FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oficijelni Youtube kanal FK Sarajevo. - SUSCRIBE
http://www.youtube.com/channel/UCynOB1-p2bH7lyAA0mp6MeQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/channel/UCynOB1-p2bH7lyAA0mp6MeQ" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
- theprodigy
- Kontakt:
evo ti snimak, samo zato sto si brat sa ilidzesamir825 je napisao/la:Ma meni je on pravo drag, isli zajedno u srednju na Ilidzutepsija je napisao/la: A brate,i izgleda tako,baš ima onaj neki sarajevski štih,ko da je iz satričića ili nadrealista.Simpatičan momak,mada vama izgleda i nije
Dobar je mali, znam ga dok je igrao u Butmiru, gledali ga mi, tako da nemam nista protiv njeg, naprotiv intenzivnije sam poceo pratiti Sarajevo i ici na utakmice od kada on igra, i bas zato mi i treba snimak
http://www.adrive.com/public/kPAHnC.html" onclick="window.open(this.href);return false; prvo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/dBJ9m6.html" onclick="window.open(this.href);return false; drugo
Ma ne treba mi bracika utakmica, to smo gledali s tribina
Treba mi gostovanje Suljica na OBN-u
Treba mi gostovanje Suljica na OBN-u
Oko za oko, zub za zub!
" onclick="window.open(this.href);return false;
VEDRAN PULJIC
VEDRAN PULJIC
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Komsija aferim za ovo, ma znam ja da ima dobrih komsija svaka cast!!TM87doboj je napisao/la:
VEDRAN PULJIC
Sretno danas u BL i da im zabijete jos jedan od srca navijam za vas, SRETNO!!
Finale:Zeljo vs Velez!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Svaka cast nek se samo siri bordomanija
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
OPAAAAAAAA svaka cast komsije, mislim da je to ekstra, sigurno ce biti puuno posjeceniji a i turisti mogu kupovati jer je klub nazvan po gradu tako da je savrsen suvenir(kupili bi i ono FK Zeljeznicar al ne mogu izgovoriti
to je jedna od najpozitivnijih stvari koje sam cuo vezanih za FKS, jos od vremena kad sam cuo da je Torlak produzio ugovor hehehe
- inacefindecko
- Kontakt:
-
SemperFideliss
- Kontakt:
je li tebe stid i tog ti lafo jarana gubit vrijeme po forumima i spijunirat druge?
- inacefindecko
- Kontakt:
.
P.S.
obrisao sam postove, shvatit ćete ko provokaciju
P.S.
obrisao sam postove, shvatit ćete ko provokaciju
Nikad losije Sarajevo, sa nikad losijim Celikom, pred nikad manjim brojem navijaca u subotu na Bilinom polju
Limvo Likce
Evo maloprije na TVSA pricali o novom fan shopu, spomenut je i Bordo radio! 
Super, bas mi se svidja to sto radi uprava, treba stvoriti brend 
A jedva cekam subotu, iskreno se nadam da mozemo uzeti tri boda, jos ako Husejinovic zaigra
A jedva cekam subotu, iskreno se nadam da mozemo uzeti tri boda, jos ako Husejinovic zaigra
Oko za oko, zub za zub!
Svaka cast za Fan Shop, a sto se tice subote tesko do 3 boda mozemo doci treba moliti boga za bod sa onakvom igrom nemozemo doci do sva tri boda iskreno..samir825 je napisao/la:Super, bas mi se svidja to sto radi uprava, treba stvoriti brend
FK Sarajevo <3<3
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Bordo fb radio + onlajn praćenje utakmicaBegAx je napisao/la:Evo maloprije na TVSA pricali o novom fan shopu, spomenut je i Bordo radio!
je li neko zna sta je sa Dzenanom Celigijom, znam da je potpisao za vas na pocetku sezone nakon dobrih partija na malonogometnim turnirima ali nisam ga vidjao ni u onim sastavima za rezervni tim
odlican potez sa fan shopom, ocekujem i nasi nesto slicno urade mada se mozda i bolja lokacija u sg naci pored bezistana
odlican potez sa fan shopom, ocekujem i nasi nesto slicno urade mada se mozda i bolja lokacija u sg naci pored bezistana
Dzenan nije potpisao ugovor jer nije prosao na ljekarskom pregledu, problemi sa srcem.Baltazar je napisao/la:je li neko zna sta je sa Dzenanom Celigijom, znam da je potpisao za vas na pocetku sezone nakon dobrih partija na malonogometnim turnirima ali nisam ga vidjao ni u onim sastavima za rezervni tim
Ja najiskrenije vjerujem da ce upravo utakmica protiv Celika biti nasa prekretnicaTheBlues je napisao/la:Svaka cast za Fan Shop, a sto se tice subote tesko do 3 boda mozemo doci treba moliti boga za bod sa onakvom igrom nemozemo doci do sva tri boda iskreno..
Da ce se tu neke stvari posloziti, do sada se i ekipa malo uigrala, i da od sada idemo hrabro, da ne dovedemo Evropu u pitanje
Oko za oko, zub za zub!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras, rimljanin90 i 23 gosta.