Steta da se nisu realizovale jbg...AlemC85 je napisao/la:stislli smo Leotara, imali smo dvije izgledne šanse preko kneževića i handžića
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Bordostrik
Re: RSD Velež Mostar
Neka frka, a?!
Ulazi Brkovic , Handzic meda nije mogao , Leotar imao jos jednu sansu nakon kontre
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
stisli su oni nas jaroAlemC85 je napisao/la:stislli smo Leotara, imali smo dvije izgledne šanse preko kneževića i handžića
Pasa Handzic je i poceo Povredjen tako da Nelaprdaj beze napamet ...!Adin_BiH je napisao/la:Ulazi Brkovic , Handzic meda nije mogao , Leotar imao jos jednu sansu nakon kontre
0-1 Pavle Susic zabio :S
Nijednom gestikulacijom nije dao do znanja da je povrijeden , samo ga je Milosevic strpao u dzep , kao i Brkovica koji nije nista bolji.Iskren je napisao/la:Pasa Handzic je i poceo Povredjen tako da Nelaprdaj beze napamet ...!Adin_BiH je napisao/la:Ulazi Brkovic , Handzic meda nije mogao , Leotar imao jos jednu sansu nakon kontre
Poluvrijeme , ispraceni zvizducima , sramotna igra
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
zalosno izdanje rodjenih! bice dobro ako upsjemo izjednacit, jer bas ni jednom nismo opucali na gol. 
- Bordostrik
Pa Brkovic zdrav, a ovaj na tabletama.. Ne mozes to ba porediti!Adin_BiH je napisao/la:Nijednom gestikulacijom nije dao do znanja da je povrijeden , samo ga je Milosevic strpao u dzep , kao i Brkovica koji nije nista bolji.Iskren je napisao/la:Pasa Handzic je i poceo Povredjen tako da Nelaprdaj beze napamet ...!Adin_BiH je napisao/la:Ulazi Brkovic , Handzic meda nije mogao , Leotar imao jos jednu sansu nakon kontre
Poluvrijeme , ispraceni zvizducima , sramotna igra
Neka frka, a?!
Adin_BIH@ pitaj brate ljekara u klubu koliko je vec povredjen al je decko stisnuo zube da vas obraduje,dobro je i ovoliko izdrzao svaka mu cast !!!
Aaaaa velika sansa , Brkovic pucao ali jedva nekako odbrani njihov golman , vidi se zelja i bolja igra u drugom dijelu!
GOOOOOOOOOOO SEVKO OKIC , naletio sa 18 metara iskosa nekog lopta pogodila i ulazi u gol , hajmo preokret !
Toooooooooo Stisnite sad Naprijed Rođeni !
Imamo li sansi
?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ma kakvi , jos kisa pljusti u intervalima , daj Boze da ista budeMaestro^^ je napisao/la:Imamo li sansi?
Heh , kraj 1-1 , po meni i ocekivano ... Leotaru trebaju bodovi , mi ne mozemo ni gore ni dolje
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Steta stvarno, ovo nisam ocekivao od vas...ccc!Maestro^^ je napisao/la:Heh , kraj 1-1 , po meni i ocekivano ... Leotaru trebaju bodovi , mi ne mozemo ni gore ni dolje.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
šteta, ali eto barem je Ševko proradio..
idemo dalje........
idemo dalje........
Sta je ono bola, sramota 200 nas na stadionu, lako je doci na polufinale kupa :S Sto se tice igre lose smo igrali, jos je kisa pocela padat pa se nista nije ni moglo. Svaka cast za Hajdarovica i Bandovica.
Okić Ševko ko Shevchenko
Okić Ševko ko Shevchenko
- el-fighter
- Kontakt:
Skoro identicno kao na pocetku sezone. Krenuli smo dobro, 2 pobjede na domacem terenu, remi u Sarajevu i onda remi sa Kozarom kuci. Sada smo svi razocarani jer smo ocekivali da veoma lako dodjemo do pobjede, ali sta je tu je. Imali smo i utakmica sa Sirokim pa bi i umor mogao biti jedan od razloga slabe igre. Nadam se samo da nas sada nece uhvatiti panika i da cemo nastaviti sa osvajanjem bodova, a ne kao prethodnih sezona da odmah zaredamo 5-6 poraza i padnemo na dno tabele. Nadam se da ce momci ostati hladne glave i vec u narednoj utakmici nas obradovati.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hajdarević će biti super igrač, dosta smo dobili s njim,a Bandović je pun pogodak na našem golu...
već u srijedu 11. 04. 2012 igramo u gostima protiv Širokog, oni će biti sigurno u mislima u finale, pa bi to trebalo iskoristiti.
već u srijedu 11. 04. 2012 igramo u gostima protiv Širokog, oni će biti sigurno u mislima u finale, pa bi to trebalo iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.