Sportski komentatori

Robijas007
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Robijas007 » 06 sep 2009, 18:47

Po Suki se pljuje zato sto je on Mehu Kodru nakon sto je ovaj u dresu Barcelone Realu zabio dva gola cijelu utakmicu zvao "igrac s brojem 9" i sad nam treba bit drag,to se stari moj ne zaboravlja
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 18:59

ma prodje utakmica dok on ishvali engleze i kako to englezi rade i kako to ima samo u engleskoj 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 07 sep 2009, 00:27

Zna li neko da li ce Marjan Mijajlovic prenositi utakmicu sa Turskom opet preko RSG ili mozda nekog drugog radija, medija..?

Hvala

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 07 sep 2009, 03:28

Robijas007 je napisao/la:Po Suki se pljuje zato sto je on Mehu Kodru nakon sto je ovaj u dresu Barcelone Realu zabio dva gola cijelu utakmicu zvao "igrac s brojem 9" i sad nam treba bit drag,to se stari moj ne zaboravlja
Nisam to znao drug, prvi put cujem
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2009, 05:36

EnZo_85 je napisao/la:Ne znam što pljujete po Šuki od domaćih meni je on najbolji. Sportski komentator ne znači samo doći na dan utakmice i govoriti imena igrača, treba se malo više educirati o samoj utakmici, igračima, statistici, zanimljivostima itd sto po meni Šuko odlično radi, naravno nije ko Marijan. U svakom poslu ima prosjek, ispod prosjeka i vrhunski profesionalci. Pa onoga Igora Kristića kad čujem uključim "mute" odmah koliko me iritira, a pogotovo onaj Samir Muratović sto je prenosio Bundesligu na FTV-u pa čovječe njega svaki put ko da probude iz zimskog sna, mrtav frajer
Onaj momak što vodi košarku na BHT-u Vladislav Majer nije loš.

Opet smo mi dobri poslušajte samo one penziće na HRT-u ili RTS-u :D

Ne mozemo sad od svakog komentatora očekivati da vrište kao Marjan ili Baho to je se jednom rađa al eto

Zar nije Ibrahim Muratović
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 05:56

Vjeruj mi Hrvatski komentatori su čudo jedno, od Bože Sušec, Vele, Saše sve do Blažička. I ovaj što je pogriješio je pravo dobar. Majstor za košarku, prenose sve košarkaške utakmice, prava uživancija slušati ga.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 sep 2009, 16:39

ma dobri su komentatori na HRT, ali za Marjana sve mala djeca...........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2009, 12:23

Za sve vas koji ste veliki fanovi 'velikog' Marjana Mijajlovica, imate njegovu kolumnu u magazinu Sport Centar. Nalazi se na predzadnjoj stranici casopisa, napisana izvornom ekavicom, gdje Marjan nastavlja sa velikim patriotizmom kojeg osjeca prema njegovoj voljenoj domovini Bosni i Hercegovini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 12:31

Rz88 je napisao/la:Vjeruj mi Hrvatski komentatori su čudo jedno, od Bože Sušec, Vele, Saše sve do Blažička. I ovaj što je pogriješio je pravo dobar. Majstor za košarku, prenose sve košarkaške utakmice, prava uživancija slušati ga.
slazem se extra su sem tog blazicka nije mi on nesto :P
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 sep 2009, 16:49

Danas Peđa Bajcetic na Eurosportu kad su igrali Skotska-Holandija za Berta Van Marwijka kaze da je Ian Rush LOL..njemu stalno Liverpool u glavi :D :D :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 sep 2009, 16:52

Phill Jackson je napisao/la:Danas Peđa Bajcetic na Eurosportu kad su igrali Skotska-Holandija za Berta Van Marwijka kaze da je Ian Rush LOL..njemu stalno Liverpool u glavi :D :D :D

pa takvi ste vi Livepulovci....
U ime Gospodara...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2009, 16:54

Marjan ce raditi direktan komentar utakmice iz Estonije za RSG
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 11 sep 2009, 20:40

aj onog spahe mutavca on ne zna ni sta prica samo da kaze nesto kaze za nick calathesa kaze nik kaltnes pa nik keletes pa nik kalates iz 3 puta je pogodio isto kaze za printezisa princezis ccccccccccccccc i kaze da igra u olimpijakosu a lik preso u unikahu kaze koufos a treba kufos koji kloc i kad je bila turska litva kaze za lavrinovica i iljasovu da su prosle sezone vodili straasne duele dok su igrali real i barca stvarno najdebilniji komentator i promasi neko iz litve 3 poena kaze kakv je to los udarac bio ccccccccc pa nije fudbal bog te mazo, pogodi neko 3 poena kaze evo ga prva trica i to iz vana pa nece ispod kosa pogodit tricu koja kretencina onaj spaho bog ga okreno na pravi put dabogda
Zadnja izmjena: bilalinho2, dana/u 12 sep 2009, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 sep 2009, 20:46

Virtu4l je napisao/la:Za sve vas koji ste veliki fanovi 'velikog' Marjana Mijajlovica, imate njegovu kolumnu u magazinu Sport Centar. Nalazi se na predzadnjoj stranici casopisa, napisana izvornom ekavicom, gdje Marjan nastavlja sa velikim patriotizmom kojeg osjeca prema njegovoj voljenoj domovini Bosni i Hercegovini.
A dobro jarane, procitao sam i ja ono. I ti bi pricao ekavicom da citav zivot provedes u Srbiji. Imas tu milion primjera, ne mozes to za pola godine zamijeniti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2009, 00:32

The Game je napisao/la:A dobro jarane, procitao sam i ja ono. I ti bi pricao ekavicom da citav zivot provedes u Srbiji. Imas tu milion primjera, ne mozes to za pola godine zamijeniti.
Znam druze, ali valjda imaju lektora koji je zaduzen za to.

Maloprije gledam neke klipove sa utakmice, u jednom trenutku (nakon gola Salihovica) Spaho govori "osjetio sam ga postovani gledaoci", ili nesto u tom fazonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 sep 2009, 09:15

sta hocete spaho mi je uvijek uz bahu bio najbolji komentator, covjek je potkovan znanjem i stalno je bio tih i radio svoj poso kako treba, pun je informacija i nema niakkih gresaka u vodenju utakmice i drago mi je sto je nakon toliek karijere docekao i on svojih pet minuta i imao priliku da izade nesto iz njega kao kod onog gola, nesto sto se ne moze nazor nego nesto sto samo izade iz tebe, sjajno je proslavio onaj gol

ne znam gdje zivite ako vam spahoi ne valja, covjek radi svoj posao odlicno
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 12 sep 2009, 22:48

"Sutra Olimpik na svom stadionu dočekuje ekipu Leotara" - Zoran Šuko :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 sep 2009, 22:53

Ovaj na Hayatu....Espanjol-Real

"Ronaldo plačen je €80 miliona" nije velika greška ali..."Svi znamo da je počeo karijeru u Sportingu iz Gijon" :o :shock: "Xabi Alonso doveden je minut do 12:00(kraja prelaznog roka)....joj a čovjek je došao prije 1,2....sedmice prije kraja prelaznog roka...Stvarno neko može uništit i dobre utakmice...i dobar fudbal...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 12 sep 2009, 23:21

Raul_64 je napisao/la:Ovaj na Hayatu....Espanjol-Real

"Ronaldo plačen je €80 miliona" nije velika greška ali..."Svi znamo da je počeo karijeru u Sportingu iz Gijon" :o :shock: "Xabi Alonso doveden je minut do 12:00(kraja prelaznog roka)....joj a čovjek je došao prije 1,2....sedmice prije kraja prelaznog roka...Stvarno neko može uništit i dobre utakmice...i dobar fudbal...
Sreca moja da nisam gledao na Hayatu, a aBd ne planiram ni u buducnosti gledati na tom njesra od TV-a , dok su ovi strucnjaci "na snazi" ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 sep 2009, 01:33

sladoled je napisao/la:"Sutra Olimpik na svom stadionu dočekuje ekipu Leotara" - Zoran Šuko :roll:
E to je vec neoprostivo. :)

Inace, u moru "komentatora" na nasim televizijama (BIH), najvise me nervira Kemal Ahmetovic sa FTV-a. Njegovo neznanje i izgovor su fakat za izluditi. Da ne pricam o mrtvackom izrazu lica dok cita sportske novosti nakon informativnih emisija. :evil: :evil: :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 2 gosta.