Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kazu da je ova graficka nesto strasno
EVGA NVIDIA GeForce GTX 680 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
to je ok. kažem ti za 400-500KM možeš ubosti super sandy bridge ploču i procesor koja je puno jača od bilo kojeg amd. i5 2500k je oko 450KM, dobra 1155 ploča je oko 250KM što je zajedno 700KM. ti hoćeš uzeti am3+ ploču za 350KM i odgovarajući bulldozer procesor koji košta još toliko a puno sporiji od ovoga što ti ja predlažem. ako uzimaš za keš pogledaj na piku imaš ekstra dealova svaki dan dva.
@Elegant strašna je ali strašnih je 1000KM ili već koliko
@Elegant strašna je ali strašnih je 1000KM ili već koliko
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vjerovatno si pobrisao drivere grafičke kartice, ne znam šta bi drugo moglo biti.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa odes na stranicu od nvidia ili od ati.a i skines driver za svoju graficku, ako ne znas to, ti nam reci koja ti je graficka i koji windows koristis
drugovi znatel koji kabal treba da bih spojio kompjuter sa lcd tv al da slika bude preko cijelog ekrana ?
jel moze onaj kabal dvi hd ?
jel moze onaj kabal dvi hd ?
Desni klik na desktop,ides na settings,pa advanced,pa adapter i tu nam napises ime grafe..Leyton je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa odes na stranicu od nvidia ili od ati.a i skines driver za svoju graficku, ako ne znas to, ti nam reci koja ti je graficka i koji windows koristis[/quote]
Gdje mogu provjeriti te podatke...
Znam da je Graficka 64 i da je Windows XP Profesional 2007 al nesto mi govori da to nije dovoljno podataka
Dajte kakav link za word 2007, da skinem sebi...ova 2003-ice nista ne moze otpakovati 
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, imam jedno pitanje...imam antivirus nod32 5, i ima onaj program "tnod user & password finder" koji sam trazi licence i stavlja ih kada isteknu...do neki dan je perfektno radio...medjutim, zadnjih par dana nikako nece da mi nadje licencu...trazi minut-dva, i na kraju pise "no valid licence found"
ima li jos neko da koristi ovaj AV i ovaj program, a da je imao isti problem ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, imam jedno pitanje...imam antivirus nod32 5, i ima onaj program "tnod user & password finder" koji sam trazi licence i stavlja ih kada isteknu...do neki dan je perfektno radio...medjutim, zadnjih par dana nikako nece da mi nadje licencu...trazi minut-dva, i na kraju pise "no valid licence found"![]()
ima li jos neko da koristi ovaj AV i ovaj program, a da je imao isti problem ?

imao sam problem samo jedan dan,nakon toga se sam otklonio!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nakon sto mi se pojavio ovaj problem, ja sam izbrisao onaj program "tnod finder" i skinuo drugi sa neta i install ga...medjutim, u ovog novog mi se nakon trazenja licenci odjednom pojavi ono "don't send", valjda znas na sta mislim...i ne mogu sad nikako da apdejtujem antivirus...kad udjem u nod, gdje pise ono "update" stoji mi onaj crveni uzvicnikOxygen je napisao/la:imao sam problem samo jedan dan,nakon toga se sam otklonio!
http://www.4shared.com/rar/IsXdN7LP/tno ... setup.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj odmah skidati jer ga prepoznaje kao virus,prvo desni klik na ikonu noda u taskbaru,temporairly disable protection.
Onda ga instaliraj, te folder u koji je instaliran dodaj u exclusion list kako ga ne bi skrenirao,ali to već vjerovatno znaš jer si ga koristio.
Nemoj odmah skidati jer ga prepoznaje kao virus,prvo desni klik na ikonu noda u taskbaru,temporairly disable protection.
Onda ga instaliraj, te folder u koji je instaliran dodaj u exclusion list kako ga ne bi skrenirao,ali to već vjerovatno znaš jer si ga koristio.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 08 apr 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e hvala ti care...Oxygen je napisao/la:http://www.4shared.com/rar/IsXdN7LP/tno ... setup.html
Onda ga instaliraj, te folder u koji je instaliraj dodaj u exclusion list kako ga ne bi skrenirao,ali to već vjerovatno znaš jer si ga koristio.
Da li bih smio imati na racunaru antivirus i ovaj Malwarebytes anti-malware ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Invincibles
- Kontakt:
imas na kat.ph cijeli office 2007,perfekt radi...romeo je napisao/la:Dajte kakav link za word 2007, da skinem sebi...ova 2003-ice nista ne moze otpakovati
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@Oxygen opet mi nece ovo da fercera
prije mi je ovaj program par sekundi trazio licencu, pronadje je i to je to...sad sam instalirao ovaj s ovog linka sto si mi dao, uradio sve kako treba, jedno 10-ak minuta (!?) je trazio licencu i na kraju mi izbaci "no valid licence found"
al gledaj...kada u tebe krene traziti licencu, jeli u tebe odma na pocetku izbaci ovo kao na slici (IP adresu sam zacrnio, vjerovatno nisam morao, al et, sta ja znam
) i nastavi traziti licencu ?

Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 08 apr 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj ako nadjes neku licencu proslijedi mi je majke ti
Nece nijedna **** im pleme ko da su neku zastitu stavili 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne znam jesam pogriješio temu ili ne , uglavnom ovako ..
Tražim neki računar , od 300 pa do 500 km otprilike , znači samo kučište jer monitor i ostalo imam. Iz Tuzle sam i molio bi sugrađane da mi preporuče neko mjesto ili slično.. Hvala.
Tražim neki računar , od 300 pa do 500 km otprilike , znači samo kučište jer monitor i ostalo imam. Iz Tuzle sam i molio bi sugrađane da mi preporuče neko mjesto ili slično.. Hvala.
Sloboda Tuzla !!!
@Papastathopoulos
Probaj ovo uraditi kao i ja,dodaj tukero u exceptions:

@Sarajlijc@
prvo ukini na kratko zaštitu,ako ne znaš kako, vrati stranicu gdje sam objašnjavao Papasthatopulosu,onda idi na stranice tipa nod325,nod327 i nađi neku koja fercera.
Probaj ovo uraditi kao i ja,dodaj tukero u exceptions:

@Sarajlijc@
prvo ukini na kratko zaštitu,ako ne znaš kako, vrati stranicu gdje sam objašnjavao Papasthatopulosu,onda idi na stranice tipa nod325,nod327 i nađi neku koja fercera.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Papastathopoulos