BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ibrakadabra
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 00:49

Treba turke fino docekati ,provodati po gradu odvesti na iftar i ispratiti isto tako fino sa tri gola onako bratski.
Fino se izljubiti na kraju i hajte brate kuci.Sve mogu dobiti ali bodovi ostaju u Bosni.
Fifa jedva ceka neki incident pa da nas odrapi,sjetite se Belgije ono je bilo zadnje upozorenje.
Zato bi zamolio sve navijace i gradjane ove zemlje da ih fino docekamo najedemo,napijemo i ispratimo isto tako sa tri komada.Vecina turaka nas gotivi i misle nam dobro nebi volio da se zbog neke utakmice pokvarimo odnose koje smo imali do sada.Trebamo dokazati da smo bolji od njih u svakom pogledu.

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 00:50

amerosm je napisao/la:Ja nisam htio da nakon onog mog posta nastane ovdje velika rasprava (imao bih razumjevanja ako bi dobio neku kaznu), ali sam htio samo nekima ukazati koji nekako vise vole Tursku nego BiH, i kojima je bilo sveijedno hocemo li mi ili oni proci, dalje sam htio ukazati onim ludjacima (izvinite na izrazu) koji izlaze na ulice i slave pobjedu Turske (nek se zapitaju bili sta slicno vidjeli u Istanbulu), pa mi pobjedismo Belgiju i neki kreteni na TV-u se furaju sto imaju Tursku zastavu i Turski sesir, pa da je bila reportaza CNN-a ili neke druge televizije rekli bi kako se ljudi raduju porazu od jedne Spanije. I ja sam dosad uvijek simpatisao Njemacku na EP-u ili SP-u kad nema nas, ali nisam slavio i toliko skakao kad oni pobjede i kad oni nesta osvoje, bude mi drago, ali nista se ne moze porediti s pobjedom moje jedine BiH, a slazem se sa jednim svojim prethodnikom da je to ta vrsta ljudi koji ih je stid reci da su Bosanci i Hercegovci i da traze rezervnu domovinu i takvim je bio upucen ovaj moj post, sta njihova "braca" Turci misle o nama. Nekome je preci Hamit Altintop nego Zviejzdan Misimovic i ja jednostavno takve ljude mrzim.
Ljudi su te pobjede slavili drugima u inat, a ne zato sto im je turska rezervna domovina, bar ja mislim tako, cisto sumnjam da neko od nas vise voli Tursklu od Bosne!?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 sep 2009, 00:52

ibrakadabra je napisao/la:Treba turke fino docekati ,provodati po gradu odvesti na iftar i ispratiti isto tako fino sa tri gola onako bratski.
Fino se izljubiti na kraju i hajte brate kuci.Sve mogu dobiti ali bodovi ostaju u Bosni.
Fifa jedva ceka neki incident pa da nas odrapi,sjetite se Belgije ono je bilo zadnje upozorenje.
Zato bi zamolio sve navijace i gradjane ove zemlje da ih fino docekamo najedemo,napijemo i ispratimo isto tako sa tri komada.Vecina turaka nas gotivi i misle nam dobro nebi volio da se zbog neke utakmice pokvarimo odnose koje smo imali do sada.Trebamo dokazati da smo bolji od njih u svakom pogledu.
to je to otprilike.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 00:57

Ja bih zaista volio kada bi smo mogli da lijepo docekamo Tursku ali oni to nisu zasluzuli. I dan danas citam komentare turskih navijaca poput : "Razbicemo Bosnu 0-3 u Zenici", "drugo mjesto je sigurno nase", "BIH nije kvalitetna ekipa", "kvalitetniji smo od BIH u svakom pogledu", "u Bosnie cemo sigurno lahko osvojiti 3 boda" itd. :roll:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 07 sep 2009, 00:58

Mukiol je napisao/la:Bosna pa turska turska je kao druga drzava i nemoj te vise srati papcine jedne ko god mrzi tursku...turci su nam braca i pomagali su nam ljudi i u ratu...i nema podjele ALLAHU AKBER...!
oni nama braca...pa bolan izvizdase nam himnu tj. himnu BOSNEE I HERCEGOVINE..i to je nista jel...meni nisu turci braca i hvala bogu...mrzim ih!!!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 00:59

Tarik14 je napisao/la:Ja bih zaista volio kada bi smo mogli da lijepo docekamo Tursku ali oni to nisu zasluzuli. I dan danas citam komentare turskih navijaca poput : "Razbicemo Bosnu 0-3 u Zenici", "drugo mjesto je sigurno nase", "BIH nije kvalitetna ekipa", "kvalitetniji smo od BIH u svakom pogledu", "u Bosnie cemo sigurno lahko osvojiti 3 boda" itd. :roll:
Pa i mi pisemo isto tako heh, razbicemo ih, isprasicemo im guzove, poslati ih kuci sa tri komada, to je normala brate ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 00:59

Samo da se ne uradi neki belaj. I ako budemo gubili i izgubli ne treba se žicirati, sve je i dalje u našim rukama odnosno nogama. Samo strpljivo treba igrati, polahko.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 01:00

Tarik14 je napisao/la:Ja bih zaista volio kada bi smo mogli da lijepo docekamo Tursku ali oni to nisu zasluzuli. I dan danas citam komentare turskih navijaca poput : "Razbicemo Bosnu 0-3 u Zenici", "drugo mjesto je sigurno nase", "BIH nije kvalitetna ekipa", "kvalitetniji smo od BIH u svakom pogledu", "u Bosnie cemo sigurno lahko osvojiti 3 boda" itd. :roll:
Pa to sam i rekao fino docekati i isprasiti na bilinom polju pa nek i dalje pisu da su bolji

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 01:02

Rz88 je napisao/la:Samo da se ne uradi neki belaj. I ako budemo gubili i izgubli ne treba se žicirati, sve je i dalje u našim rukama odnosno nogama. Samo strpljivo treba igrati, polahko.
Tako je, samo lagano, sto rece maloprije covjek, ovi iz Fife i Uefe jedva cekaju da nam zalijepe bananu pa nas onda nema nigdje jbg.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 01:03

Pa da, krivo im što smo i mi nekad 2 hehe. Jao kad će više ova srijeda.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 sep 2009, 01:04

Rz88 je napisao/la:Pa da, krivo im što smo i mi nekad 2 hehe. Jao kad će više ova srijeda.
Brzo će ba, pa evo već dva dana prođoše od Armenije ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 01:05

Rz88 je napisao/la:Pa da, krivo im što smo i mi nekad 2 hehe. Jao kad će više ova srijeda.
Sabur ljudi samo jos 66 sati i 55 minuta

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 01:05

ibrakadabra je napisao/la:
Pa to sam i rekao fino docekati i isprasiti na bilinom polju pa nek i dalje pisu da su bolji
A ustvari oni uopste nisu kvalitetniji od nas i mi smo, do sada, imali mnogo bolje rezultate od Turske u ovim kvalifikacija. Sramota sto oni dolaze u BIH svi sretni, veseli i uvjereni da ce osvojiti 3 boda protiv nas. Zamisli sta bi bilo da smo mi na isti taj nacin usli u onu utakmicu protiv Belgije u Genku.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 01:06

Još dva ako Bog da i to je to. Srijeda se bliži. BiH ispit za dva dana meni danas ccc------ironija :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 sep 2009, 01:06

neOX je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Bosna pa turska turska je kao druga drzava i nemoj te vise srati papcine jedne ko god mrzi tursku...turci su nam braca i pomagali su nam ljudi i u ratu...i nema podjele ALLAHU AKBER...!
oni nama braca...pa bolan izvizdase nam himnu tj. himnu BOSNEE I HERCEGOVINE..i to je nista jel...meni nisu turci braca i hvala bogu...mrzim ih!!!
buraz mi i nemam himnu...ustvari imamo onu instrumentalu bez texta koju je napisao neki Šestić iz Banja Luke prije nekih 8 godina...to je NAMETNUTA himna,da ko fol zadovolji ukuse svih nacija i građana BiH...naša originalna himna je ukinuta dekretom OHR (a znamo svi koja je to himna i ko je tražio da se ukine),kao i zastva sa ljiljanima...pa i ja bi licno zviždao nametnutoj himni.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 01:07

Ko ce docekati ;) usporilo zestoko jbm mu misha, ne mozhe se ni spavati vec hehe
[youtube][/youtube]

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 01:07

Najjaci komentar od svih koje sam procitao na njihovom forumu je da bi Terim trebao cuvati neke kljucne igrace za mec u Briselu ?! :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 01:11

Genghis je napisao/la:Najjaci komentar od svih koje sam procitao na njihovom forumu je da bi Terim trebao cuvati neke kljucne igrace za mec u Briselu ?! :roll:
Pa normala prepali se ljudi da ih i belgija ne prestigne.

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 01:12

ibrakadabra je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Najjaci komentar od svih koje sam procitao na njihovom forumu je da bi Terim trebao cuvati neke kljucne igrace za mec u Briselu ?! :roll:
Pa normala prepali se ljudi da ih i belgija ne prestigne.
Ma halalili drugo mjesto, pa se plase da i trece ne ode ;) hehe

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 01:15

ibrakadabra je napisao/la:Treba turke fino docekati ,provodati po gradu odvesti na iftar i ispratiti isto tako fino sa tri gola onako bratski.
Tako pametna glava razmislja ;) I to bi bila citava prica i poenta u vezi teme BIH-TURSKA
Ova ostala palamudzenja i veze sa vezom niti treba citati niti postati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.