BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Turska ce da pobijedi Bosnu jer je bolja i jaca ali onda je Bosna u prednost jer igra protiv Spanija koja ne treba poene dok ce Turska teze da pobjedi Belgiju u goste jer su i oni trebali da pobijede...
Ne pričaj glupostiOmer_Bosnak je napisao/la:Turska ce da pobijedi Bosnu jer je bolja i jaca ali onda je Bosna u prednost jer igra protiv Spanija koja ne treba poene dok ce Turska teze da pobjedi Belgiju u goste jer su i oni trebali da pobijede...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Prvo, po kojoj mjeri care? U Istanbulu da se BiH nije povukla u defanzivu, boga pitaj bili sada uopste pricali o Zenici..Omer_Bosnak je napisao/la:Turska ce da pobijedi Bosnu jer je bolja i jaca ali onda je Bosna u prednost jer igra protiv Spanija koja ne treba poene dok ce Turska teze da pobjedi Belgiju u goste jer su i oni trebali da pobijede...
Drugo, u fudbalu cesto nepobjedjuje bolji.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Citam na spanskoj Marci "novinama" Del Bosque izvjavio da je steta sto se jos nisu matematicki plasirali na Svijetsko prv.sa 6 pobjeda,i ako Bosna i Hecegovina pobjedi Tursku,da ce tek u Aremniji morati potvrditi prvo mjesto jer u fudbalu se nikad nezna,oprezan je Del Bosque momak
Ma pusti ga kraju,nema pojma buba nesto,kod ce spanci i igrati sa nama u skroz drugom kombinira stalno na sredini terena, cak mu igra Iniesta,Xabi,Xavi,Senna,cak Cesc,Mata,D.Capel,Riera..a napadu da igraju i Guiza,Lllorente,zeljni su dokazivanja u nacionalnom grbupirotehnik je napisao/la:Prvo, po kojoj mjeri care? U Istanbulu da se BiH nije povukla u defanzivu, boga pitaj bili sada uopste pricali o Zenici..Omer_Bosnak je napisao/la:Turska ce da pobijedi Bosnu jer je bolja i jaca ali onda je Bosna u prednost jer igra protiv Spanija koja ne treba poene dok ce Turska teze da pobjedi Belgiju u goste jer su i oni trebali da pobijede...
Drugo, u fudbalu cesto nepobjedjuje bolji.
Ja ne znam šta ovi turci hoće, prosuli bodove u Estoniji, kod kuće od belgije , španija ih sasula.....i sad bi se na nama vadili i pokazivali svoj "kvalitet" ...e pa NE MOŽE

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Kad se sjetim samo Europs.prv.kako su prosli onu grupu,pa onda sa Hrvatima u 120 minuti.al mi moramo da pokazemo da smo puno bolji na domacem terenu,imaju srece sto smo se povukli u Istanbulu,i sto je igrao onaj papak Radaljic u odbraniam333 je napisao/la:Ja ne znam šta ovi turci hoće, prosuli bodove u Estoniji, kod kuće od belgije , španija ih sasula.....i sad bi se na nama vadili i pokazivali svoj "kvalitet" ...e pa NE MOŽE![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se za Zlatana, ne samo da je gol masina nego neprestalno vrsi pritisak na zadnju liniju. Vrlo koristan napadac i kad ne zabija golove...el-fighter je napisao/la:nafrI82 je napisao/la:Vec vidim kako ih Miske valja na bilinom polju, i gura loptu Dzeki, samo da Dzeku krene, u Misketa ne sumnjam jos je i odmoran, ma aBd dobijamo tekmu 100%
Mislim da bi Muslimovića trebalo staviti od prve minute protiv Turaka, on je gol mašina, zabit će jedan 100%. Kasnije uvesti odmornog Veedu ili ako rez. bude povoljan, uvesti defanzivca umjesto napadača i čuvati rezultat. Za Džeku i Misketa se nebrinem, Turcima je odbrana kao i nama najslabiji dio tako da nebi trebalo biti problema u liniji Džeko - Miske.
Mislim da nema sanse da izgubimo, jaki smo ko beton a jos Ciro ima da nalozi igrace pa ce trcati kao da im je zivot u pitanju. zato ce u srijedu biti: allahimanet Turkiye, dodjite nam opet

- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Ljudi ima li gdje karti kupiti...
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
imas na http://www.**** imas od 40 km pa do 200 km 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Nemoze citava Bosna i Hecegovina da stane na Biljno Polje,nevjerujem da imaPonosni_Bosanac je napisao/la:Ljudi ima li gdje karti kupiti...
- NoName
- Kontakt:
E yebem im ja mater sad. Uvijek sam bio tolerantan ali ovo prelazi svaku mjeru. Yebem im mater u pisku. Yebem im sve!!!24SI - Lider SNSDa i premijer RSa Milorad Dodik, javnosti poznat i po izjavi da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. fudbalere uodlučujučoj kvalifikacionoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.
Ovo je za San potvrdio i Rajko Vasić, generalni sekretar SNSDa, naglasivši da "Dodik ne namjerava doći u Zenicu, jer ne zna ni kada se igra utakmica".
Poznata mi je ta njegova izjava o navijanju za BiH samo protiv Turske, ali, koliko ja znam, Dodik neće doći u Zenicu, niti namjerava navijati za BiH. Osim toga, on se ni ne razumije u fudbal više voli i prati košarku. Kao što se kaže "operisan" je od fudbala. Međutim, nema potrebe ni da dolazi, jer BiH nema nikave šanse protiv Turske.
Mislim da su Turci puno jači, tako da je besmisleno da navija za gubitnike. Ni ja ne mislim ni doći, niti navijati, jer sam uvjeren da će vas Turci "razvaliti" kazao je .
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma ko ih **** ,koda je nama bitno za koga su oni kad ,niko ih ni nepita,nako nemapju pojma o fudbalu,ja nevidim razloga da se oni pitaju dali ce navitai za Bosnu protiv Turske i doci da gledaju ...smijesnoNoName je napisao/la:E yebem im ja mater sad. Uvijek sam bio tolerantan ali ovo prelazi svaku mjeru. Yebem im mater u pisku. Yebem im sve!!!24SI - Lider SNSDa i premijer RSa Milorad Dodik, javnosti poznat i po izjavi da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. fudbalere uodlučujučoj kvalifikacionoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.
Ovo je za San potvrdio i Rajko Vasić, generalni sekretar SNSDa, naglasivši da "Dodik ne namjerava doći u Zenicu, jer ne zna ni kada se igra utakmica".
Poznata mi je ta njegova izjava o navijanju za BiH samo protiv Turske, ali, koliko ja znam, Dodik neće doći u Zenicu, niti namjerava navijati za BiH. Osim toga, on se ni ne razumije u fudbal više voli i prati košarku. Kao što se kaže "operisan" je od fudbala. Međutim, nema potrebe ni da dolazi, jer BiH nema nikave šanse protiv Turske.
Mislim da su Turci puno jači, tako da je besmisleno da navija za gubitnike. Ni ja ne mislim ni doći, niti navijati, jer sam uvjeren da će vas Turci "razvaliti" kazao je .

@Omer_Bosnak - Daj ba vise prestani sušit', idi na turske forume pa tamo suši.
@Noname - A sta si ocekivao od traktoraša? Normalno da ne zna da se igra tekma jer taj do jucer nije znao upaliti TV-a, a o kompu da ne pričam.
@Milorad Dodik - Sanjaj o repki RS šverceru, jer o njoj samo mozes da sanjaš.
@Noname - A sta si ocekivao od traktoraša? Normalno da ne zna da se igra tekma jer taj do jucer nije znao upaliti TV-a, a o kompu da ne pričam.
@Milorad Dodik - Sanjaj o repki RS šverceru, jer o njoj samo mozes da sanjaš.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa kad ih je Miske napravio glupsonima i rekao da poziv od tamo neke RS je totalna glupost a gluposti ga kako nas Miske rece ne interesuju.Zato je uvijek bilo ljudi i bice ovakvi me paarziti ne interesuju.NoName je napisao/la:E yebem im ja mater sad. Uvijek sam bio tolerantan ali ovo prelazi svaku mjeru. Yebem im mater u pisku. Yebem im sve!!!24SI - Lider SNSDa i premijer RSa Milorad Dodik, javnosti poznat i po izjavi da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. fudbalere uodlučujučoj kvalifikacionoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.
Jedino mi je zao sto Srbalji ovi prekodrinski izgleda pice direkt na prvenstvo pa se i ovi paraziti digli.Sta ces navijaju za zemlju koja nikad nece biti njihova.Nokio-Tokio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Ma necemo dozovoliti nekim glupsonima da nam pokvare ove sekunde, minute, sate, i dane naseg sna
i nase stvarnosti, oni se samo mogu spustiti nize i svima nama lagano popu..ti.

Zadnja izmjena: Ponosni_Bosanac, dana/u 07 sep 2009, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trening reprezentacije u 18h u Dolini Cupova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Dijelom si u pravu, ali moramo shvatiti da ipak Bosna i Turska su na način povezane ko Srbija i Rusija. Ipak meni Turci su braća zbog toga što smo iste vjere, a oni koji nisu nisu mi ni braća. A radovanje nakon pobjede turaka protiv hrvatske je bio izraz revolta protiv hrvata i hrvatskog divljanja po Hercegovini, Vitezu, Lašvi, Travniku i mnogim drugim gradovima. Ljudi su razbijali kafane i razvaljivali sve na svom putu. Mi istinski Bosanci (Bošnjaci i ljudi drugih vjera koji se istinski osjećaju kao Bosanci) smo izrevoltirani time avijali za svoju pa donekle bratsku zemlju hajde tamo živi narod koji ko god kaže da nema neku povezanost sa Bošnjacima laže, ali nije toliko bitno. Ono u Mostaru kada sam vidio kako su se naši uspjeli suprotstaviti Hrvatima koji su sprovodili teror, a mi ih nismo mogli zaustaviti jer su slavili pobjede eh kada smo mi slavili nečiju pobjedu oni su se povukli i priznali nama da smo pobjedili bez obzira što ni jedna ni druga strana zapravo ne navija za svoju zemlju nego za tuđu. To navijanje nije bilo navijanje nego zapravo samo način da se suprostave vječito suprostavljene strane bošnjaci i hrvati s tim da su srbi u ovom kolu odmarali i posmatrali i smijali i jednim i drugim. Dovoljno od mene.amerosm je napisao/la:Ja nisam htio da nakon onog mog posta nastane ovdje velika rasprava (imao bih razumjevanja ako bi dobio neku kaznu), ali sam htio samo nekima ukazati koji nekako vise vole Tursku nego BiH, i kojima je bilo sveijedno hocemo li mi ili oni proci, dalje sam htio ukazati onim ludjacima (izvinite na izrazu) koji izlaze na ulice i slave pobjedu Turske (nek se zapitaju bili sta slicno vidjeli u Istanbulu), pa mi pobjedismo Belgiju i neki kreteni na TV-u se furaju sto imaju Tursku zastavu i Turski sesir, pa da je bila reportaza CNN-a ili neke druge televizije rekli bi kako se ljudi raduju porazu od jedne Spanije. I ja sam dosad uvijek simpatisao Njemacku na EP-u ili SP-u kad nema nas, ali nisam slavio i toliko skakao kad oni pobjede i kad oni nesta osvoje, bude mi drago, ali nista se ne moze porediti s pobjedom moje jedine BiH, a slazem se sa jednim svojim prethodnikom da je to ta vrsta ljudi koji ih je stid reci da su Bosanci i Hercegovci i da traze rezervnu domovinu i takvim je bio upucen ovaj moj post, sta njihova "braca" Turci misle o nama. Nekome je preci Hamit Altintop nego Zviejzdan Misimovic i ja jednostavno takve ljude mrzim.
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Dijelom si u pravu, ali moramo shvatiti da ipak Bosna i Turska su na način povezane ko Srbija i Rusija. Ipak meni Turci su braća zbog toga što smo iste vjere, a oni koji nisu nisu mi ni braća. A radovanje nakon pobjede turaka protiv hrvatske je bio izraz revolta protiv hrvata i hrvatskog divljanja po Hercegovini, Vitezu, Lašvi, Travniku i mnogim drugim gradovima. Ljudi su razbijali kafane i razvaljivali sve na svom putu. Mi istinski Bosanci (Bošnjaci i ljudi drugih vjera koji se istinski osjećaju kao Bosanci) smo izrevoltirani time avijali za svoju pa donekle bratsku zemlju hajde tamo živi narod koji ko god kaže da nema neku povezanost sa Bošnjacima laže, ali nije toliko bitno. Ono u Mostaru kada sam vidio kako su se naši uspjeli suprotstaviti Hrvatima koji su sprovodili teror, a mi ih nismo mogli zaustaviti jer su slavili pobjede eh kada smo mi slavili nečiju pobjedu oni su se povukli i priznali nama da smo pobjedili bez obzira što ni jedna ni druga strana zapravo ne navija za svoju zemlju nego za tuđu. To navijanje nije bilo navijanje nego zapravo samo način da se suprostave vječito suprostavljene strane bošnjaci i hrvati s tim da su srbi u ovom kolu odmarali i posmatrali i smijali i jednim i drugim. Dovoljno od mene.amerosm je napisao/la:Ja nisam htio da nakon onog mog posta nastane ovdje velika rasprava (imao bih razumjevanja ako bi dobio neku kaznu), ali sam htio samo nekima ukazati koji nekako vise vole Tursku nego BiH, i kojima je bilo sveijedno hocemo li mi ili oni proci, dalje sam htio ukazati onim ludjacima (izvinite na izrazu) koji izlaze na ulice i slave pobjedu Turske (nek se zapitaju bili sta slicno vidjeli u Istanbulu), pa mi pobjedismo Belgiju i neki kreteni na TV-u se furaju sto imaju Tursku zastavu i Turski sesir, pa da je bila reportaza CNN-a ili neke druge televizije rekli bi kako se ljudi raduju porazu od jedne Spanije. I ja sam dosad uvijek simpatisao Njemacku na EP-u ili SP-u kad nema nas, ali nisam slavio i toliko skakao kad oni pobjede i kad oni nesta osvoje, bude mi drago, ali nista se ne moze porediti s pobjedom moje jedine BiH, a slazem se sa jednim svojim prethodnikom da je to ta vrsta ljudi koji ih je stid reci da su Bosanci i Hercegovci i da traze rezervnu domovinu i takvim je bio upucen ovaj moj post, sta njihova "braca" Turci misle o nama. Nekome je preci Hamit Altintop nego Zviejzdan Misimovic i ja jednostavno takve ljude mrzim.
Hajmo mi ostaviti i Hrvatsku i Tursku na miru...ko njih jeb.. Imamo mi svoju Bosnu i Hercegovinu... to je nasa nada i nas spas... Moramo biti korektni u Zenici na utakmici sve dok ne zavrse himne i nase i njihove reprezentacije...to je nasa duznost kao gradana ove drzave...sve poslije, svaki potez turskih igraca, svako dodirivanje lopte treba izvizdati, napuniti im gace, i ostaviti ih bez teksta....i bez moci

Srce na teren, Glas na tribine
-
- Kontakt:
Ja volim Bosnu i volio bih da Bosna ide u Afriku mada mi nece biti zao ni ako Turska ode jer ja u Turska zivim i jedem hljeb i ovo je zemlja gdje su svi Bosanci uvijek dobro dosli i ova utakmica ne moze da pravi problem izmedju brace turske i brace bosanske. Ovo je samo fudbal i prosle godine je Bosna u Turska igrala slabo jer nije trebala poene i to zna turski narod i slaze se da sada mozda treba da Bosna ide dalje i da Turska pusti da Bosna ide u Afrika.
Mi Bosnjaci sto zivimo u Turska volimo Bosnu i volim da Bosna ide u Afrika i da je bolje da Bosna za nas ide u Afrika nego Turska koja uvijek igra na veliki turiniri u Europa i svijet.
Mi Bosnjaci sto zivimo u Turska volimo Bosnu i volim da Bosna ide u Afrika i da je bolje da Bosna za nas ide u Afrika nego Turska koja uvijek igra na veliki turiniri u Europa i svijet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.