Everton F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
šta ovo nema nikakav link?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
imal` iko živ?, da baci link miša mu?
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
ToooooOOO Jelaa 0:1!!!
Umalo i Timey za dvicu!
Ooooo Muxonja...evo link...http://www.firstrowsports.eu/watch/1174 ... on-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da je ok!
Nisam ja od tih kompjuterskih điđimiđi
COYB
Umalo i Timey za dvicu!
Ooooo Muxonja...evo link...http://www.firstrowsports.eu/watch/1174 ... on-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da je ok!
Nisam ja od tih kompjuterskih điđimiđi
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
čim sam ušo` gol, pa ne mogu da vjerujem
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Aaaa brate...1:1-Hawson...ok,zaista propust obrane ,kapitalan.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
iiii....Jela opet! 1:2
Paaa mi smo kupili samo takvog jokera...još 25 minuta ...i ovo če biti 200-ta pobjeda D.Moyesa na klupi EvertonF.C.
COYB
Paaa mi smo kupili samo takvog jokera...još 25 minuta ...i ovo če biti 200-ta pobjeda D.Moyesa na klupi EvertonF.C.
COYB
Ma ja nije on za ove lige a i gdje ce bit vrijedi 5 miliona.Ja masine od igraca....NeToBoLa je napisao/la:Neki Nikica za 1:2.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma preskup je on,nema on pojma,cuj iz Skotske lige dosao..tevezito je napisao/la:Ma ja nije on za ove lige a i gdje ce bit vrijedi 5 miliona.Ja masine od igraca....NeToBoLa je napisao/la:Neki Nikica za 1:2.
prati sad nisam gledo 2 pol sad cu uci da gledam, očekuj go u našoj mreži za par minuta...obi-punk-kenobi je napisao/la:iiii....Jela opet! 1:2
COYB
Naravno lako je davati golove Kilmarnocku, Heartsu, St Mirrenu i tim kvazi ekipama.De da ga vidimo u PL.Narin je napisao/la:Ma preskup je on,nema on pojma,cuj iz Skotske lige dosao..tevezito je napisao/la:Ma ja nije on za ove lige a i gdje ce bit vrijedi 5 miliona.Ja masine od igraca....NeToBoLa je napisao/la:Neki Nikica za 1:2.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- spielführer_21
- Kontakt:
muXmania je napisao/la:prati sad nisam gledo 2 pol sad cu uci da gledam, očekuj go u našoj mreži za par minuta...obi-punk-kenobi je napisao/la:iiii....Jela opet! 1:2
COYB
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Eeeh muxonja muxonja...pa ti češ dobiti zabranu gledanja!
2:2
No comment za Nikicu...kupovina nam nije ničim polučila-tek 5 golova u nešto više tekmi koje je odigrao!ccccccc
eeeeeeeeee Liverpoodlians koji je rez kod vas na Anfildu!???
puse sa 7 mjesta!!!
COYB
No comment za Nikicu...kupovina nam nije ničim polučila-tek 5 golova u nešto više tekmi koje je odigrao!ccccccc
eeeeeeeeee Liverpoodlians koji je rez kod vas na Anfildu!???
puse sa 7 mjesta!!!
COYB
dobijamo, presto sam gledatiobi-punk-kenobi je napisao/la:Eeeh muxonja muxonja...pa ti češ dobiti zabranu gledanja!
No comment za Nikicu...kupovina nam nije ničim polučila-tek 5 golova u nešto više tekmi koje je odigrao!ccccccc![]()
![]()
![]()
eeeeeeeeee Liverpoodlians koji je rez kod vas na Anfildu!???![]()
puse sa 7 mjesta!!!![]()
![]()
COYB
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Ništa moj muxonja-nerješeno! Ok, nije loše ali-poslje dva vodstva-
...moglo je i malo bolje...pa bar da Moyesu priuštimo tu 200-tu pobjedu, ali ponedeljak, Sunderland kuči-,no sad kad kontam...nebih pretjerivao...14.04. Wembley je MUST TO WIN!!! znaći, ne glupi kartoni kao Bainsey i Fella danas, ne povrede, ne...sve karte na "taj datum"
I Mux buraz...nema više linkova za tebe
Norwich odlična ekipa, ali O D L I Č N A ...grizu, čupaju, i ovaj nerješeni je -pošten!
COYB
I Mux buraz...nema više linkova za tebe
Norwich odlična ekipa, ali O D L I Č N A ...grizu, čupaju, i ovaj nerješeni je -pošten!
COYB
1. Liverpudlian nije navijač Liverpoola nego stanovnik Liverpoola.obi-punk-kenobi je napisao/la:Eeeh muxonja muxonja...pa ti češ dobiti zabranu gledanja!
No comment za Nikicu...kupovina nam nije ničim polučila-tek 5 golova u nešto više tekmi koje je odigrao!ccccccc![]()
![]()
![]()
puse sa 7 mjesta!!!![]()
![]()
COYB
2. Neriješen isto kao i kod vas
Previše ste se uhvatili boljeg kluba iz Liverpoola.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zato si ti došao na temu najboljeg kluba u Liverpoolu.Carlo je napisao/la:1. Liverpudlian nije navijač Liverpoola nego stanovnik Liverpoola.obi-punk-kenobi je napisao/la:Eeeh muxonja muxonja...pa ti češ dobiti zabranu gledanja!
![]()
![]()
puse sa 7 mjesta!!!![]()
![]()
COYB
Who dares, wins !
izvini, nisam vas prepoznaoNeToBoLa je napisao/la:Zato si ti došao na temu najboljeg kluba u Liverpoolu.Carlo je napisao/la:1. Liverpudlian nije navijač Liverpoola nego stanovnik Liverpoola.obi-punk-kenobi je napisao/la:Eeeh muxonja muxonja...pa ti češ dobiti zabranu gledanja!
![]()
![]()
puse sa 7 mjesta!!!![]()
![]()
COYB
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Tako je , Carlito!
Greška moja....LIverpoodlians / Scouser su stanovnici Liverpoola (tradicionalno ljepi plavi i mali zli bogati crveni
) i podjela ide linijom Kopite (vi!) i ???Blue noses!?? (kao mi!)
I da, naravno da smo se uhvatili Vas ("bolji klub"?!?
-nisam primjetio baš tu činjenicu-ali, hajd' pa da vam čestitam na nerješenom rezultatu-ipak poslje 5 poraza u 6 tekmi ovo vam je kao "olakšanje" ili se varam!?
) Pa naravno da smo se uhvatili vas, jer se sastajmo 14.04 na Wembleyu u polufinalu Fa Cupa,pa je red malo da se "palimo" ili vama to ,kao, ništa nije -vama je i Micky Mouse Cup top topova i sad nemorate se ni truditi-pa dajte samo tako, samo dajte!
toliko frende
mi smo sedmi, a vi? Mi u pon. sa Sunderlandom ,vi sa Blackburnom...hočete li moči?!
ima Kenny The King moč ...paaa USKRS je!!! Second coming! alelujah
COYB
Greška moja....LIverpoodlians / Scouser su stanovnici Liverpoola (tradicionalno ljepi plavi i mali zli bogati crveni
I da, naravno da smo se uhvatili Vas ("bolji klub"?!?
toliko frende
mi smo sedmi, a vi? Mi u pon. sa Sunderlandom ,vi sa Blackburnom...hočete li moči?!
COYB
energičan ti je post pravo, svaka čast, volim ovakve postove čitatiobi-punk-kenobi je napisao/la:Tako je , Carlito!
Greška moja....LIverpoodlians / Scouser su stanovnici Liverpoola (tradicionalno ljepi plavi i mali zli bogati crveni) i podjela ide linijom Kopite (vi!) i ???Blue noses!?? (kao mi!)
![]()
I da, naravno da smo se uhvatili Vas ("bolji klub"?!?![]()
-nisam primjetio baš tu činjenicu-ali, hajd' pa da vam čestitam na nerješenom rezultatu-ipak poslje 5 poraza u 6 tekmi ovo vam je kao "olakšanje" ili se varam!?
) Pa naravno da smo se uhvatili vas, jer se sastajmo 14.04 na Wembleyu u polufinalu Fa Cupa,pa je red malo da se "palimo" ili vama to ,kao, ništa nije -vama je i Micky Mouse Cup top topova i sad nemorate se ni truditi-pa dajte samo tako, samo dajte!
![]()
toliko frende
mi smo sedmi, a vi? Mi u pon. sa Sunderlandom ,vi sa Blackburnom...hočete li moči?!![]()
ima Kenny The King moč ...paaa USKRS je!!! Second coming! alelujah
COYB
ja ne govorim samo za sad nego inače, tokom cijele sezone klub Liverpool se na vašoj temi spomenuo hiljadu puta.
bolje mickey mouse kup nego krompir od 1995.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 13 gostiju.