FC København-Brøndby 1 1,60
Bilbao-Schalke oba daju gol 1,50
Furth-Cottbus 1 1,45
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
St.Louis - Detroit 2:3Giallorossi je napisao/la:St.Louis-Detroit 5,5 under 1,60
Zadnjih 5 susreta zavrsilo under:
24/01-12 NHL Detroit vs. St Louis 3:1
01/01-12 NHL Detroit vs. St Louis 3:0
28/12-11 NHL Detroit vs. St Louis 3:2
07/12-11 NHL St Louis vs. Detroit 3:2
16/11-11 NHL St Louis vs. Detroit 2:1
Hedu ne igram nikad, Dengu se možda vraća Rose što predstavlja možda i automatski under dotičnog, Pierce mi se sviđa, a i Garnetta bih preskočio. Nadam se da ću pomoći. Btw, Crawford je prva opcija u napadu, čak i ispred Wall-a, uzima puno (al baš puno) svakavih šuteva, ali Detroit u zadnje vrijeme igra spor tempo pa je moguć večeras under ne bi trebo stalno moć pogađat trice s 8 metara. Nadam se da sam pomogo.Viper je napisao/la:Sta mislite Turkoglu over 12,5 , Deng over 16,5 , Garnett over 15,5 i Pierce under 19,5
EDIT: I Crawford uder 19,5

Zašto Chicago kec, jel Rose sigurno igra ?Claus je napisao/la:Athl.Bilbao - Schalke (4:2) 1x
Valencia - AZ Alkmaar (1:2) 1
Panathinaikos - Maccabi (2:2) 1
Hannover - Atl.Madrid x2
Metalist K. - Sporting L. (d/n) DA
Chicago - Boston 1
Hvatajte i Sacramento - LA Clippers na pobjedu drugog kluba iz Los Angelesa dok kvota pada, kasnije bi moglo biti premalo za vaše apetite.
Prema nba.com, Derrick se vraća večeras kontra Celticsa, te će biti spreman barem za određeni dio meča, a i vrijeme je da se Bullsi konačno vrate na pobjedničke staze. Kvota je u stalnom padu, tako da ne vidim razlog zašto ne odigrati 1. Možda me Boston demantuje, ali skeptičan sam po tom pitanju.dijabola je napisao/la:Zašto Chicago kec, jel Rose sigurno igra ?Claus je napisao/la:Athl.Bilbao - Schalke (4:2) 1x
Valencia - AZ Alkmaar (1:2) 1
Panathinaikos - Maccabi (2:2) 1
Hannover - Atl.Madrid x2
Metalist K. - Sporting L. (d/n) DA
Chicago - Boston 1
Hvatajte i Sacramento - LA Clippers na pobjedu drugog kluba iz Los Angelesa dok kvota pada, kasnije bi moglo biti premalo za vaše apetite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.