Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
zveng ! 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Dobro troju 
Ej raja imam problem.
Kupio sam Samsung Galaxy S i instalirao sam facebook na njega. Ugasen mi je fb na njemu, ali raji pise da sam online, tako da sam u principu tamo online 24h. Imam internet na mobu pored wi-fi. Zna li ko kako da rijesim, ili ako nista da iskljucim net sa moba ??? Hitno.. Hvala.
Kupio sam Samsung Galaxy S i instalirao sam facebook na njega. Ugasen mi je fb na njemu, ali raji pise da sam online, tako da sam u principu tamo online 24h. Imam internet na mobu pored wi-fi. Zna li ko kako da rijesim, ili ako nista da iskljucim net sa moba ??? Hitno.. Hvala.
Nad nama nebo ima da gori!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
Volim te Celik ! ! !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji SarajevaCautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Cautinho
- Kontakt:
Aha,hvalaSenaid L.F.C je napisao/la:ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji SarajevaCautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
Keep walking.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nije ironija nego su stolice stvarno uvezene iz srbije za ovu prigoduCautinho je napisao/la:Aha,hvalaSenaid L.F.C je napisao/la:ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji SarajevaCautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-Čuj Srbija? Koja ironija,čoviječe
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Unknown Genius
- Kontakt:
A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...Emir ZENICA je napisao/la:Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jadno eto sta reci,pa nismo valjda toliko jadna drzava da ne mozemo napraviti 11541 stolicu,ironicno kao sto ti kazesCautinho je napisao/la:Ma znam,kažem ironija,jel stvarno je.Stvarno ono,da čovijek stane i razmisli.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jel sa Hamide ? (hamida ili jalija ? ) Valjda je pretico i auto mu izaslo u susret i da ne udari u auto u branik direkt i propadne u Lasvu,al on nije bio vezan pa je iskocio iz auta,u soku nije mogao reci da mu je mama u autu.Sreca neka doktorica bila,pomagala joj,al mislim da je kasno da nema pomoci.Ako je poginula,zao mi je strasno.Jos mi u glavi slike kako joj pomazu,a ona krvava sva ..aaaaaaaaaaaaaUnknown Genius je napisao/la: A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...
Volim te Celik ! ! !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sa Hamide je on ja mislim. Prezivaju se Šido oni, bio mu otac nedavno kod mog starog.Emir ZENICA je napisao/la:Jel sa Hamide ? (hamida ili jalija ? ) Valjda je pretico i auto mu izaslo u susret i da ne udari u auto u branik direkt i propadne u Lasvu,al on nije bio vezan pa je iskocio iz auta,u soku nije mogao reci da mu je mama u autu.Sreca neka doktorica bila,pomagala joj,al mislim da je kasno da nema pomoci.Ako je poginula,zao mi je strasno.Jos mi u glavi slike kako joj pomazu,a ona krvava sva ..aaaaaaaaaaaaaUnknown Genius je napisao/la: A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...
Nisu uspjeli mater mu spasiti, kažem ti maloprije zovu i kažu da je ona poginula. Ne mogu ni ja da vjerujem, zbog gluposti život ode jbo ovo sve više...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A **** ga tito..A gdje ce je spasit zena 10 minuta pod vodom bila,auto naopako okrenuto.A 2 vrata auto ima.A jest mi krivo jarane,daj boze da ja veceras normalno zaspim.Bas radi glupostiUnknown Genius je napisao/la: Sa Hamide je on ja mislim. Prezivaju se Šido oni, bio mu otac nedavno kod mog starog.
Nisu uspjeli mater mu spasiti, kažem ti maloprije zovu i kažu da je ona poginula. Ne mogu ni ja da vjerujem, zbog gluposti život ode jbo ovo sve više...
Volim te Celik ! ! !
- Zenichanin
- Kontakt:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Izgleda da je nas je bazeni poslušo i postao huligan
Prekid u Bihaću: Sudija završio u Domu zdravlja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prekid-u ... vlja/78141" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prekid-u ... vlja/78141" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- harebianconero
- Kontakt:
Ja taman pohvalio Prvu ligu neki dan, rekoh nema nemilih scena kao u PL-i i Kupu kad ono ovaj prekid.bagrcavi je napisao/la:Izgleda da je nas je bazeni poslušo i postao huligan![]()
@legenda
Rekoh ja tebi 1 ili 2 razlike, mada je moglo biti komotno i 3-0 jer su ovi tvoji tanki skroz. Samo se nešta bune, svađaju, komentarišu, udomaćili se pravo k'o da su u Goraždu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.