FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh da smo uzeli tu famoznu Gabelu sad bi se svemu mogli nadati,ovako sad stisni guzicu i cuvaj ledja jel ti pusu za vrat i Olimpic i Zrinjski...guravo ce biti za 3-4 mjesto al skroz,vidjet cemo ko ce koga zajebati ali do sada mi sami sebe najvise handrimo,strasno na cemu smo mi padali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije los bod mada poslije gola suljica celik pao skroz mogli smo i tricu upisat samo malo vise koncentracije u zavrsnici da smo imali.suljic opet najbolji a dobar i zrnanovic bio,adilovic kikso kod gola .idemo dalje
Da nije bili Matkove sebicnosti sad bi imali 3 boda ali i ovako odlican rezultat. Sto se tice Hordi bilo nas je jedno 30 s tim da je jedna grupa prepoznata od strane sprecijalaca i bila odstranjenja sa tribine...... Sve u svemu jos jedno dobro gostovanje....
Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super 
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino
Oko za oko, zub za zub!
Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
Čestitam vam na bodu mozda ste bili blizi od nas pobijedi ali ne bi bilo nezasluzeno i da smo mi pobijedili.Sve u svemu borbena utakmica prava prvenstvena,a nerede na zapdnoj tribini necu komentarisati jer ne znam stvarno sta se desilo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kada smo imali najjacu ekipu, kada smo osvojili ligu, nismo uspjeli uzeti sva tri boda u Zenici, tako je to, a ne sada, kada se jos trazimo u igri, kada imamo finanskijskih problema, kada nemamo nikoga u savezu da nas malo "pripazi", ali opet, ne razumijem sta je problem s tim prvim poluvremenom, uvijek ga slabo odigramo J*** mu misaDenizmare je napisao/la: Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Oko za oko, zub za zub!
To je istina sve sto pises. Samo si zaboravio cinjenicu da je Celik nikada slabiji .
Ekipa koja se nalazi tacno na sredini tabele, koja je sa Velezom i Zrinjskim(u gostim) odigrala nerjeseno, koja ima toliko mladih igraca koji se krvnicki bore da se dokazu i uspiju u karijeri, ne bih ja rekao da je to nikad losija ekipa 
Oko za oko, zub za zub!
- Evolution87
- Kontakt:
Ovaj bod ce dobiti na tezini ako pobjedio u Bos.Gradisci i onda se nadati pobjedi nad leotarom na Kosevu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
IndependenT
- Kontakt:
Svaka cast sto ste nam uzeli bod,mogli ste sve tri ,ali vam je Matko sam pred golom bio i isto da nije htio da uvali gol Celiku ili se varam..Bolje i Vi u Europu vec borac,pa da nas oni nacionalisti predstavljaju...
Sto se zapada tice bio sam na istom i ublizini tih nemili dogadjaja,vidio sam da je nekom Vasem citava faca bila poderana/krvava..Sve ovo kriv komitet za normalizaciju,jer da nema zabrane ovo se nebi desavalo...
Sto se zapada tice bio sam na istom i ublizini tih nemili dogadjaja,vidio sam da je nekom Vasem citava faca bila poderana/krvava..Sve ovo kriv komitet za normalizaciju,jer da nema zabrane ovo se nebi desavalo...
Velež nas dobio u zadnjim minutama 2-1samir825 je napisao/la:Ekipa koja se nalazi tacno na sredini tabele, koja je sa Velezom i Zrinjskim(u gostim) odigrala nerjeseno, koja ima toliko mladih igraca koji se krvnicki bore da se dokazu i uspiju u karijeri, ne bih ja rekao da je to nikad losija ekipa
i jos samo da vam kazem da ste imali srece kod gola jer nakon suta Suljica lopta je malo okrznula naseg Čovića ali dovoljno da skrene loptu u nebranjeni dio mreze
Uzeo si mi riječ iz usta...Ne mogu da vjerujem!!! Tek što se počela popravljati atmosfera između ova dva kluba nađe se neki levat i sve vrati na početak...

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 apr 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
alo pesimista aj prestani vise kakiti Bgt...sta vise hoces..ovakvim postom pljujes po svima u klubu...Denizmare je napisao/la:Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super
svaki ti je post preseravanja obicno..ajde pametnjakovicu hebo te Irfan a i ti njega..odi u klubi lagano preuzmi sve na sebe ha ya i rjesi nam sve probleme...seres po ovim ljudima a vuku nam klub ko siroce sta nam uradise bivse"legende" i bivsi "igrac"...6 milijona maraka duga ,i sada ovi ljudi poceli nesto vracati,transparentno raditi i opet ne valja...ako nemas rjesenja ne moras samo bezveze sra t s tim monotonim postovima nego nesto konkretno uradi ..a ne samo ne valja ovo ne valja ono ..pa malo sarkazma ,pa opet ispocetka ne valja ovo,ono i tako u krug..dosadan si--
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nema danas slabih sve je ovo u 5 deka rekao sam ja to već eto i Rudar dobi Slobodu a zakleo bi se da ih u Tuzli više niko neče dobiti
Sarajevo ljubavi moja!
Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilo
vjeruj te mi
- theprodigy
- Kontakt:
pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Ma ne treba dizati tenzije sad kad smo kako tako izgladili odnose od onog davanja krvi ne treba sad da se prave belajisamocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Sarajevo ljubavi moja!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.
Cestitke na bodu
Cestitke na bodu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Normalno je da se raduju ali u granicama normale ali ne slaviti kao da su titulu osvojili.Eh po toj strani je jos igrao Matko koji isto malo svojim ponasanjem podigao tenzije i naravno raja je malo poludila i ponavljam iskljuvio radi sigurnosti celnici Sarajeva su ostranjeni iz loze.theprodigy je napisao/la:pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Ne treba ponovo dizati tenzije zasluzeno ste odnjeli bod iz Zenice i cestitam vam na tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.