FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Posljednjih se mjeseci nekad najbolji nogometaš svijeta, Diego Maradona, kojem trenersku karijeru ne prate rezultati kao u igračkim danima, trudi privući pažnju, pa svako malo 'raspali' po najboljima
Rasprava o tome tko će iz polufinalnog sraza Bayerna i Real Madrida proći u finale Lige prvaka nije mogla proći bez koje 'pametne' jednog od najboljih nogometaša svih vremena – Diega Armanda Maradone.
'Kažem vam danas: Bayern će izbaciti Real Madrid u polufinalu Lige prvaka! Neće biti ništa od španjolskog finala', rekao je trener kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Wasla.
Maradona je u posljednje vrijeme vrlo aktivan u medijima u kojima završava zbog svojih loših trenerskih rezultata, tučnjave po tribinama, a sada i zbog ovakve prgave izjave koja zasigurno neće promaknuti treneru Real Madrida – Joseu Mourinhu.
Može se očekivati vrlo zanimljiv odgovor od karizmatičnog Portugalca.
Rasprava o tome tko će iz polufinalnog sraza Bayerna i Real Madrida proći u finale Lige prvaka nije mogla proći bez koje 'pametne' jednog od najboljih nogometaša svih vremena – Diega Armanda Maradone.
'Kažem vam danas: Bayern će izbaciti Real Madrid u polufinalu Lige prvaka! Neće biti ništa od španjolskog finala', rekao je trener kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Wasla.
Maradona je u posljednje vrijeme vrlo aktivan u medijima u kojima završava zbog svojih loših trenerskih rezultata, tučnjave po tribinama, a sada i zbog ovakve prgave izjave koja zasigurno neće promaknuti treneru Real Madrida – Joseu Mourinhu.
Može se očekivati vrlo zanimljiv odgovor od karizmatičnog Portugalca.
u utakmicama izmedju reala i bayerna sve je moguce,moze biti da se ide i do penala a moze i bayern rijesiti sve u prvoj utakmici,a posto se zna ko mora osvojiti lp onda je ova utakmica bolja od finala samo da bude puno golova
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Od tekme očekujem spektakl i neka bolji pobijedi i osvoji na kraju ,bez ikakve sudijske pomoći i sličnog sra.nja. Toliko od mene pozz navijačima Bayerna.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Bernabéu
- Kontakt:
Naravno, ovo sam napisao uz dozu šale. Veliki respekt ide ka Bayernu od strane mene. Želim epske duele.effe_sa je napisao/la:A uz to se nadajmo i pozitivnoj, realnoj diskusiji svo vrijeme dok ovaj duel bude aktuelan...Bernabéu je napisao/la:Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA).
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Agencija obezbjedjuje karte. Samo se cekaju da izadju.aha ok,a de mi reci hoce li biti 100% obezbjedjene karte ili kao sto sam ja cuo,ide se tamo pa ukoliko se nadje karta dobro i jest???
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ode i ova tema u pm
Uključio se mali Lebron i halali Huso, al jbo Romaria šta je ovaj Bundesliga
Di Maria je igračina ba, jedan od rijetkih u Realu koji ima muda
Uključio se mali Lebron i halali Huso, al jbo Romaria šta je ovaj Bundesliga
Di Maria je igračina ba, jedan od rijetkih u Realu koji ima muda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja gledam dosta utakmica spanske Primere, a s tim i Real Madrida.I nisam govorio da su Messi,Xavi,Iniesta nesto vrijedniji od Di Marie ili Ronalda. Samo sam rekao da protiv slabasnih klubova spanske Primere ti golovi i asistencije se redaju kao na traci, te da nemaju neki preveliki znacaj s obzirom kakvi klubovi igraju protiv Reala i Barcelone.Nail for Real je napisao/la:Druze, ti ne gledas Realove utakmice. Nemam ja s tobom sta da pricam, kad ti kazes da Di Maria nije eksplozivan i da mu se asistencije ne broje jer igra protiv slabih spanskih protivnika. Sto se onda Messiju, Xaviju i Iniesti priznaju?
Ne raspolazes informacijama, zakljucke si donio na osnovu carsijskih prica i stereotipa.
Ti golovi i asistencije se trebaju dokazati protiv jacih klubova.
Po meni Di Maria nije eksplozivan, po tebi jest i end of story. Ja zasigurno ne donosim zakljucke na osnovu carsijskih prica i ne obazirem se previse na iste, imam razum a bogami i osjetila , te na osnovu njih donosim zakljucke.
Uostalom vidjet cemo sve na terenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- legenda reala
- Kontakt:
Gledaš ti jarane al si nerealan.Bundesliga je napisao/la:
Ja gledam dosta utakmica spanske Primere, a s tim i Real Madrida.I nisam govorio da su Messi,Xavi,Iniesta nesto vrijedniji od Di Marie ili Ronalda. Samo sam rekao da protiv slabasnih klubova spanske Primere ti golovi i asistencije se redaju kao na traci, te da nemaju neki preveliki znacaj s obzirom kakvi klubovi igraju protiv Reala i Barcelone.
Po meni Di Maria nije eksplozivan, po tebi jest i end of story. Ja zasigurno ne donosim zakljucke na osnovu carsijskih prica i ne obazirem se previse na iste, imam razum a bogami i osjetila , te na osnovu njih donosim zakljucke.
Ti hoćeš reći da Real ili Barca ne bi natrpali Hertu, Kaiserslautern, HSV, Augsburg, Freiburg sa po 4-5 razlike, kao što trpaju Sosiedad,Valecano, itd. ???
Fazon je što u Njemačkoj nema timova kao Real i Barca, i tebi se čini da su timovi iz Bundeslige prejaki
I Bayern je razbio u nekoliko zadnjih susreta protivnike i u prvom djelu kad je bio u formi, sa po 4-5 razlike.
I sad ja mogu reći isto, može protiv slabašnih Bundesligaša .
I Di Maria ako nije explozivan, onda u Realu nije niko
I ništa on nije slabiji od Robena
Nije teško biti realan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Gomez kako sportski, tako i privatno ostvaren, protiv Marseillea ga bodrila djevojka Silivia s kojom je već 10 godina u vezi....E sad vidite da Super Mario ne pogađa slučajno
A ovo gore što se Di Marije tiče, jeste on ekplozivan, odlično tehnički potkovan, zna ga zabit, zna napravit sjajne i efektivne driblinge, ali na primjer on se u nekim velikim utakmicama i nije toliko iskazao, znači po meni on nije presudan kod Reala i nije toliko bitan bitan faktor, bar ne jedan od onih najbitniji.
Puno veći značaj imaju Ronaldo i Ozil, efektivniji su, Di Mariji nek je protivnik malo više za petama, on će izgubit volju za igrom, jednostavno nizat ćemo se greške. Di Maria nema opšte taj značaj i tu efektivnost jednog Robbena, bar kad govorimo o nekim većim utakmicama.
E druga bi sad priča bila da govorimo o Ronaldu, on ima potpuno drugi značaj za Real.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anonymousHD
- Kontakt:
Volim temu Bayerna jer fkt pišete odlično, ali brat bratu ovo je preglup post. Prvo ti osporavaš kvalitet jedne Primere, koja je budimo realni trenutno najbolja na svetu. Tabela ne znači ništa! A ako su važne asistencije i golovi u Bundesligi, onda pošalji sve te klubove lagano u Primeru, pa da vidimo šta će Real ili Barca raditi... Mislim gledao si Bayer - Barca, valjda si malo nešto skontao koliko je Bundesliga loša. Jedan Getafe dobije Barcu, jedan Levante dobije Real. Pogledaj malo kako igraju Španski klubovi u Evropi, kako dominiraju, to sigurno ne znači da su loši. Bilbao je deklasirao Schalke, koji ono gledajući je jedna od boljih Nemački klubova, a Real ili Barca taj isti Bilbao pobede sa 4-5 golova razlike, je li vidiš ikakvu povezanost? Je li shvataš šta bi bilo Schalkeu da igra protiv Reala, Barcelone?Bundesliga je napisao/la:Ja gledam dosta utakmica spanske Primere, a s tim i Real Madrida.I nisam govorio da su Messi,Xavi,Iniesta nesto vrijedniji od Di Marie ili Ronalda. Samo sam rekao da protiv slabasnih klubova spanske Primere ti golovi i asistencije se redaju kao na traci, te da nemaju neki preveliki znacaj s obzirom kakvi klubovi igraju protiv Reala i Barcelone.
I što se tiče utakmice, jedva čekam. Najviše volim gledati duel ovih timova, nebitno u kakvoj je formi Bayern, oni uvek dobro igraju, motiv više, a pogotovo sad jer se finale igra na Allianz Areni... Tako da je u ovoj utakmici sve otvoreno, svako može i finale... Uglavnom radujem se susretima.
Pozdrav!
Čeka nas paklen raspored u narednom periodu.
Sat 07/04/12 BUN Bayern München - Augsburg
Wed 11/04/12 BUN Borussia Dortmund - Bayern München
Sat 14/04/12 BUN Bayern München - Mainz 05
Tue 17/04/12 UCL Bayern München - Real Madrid
Sat 21/04/12 BUN Werder Bremen - Bayern München
Wed 25/04/12 UCL Real Madrid - Bayern München
Protiv Augsburga očekujem rotacije u timu mada treba ići oprezno gosti se grčevito bore za opstanak.
Nadam se da će Jupp odmoriti bar dvojicu tu prije svega mislim na Lahma i Riberya.
Sat 07/04/12 BUN Bayern München - Augsburg
Wed 11/04/12 BUN Borussia Dortmund - Bayern München
Sat 14/04/12 BUN Bayern München - Mainz 05
Tue 17/04/12 UCL Bayern München - Real Madrid
Sat 21/04/12 BUN Werder Bremen - Bayern München
Wed 25/04/12 UCL Real Madrid - Bayern München
Protiv Augsburga očekujem rotacije u timu mada treba ići oprezno gosti se grčevito bore za opstanak.
Nadam se da će Jupp odmoriti bar dvojicu tu prije svega mislim na Lahma i Riberya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Bundesliga ima najneobjektivnije postove,ne mogu da vjerujem da neko moze napisati da Primera ima slabasne klubove
,pa onda kako Real osim Barce toboze nije imao ozbiljne utakmice.Jel mi ko moze objasniti sta su to ozbiljne utakmice
ako vec to nisu utakmice u primeri ili utakmice u LP
je li to onda znaci da samo ima 6-7 ozbiljnih klubova u evropi (Barca,Real,dva Manchestera,Arsenal,Milan i Bayern)
ako je tako onda zaista nismo igrali ozbiljne utakmice 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Stvarno ne pisem previse na forumu, citam i pratim vijesti, te se ne mijesam u diskusiju plaho, ali ode tema naopako brate mili, od nebuloza tipa da je Spanska liga taraba osim Barce i Reala, do poredjenja liga na osnovu utakmice Barce i Bayerna od prije nekoliko sezona, kada je Bayern bio na par pozicija taraba samo takva.
De ba ljudi pricajte sta mislite o UTAKMICI Bayern i Real, a ne o poredjenjima liga koja su daleko od objektivnih.
De ba ljudi pricajte sta mislite o UTAKMICI Bayern i Real, a ne o poredjenjima liga koja su daleko od objektivnih.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
druze de malo realno, Primera je najjaca ove sezone, vidiljivo na duelu Bilbao-Man UBundesliga je napisao/la:Ja gledam dosta utakmica spanske Primere, a s tim i Real Madrida.I nisam govorio da su Messi,Xavi,Iniesta nesto vrijedniji od Di Marie ili Ronalda. Samo sam rekao da protiv slabasnih klubova spanske Primere ti golovi i asistencije se redaju kao na traci, te da nemaju neki preveliki znacaj s obzirom kakvi klubovi igraju protiv Reala i Barcelone.Nail for Real je napisao/la:Druze, ti ne gledas Realove utakmice. Nemam ja s tobom sta da pricam, kad ti kazes da Di Maria nije eksplozivan i da mu se asistencije ne broje jer igra protiv slabih spanskih protivnika. Sto se onda Messiju, Xaviju i Iniesti priznaju?
Ne raspolazes informacijama, zakljucke si donio na osnovu carsijskih prica i stereotipa.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- brzitesanj
- Kontakt:
Sto jest jest ode ovo daleko...guber90 je napisao/la:Stvarno ne pisem previse na forumu, citam i pratim vijesti, te se ne mijesam u diskusiju plaho, ali ode tema naopako brate mili, od nebuloza tipa da je Spanska liga taraba osim Barce i Reala, do poredjenja liga na osnovu utakmice Barce i Bayerna od prije nekoliko sezona, kada je Bayern bio na par pozicija taraba samo takva.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce biti fenomenalno polufinale,i 2 odlicne tekme,kljuc ce biti obrana baye,ukoliko ne primimo gol na allianz areni imamo jako dobre sanse za prolaz!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- brzitesanj
- Kontakt:
Bayern mora zatvorit kljucne igrace...bavaraccccc je napisao/la:Imam osjecaj da ce biti fenomenalno polufinale,i 2 odlicne tekme,kljuc ce biti obrana baye,ukoliko ne primimo gol na allianz areni imamo jako dobre sanse za prolaz!
i Bayern i Real igra ofanzivni napadacki fudbal bice dosta golova
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- bavaraccccc
- Kontakt:
e sad,problem je u tome sto real ima dosta "kljucnih" igraca,ali eto biti ce zanimljivo svakako!brzitesanj je napisao/la:Bayern mora zatvorit kljucne igrace...bavaraccccc je napisao/la:Imam osjecaj da ce biti fenomenalno polufinale,i 2 odlicne tekme,kljuc ce biti obrana baye,ukoliko ne primimo gol na allianz areni imamo jako dobre sanse za prolaz!![]()
i Bayern i Real igra ofanzivni napadacki fudbal bice dosta golova
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ostade sve na Bayernu, samo da se osvrnem na ove momke koji su me prozivali.
Zna se koji su to ozbiljni klubovi u Ligi Prvaka, to su oni klubovi koji imaju moc i kvalitet da osvoje to takmicenje, a to su u ovom trenutku Bayern,Barcelona,Real, takodjer za ozbiljne klubove jos smatram Arsenal,Manchester Utd ( bez obzira na kiks ove sezone), zatim Milan itd.
Da ne idem u offtopic vise, izvinjavam se navijacima Bayerna, sto se tice Augsburga tu se moze ocekivati rotacija pojedinih igraca , a tu posebno mislim na Riberya,Lahma , zatim da se mene pita odmorio bih Kroosa jer igra konstantno iz utakmice u utakmicu . Misljenja sam da je Bastian spreman da pocne utakmicu od pocetka. Ocekujem Robbena od prve minute , takodjer mozda i Olic ponovno dobije priliku od prve minute.
Augsburg uz duzni respekt nije neka snazna i kvalitetna ekipa, mozda po kvaliteti najslabija u Bundesligi, iako se bore za opstanak ne vidim nacina da odnesu bod(ove) s Allianz Arene.
Na ovom duelu ne mozes ocijenjivati jacinu lige, jer jednom Manchesteru nije u cilju igrati Evropa Ligu, a da pri tome zrtvuje EPL, jer jednostavno trenutno Utd nema dovoljan kadar da igra na 2 fronta, sto zbog ozljeda sto zbog nedovoljnog kvaliteta.Buffon je napisao/la:druze de malo realno, Primera je najjaca ove sezone, vidiljivo na duelu Bilbao-Man U
Mogu ti ja pokusati objasniti , evo ovako ako ti smatras ozbiljnim protivnicima Sporting gijon,Rayo Vallecano,Betis,Mallorcu,Malagu,Zaragozu,Espanyol i brojne druge klubove koji igraju u spanskoj ligi onda nesto stvarno nije uredu. Real je svjetlosnim godinama ispred ovih klubova, a ni mnogobrojni klubovi iz vrha ne mogu meda ni Realu niti Barceloni, zbog toga ti govorim da nemaju veliki broj ozbiljnih utakmica u toku sezone.L-Train je napisao/la:el mi ko moze objasniti sta su to ozbiljne utakmiceako vec to nisu utakmice u primeri ili utakmice u LP
Zna se koji su to ozbiljni klubovi u Ligi Prvaka, to su oni klubovi koji imaju moc i kvalitet da osvoje to takmicenje, a to su u ovom trenutku Bayern,Barcelona,Real, takodjer za ozbiljne klubove jos smatram Arsenal,Manchester Utd ( bez obzira na kiks ove sezone), zatim Milan itd.
Da ne idem u offtopic vise, izvinjavam se navijacima Bayerna, sto se tice Augsburga tu se moze ocekivati rotacija pojedinih igraca , a tu posebno mislim na Riberya,Lahma , zatim da se mene pita odmorio bih Kroosa jer igra konstantno iz utakmice u utakmicu . Misljenja sam da je Bastian spreman da pocne utakmicu od pocetka. Ocekujem Robbena od prve minute , takodjer mozda i Olic ponovno dobije priliku od prve minute.
Augsburg uz duzni respekt nije neka snazna i kvalitetna ekipa, mozda po kvaliteti najslabija u Bundesligi, iako se bore za opstanak ne vidim nacina da odnesu bod(ove) s Allianz Arene.
I am not yet born; O hear me.
Vidis ti si samo nabrojao klubove iz donjeg doma primere i to su svakako lakse utakmice,ali ja itekako ozbiljno shvatam klubove poput Valencije,At.Madrida,Bilabaoa,Seville,Malage i to su klubovi protiv kojih nema opustanja.Isto tako ozbiljne klubove za Bayern u Bundesici pored Dortmunda smatram Schalke,Leverkusen,Hannover.
Eh sad svakako da ovi gore nabrojani timovi nemaju moc da osvoje LP,ali ne moze se reci da nisu ozbiljni klubovi.Ovi dole koje si ti nabrojao su giganti
naravno to je moje vidjenje da se razumijemo 
Eh sad svakako da ovi gore nabrojani timovi nemaju moc da osvoje LP,ali ne moze se reci da nisu ozbiljni klubovi.Ovi dole koje si ti nabrojao su giganti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.