nemojte ljudi pričati o navijačima ako se ne razumijete, i ako to ne pratitespielführer_21 je napisao/la:Ma zašto će uopšte baklje? Da bi navijači pokazali da su ultra, ovo, ono. To mogu i bez baklji, primjer Njemačka.avlami97 je napisao/la:Ovo protiv Travnika je bilo OK. Međutim, nervira me kada nas je dvica na tekmi i onda neko počne bacati petarde i zapali 1-2 baklje i zbog toga klub mora platiti istu ili bar približno istu svotu kao i za ovu bakljadu protiv Travnika.Inkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultraŠto će reći da će se baklje i dalje paliti
Milja gore-dole, malo štiminga, nek plate malo
Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno
U tome je fol.
Protiv Leotara jesenas, hladno do bola, malo raje i jedna baklja, ali smo i za nju platili kaznu. Em, me oči zaboljele jer je lik zapali ispod mene na jugoistoku kraj reflektora.
P.S. U svoj ovoj sreći i blagostanju najbolje je kritiku uputiti, a kako je jedna k'o nijedna, onda ću i još jednu: Protiv Borca smo katastrofalno otvorili, najviše zahvaljujući Nyemi, sreća pa oni ne znaju i nismo kažnjeni. I kasnije je bilo grešaka sijaset u veznom redu, do Europe se mora podići igra na jedan znatno, znatno viši nivo. Evo sad prilike u dvije domaće utakmice da se zaigra bolje, nema nekog opterećenja psihičkog, a ni protivnici nisu bunkeraši.
I još par pitanja za upućene:
1. Šta je s Nyeminim ugovorom, je li produžio? Ako neće, onda treba davati sve više šanse Zoli, a Patricka na tribine, ionako je izgledao nezainteresiran u BL.
2. Kako stvari stoje oko preuzimanja Bubamare?
3. --II--II--II--II--II--II-- izgradnje tribine/a na stadionu?
ova pitanja dole i mene interesuju.