FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TAKO JE SULJICU! 1:1 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala tebi barbarez sto se trudis
Bravo Suljicu gigante!
Bravo Suljicu gigante!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Čelik - Sarajevo 1:0, 55. minuta na Bilinom polju - NEREDI NA ZAPADNOJ TRIBINI. Vjerovatno su na tribine ušli navijači Sarajeva bez obilježja
??????????????????
??????????????????
zezasssssssssssssssssssssssssssssssssssss.................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................goooollllllllllllllllllllllll....zakuni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBegAx je napisao/la:TAKO JE SULJICU! 1:1
ludilooooo ludiiloooooo ludiiiiilooooooo....sjeveeeeeer je poludiioooooooooooooooooooooooo
idemo sad 1:2 Matkoooooooooooooooooo....jurissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
idemo sad 1:2 Matkoooooooooooooooooo....jurissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
- Giallorossi
- Kontakt:
Joj Matka sta fuli boze dragi 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Haj dobro ba, **** to lahko je ovako pričati iza nickova, ja tebi čestitam ako si ti normalan navijač i nemoj se šta uvrijediti, al večina vas je go.vna - da izvineš !barbarez je napisao/la:Pa lako je nauciti biti debil,sto nisi naucio sta pametno,ili bar da se izdignes iznad tih zbog kojih si postao takav.**** ga jarane sam si rekao sta si postao,gledajuci druge kako se tako ponasaju,**** ga zao mi te.Bilo bi ti bolje da prepoznas normalne od onih ostalih,to su vrijednosti kojim trebas teziti,lako je biti glup ili se tako ponasati.Da Bog da ti Sarajevo okrenulo,a ti bio malo pametniji.Haver ! je napisao/la:Ja eto mi nemamo internet, radio, TV, telefon, mobitel pa ne znamo. I da, uvijek ću vas ****, jer sam to naučio od vas, kad vi ne znate razlikovati prave navijače od "teletekst navijača"(koji samo imaju namjeru provocirati) tako ću se i ja odnosit' .barbarez je napisao/la:Nabijem vas ,gledam na poslu tekmu,i vidim da nemate izvjesataja,napiswm vam rezultat,i odmah proradi debilni mozak kod pojedinaca.Glupani ograniceni,nikad u zivotu vam nisam provocirao na temi.
Giallorossi je napisao/la:Joj Matka sta fuli boze dragi
- Evolution87
- Kontakt:
vuce ovo na iz 1/2 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma nek vuce gdje hoce samo da ga mi utrpamo i onda cu ti reci nestoEvolution87 je napisao/la:vuce ovo na iz 1/2
Bravo Suljiću.....Semire hvala najljepša što se turudiš.... 
Ljudi ajde da svi napisemo da ga hoce oj nanooooo....da ga hoce oj naniceeeeeee...da ga hoce zabit Matkooooo ojjj nano naniceeeee.....mora upaliti kad ga mi prozovemo 
da ga hoce oj nanooooo....da ga hoce oj naniceeeeeee...da ga hoce zabit Matkooooo ojjj nano naniceeeee.

Kraj
1:1
1:1
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dobar bod....dosta 
S obzirom da nismo odavno bod(ove) iz zenice donijeli sasvim zadovoljavajuce al ostace i zal po informacija ftvreportera za najvecom propustenom sansom Matka al opet kazem zadovoljan i sad ici u Bosansku Gradisku fenjerasu i napast za 3bobe 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Prvih 10 minuta sam pisao ono, ulazim u dnevni, a ono Matko probija, daje Suljicu, on odlcino sutira, lopta kaci nekog od igraca Celika i GOLLLL! Suljic king.
On slavi, ali ga tada pogadjaju nekim predmetom, navijaci prave porbleme na zapadnoj tiribni, policija ulijece na tribine, Priveden jedan navijac, neko komesanje, 3-4 minute prekinut mec. ali se utakmica nastavlja, posjeta osjetno povecana.
61. minut, odlicna duga lopta za Matka, on proigrava odbrambenog igraca i golmana, i iz nekog neobjasnjivog razloga ne suta, Tek nakon sto su se pridigli i odbrambeni igrac i golman, on suta ali samo korner. Jovicu nije jasno zasto je ovo uradio i psuje, odlican centarsut iz kornera, Krpic glavom ali pored gola.
62. Opet odlican centarsut, Belosevic odlicno glavom, ali nista, odbrana Celika je izgubljena, ali mi to ne koristimo.
64. Vrsimo pritisak, Suljic i dalje odlican, bori se, opet koemsanje na tribinama, ne zna se razlog.
66. Napad Celika, strasna bomba, ali Adilovic brani. I dalje specijalci na tribinama.
72. Igra na sredini, pokoja prilika na obje strane, uglavnom igra Celika dosta pala, ili zbog lose spreme ili zbog gola.
77. I dalje na sredini, bez ozbiljnih prilika.
80. Lijepa prilika za Celik, ali preko gola.
82. Ulazi Obuca. izlazi Suljic, ponajbolji u ekipi Sarajeva, strasni zvizduci sa tribina.
84. Lijepa igra na Bilinom polju sa obje strane, atraktivno.
90. Zadnjih 10 minuta, totalna dominacija Celika, 2 zuta za nas.
91. Scepanovic i Vrsajevic se pogurase, cak dvojica sudija ulaze na teren da ih razdvoje.
93. Obuca prolazi cijeli teren sam, sve do 16-erca, i gubi loptu, Matko se ljuti jer je bio sam.
Kraj, Igraci Celika napadaju sudiju.
Glavas:"Zao mi je sto smo primili gol, kao i protiv Olimpica, ali moram priznati da je Sarajevo spremnije od nas, ja sam to znao, ovo nije neuspjeh mi idemo dalje, spremamo se za Zeljeznicar"
Jovic:"Pa mislim da smo u II poluvremenu bili bolja ekipa, i dali smo pogodak, dominirali smo, i nakon sebicnog postupka Matka ostali bez 3 boda, mislim da se takvom profesionalcu to ne smije desiti, da ga publika isprovocira, ali idemo dalje, cestitam Celiku"
Na kraju krajeva nije lose, ostaje zal za onom sansom Matka, ali mi je drago zbog Suljica
On slavi, ali ga tada pogadjaju nekim predmetom, navijaci prave porbleme na zapadnoj tiribni, policija ulijece na tribine, Priveden jedan navijac, neko komesanje, 3-4 minute prekinut mec. ali se utakmica nastavlja, posjeta osjetno povecana.
61. minut, odlicna duga lopta za Matka, on proigrava odbrambenog igraca i golmana, i iz nekog neobjasnjivog razloga ne suta, Tek nakon sto su se pridigli i odbrambeni igrac i golman, on suta ali samo korner. Jovicu nije jasno zasto je ovo uradio i psuje, odlican centarsut iz kornera, Krpic glavom ali pored gola.
62. Opet odlican centarsut, Belosevic odlicno glavom, ali nista, odbrana Celika je izgubljena, ali mi to ne koristimo.
64. Vrsimo pritisak, Suljic i dalje odlican, bori se, opet koemsanje na tribinama, ne zna se razlog.
66. Napad Celika, strasna bomba, ali Adilovic brani. I dalje specijalci na tribinama.
72. Igra na sredini, pokoja prilika na obje strane, uglavnom igra Celika dosta pala, ili zbog lose spreme ili zbog gola.
77. I dalje na sredini, bez ozbiljnih prilika.
80. Lijepa prilika za Celik, ali preko gola.
82. Ulazi Obuca. izlazi Suljic, ponajbolji u ekipi Sarajeva, strasni zvizduci sa tribina.
84. Lijepa igra na Bilinom polju sa obje strane, atraktivno.
90. Zadnjih 10 minuta, totalna dominacija Celika, 2 zuta za nas.
91. Scepanovic i Vrsajevic se pogurase, cak dvojica sudija ulaze na teren da ih razdvoje.
93. Obuca prolazi cijeli teren sam, sve do 16-erca, i gubi loptu, Matko se ljuti jer je bio sam.
Kraj, Igraci Celika napadaju sudiju.
Glavas:"Zao mi je sto smo primili gol, kao i protiv Olimpica, ali moram priznati da je Sarajevo spremnije od nas, ja sam to znao, ovo nije neuspjeh mi idemo dalje, spremamo se za Zeljeznicar"
Jovic:"Pa mislim da smo u II poluvremenu bili bolja ekipa, i dali smo pogodak, dominirali smo, i nakon sebicnog postupka Matka ostali bez 3 boda, mislim da se takvom profesionalcu to ne smije desiti, da ga publika isprovocira, ali idemo dalje, cestitam Celiku"
Na kraju krajeva nije lose, ostaje zal za onom sansom Matka, ali mi je drago zbog Suljica
Oko za oko, zub za zub!
Nakon gola Sarajeva nekoliko " pitara" se radovalo golu , te je doslo do frke na zapadu

Bitno je da nismo poraženi, hajde, biće bolje.
P.S
Ivica, kazni naš klub zbog frke na zapadnoj tribini.
P.S
Ivica, kazni naš klub zbog frke na zapadnoj tribini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kazu da je komesanje pocelo prije gola, tako rece komentator :/Adelin je napisao/la:Nakon gola Sarajeva nekoliko " pitara" se radovalo golu , te je doslo do frke na zapadu![]()
Oko za oko, zub za zub!