SportSport.ba na Facebooku
SportSport.ba na Facebooku
Zbog tehničkih problema, Facebook profil SportSport.ba je resetovan.
Pozivamo sve ranije prijatelje da nam se ponovo priključe i na svom profilu čitaju najvažnije vijesti koje objavljuje naš portal.
Naravno, ne morate biti stari prijatelj da biste se priključili. Svi su pozvani!
http://www.facebook.com/sportsport
Zvanična grupa Sportsport.ba na Facebooku
http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 9407235621
Pozivamo sve ranije prijatelje da nam se ponovo priključe i na svom profilu čitaju najvažnije vijesti koje objavljuje naš portal.
Naravno, ne morate biti stari prijatelj da biste se priključili. Svi su pozvani!
http://www.facebook.com/sportsport
Zvanična grupa Sportsport.ba na Facebooku
http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 9407235621
Re: SportSport.ba na Facebooku
Mrzilo me da tražim temu (ako ima odgovarajuca) za page na FB-u, pa cu ovdje napisat. Jedan ogroman minus za admine tamo, niko nije sjetio da spomene Damirov uspjeh i osvojeno prvo mjesto na turniru u Itaiji al zato su se sjetili postavit sliku djokovica uz nekakve aprililili šale. Sramno !
Na portalu stoji tekst koji osudjuje njegovog oca a na pageu se velicaju njegovi uspjesi dok se naši teniseri zapostavljaju, to stvarno bode oči ne samo meni nego i većini ljudi na fb-u koje su svoje nezadovoljstvo izrazili komentarima koje su admini brisali !
To je to, da ne duljim, samo sam razočaran jako ovim stvarima. Sredite to !
Na portalu stoji tekst koji osudjuje njegovog oca a na pageu se velicaju njegovi uspjesi dok se naši teniseri zapostavljaju, to stvarno bode oči ne samo meni nego i većini ljudi na fb-u koje su svoje nezadovoljstvo izrazili komentarima koje su admini brisali !
To je to, da ne duljim, samo sam razočaran jako ovim stvarima. Sredite to !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Inače, sramotno je šta se piše na komentarima tamo.Leglo krkanluka,primitivizma,zatupljenosti,nepismenosti itd.Baš stekneš dojam da smo zadnja rupa na ovoj planeti.
Mislim da bi i ovdje kromanjonci otjerali normalan svijet, ali banane ipak čine svoje.

Mislim da bi i ovdje kromanjonci otjerali normalan svijet, ali banane ipak čine svoje.
isto tako je i sramotno sto se tako brzo adminima poljulja ego na fejsu, bas tuzno, uputis koju sarkasticku rijec, kritikujes ih malo ili nesto slicno i odjednom si izbacen sa stranice i zabranjeno ti je vise da komentarises, malo je to tuzno, ne malo, malo vise 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:isto tako je i sramotno sto se tako brzo adminima poljulja ego na fejsu, bas tuzno, uputis koju sarkasticku rijec, kritikujes ih malo ili nesto slicno i odjednom si izbacen sa stranice i zabranjeno ti je vise da komentarises, malo je to tuzno, ne malo, malo vise

Dobro je, nisam jedini.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a dzeko zasticen ko krava u indiji
ludnica, sta drugo da ti kazem 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Zamolio bih admina zvanične fb stranice SportSport.ba da bude malo objektivniji pri ostavljanju postova.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tek sam dvi sedmice "fan" na facebook-u i vec ste mi se popeli na glavu sa stalnim objavama.
Ne mora se svaka sitnica i teme kao recimo "Bryant izgubio okladu od Kevina Warea", "Mateo Sušić se vraća na teren već u narednom kolu" postavljat. Zar se ne moze to malo selektirat i postavit samo ono znacajnije, vaznije ?
Ja sam za sebe doneo zakljucak da od danas vise necu biti "fan" stranice na FB... nego cu kao i do sada pratit samo preko web stranice.
Ne mora se svaka sitnica i teme kao recimo "Bryant izgubio okladu od Kevina Warea", "Mateo Sušić se vraća na teren već u narednom kolu" postavljat. Zar se ne moze to malo selektirat i postavit samo ono znacajnije, vaznije ?
Ja sam za sebe doneo zakljucak da od danas vise necu biti "fan" stranice na FB... nego cu kao i do sada pratit samo preko web stranice.
Za svakoga je nešto drugo najvažnije, tako da je teško selektirati. Iznenadili biste se da su vijesti koje će većina smatrati najnebitnijim u stvari najčitanije i bude najveći interes.
Naravno, svako za sebe može donijeti zaključak i vijesti pratiti kroz kanal i na način koji njemu najviše odgovara.
Naravno, svako za sebe može donijeti zaključak i vijesti pratiti kroz kanal i na način koji njemu najviše odgovara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.