BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ChelseaFann11
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la ChelseaFann11 » 06 sep 2009, 22:29

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:
Omer_Bosnak je napisao/la:Turska ce igrat maksimalno i motivacija ce biti visoko i imaju dobar tim. Terim zeli da pobijedi a ako ne moze da pobjedi reko je da ce cestitat za Bosna i pozelit mnogo srece u razigravanje za Afrika, no igraci od Turska kazu da su mnogo bolji i da imaju vise sansa za pobjeda u Zenica u srijedu.

ljudi ba da vas nesto pitam . . a sta je s najboljom drugoplasiranom ekipom i idu li oni direktno, koji smo mi i imamo li sanse da budemo najbolja drugoplasirana momcad ???

kome mi svo vrijeme govorimo pa ljudi de zapamtite 9 grupa 8 u baraž najgori drugoplasirani neće u baraž je li to više jasno, a nakon baraž četiri ekipe idu na svjetsko.
neznam nisam pratio . . u barazu nam je onda malo sansi da prodjemo ako nam dodje naprimjer francuska ili u najgorem slucaju hrvatska. skotska . . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 22:31

dzekooo93 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
dzekooo93 je napisao/la:Oni Sto su u stadionu protiv turaka zvizdite nemoj te zaboravit sta su oni sa nasim navijacima u istanbulu radili ..Transparente ..zastave sve bacili u smece gdje to valja ..A kofole smo mi njihova braca Volio bi da ih stvarno razbijemo u duelu .. Haj pozz
Ma ima da ih razbijemo , posebno me nervira onaj seljak terim

Seljak Covjek stas mu.. ali najgore sto sam sazno kako je reko u interviju kako ce turska da pobjedi bosnu i da ce mu svi bosanci morati cestitat ... Stvarno nema smisla

Bosna u srcuuuuuuu

pa kako do sad nisi shvatio da su ovi nasi seljaci to pogresno preveli
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 22:36

Iskreno ja bi vise volio da igra Kazim, jer ga Terim forsira bezveze, a ne igra ni priblizno kao za Fener, i nije bas da se trudi.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omer_Bosnak
Kontakt:

Post Postao/la Omer_Bosnak » 06 sep 2009, 22:39

U Turska se nije zvizdala bosanska himna. Ne znam kako mogu da ljudi tako lazu. Ja sam bio na stadion na Inonu od Besiktas kad je bilo Turska-Bosna ali na turska tribina i znam da niko nije zvizdo bosanska himna. Nasi su ljudi primili bosanske navijace kao braca i davali im da jedu i piju i zajedno se smijali i veselili..No oni sto su bacali petarda u igraliste i trebali su da dobiju kazna, to ne pripada za dobar i moderan fudbal

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 06 sep 2009, 22:49

Sta mislite kad u stadion uleti traktorista iz Laktasa,ono na traktoru se viori nasa zastava i sal oko vrata.Rekao je Mile Ronhil da ce navijati za nas protiv Turske.Pa zato nema sumnje u pobjedu kad Mile zapjeva Bosnom behar probeharao.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 sep 2009, 22:51

fantom je napisao/la:Sta mislite kad u stadion uleti traktorista iz Laktasa,ono na traktoru se viori nasa zastava i sal oko vrata.Rekao je Mile Ronhil da ce navijati za nas protiv Turske.Pa zato nema sumnje u pobjedu kad Mile zapjeva Bosnom behar probeharao.
Šteta što se utakmica neigra u Banja Luci...da Mile zapjeva na poluvremenu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 22:53

Raul_64 je napisao/la:
fantom je napisao/la:Sta mislite kad u stadion uleti traktorista iz Laktasa,ono na traktoru se viori nasa zastava i sal oko vrata.Rekao je Mile Ronhil da ce navijati za nas protiv Turske.Pa zato nema sumnje u pobjedu kad Mile zapjeva Bosnom behar probeharao.
Šteta što se utakmica neigra u Banja Luci...da Mile zapjeva na poluvremenu...
mozda ce jednom doci vrijeme kad ce BiH normalno igrati u BL
ja navij'o sam za vas!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 06 sep 2009, 22:57

irfan41 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:[

Mozda ali ne u blizoj buducnosti.Mislim da se u srijedu utakmica igra naprimjer Banjaluci da bi turci imali vecu podrsku nego u Istanbulu.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 22:58

fantom je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:[

Mozda ali ne u blizoj buducnosti.Mislim da se u srijedu utakmica igra naprimjer Banjaluci da bi turci imali vecu podrsku nego u Istanbulu.
definitivno bi imali
ja navij'o sam za vas!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 06 sep 2009, 23:00

Ebiga sta ces navijamo mi koji volimo BiH a ostali nek duvaju balone.Malo nas je al smo zajebani.hehhe

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 23:03

Dobro je što će Turci u Zenicu doći oslabljeni. To je veliki plus za nas, jer su Kazim i Zan dva važna igrača njihove reprezentacije. To je veliki plus za nas i abd tri boda ostaju u Zenici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 sep 2009, 23:08

el-fighter je napisao/la:Dobro je što će Turci u Zenicu doći oslabljeni. To je veliki plus za nas, jer su Kazim i Zan dva važna igrača njihove reprezentacije. To je veliki plus za nas i abd tri boda ostaju u Zenici.
Mnogi Turski navijaci tvrde da Zan i Kazim slabo igraju za reprezentaciju Turske.

Omer_Bosnak
Kontakt:

Post Postao/la Omer_Bosnak » 06 sep 2009, 23:09

el-fighter je napisao/la:Dobro je što će Turci u Zenicu doći oslabljeni. To je veliki plus za nas, jer su Kazim i Zan dva važna igrača njihove reprezentacije. To je veliki plus za nas i abd tri boda ostaju u Zenici.
Turska ima boljih igraca od ovih koji ne trebaju da igraju u turska reprezentacija prvih 11 igraca..Sad Terim zove nove igrace i moze da bude da dodju bolji od ova dvojica..Turska ima mnogo dobrih fudbalera..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2009, 23:09

Kazim i nije neki igrač po meni, ali kako god ipak je u prvih jedanaest. Zamislite onda kakav je onaj koji ga mjenja. Dobro za nas, bliži se srijeda i ako Bog da nova pobjeda.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 sep 2009, 23:11

Omer_Bosnak je napisao/la:
Turska ima boljih igraca od ovih koji ne trebaju da igraju u turska reprezentacija prvih 11 igraca..Sad Terim zove nove igrace i moze da bude da dodju bolji od ova dvojica..Turska ima mnogo dobrih fudbalera..
Imamo i mi mnogo dobrih fudbalera, koji ce da vas jos bolje otresu, iliti pobjede

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 sep 2009, 23:11

omer_bosnak, padeži ti nisu jača strana, ajde ti nama reci, koliko si ti bošnjo a koliko turčin?
4-IN-A-ROW

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 sep 2009, 23:15

“Ako ne možemo pobijediti Bosnu i Hercegovinu, onda ćemo im čestitati i zaželjeti puno sreće na Svjetskom prvenstvu"

eto sta je rekao Terim, nemojte se obazirati na one pogresne prevode.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 sep 2009, 23:17

hahahahhahahahahahahhaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D prejakoooooo hahhahahahhahahaha
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2009, 23:18

emir_ je napisao/la:
omer_bosnak, padeži ti nisu jača strana, ajde ti nama reci, koliko si ti bošnjo a koliko turčin?
**** jarane, Bog zna kad je njegova familija tamo otisla. Vazno je da je sacuvo svoj identitet i da mu je eto ipak draza BiH od Turske. A vjeruj tamo je teze opstat kao bosnjak (ili bilo sta drugo) nego u svakoj zapadnoj zemlji. Svakoga natjeraju da promjeni ime itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 23:33

Pa bas i nevjerujem da neigranje ove dvojice predstavlja neki veliki hendikep za turke.
Gokhan ZAN je zamijenjen protiv Estonije vec u 34 minuti a njegovo mjesto preuzeo Önder TURACI .
KAZIM KAZIM je zmijenjen u 60 minuti a usao Halil ALTINTOP.
Tako da na tim pozicijama imaju strasne igrace.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.