Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2012, 17:27

Očigledno je da se navlači Milanu da uzme titulu, iz kola u kolu sviraju se nepostojeći penali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 apr 2012, 17:30

Samo da se demantujem od juce, onaj momak je u komi, jos je ziv znaci :oops:

neki debil je prenio da je umro, a svi ostali mediji prenijeli info
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 apr 2012, 17:31

haj ba vozdra, imaš oči, maxi je povučen i nemoj ništa pričat. Lopezito je isao na loptu, da nije pao 70% bi dosao do lopte i napravio problem Borucu. Penal je čist, to što ti ne želiš da vidiš tako je tvoj problem. Ili te oči varaju ili ne želiš tako da vjeruješ jer si privržen Juventusu. Adio
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2012, 17:46

Saurman je napisao/la:Očigledno je da se navlači Milanu da uzme titulu, iz kola u kolu sviraju se nepostojeći penali.
navlači se tako što se poništavaju čisti golovi zar ne? i ako već tvrdiš tako zlatna kanto daj pokaži nam koji klip i sl.? što ne spomenu da je u 2. pol. bio čist penal za milan ali ga sudija nije svirao, valjda radi kompenzacije ili čega već? to nećeš spomenuti jer nisi tekmu ni gledao već si pročitao pokoji komentar pojedinih juventina. bitno je da lupaš ko maksim po diviziji.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 07 apr 2012, 17:49

Alegri izjavio da im kvalitet terena nije isao u korist, mnogo je vise odgovarao Fiorentini. :?
Alegri kad daje izjave bas se potrudi ispast smijesan.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2012, 17:50

baresi#6 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Očigledno je da se navlači Milanu da uzme titulu, iz kola u kolu sviraju se nepostojeći penali.
navlači se tako što se poništavaju čisti golovi zar ne? i ako već tvrdiš tako zlatna kanto daj pokaži nam koji klip i sl.? što ne spomenu da je u 2. pol. bio čist penal za milan ali ga sudija nije svirao, valjda radi kompenzacije ili čega već? to nećeš spomenuti jer nisi tekmu ni gledao već si pročitao pokoji komentar pojedinih juventina. bitno je da lupaš ko maksim po diviziji.
Smiri se čupo,ove sezone Milan je imao i više nego sumnjivih penala npr kao ovaj danas gdje se flop Lopez baca kao rafalom pokošen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 apr 2012, 17:53

Protiv Juventusa vam je poništen gol, dok protiv Catanie ono nije bio, jeste da je veći dio lopte bio u golu, ali jednim dijelom lopta nije bila u golu, dzaba što su iz Milana pokušali obmanuti javnost nekim slikama, koje su bili smiješne, skoro je mislim @Grande postavio tu sliku koja je jadno odrađena i u fotoshopu.

Ljudi fino dokazali, to mozete prosipati samo onima koji ne prate:

slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 apr 2012, 17:58

To je jasno, lopta mora cijelim obimom preci gol liniju..

I protiv nas je ono jasno, dali su nam ga...gdje je sudija gledao ko zna, nije do nas

Ali u drugom poluvremenu su i nama ponistili pogodak Matrija ;) Jest da je njihov gol bio kod 1:0, pa bi otisli na 2:0 ali pogodak je pogodak bilo kad...

Sto se tice nas, nasa sezona je cista ko suza..ako se ne varam imali smo jedan penal citavu sezonu...ako grijesim neka me neko ispravi :) ;)

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 07 apr 2012, 18:00

slika

Muntari, skriveni element :oops:

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 07 apr 2012, 18:01

delpiero20 je napisao/la:To je jasno, lopta mora cijelim obimom preci gol liniju..

I protiv nas je ono jasno, dali su nam ga...gdje je sudija gledao ko zna, nije do nas

Ali u drugom poluvremenu su i nama ponistili pogodak Matrija ;) Jest da je njihov gol bio kod 1:0, pa bi otisli na 2:0 ali pogodak je pogodak bilo kad...

Sto se tice nas, nasa sezona je cista ko suza..ako se ne varam imali smo jedan penal citavu sezonu...ako grijesim neka me neko ispravi :) ;)
jedan jedini :? :o
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2012, 18:06

Saurman je napisao/la:
Smiri se čupo,ove sezone Milan je imao i više nego sumnjivih penala npr kao ovaj danas gdje se flop Lopez baca kao rafalom pokošen.
da je bilo sumnjivih penala jeste. ali isto tako je bilo i onih čistih koji nisu svirani.

@juventus 0244 ako ćeš se po tome ravnati, dakle po kompjuterskoj tehnologiji ajde reći ćemo nije ušla robinhova lopta protiv catanie. ali ista ta tehnologija korištena je na sky televiziji i napravljena je simulacija, gol muntarija je bio validan a onaj ofsajd matria kad je postigao gol je bio ofsajd. skroz malen ali ipak ofsajd.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 apr 2012, 18:06

Viking je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:To je jasno, lopta mora cijelim obimom preci gol liniju..

jedan jedini :? :o
jeste u tome smo 20. u ligi...

Ukupno su svirana 103 penala ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 apr 2012, 18:12

Buffon je napisao/la:slika

Muntari, skriveni element :oops:
šta hoćeš s ovime reć ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 apr 2012, 18:16

baresi#6 je napisao/la:@juventus 0244 ako ćeš se po tome ravnati, dakle po kompjuterskoj tehnologiji ajde reći ćemo nije ušla robinhova lopta protiv catanie. ali ista ta tehnologija korištena je na sky televiziji i napravljena je simulacija, gol muntarija je bio validan a onaj ofsajd matria kad je postigao gol je bio ofsajd. skroz malen ali ipak ofsajd.
Nema tu ako ćemo gledati, pa nećemo gledati slike koje su rađene u fotoshopu :roll: . Ja koliko znam da nije bilo tako, posalji mi video gdje se to utvrdilo, ovdje ili na pp kako god, jer ja znam dobro da su obje situacije bile regularne, pored toga i nedosudjeni crveni za Mexesa, koji je i dobio kaznu za to ;).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 07 apr 2012, 18:21

@IlPrincipe

Kostobrani Interovi :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 07 apr 2012, 18:25

opali smo u zadnje vrijeme :oops: :oops: :oops:

AC MILAN

ali ce i juve veceras izgubit :lol: :lol: :lol:
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 apr 2012, 20:39

Ekipa koja dominira u svakoj utakmici ,zaslužuje Scudeto!Jedini loš period Juventusa je bio malo protiv Napolia u prvoj utakmici (mislim prvo pol.),i u Cup utakmici protiv Milana kad je Milan preokrenuo.
Ne dozvoljavaju svom protivniku prilaz na 30 metara,suze prostor tako da većina ekipa postaje bezidejna.
Ne vidim ekipu koja bi do kraja mogla uzeti bodove Juventusu, tako da je ovo veliki korak ka Scudetu i ponovnom učešću u LP!

Danas sam negdje čitao da će Milan biti ponovo u 2. jakosnoj skupini,što znači Juve će u trećoj,ali ima još mnogo do toga,kažem još jednom ovo je vjerovatno odlučujuća utakmica.

Juventusu su do kraja ostale utakmice koje su samo na papiru teške,Lazio i Roma na domaćem terenu, vidjeli ste Romu danas :roll: ,a Lazio nema te kvalitete u igračima.

Ja bi rekao da će najteža utakmica do kraja biti gostovanje Caglariu .
-RIVALDO-

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 07 apr 2012, 21:12

Candreva, Lazio poveo...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 apr 2012, 21:13

[youtube][/youtube]

Luis Muriel

novi Ronaldo...kakva igracina
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2012, 21:16

Kakva greska De Sanctisa :oops: kod gola Candreve, El Matador imao odlicnu sansu poslije toga, ali je Marchetti sjajno reagovao ;)
Edit: Genijalna asistencija Lavezzia 8-) za gol Pandeva :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.