AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
šteta za ispadanje. međutim najviše mi je žao za il paperina ali okrenimo se ka budućnosti i novim trofejima. nakon demoliranja fiorentine kući vratit će se milan na staze pobjede i scudetto ostaje gdje mu je i mjesto! ipak zadnje 3 utakmice 2 remija i jedan poraz je ispod svih standarda za milan! šampioni će odgovoriti kad je najteže kako najbolje znaju i svoj bijes iskaliti na ubogoj fiorentini!!!!!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Interesting points raised in today's Gazzetta regarding Pato's injury. Former sprinter Stefano Tilli claims his running style is all wrong.
Tilli: "If Bolt were to run like [Pato], instead of doing the 100m in 9"58, he'd cover it in 11". Watch the YouTube clip of goal vs Barca."
jbg..ne mogu da vjerujem...ovaj Pato baš nema sreće sa povredama..a da je zdrav, sigurno bi letio...pretalentovan je...ne znam..možda je i greška napravljena što se nije prodao PSG-u...šteta baš...
Tilli: "If Bolt were to run like [Pato], instead of doing the 100m in 9"58, he'd cover it in 11". Watch the YouTube clip of goal vs Barca."
jbg..ne mogu da vjerujem...ovaj Pato baš nema sreće sa povredama..a da je zdrav, sigurno bi letio...pretalentovan je...ne znam..možda je i greška napravljena što se nije prodao PSG-u...šteta baš...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ne znam šta bi rekao. baš mi je žao. pa šta da trči ispravno koliko bi tek onda bio brz
jbt pa on je faktički dijete milana. došao u milan dok je bio maloljetan. berlusconi kada je vidio kako igra čovjek je odvalio i odriješio kesu preko 20m eura su iskesali tada za 'balavca'. mnogi su govorili da je to novi ronaldo. postoji li bolji kompliment za jednog mladog brazilca? ali ja još uvijek vjerujem, io ci credo!
veeeliko ohrabrenje je fantonio. odigrao je sa primaverom jučer 45min. ogroman boost za moral ekipe.
btw Francesco Acerbi (24) Current Chievo defender (also his other 50% belongs to Genoa) is expected to join milan in the summer
Fiorentina will miss Montolivo (suspended), Gamberini (injury) & Amauri (injury) against Milan.
[youtube][/youtube]

jbt pa on je faktički dijete milana. došao u milan dok je bio maloljetan. berlusconi kada je vidio kako igra čovjek je odvalio i odriješio kesu preko 20m eura su iskesali tada za 'balavca'. mnogi su govorili da je to novi ronaldo. postoji li bolji kompliment za jednog mladog brazilca? ali ja još uvijek vjerujem, io ci credo!
veeeliko ohrabrenje je fantonio. odigrao je sa primaverom jučer 45min. ogroman boost za moral ekipe.
btw Francesco Acerbi (24) Current Chievo defender (also his other 50% belongs to Genoa) is expected to join milan in the summer
Fiorentina will miss Montolivo (suspended), Gamberini (injury) & Amauri (injury) against Milan.
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- GaetanoScirea
- Kontakt:

Nekad dok je bio momčić, šta mislite o kome se radi?

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
vuče na Japa Stama 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Tačno, trebao sam izbrisati i ovaj naziv kluba, onda bi bilo teže pogoditi. 

Volim te, Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisi kad se zagledaš vidi se da je on, odmah sam ja vidio, još kad sam vidio Wilem II znao sam da je onGaetanoScirea je napisao/la:Tačno, trebao sam izbrisati i ovaj naziv kluba, onda bi bilo teže pogoditi.

A vidite ove slike

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Berluskoni pravi novi Milan?
Gazda nezadovoljan, ako ne osvoji "Skudeto", Alegri će dobiti otkaz. Desetorica odlaze, već se znaju neka pojačanja.
Berluskoni ne voli Alegrija, u stvari, mladi trener je Galijanijevo rešenje, a patron Milana zamera treneru opreznost, što je i javno rekao nakon prvog meča protiv Barselone.
Bivši italijanski premijer posle povlačenja iz politike ima više vremena da se bavi klubom i priča se da smatra da je Milan bez obzira na suđenje, upravo zbog svog opreza zaslužio eliminaciju od Katalonaca.
Ako Alegri ne odbrani titulu, Berluskoni će jedva dočekati da mu uruči otkaz, iako je nedavno trener produžio ugovor do 2014.
Što se igračkog kadra tiče, biće velikog pomeranja, odlaze Nesta, Van Bomel, Sedorf, Inzagi, Jepes i još nekolicina igrača, a za sada je izvesno da kao slobodni fudbaleri stižu Montolivo i Natali iz Fiorentine.
No, to je početak.
Osim njih blizu je i Keita iz Barselone, dok bi najveće pojačanje trebalo da budu ili Baloteli ili Tevez. Za napadača je Berluskoni spreman da ličnim sredstvima pojača tim.
Traži se rešenje za levu stranu odbrane, ali se čini da je Alba iz Valensije nerealna meta, pa bi "Rosoneri" mogli da se vrate Aliju Sisoku čiji transfer je svojevremeno otkazan zbog toga što nije prošao lekarski pregled.
Od ostalih igrača, pominje se Sandro iz Totenhema koji bi činio novi vezni red sa Montolivom.
Italijanski mediji dovode u pitanje Ibrahimovića, uz podsećanje da je on potpuno drugačiji igrač u Evropi, ali teško je verovati da bi Milan mogao da se odrekne Šveđanina koji pravi razliku u Seriji A
Gazda nezadovoljan, ako ne osvoji "Skudeto", Alegri će dobiti otkaz. Desetorica odlaze, već se znaju neka pojačanja.
Berluskoni ne voli Alegrija, u stvari, mladi trener je Galijanijevo rešenje, a patron Milana zamera treneru opreznost, što je i javno rekao nakon prvog meča protiv Barselone.
Bivši italijanski premijer posle povlačenja iz politike ima više vremena da se bavi klubom i priča se da smatra da je Milan bez obzira na suđenje, upravo zbog svog opreza zaslužio eliminaciju od Katalonaca.
Ako Alegri ne odbrani titulu, Berluskoni će jedva dočekati da mu uruči otkaz, iako je nedavno trener produžio ugovor do 2014.
Što se igračkog kadra tiče, biće velikog pomeranja, odlaze Nesta, Van Bomel, Sedorf, Inzagi, Jepes i još nekolicina igrača, a za sada je izvesno da kao slobodni fudbaleri stižu Montolivo i Natali iz Fiorentine.
No, to je početak.
Osim njih blizu je i Keita iz Barselone, dok bi najveće pojačanje trebalo da budu ili Baloteli ili Tevez. Za napadača je Berluskoni spreman da ličnim sredstvima pojača tim.
Traži se rešenje za levu stranu odbrane, ali se čini da je Alba iz Valensije nerealna meta, pa bi "Rosoneri" mogli da se vrate Aliju Sisoku čiji transfer je svojevremeno otkazan zbog toga što nije prošao lekarski pregled.
Od ostalih igrača, pominje se Sandro iz Totenhema koji bi činio novi vezni red sa Montolivom.
Italijanski mediji dovode u pitanje Ibrahimovića, uz podsećanje da je on potpuno drugačiji igrač u Evropi, ali teško je verovati da bi Milan mogao da se odrekne Šveđanina koji pravi razliku u Seriji A
Antonini,Zambrota,Nesta,Yepes,Van Bomel,Sedor,Inzagi hvala vam na svemu, ali na kraju sezone napustite klub.Ako zelimo biti u rangu Barse,Reala i ostalih trebaju nam mladji, brzi igraci
Limvo Likce
dodao bi i boneru, ima dosta boljih i manje placenih igraca za tu poziciju. ako budemo imali srece otice i robinho 

Kagawa sad ,zasad ne zeli potpisati novi ugovor sa Dortmundom . Valjalo bi ovo iskoristiti
.
Samo je pitanje da li Berlusconi zeli iskesirati za njega

Samo je pitanje da li Berlusconi zeli iskesirati za njega

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Da li bi iduce sezone mogli u prvi sesir za LP
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ako se Inter i Lyon ne plasiraju u LP.meho-medo je napisao/la:Da li bi iduce sezone mogli u prvi sesir za LP
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Gledaj frizura majko draga hahhhahahahhalegenda reala je napisao/la:Ma nisi kad se zagledaš vidi se da je on, odmah sam ja vidio, još kad sam vidio Wilem II znao sam da je onGaetanoScirea je napisao/la:Tačno, trebao sam izbrisati i ovaj naziv kluba, onda bi bilo teže pogoditi.![]()
A vidite ove slike![]()
![]()
Ali sto je najgore ovakvi tipovi igraca izumiru ili ih trenutno ima vrlo malo.
Berlusconi, idiote jedan stari.
Sad, kada je ekipa nes(p)retno ispala iz Lige prvaka, kiksala protiv Catanije (ali opet ima solidnu zalihu bodova ispred Juvea), on prijeti treneru i podiže tenzije, a na pragu smo da vidimo AC Milan kao osvajača Scudetta. Još samo treba da se posustane i u prvenstvu, još samo to... Nije da pretjerano volim Allegrija, nije mi ni simpatičan, al' čovjek radi svoj posao jako dobro, zadovoljavajuće ako ništa. Al' ne, Silvio je konto da je Barcelona "mala maca" za Milan, da će ih Milan stjerat' na njihovu polovinu i napadati, te kreirati šanse za pogodak.
Baš se vidi kako mu fali uključenja u svijet fudbala, te da situacija nije ista kao prije 4-5 i više godine.
K'o da nije u stanju racionalno sagledati stvari i prosuditi, pa priča kojekakve nebuloze. Ok, moglo je bolje, ali jasno je da se, barem za sada, tim koji već godinama dominira svjetskim i evropskim fudbalom može dobiti strpljivom igrom i čekanjem svoje prilike. To što Tata ne može podnijeti takvo nešto je druga stvar. O tome treba malo poraditi, ozbiljno govorim. Zahvalan sam mu na svemu što je učinio, i što čini za klub (koji je za njega svetinja, uvjeren sam
), al' prelazi granice dozvoljenog i stavlja atmosferu u ekipi na kocku. Još javno izjavljuje kojih će se igrača riješiti, te tako razumljivo opada moral pojedincima.
Hajde, dobro je barem da je najavio sprovođenje ljetnje čistke na San Siru, te da će odriješiti kesu za dovođenje pojačanja. Samo se nadam da će podmiriti ambicije navijača i vjernih fanova.

Sad, kada je ekipa nes(p)retno ispala iz Lige prvaka, kiksala protiv Catanije (ali opet ima solidnu zalihu bodova ispred Juvea), on prijeti treneru i podiže tenzije, a na pragu smo da vidimo AC Milan kao osvajača Scudetta. Još samo treba da se posustane i u prvenstvu, još samo to... Nije da pretjerano volim Allegrija, nije mi ni simpatičan, al' čovjek radi svoj posao jako dobro, zadovoljavajuće ako ništa. Al' ne, Silvio je konto da je Barcelona "mala maca" za Milan, da će ih Milan stjerat' na njihovu polovinu i napadati, te kreirati šanse za pogodak.

Hajde, dobro je barem da je najavio sprovođenje ljetnje čistke na San Siru, te da će odriješiti kesu za dovođenje pojačanja. Samo se nadam da će podmiriti ambicije navijača i vjernih fanova.

Je li samo ova dva a mozes li mi navesti te klubove koji kunkurisu za taj prvi sesir naravno osim Barce,Reala ,Bayerna ,Man uniteda,Arsenala,Chelsea (ako se plasira),znaci ostaju jos 2 mjesta slobodnaGenghis je napisao/la:Ako se Inter i Lyon ne plasiraju u LP.meho-medo je napisao/la:Da li bi iduce sezone mogli u prvi sesir za LP
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Po trenutnim koeficijentima i ligaškim pozicijama Milan bi sljedeće sezone bio nosioc. Milan je trenutno 11. klub na UEFA-inoj listi, ali s obzirom da po trenutnim plasmanima u ligi Chelsea, Inter, Lyon i Liverpool sljedeće sezone neće igrati u Ligi šampiona, to Milana stavlja na 7. mjesto i u prvu jakosnu skupinu.

Volim te, Željo!
kolko sam ja skonto taj clanak je iz Tuttosporta a oni su iz TorinaClaus je napisao/la:Berlusconi, idiote jedan stari.![]()
Sad, kada je ekipa nes(p)retno ispala iz Lige prvaka, kiksala protiv Catanije (ali opet ima solidnu zalihu bodova ispred Juvea), on prijeti treneru i podiže tenzije, a na pragu smo da vidimo AC Milan kao osvajača Scudetta. Još samo treba da se posustane i u prvenstvu, još samo to... Nije da pretjerano volim Allegrija, nije mi ni simpatičan, al' čovjek radi svoj posao jako dobro, zadovoljavajuće ako ništa. Al' ne, Silvio je konto da je Barcelona "mala maca" za Milan, da će ih Milan stjerat' na njihovu polovinu i napadati, te kreirati šanse za pogodak.Baš se vidi kako mu fali uključenja u svijet fudbala, te da situacija nije ista kao prije 4-5 i više godine.
K'o da nije u stanju racionalno sagledati stvari i prosuditi, pa priča kojekakve nebuloze. Ok, moglo je bolje, ali jasno je da se, barem za sada, tim koji već godinama dominira svjetskim i evropskim fudbalom može dobiti strpljivom igrom i čekanjem svoje prilike. To što Tata ne može podnijeti takvo nešto je druga stvar. O tome treba malo poraditi, ozbiljno govorim. Zahvalan sam mu na svemu što je učinio, i što čini za klub (koji je za njega svetinja, uvjeren sam
), al' prelazi granice dozvoljenog i stavlja atmosferu u ekipi na kocku. Još javno izjavljuje kojih će se igrača riješiti, te tako razumljivo opada moral pojedincima.
![]()

Kao što vidiš ispod iz ove tabele, Porto je isto siguran putnik, Liverpool nema skoro nikakve šanse da se plasira, a Atletico trenutno kasni 5 bodova, tako da će teško u LP (iako se trenutno na tabeli Atletico nalazi iza Milana, velike su šanse da će na kraju završiti ispred).meho-medo je napisao/la:Je li samo ova dva a mozes li mi navesti te klubove koji kunkurisu za taj prvi sesir naravno osim Barce,Reala ,Bayerna ,Man uniteda,Arsenala,Chelsea (ako se plasira),znaci ostaju jos 2 mjesta slobodnaGenghis je napisao/la:Ako se Inter i Lyon ne plasiraju u LP.meho-medo je napisao/la:Da li bi iduce sezone mogli u prvi sesir za LP
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
ma znamo mi to svi ovdje ali ja se bojim da opet nebude ista prica ko i prosle godine niste bili losi evo vam svima jos jedna godina pa opet po starombagra je napisao/la:Antonini,Zambrota,Nesta,Yepes,Van Bomel,Sedor,Inzagi hvala vam na svemu, ali na kraju sezone napustite klub.Ako zelimo biti u rangu Barse,Reala i ostalih trebaju nam mladji, brzi igraci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.