Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

miroslav blazevic
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la miroslav blazevic » 06 sep 2009, 23:25

i za mene je vladavic bio najlosiji na terenu-i mislim da nije vrijedan prvih 11-neko ovdje ili je slijep ili je rodbina!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 00:28

Vladavic je ok igrac.Ali limitiran.moze posluziti za nekih 15-20 minuta da se probije nesto po lijevom boku iliti desnom.Ali ga u defanzivi mozes zaboraviti.
Za jace utakmice,definitivno nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 00:37

Vi nemate pojma! Vladavic je jedan od nasih najboljih igraca. Trudi se, bori se, organizuje napade nema sta neradi. Sram vas bilo sto pljujete po njemu!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 07 sep 2009, 00:39

stvarno pljujete momka, pa losiji je muratovic od njega bio dva puta, pljujete po dzeki, koji vam je bre ****

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 07 sep 2009, 01:42

kritika i pljuvanje su dva razlicita pojma.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 sep 2009, 01:57

Velezovac je odlican igrac,i krilo kakvo ova reprezentacija trenutno nema,sigurno prodornijeg i brzeg igraca od njega nema..ubio se za krila,al kod nas je situacija takva da momak mora igrati beka i trositi se bezveze nazad,tacno je da je jucer imao dosta losih centasuteva ali isto je i jedini igrac koji je znao povuci prema naprijed pa prolaziti Armence ko iz pi.ke...on za mene mora imati mjesta u prvih 11 jer su nam pravi trkaci u vezi itekako potrebni u sustini trenutno u ekipi nemamo 2-3 igraca da se mogu brzinom pohvaliti ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 06:50

Nego nesto kontam i gledam sastave nasih igraca koji su prodefilovali i igrali sto ove kvalifikacije,sto prijateljske od kad je Cirica na klupi.I pronadje jednu totalnu otkacenu stvar :o
Naime od svih cetiri utakmice koje smo izgubili.Sve i jednu je odigrao Radeljic.Dvije cijele i dvije sa klupe.
Ostale tekme koje smo dobili ili igrali nerjeseno nijednu Radeljic nije odigrao :mrgreen: :lol:
Eto nam krivca za sve probleme :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 08:57

harishp je napisao/la:Nego nesto kontam i gledam sastave nasih igraca koji su prodefilovali i igrali sto ove kvalifikacije,sto prijateljske od kad je Cirica na klupi.I pronadje jednu totalnu otkacenu stvar :o
Naime od svih cetiri utakmice koje smo izgubili.Sve i jednu je odigrao Radeljic.Dvije cijele i dvije sa klupe.
Ostale tekme koje smo dobili ili igrali nerjeseno nijednu Radeljic nije odigrao :mrgreen: :lol:
hvala bogu da ga vise nema ,da je on igrao sa Belgijom,Armenijom nebi nas nigdje bilo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 09:37

fabio je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nego nesto kontam i gledam sastave nasih igraca koji su prodefilovali i igrali sto ove kvalifikacije,sto prijateljske od kad je Cirica na klupi.I pronadje jednu totalnu otkacenu stvar :o
hvala bogu da ga vise nema ,da je on igrao sa Belgijom,Armenijom nebi nas nigdje bilo
Bi zaebo garant.Gdje god je bio taj dundjer tu trava vise nije rasla. :lol:
Od 400 igraca BL taj je hajvan bio najgori ocjenjen igrac prosle godine :roll: :o :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 sep 2009, 10:56

Cuj pljujemo po Dzeki... nemoj srat svega ti... malu kritiku mu nabacimo (osnovanu kritiku), i odma pljujemo. Vladavid nije los, ali nije dovoljno dobar da bi sa njim mogli Turke pobijedit.
Lako je Armence prolazit.

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 07 sep 2009, 11:18

Wolverine je napisao/la:I meni je Vladavic bio najlosiji na terenu, zajedno sa dzekom. Jedino dobro sto je uradio je asistencija za prvi gol.
Ne znam koju si ti utakmicu gledo Vladavić je trčo cijelu utakmicu trudio se imao i par dobrih poteza sve u svemu u najmanju ruku dobra utakmica.
Please

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 sep 2009, 11:28

Mali Maestro je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:I meni je Vladavic bio najlosiji na terenu, zajedno sa dzekom. Jedino dobro sto je uradio je asistencija za prvi gol.
Ne znam koju si ti utakmicu gledo Vladavić je trčo cijelu utakmicu trudio se imao i par dobrih poteza sve u svemu u najmanju ruku dobra utakmica.

znate sta meni nije jasno nikako , kada smo prije u kvalifikacijama gubili niko nije kritikovo igrace svima ne valja selektor , ovaj ili onaj ali ne valja selektor , sada bijedimo na strani i opet neko ne valja ali za divno cudo gledaj sada ne valjaju pojedini igraci , pa nevjerovatno ko da smo mi argentina i brazil zajedno pa nam ne valjaju ili nisu dobro odigrali utakmicu dva covjeka koja su asistirala za golove, pa zar je i to moguce? svi su dobro odigrali cak odlicno ali ako nekog treba izdvojiti onda je to Spahic perfekcija i Ibisevic koji je izborio penal stvorio priliku za Džeku i borio se ko lav i bas mi je krivo bilo sto ga izvadi Čiro ali nema veze , i samo jos jedno nadam se da protiv turske nece poceti ko **** utakmicu vec ko majstor sa dva napadaca posto se meni ne gleda utakmica kada igra sa jednima napadacem a ako bude igro sa jednim onda ce to biti džeko i jos vise me rastuziti sto ne pocinje Zmaj od Bosne ili ti Ibiš KING.
U ime Gospodara...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 sep 2009, 13:42

LeBronJamesKing je napisao/la:
znate sta meni nije jasno nikako , kada smo prije u kvalifikacijama gubili niko nije kritikovo igrace svima ne valja selektor , ovaj ili onaj ali ne valja selektor , sada bijedimo na strani i opet neko ne valja ali za divno cudo gledaj sada ne valjaju pojedini igraci , pa nevjerovatno ko da smo mi argentina i brazil zajedno pa nam ne valjaju ili nisu dobro odigrali utakmicu dva covjeka koja su asistirala za golove, pa zar je i to moguce? svi su dobro odigrali cak odlicno ali ako nekog treba izdvojiti onda je to Spahic perfekcija i Ibisevic koji je izborio penal stvorio priliku za Džeku i borio se ko lav i bas mi je krivo bilo sto ga izvadi Čiro ali nema veze , i samo jos jedno nadam se da protiv turske nece poceti ko **** utakmicu vec ko majstor sa dva napadaca posto se meni ne gleda utakmica kada igra sa jednima napadacem a ako bude igro sa jednim onda ce to biti džeko i jos vise me rastuziti sto ne pocinje Zmaj od Bosne ili ti Ibiš KING.

Pa mora se kritikovati...uvijek moze bolje...cemu svrha ako kazemo da je Dzeko odigrao odlicno kad nije...i on je svjestan da moze puno bolje...Sto se tice Vladavica ok mi je da on igra protiv protivnika kao sto je Armenija ali protiv Turske nikako...
P.S. Slazem se da je Spahic bio nas najbolji igrac

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 sep 2009, 15:26

Po meni su Spahic i Rhimic odigrali izvanredno... i najbolji igraci su u pobjedi protiv estonije.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 sep 2009, 15:36

adnan24 je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:

Pa mora se kritikovati...uvijek moze bolje...cemu svrha ako kazemo da je Dzeko odigrao odlicno kad nije...i on je svjestan da moze puno bolje...Sto se tice Vladavica ok mi je da on igra protiv protivnika kao sto je Armenija ali protiv Turske nikako...
P.S. Slazem se da je Spahic bio nas najbolji igrac

cuj slazem se ja da su kritike uredu ali ako si procitao sve postove ne samo na ovoj temi vec i onoj temi bih-armenija onda si jasno mogao zakljuciti da to nisu bili kritike vec vrijedjanja pa skoro i psovke ...
nemozes ti ba nasem narodu ugoditi evo i tursku poceli da vrijedjaju i ako ja znam da ovo sto oni pisu da je bilo vrijeđanja u turskoj himne nije u opste tacno jedino su izvizdali nase fudbalere kada su se zagrijavali ali to je i prirodno pa ljudi nas se plase ne samo oni vec i ostatak evrope a sve ostalo je bilo korektno ja mislim da tursku treba docekati kao i do sada sto se tice i prijema i rezulatat , znaci ugostiti ih ko brat brata a razvaliti ih ko i uvijek do sada tako da mirna bosna bude....zapravo ne mirna vec sve da gori...
U ime Gospodara...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2009, 16:20

Vlada namjestio prvi gol, Dzeko namjestio drugi gol. Tako da lupas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 16:48

Pljuvanje na igraca je ako ga na pravdi boga osudjujes a ovaj nista nije losiji od drugih.
Kao sto su pojedinci hrakali na Supica,ibricica,Muratovica paa i Vladavica.
Ali kritika je sasvim nesto drugo.Reci da su odlicno odigrali Vedo,Salihovic,Dzeko,Muratovic sam bi sebe pljunuo u ogledalo.To moze i mora bolje i nema drugeOnda i kvalitet u igraca.Mozemo mi trubiti trsio se probijao se,vamo tamo.Ako je neko limitiran kao igrac dzabe mu sve.Kod Armenije,Estonije mozda i upali kod jacih repki definitivno ne ili ce ici sve na rizik.
Pojedince iz repke je lako pronaci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 sep 2009, 17:01

harishp je napisao/la:Pljuvanje na igraca je ako ga na pravdi boga osudjujes a ovaj nista nije losiji od drugih.
Kao sto su pojedinci hrakali na Supica,ibricica,Muratovica paa i Vladavica.
Ali kritika je sasvim nesto drugo.Reci da su odlicno odigrali Vedo,Salihovic,Dzeko,Muratovic sam bi sebe pljunuo u ogledalo.To moze i mora bolje i nema drugeOnda i kvalitet u igraca.Mozemo mi trubiti trsio se probijao se,vamo tamo.Ako je neko limitiran kao igrac dzabe mu sve.Kod Armenije,Estonije mozda i upali kod jacih repki definitivno ne ili ce ici sve na rizik.
Pojedince iz repke je lako pronaci.
eto vidis prvi igrac kojeg si naveo je odigrao sasvim dobru utakmicu napravljen je nad njim penal i džeki je izradio llijepu priliku i bio konstanta opasnost po protivnicki gol, jos da mu je Džeko dao da puca penal dao bi taj i jos jedan gola tako da bi vjerovatno bio najbolji igrac utakmice, nije ba za svakog da pise ni postove...
U ime Gospodara...

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 sep 2009, 17:09

sad stvarno pretjerujete bezobrazni ste bez granica. Stalno nekog pljujete te nevalja ovaj te nevalja ovaj. Ako vam smetaju vi gledajte kosije tamo su svi super!!!!!!!!! za vašu informaciju Vladavić je pretrčao više nego pola repke zajedno........ Istina nije ga baš išlo najbolje, ali bih volio vidjeti vas pametnjakoviće kako bista pretrčali 50-60 metara u šprintu i kakav biste centar dali.......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 sep 2009, 17:21

Ma ljudi Vladavic je igrac extra klase, to vam odgovorno tvrdim...
Ali je on slab u defanzivi i to je cinjenica, ono nije njegova prirodna pozicija...
A sada nije vrijeme za ovakve postove, trebamo se svi drzati kao jedan i bodriti nasu repku, da dobijemo turke, pa cemo onda sumirati ko je bio naj... bolji ili losiji...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 22 gosta.