Link bi bio poželjan
Skijaške igrice
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Skijaške igrice
Zanima me ima li iko da preporuči neku skijašku igricu koja odgovara prosječnim kompjuterskim konfiguracjiama...
Link bi bio poželjan
Link bi bio poželjan
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Skijaške igrice
E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa... 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ima Vancouver 2010 sad koliko je on prosjecnim konfiguracijama ne znam... 
Haj mi nađi link da valja od Alpine Ski Racing 2007 ja našao međutim traži mi password koji nemam,a skidao sam s megauploada :Sraul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- raul-zakon
- Kontakt:
http://www.net-indir.com/oyun-indir/alp ... oyunu.html" onclick="window.open(this.href);return false; Evo probaj ovdje...al ništa ti ne garantujem... 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Najbolja skijaska igrica po meni je Torino 2006.Isplati se instalirati 
Chelsea F.C.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
evo jedna koju ja igram - Run Ski Challenge 12 (SRF)
http://ski-challenge.en.softonic.com/
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo
...verziju 2010 je reklamirao jedan hrvatski portal, da ne navodim ime, jer je zabranjeno na forumu i Hrvatska je imala 100 000 igraca te sezone...mislim da ovo igra jako puno ljudi i da je zanimljivo iz razloga sto je online i sto se takmicis s ljudima iz mnogih zemalja svijeta...samo mi je malo glupo to sto sam ja sebi stavio BiH drzavljanstvo, a kad vozim pise mi da sam iz Austrije i vidim da medju prvih 10 su svi iz Austrije i Svicarske, bio je jedan Nijemac, to je malo poglupo, al to i nije bitno, bitno da igra rastura 
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo
Najjaca igra,igrao sam je davno,imam je jos al mi mrsko instalirati,jedino sto me nerviralo sto je slalom bio bas tezak,spust najjaci!raul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
zanimljiva igrica,al teska do bolagospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedna koju ja igram - Run Ski Challenge 12 (SRF)
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo...verziju 2010 je reklamirao jedan hrvatski portal, da ne navodim ime, jer je zabranjeno na forumu i Hrvatska je imala 100 000 igraca te sezone...mislim da ovo igra jako puno ljudi i da je zanimljivo iz razloga sto je online i sto se takmicis s ljudima iz mnogih zemalja svijeta...samo mi je malo glupo to sto sam ja sebi stavio BiH drzavljanstvo, a kad vozim pise mi da sam iz Austrije i vidim da medju prvih 10 su svi iz Austrije i Svicarske, bio je jedan Nijemac, to je malo poglupo, al to i nije bitno, bitno da igra rastura
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
malo je rec teska...kad nakon kvalifikacije ide voznja ja ustanem ujutro da odvozim medju prvim, jedino tad budem medju 10 000, a onda poslije padnem za 30 000 mjestaZeka je napisao/la:zanimljiva igrica,al teska do bolagospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedna koju ja igram - Run Ski Challenge 12 (SRF)
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo...verziju 2010 je reklamirao jedan hrvatski portal, da ne navodim ime, jer je zabranjeno na forumu i Hrvatska je imala 100 000 igraca te sezone...mislim da ovo igra jako puno ljudi i da je zanimljivo iz razloga sto je online i sto se takmicis s ljudima iz mnogih zemalja svijeta...samo mi je malo glupo to sto sam ja sebi stavio BiH drzavljanstvo, a kad vozim pise mi da sam iz Austrije i vidim da medju prvih 10 su svi iz Austrije i Svicarske, bio je jedan Nijemac, to je malo poglupo, al to i nije bitno, bitno da igra rastura
Najjača igrica slažem se, jer sam je i ja igrao, međutim nema mi je sad' nigdje :SNarin je napisao/la:Najjaca igra,igrao sam je davno,imam je jos al mi mrsko instalirati,jedino sto me nerviralo sto je slalom bio bas tezak,spust najjaci!raul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- raul-zakon
- Kontakt:
Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio... 
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Da mi je bilo kakvu naći da skinem, samo da vrijeme ubijem.raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
I ovaj soccer više dosadio
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Skini empire of sports*p!p!t@* je napisao/la:Da mi je bilo kakvu naći da skinem, samo da vrijeme ubijem.raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
Imas skijanje, sankanje, kosarka, fudbal, tenis
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jel ovo potpuno f2p ili se mora dodatno nesto platitiBilal je napisao/la:Skini empire of sports*p!p!t@* je napisao/la:Da mi je bilo kakvu naći da skinem, samo da vrijeme ubijem.raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E baš ti hvala jarane.
Taman da se zabavim malo.
Taman da se zabavim malo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- raul-zakon
- Kontakt:
Svaka čast majstore, evo skida se polako, izgleda mi pravo fino, pogotovo onaj tenis, pa vidjećemo.Bilal je napisao/la:Skini empire of sports*p!p!t@* je napisao/la:Da mi je bilo kakvu naći da skinem, samo da vrijeme ubijem.raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
HALA MADRID !
HALA MADRID !
dzaba, al imas nekih stvarcica u igri sto bi mogao kupiti ako zelis.Senaid L.F.C je napisao/la: jel ovo potpuno f2p ili se mora dodatno nesto platiti
EDIT: Tenis je najbolji, posebno u parove
- raul-zakon
- Kontakt:
Download je završen, ostalo je još samo da se install.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Imal sta novije da je izaslo posle vancuvera...
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.