Do kraja imamo cetiri meca sve cetiri kod kuce i zadnju protiv Njemacke koja je vec sad osigurala prvo mjesto.
Nemaju sanse za baraz i evropsko kao ni M.u za titulu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da, a od 10 grupa samo 4 najbolja drugoplasirana idu u baraz. Mi trenutno imamo najmanje poena od svih drugoplasiranih. Da su pobjedili Kipar, mogli bi se i nadat. Da ne pricam o tome sta nas ceka u barazu. Novi debakl.harishp je napisao/la:Otkud tebi da mi nemamo sanse za baraz i evropsko sto se tice mlade repke.Non stop to ponavljas a uopste nije tako.
Do kraja imamo cetiri meca sve cetiri kod kuce i zadnju protiv Njemacke koja je vec sad osigurala prvo mjesto.
Nemaju sanse za baraz i evropsko kao ni M.u za titulu
"Momak samo nek nastavi ovim tempom" (jedna recenica/klauza)-pohvalio sam momka i zelim mu da ovako nastavi.Za_raju je napisao/la:Bez ljutnje sta vam je vise sa tim "ako nastavi ovako" sta treba raditi neke ninja letove preko terena pa da ga SS pozove?el-fighter je napisao/la:Momak samo nek nastavi ovim tempom i sigurno je da ce veoma brzo zaigrati za A repku. U Turskoj igra odlicno i postigao je dosta golova. Mi trenutno imamo u reprezentaciji igrace koji u svojim klubovima igraju veoma malo ili nikako, tako da mislim da ce se Susic veoma brzo odluciti za prebacivanje Visce u A reprezentaciju.
Pa sta to rade Ibricic,Stilic,Maletic ,Rahimic,Alispahic,Medunjanin...Pa ih ovaj redovno poziva?
Pusite se te price vise...Ta prica je za 19:15h...
ni meni nije jasangrgr je napisao/la:Ja ovog susica :/
Sta ce njemu desno krilo kad ima Ibricica ili Pjanica za togrgr je napisao/la:Ja ovog susica :/
Pa ako znas da mu je brat menadzer , Uske poslodavac znas i zasto muti!nero.piroman je napisao/la:ni meni nije jasan
Prije svega,prvo treba da naucis osnovna pravila fudbala,gdje si se 1001 put provalio na ovojh stranici,ne poznavajuci uopste pozicije igraca. Drugo,reci ti meni pasa moj,koga bi to ti izbacio iz ekipe,da bi stavio Viscu,koji nije ni standardan u svojoj ekipi i koji dobija 10-20 minuta po utakmicama.( a ti bi ga naravno u udarnu postavu reprezentacije). Trece ,velis Susic radi mutne stvari? Navedi jednu i jedinu mutnu stvar koju je Susic uradio?Za_raju je napisao/la:Sta ce njemu desno krilo kad ima Ibricica ili Pjanica za togrgr je napisao/la:Ja ovog susica :/
Pa ako znas da mu je brat menadzer , Uske poslodavac znas i zasto muti!nero.piroman je napisao/la:ni meni nije jasan
Ja se provalio u vezi pozicije igracaPasodzigera je napisao/la:Prije svega,prvo treba da naucis osnovna pravila fudbala,gdje si se 1001 put provalio na ovojh stranici,ne poznavajuci uopste pozicije igraca. Drugo,reci ti meni pasa moj,koga bi to ti izbacio iz ekipe,da bi stavio Viscu,koji nije ni standardan u svojoj ekipi i koji dobija 10-20 minuta po utakmicama.( a ti bi ga naravno u udarnu postavu reprezentacije). Trece ,velis Susic radi mutne stvari? Navedi jednu i jedinu mutnu stvar koju je Susic uradio?Za_raju je napisao/la:Sta ce njemu desno krilo kad ima Ibricica ili Pjanica za togrgr je napisao/la:Ja ovog susica :/
Ibricic ti i ne igra u reprezentaciji,tako da ni sam nisi svjestan koliko lupetas,pokusavajuci time popljuvati Susica,a ujedno i toga sa avatara,bolje je skini ga ,jer usra i sefa i stanicu!
A kako vidim imas jos jedan veliki problem,a to je citanje. Gdje sam ja napisao da Ibricic nije igrao na krilu? Ili ne vidis ili stvarno ne znas da citas. Da ti ponovim jos jednom,pa citaj slovo po slovo. Ibricic i ne igra za reprezentaciju,tj. u sasvim drugom je planu,znaci ne pamti se kad je on kod Susica zaigrao prvu postavu,prema tome ne znam zasto ga uopste uzimas u svu tu pricu. I jos jednom potvrdjujes da nisi sposoban uopste komunicirati o fudbalu,a ovo podebljano to potvrdjuje. Da bi igrao preko krila,moras nekog izbaciti iz postojece postave i promjeniti formaciju,prema tome "strucnjace" ,koga bi izbacio iz trenutne udarne postave,da bi ti igrac koji igra po 20-tak minuta u timu bio okosnica reprezentacije?Za_raju je napisao/la: Ja se provalio u vezi pozicije igracamolim samo jednu moju provalu ostalih hiljadu ti odmah priznajem
![]()
Jedini ko se na ovom forumu zivotom bruka ste vi koji slijepo branite bordo dres a time zna se i koga
Kazes Ibricic mu nije igrao krilo![]()
pa bas mu je taj igrao krilo u odlucujucim utakmicama koje smo naravno popusili
(znaci i lazov si
)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bruko jedna odloguj se sto prije!
Koga bih ja izbacio iz udarne postave a ubacio Viscu , e pa vidis nebih nikog izbacio jer mi i nemamo desno krilo odkako je Vozd masinovodza voza kojem su otkazale kocnice(I ti mi pricas o provaljivanju i poznavanju nogometa
![]()
![]()
)
Hoces da navedem mutnju radnju Vozda?Pa sve i jedna utakmica sa akcentom na prijateljske su klasicna menadzerska selektiranja podobnih igraca za repku ili nam ti imas objasnjenje za nepozivanje novih igraca za sta prijateljske i sluze i istovremeno forsiranje 5-6 sljamova koji ni za zanzibar nebi mogli igrati...(nemoj nam sad onu klasicnu vasu kako su to su igraci iz kukuruz liga);)
Kad budes htio drugi put braniti nesto neodbarnjivo dva puta odmjeri pa jednom odrezi...
Pasodzigera je napisao/la:A kako vidim imas jos jedan veliki problem,a to je citanje. Gdje sam ja napisao da Ibricic nije igrao na krilu? Ili ne vidis ili stvarno ne znas da citas. Da ti ponovim jos jednom,pa citaj slovov po slovo. Ibricic i ne igra za reprezentaciju,tj. u sasvim drugom je planu,znaci ne pamti se kad je on kod Susica zaigrao prvu postavu,prema tome ne znam zasto ga uopste uzimas u svu tu pricu. I jos jednom potvrdjujes da nisi sposoban uopste komunicirati o fudbalu,a ovo podeblajno to potvrdjuje. Da bi igrao preko krila,moras nekog izbaciti iz postojece postave i promjeniti formaciju,prema tome "strucnjace" ,koga bi izbacio iz trenutne udarne postave,da bi ti igrac koji igra po 20-tak minuta u timu bio okosnica reprezentacije?Za_raju je napisao/la: Ja se provalio u vezi pozicije igracamolim samo jednu moju provalu ostalih hiljadu ti odmah priznajem
![]()
Jedini ko se na ovom forumu zivotom bruka ste vi koji slijepo branite bordo dres a time zna se i koga
Kazes Ibricic mu nije igrao krilo![]()
pa bas mu je taj igrao krilo u odlucujucim utakmicama koje smo naravno popusili
(znaci i lazov si
)
Bruko jedna odloguj se sto prije!
Koga bih ja izbacio iz udarne postave a ubacio Viscu , e pa vidis nebih nikog izbacio jer mi i nemamo desno krilo odkako je Vozd masinovodza voza kojem su otkazale kocnice(I ti mi pricas o provaljivanju i poznavanju nogometa
![]()
![]()
)
Hoces da navedem mutnju radnju Vozda?Pa sve i jedna utakmica sa akcentom na prijateljske su klasicna menadzerska selektiranja podobnih igraca za repku ili nam ti imas objasnjenje za nepozivanje novih igraca za sta prijateljske i sluze i istovremeno forsiranje 5-6 sljamova koji ni za zanzibar nebi mogli igrati...(nemoj nam sad onu klasicnu vasu kako su to su igraci iz kukuruz liga);)
Kad budes htio drugi put braniti nesto neodbarnjivo dva puta odmjeri pa jednom odrezi...
Da bi neko od onih silnih nabrojanih igrao prijateljske utakmice,MORAJU IMATI BOSANSKOHERCEGOVACKO DRZAVLJANSTVO! Prema tome,to obajsni tim dvoguzicnim,dvofoteljaskim sjedacima,neka promjene drzavljanstva,pa ce i pozive imati. Ali ocito treba se ovdje crtati,da bi se neke stvari skontale. I konkretno navedi mutne stvari uvezi tih nepozivanja.
Sta je ovo jadu na sta mi to replicira Ajnastajne!Pasodzigera je napisao/la:Prije svega,prvo treba da naucis osnovna pravila fudbala,gdje si se 1001 put provalio na ovojh stranici,ne poznavajuci uopste pozicije igraca. Drugo,reci ti meni pasa moj,koga bi to ti izbacio iz ekipe,da bi stavio Viscu,koji nije ni standardan u svojoj ekipi i koji dobija 10-20 minuta po utakmicama.( a ti bi ga naravno u udarnu postavu reprezentacije). Trece ,velis Susic radi mutne stvari? Navedi jednu i jedinu mutnu stvar koju je Susic uradio?Za_raju je napisao/la:Sta ce njemu desno krilo kad ima Ibricica ili Pjanica za togrgr je napisao/la:Ja ovog susica :/
Ibricic ti i ne igra u reprezentaciji,tako da ni sam nisi svjestan koliko lupetas,pokusavajuci time popljuvati Susica,a ujedno i toga sa avatara,bolje je skini ga ,jer usra i sefa i stanicu!
Sad me i ne cudi sto te ismijava pola forumaZa_raju je napisao/la: Sta je ovo jadu na sta mi to replicira Ajnastajne!
E jadi jadni!!!
Molim te da na moje postove vise ne repliciras jer sa ljudima bez karaktera(lazovima) koji uprkos linkovima i isparsivanju imaju obraza pojaviti se na formu ne debatiram!!!
Ja bih se odlogova za sva vremena da me neko ovako isparsio i dotukao!!!
Lazovi ciao![]()
![]()
I molim clanove koji ucestvuju u raspravi nek uvijek QUOTAJU (na vrijeme) da se ovakvi paraziti nebi editom postova branili i izvrtali istinu!
Daj to dokazi!soko je napisao/la:Opet iste gluposti.
evo npr sta je Za_raju pisao.
Ljevakovic je bolji od Salihovica.
Nasao bi bekove koji mogu igrati za nasu repku, Ronaldo i Nani se nebi vidjeli pored ti bekova.
Kakvi crni rezultati, covjek bi rek'o BiH je fudbalska velesila, da je bila redovna na svim velikim takmicenjima, al' eto dosao Susic i kola krenuse nizbrdoZa_raju je napisao/la:Daj to dokazi!soko je napisao/la:Opet iste gluposti.
Nasao bi bekove koji mogu igrati za nasu repku, Ronaldo i Nani se nebi vidjeli pored ti bekova.
Da te ne ismijavam kao ovog sa sjeverne tribine!
A vjeruj mi da nisam probao jagodu ne bih joj znao ukusa , tako dok ne budemo vidjeli navedenog na djelu necu nista tvrditi ko je bolji!
Vama je jos ostala demagogija a na nasoj strani su sve cinjenice , dokazi itd i sto me najvise boli rezultati nas podrzavaju !
Neki dan sam ti napisao cinjenice na nekoj drugoj/pogresnoj temi na kojoj si ti opet pljuvao Susica bez cinjenica.Za_raju je napisao/la:Daj to dokazi!soko je napisao/la:Opet iste gluposti.
Da te ne ismijavam kao ovog sa sjeverne tribine!
A vjeruj mi da nisam probao jagodu ne bih joj znao ukusa , tako dok ne budemo vidjeli navedenog na djelu necu nista tvrditi ko je bolji!
Vama je jos ostala demagogija a na nasoj strani su sve cinjenice , dokazi itd i sto me najvise boli rezultati nas podrzavaju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.