Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Gledajuci danas 1/2 finale izmedju Borca i Zelje ako sam dobro primjetio, tamo na onoj tribini sto se gradi vec su se poceli radit zidovi, vidjelo se nesto crveno, kao cigle. Ako ima netko neke slike da postavi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pokrivanje stadiona u Foci:

Predpostavljam da ce nakon postavljanja krova postavit i nove stolice. Ovaj stadion ima jako sredjene svlacionice ako me pamcenje sluzi. Bio sam dole jednom prilikom i sjecam se kad je lopta otisla u rijeku, al domaci su vec bili spremni na to, pa je neki klinac s jako dugim stapom na cijem je kraju bio neki obruc s mrezom dohvatio loptu

Predpostavljam da ce nakon postavljanja krova postavit i nove stolice. Ovaj stadion ima jako sredjene svlacionice ako me pamcenje sluzi. Bio sam dole jednom prilikom i sjecam se kad je lopta otisla u rijeku, al domaci su vec bili spremni na to, pa je neki klinac s jako dugim stapom na cijem je kraju bio neki obruc s mrezom dohvatio loptu
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Auu koliko vidim po slikama kad se krov stavi i nove stolice...Sutjeska ce imati lijep stadion.. volio bi ih vidjeti u PL..s obzirom da im i teren lijepo izgleda
Samo nek se gradi, gdje god...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Trenutno se radi na prosirivanju stadiona

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jeste, jeste...Usvojen prijedlog da se rade dvoetažne tribine, što znači da je već počela rekonstrukcijaEmir ZENICA je napisao/la:Trenutno se radi na prosirivanju stadiona
![]()
![]()
![]()
Hahaha...koja si ti legenda
#samoČelik
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Upravo tako,na ovu vec postojecu ce se dodati jos jedna,nju cemo moci pomjerati,kad ragbisti budu igrali nosimo je na kamberovice ili fudbaleri (mladi)Lawer_88 je napisao/la:
Jeste, jeste...Usvojen prijedlog da se rade dvoetažne tribine, što znači da je već počela rekonstrukcija![]()
Volim te Celik ! ! !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovo u Foči kao mala Kantrida, s jedne strane brdo, s druge voda.
Lijepo izgleda da se i tamo radi.
Lijepo izgleda da se i tamo radi.
Hayley <3
Da ba ne seriteEmir ZENICA je napisao/la:Upravo tako,na ovu vec postojecu ce se dodati jos jedna,nju cemo moci pomjerati,kad ragbisti budu igrali nosimo je na kamberovice ili fudbaleri (mladi)Lawer_88 je napisao/la:
Jeste, jeste...Usvojen prijedlog da se rade dvoetažne tribine, što znači da je već počela rekonstrukcija![]()
Čelik Zenica 1945
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma hoce pravit mali stadion od 35 hiljada pa malo rove
Volim te Celik ! ! !
Pa prije ce ga napraviti,nego oni postaviti stolice ili ovi drugi konacno skontati da u bager ide nafta a ne Dijamant zejten.Emir ZENICA je napisao/la:Ma hoce pravit mali stadion od 35 hiljada pa malo rove
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovo što se kopa je sve u sklopu rada na GGM-u. samo što se ovdje radi o promjeni instalacija, koje se usput rade. nema izravne veze sa cestom...Nimla_RZ je napisao/la: Da ba ne seriteJel ovo za GGM i zašto ovoliko široko proširuju?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jack777Pott je napisao/la:Pokrivanje stadiona u Foci:
imate li sanse za pl bih
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nakon ocajnog ulaska u polusezonu vise nemaju sanse. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čovječe, kolika je ova tribina u Tuzli, impresivno. I ovazgrada s desne strane od nas, kad to sagradiše?
Šteta što nije pravi nogometni stadion, jer ne vjerujem da će Tuzla ikada biti domaćin jakog atletskog natjecanja - a atletski stadion se mogao napraviti posebno, neki mali, s tisuću mjesta.
Šteta što nije pravi nogometni stadion, jer ne vjerujem da će Tuzla ikada biti domaćin jakog atletskog natjecanja - a atletski stadion se mogao napraviti posebno, neki mali, s tisuću mjesta.
Hayley <3
Kad bude kompletno natkriven,drukcija ce biti prica.badblueboylivno je napisao/la:Čovječe, kolika je ova tribina u Tuzli, impresivno. I ovazgrada s desne strane od nas, kad to sagradiše?
Onda ce akustika itekako doci do izrazaja.
Nismo mi za ''fudbalskog''stadiona i tribine blizu terena,poznajuci nas mentalitet.
Mada nekima ni staza nije prepreka da usere tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, znam da hoće, samo eto, nisam pobornik velikih atletskih stadiona AKO isti ne mogu biti ispunjavani na atletici. Ali dobro, čekajmo završetak.
Slažem se za ovaj zadnji red. Nadam se da će Savez početi kažnjavati da utjera strah u kosti navijačima.
Slažem se za ovaj zadnji red. Nadam se da će Savez početi kažnjavati da utjera strah u kosti navijačima.
Hayley <3

Po meni stadion sa najljepsom travom u BiH, Sstadion Famos/Napredka u Hrasnici, jos kad se sredi stvarno izgleda perfektno, trebalo bi srediti tribinu i to bi bilo to
ps. slika je slikana davno !
1921
daj jos malo slikakenant je napisao/la:
Po meni stadion sa najljepsom travom u BiH, Sstadion Famos/Napredka u Hrasnici, jos kad se sredi stvarno izgleda perfektno, trebalo bi srediti tribinu i to bi bilo to
ps. slika je slikana davno !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Gledao sam utakmicu na ovom stadionu prije 10-ak dana, nije trava toliko dobra kako se priča. Istina, bolja je nego na skoro svim premijerligaškim stadionima, ali nije najbolja u BiH.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa dobro mozda nije najbolja ali stvarno je dobra, inace reprezentacija trenira na ovom stadionu 
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.