstu odbranu i sve krece od cvrste odbrane.Nema sumnje da je to lose za oko ali itekako je korisno i ja apsolutno podrzavam Kuzeljevicevu taktiku i filozofiju jer to donosi igru.Rekao sam jos zimus nakon sto sam odgledao Radnicki protiv Rapida na pripremama u Antaliji da mi se ova ekipa "Djavola" poprilicno svidja,i da samo par igraca tu treba,prvenstveno za ovakav stil je potreban jedan itekakav kreator i mislilac u igri i ja se nadam da ce na leto i on doci i da ce ovaj Radnicki zaigrati jos bolje,jer ova publika u Kragujevcu to zasluzuje.
Mi smo u odbrani odigrali ponovo odlicno,opet smo sve lopte sa lakocom pokupili,jednom smo samo pogresili onde kada je linijski mahao ofsajd Spalevicu iako nije bio,ali eto na srecu ta greska je prosla nekaznjeno.Sve ostalo u odbrani je bilo odlicno,iz meca u mec kombinacija Tosic-Maksimovic-Mijailovic veoma dobro funkcionise a odlicno se nadopunjuje i Mladenovic tu.Vesovic jos malo kaska ali jbg ipak mu je ovo tek druga utakmica na beku i nije u tom "fazonu" tako da od njega i nisam ocekivao kvalitetno snalazenje tu.
No skripalo nam je u odbrani,mi smo za 90 minuta stvorili samo jednu 100% priliku i to nakon kornera dakle u polju je itekako skripalo.Milivojevic nam je nedostajao radi gluposti,Evandra su dobro zatvorili a Kadu i Lazovic nisu bili na svome nivou razigravanja,previse su drzali loptu i pokusavali solo sto svakako da nije davalo rezultata protiv zgusnute odbrane gde se samo brzim razmenama moze probiti do sesnaesterca.U napadu moramo jos vise da radimo,kretnja bez lopte jeste napredovala ali daleko je to jos od onoga sto se trazi,i za sledecu ovakvu odbranu moramo da to popravimo.
Utakmica kao utakmica sa aspekta motorike,trcanja,borbenosti strasna.Odavno nije ovakva vidjena u JSL.Lepote je svakako nedostajalo i kvalitetnih poteza,ali ovoga prvog nikako i sa tog aspekta verovatno najbolja utakmica ove sezone.
Mi moramo da se okrenemo vec narednom mecu i da se za ovaj nereseni ishod ispraznimo nad slabasnim Metalcem na Marakani,a treba momcima i jos jedna velika podrska,zato verujem da ce Marakana biti lepo ispunjena u subotu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))