FK Rudar Prijedor
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga
,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom
Sad u srijedu da klepimo GOŠK-a kod kuće,a vjerujem da hoćemo, i moramo i 24 boda na kontu ako bog da,dovoljno za mirnu luku
Do kraja još idemo u goste Veležu,Sarajevu i Leotaru,mislim da bi i iz Trebinja mogli odnijeti bod(ove)...Pored GOŠK-a s kojim igramo u srijedu,imamo poprilično povoljan raspored domaćih utakmica,dolazi nam još Slavija,Kozara (mislim da tu možemo uzeti 6 bodova) i na kraju dočekujemo u 30.kolu Široki Brijeg kući
Nikad nas nisu tukli u Prijedoru,tako da su "dobrodašao" gost 
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Dobra utakmica. Ostaje zal za propustenim prilikama na kraju ali pobjeda je tu. 
Јесте, $. $ $ стварно. ? " у " " $ ", у " сва 3 наравноmnogo_smo_jaki je napisao/la:A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom
![]()
Sad u srijedu da klepimo GOŠK-a kod kuće,a vjerujem da hoćemo, i moramo i 24 boda na kontu ako bog da,dovoljno za mirnu luku
Do kraja još idemo u goste Veležu,Sarajevu i Leotaru,mislim da bi i iz Trebinja mogli odnijeti bod(ove)...Pored GOŠK-a s kojim igramo u srijedu,imamo poprilično povoljan raspored domaćih utakmica,dolazi nam još Slavija,Kozara (mislim da tu možemo uzeti 6 bodova) i na kraju dočekujemo u 30.kolu Široki Brijeg kući
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Pa sa Veležom se može igrati,jer oni su ekipa koja igra otvoreno,naročito kući,što se nadigrava i ako uzmemo(a uzećemoK0MT je napisao/la:Јесте, $. $ $ стварно. ? " у " " $ ", у " сва 3 наравноmnogo_smo_jaki je napisao/la:A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom
![]()
, а на % $ " ? пас ".
$ & " све $ &. ?, то " " -. Тај " $, ?' % " %, " су ' " "$" гост.
?' ова $ ' $ тога $, " свега $ $ " Гаврана " Ђафе.
Mi s vama igramo u 27 kolu!!mnogo_smo_jaki je napisao/la:A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom
![]()
Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh. 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ove godine1928 je napisao/la:Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh.
& " &, ' на ' ? $ ' & ", " тренера, " ?.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, mislio sam na polusezonu ali pogriješi u pisanju!mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ove godine1928 je napisao/la:Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Sta je ovo sa nama? prvo se ne mozemo sastaviti sa loptom , a sad pucamo dvije za redom....fino fino samo nek se ovako nastavi

Pa nismo ni danas nešto igrali, realno, gošk se ispromašivao, a i Nikolić je bio raspoložen. Kako god, važna je pobjeda, idemo dalje!Vastecija_GSE je napisao/la:Sta je ovo sa nama? prvo se ne mozemo sastaviti sa loptom , a sad pucamo dvije za redom....fino fino samo nek se ovako nastavi![]()
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pa nismo ni danas nešto igrali, realno, gošk se ispromašivao, a i Nikolić je bio raspoložen. Kako god, važna je pobjeda, idemo dalje!1928 je napisao/la:
Pa tako nesto je rekao i trener na kraju....ali opet islo se na taj matematicki dio.
Ја ? $ " у & ' " са ? """.
П.С. $ $ на РТП, " " % / $, & ? "!

П.С.С. % је ово, опет ' ? $?
П.С. $ $ на РТП, " " % / $, & ? "!
П.С.С. % је ово, опет ' ? $?
Ma danas po 3 boda! 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
1928 je napisao/la:Ma danas po 3 boda!
Ma neka bar pobjede
Subota, Mostar, Velež - Rudar, gledalaca: 200
Srijeda, Prijedor, Rudar - GOŠK, gledalaca: 1000
Ajmooo! Čujem na radiju, kiša lije iz neba iz zemlje, nema ni uslova za igru.
EDIT: Nikolić nas spašava opet.
Srijeda, Prijedor, Rudar - GOŠK, gledalaca: 1000
Ajmooo! Čujem na radiju, kiša lije iz neba iz zemlje, nema ni uslova za igru.
EDIT: Nikolić nas spašava opet.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Sta ce biti sada zna li ko???
Gdje ce ove nase fukare prespavati
Koji se minut igrao kada je prekinuo i hoce li se od toga minuta nastavili??
Gdje ce ove nase fukare prespavati
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma nama sve dati sta fali....propust u organizaciji! haha iako je vremenska nepogoda ko im je kriv sto nisu napravili navodnjavanje i odvod sa terena ko mi , pa docekali utakmicu. pih! hahahaPrijedor je napisao/la:Sta ce biti sada zna li ko???
Gdje ce ove nase fukare prespavati![]()
Ma 3 boda za zelenim stolom! 
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, LondonBlues, Taree i 27 gostiju.