Pa nije taj pogodio suca taj je lomio ogradu i palio baklje,nisi dobro skontao tekst.tepsija je napisao/la:Ovome konju što je pogodio suca je 31 godina a ne 16-17 kako mnogi smatraju.
U tim godinama bi trebao malo 'nadoći',biti normalan član društva...ali jok.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Blagoje Bratić
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve u isti košSaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 05 apr 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ovo za afganistan i abu dabi grohotom se smijemsoba 39 je napisao/la:Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve pod isti košSaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.soba 39 je napisao/la:Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve u isti košSaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
Čelik Zenica 1945
Nisam gledao niti znam šta se uzvikivalo(to je druga tema) samo mi pomalo smeta to dijeljenje na Drvar,Glamoč,Kupres... i "rođene" banjalučane i s druge strane Gusinje,Plav,Rožaje... i "rođene" sarajlijice.Jedni su "rođeni "da budu seljaci,huligani,varvari... a drugi su po rođenju "FGR"Nimla_RZ je napisao/la:Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.soba 39 je napisao/la:Pa većina ljudi u današnjem Sarajevu su iz Gusinja,Plava,Rožaja,N-Pazara,Afganistana,Abu dabija... pa to nikom ne smeta.Nemoj sve u isti košSaltCityAttack je napisao/la:vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
"Indija,Pakistan..."
- Giallorossi
- Kontakt:
Eno i Drinin Vuk na BL forumudomorocki je napisao/la:E,a gdje vam je Schlager??
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Meni kad' god je dosadno odem malo na taj forum da se nasmijem. Tamo nema zdrave rasprave, nego samo mitovanja (za one koji ne znaju, mitovanje je disciplina u kojoj se gleda ko će opalit' veći mit o nekome ili nečemu)Giallorossi je napisao/la:Eno i Drinin Vuk na BL forumudomorocki je napisao/la:E,a gdje vam je Schlager??koji su tamo bolesnici boze sacuvaj ...
Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.
Žao mi je samo suca koji je došao da zaradi hljeb za svoju djecu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
i tebi se grohotom smijemVolimTz je napisao/la:Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.
izvrces pricu isto sto rade i "oni"
Ovo za manijake sto pricas ispali ste picke i onda se vadite na to sto se to desilo na mjestu gdje su sehidi izginuli.Imas slike,imas video imas pamet pa kontaj... jedino ako si balavac ili glup onda ne zamjerim.VolimTz je napisao/la:Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.
-
neroazzurni
- Kontakt:
poslije šaban show-a u finalu kupa(mater ustasku, Osima retardiranog...) mislim da smo mi(robovi) posljednji koji trebamo bacit' kamen na lesinare...Nimla_RZ je napisao/la: Možda i jesu, ali opet se ne ponašaju seljački k'o što je to slučaj u Banjoj Luci. Toliki kompleksi i nacionalizam, Bože sačuvaj, nevjerovatno. Ono uzvikivanje sa tribina može doći samo od maloumnika. Toga naprimjer u Sarajevu, Zenici, Tuzli nema.
neka svak' cisti ispred svog' dvorista i mirna bosna...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-borac ... jaca/78003" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ima samo smisla da nam za 5 dana iznesu koliko zivotinja je uhapseno, a ne da sad pokusavaju optuziti sudiju da je on krivac za sve. Ovo moze jedino ako je neko iz rukovodstva bio na tribinama zajedno sa tim maloumnim budalama.
Ja volim svoju Zenicu sto kad reprezentacija BiH igra mi volimo i skandiramo srbinu Misimovicu, Supicu, Naleticu.... Citav stadion voli i navija za heroje BiH. Koji kur.c vise forsirate mrznju i uvrede. Znam da ima divnih ljudi u BL i volim sto postoje i drugaciji od ovih niskokotiranih budala 21-og vijeka.....
niko ni na koga ne treba d abaca kamen ..... ako ste pecinari i nemojte to zbog normalnih ljudi...
Ovo ima samo smisla da nam za 5 dana iznesu koliko zivotinja je uhapseno, a ne da sad pokusavaju optuziti sudiju da je on krivac za sve. Ovo moze jedino ako je neko iz rukovodstva bio na tribinama zajedno sa tim maloumnim budalama.
Ja volim svoju Zenicu sto kad reprezentacija BiH igra mi volimo i skandiramo srbinu Misimovicu, Supicu, Naleticu.... Citav stadion voli i navija za heroje BiH. Koji kur.c vise forsirate mrznju i uvrede. Znam da ima divnih ljudi u BL i volim sto postoje i drugaciji od ovih niskokotiranih budala 21-og vijeka.....
niko ni na koga ne treba d abaca kamen ..... ako ste pecinari i nemojte to zbog normalnih ljudi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Sigurdsson
- Kontakt:
POD HITNO BOJKOT LIGE ! Dosta je više krađa u režiji sudija i Ivice Osima.Svaka čast Stojniću na izjavi koju je dao danas,tako svi trebaju razmišljati.
$ ? $ ? ? " " ".
- RK Gradacac
- Kontakt:
Daj bolan kako te nije sramota spominjat taj dogadjaj, ima nas koji se vrlo dobro sjecamo tih scenaVolimTz je napisao/la:Koja komedija ovi plavi što se kao zgražavaju ovdje, niko se ne sjeća kada su ti isti plavi oskrnavili najsvetije tuzlansko mjesto "kapiju", kao htjeli da polože cvijeće i onda napali djecu istog tog grada kao i obližnje prolaznike.
010 ISN'T JUST A CODE
koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.
Borcu 10.000 KM kazne i šest susreta bez publike
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonufredi je napisao/la:koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Prava steta sto je tekma prekinuta.
Bila bi to prava rapsodija u plavom u gradu na Vrbasu.
Ubijeđen sam da je za veliki broj žitelja Bl pravi praznik kada dolazi Lider i da ljudi dolaze da gledaju majstorije istinski fudbalsih znalaca , popu Zebe, Guše, realno smo prekucali ovu ligu i žao mi je svih normalnih ljudi koji bi sigurno na kraju pozdravili našu apsolutnu dominaciju.
Da se odigralo do kraja, bilo bi dva tri gola razlike za nas , ali opet, okrenimo se se Olimpicu i zakucavanju na vrhu tabele.
Bila bi to prava rapsodija u plavom u gradu na Vrbasu.
Ubijeđen sam da je za veliki broj žitelja Bl pravi praznik kada dolazi Lider i da ljudi dolaze da gledaju majstorije istinski fudbalsih znalaca , popu Zebe, Guše, realno smo prekucali ovu ligu i žao mi je svih normalnih ljudi koji bi sigurno na kraju pozdravili našu apsolutnu dominaciju.
Da se odigralo do kraja, bilo bi dva tri gola razlike za nas , ali opet, okrenimo se se Olimpicu i zakucavanju na vrhu tabele.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
maksimalna kazna,tako i trebaRosas7 je napisao/la:Borcu 10.000 KM kazne i šest susreta bez publike
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.