FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoze se reci da nije bilo sansi. Dvije precki, pa sa gol linije odbija loptu etc etc. Sreca koja nas je pratila naprimjer u Gabeli pa i jus nekim utakmicama nam je okrenula ledja. Nemoze uvjek yebiga. +4 je, nije lose ali trebalo je se ovo pobjediti sta god mnogi rekli.
Idemo dalje!!
Idemo dalje!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Bunker bunker i samo bunker to je svima recept na Grbavici, Boze moj nismo uzeli 3, "fino" je ovako kiksati kad znas da imas zalihu u bodovima. Idemo dalje....
ZELJO!!!
ZELJO!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nekad lopta jednostavno nece u go
cestitke olimpiku na uspjesnom bunkeru
trebamo se okrenuti sljedecu tekmu
pozivam nekog od iskusnijih forumasa da da analizu tekme
cestitke olimpiku na uspjesnom bunkeru
trebamo se okrenuti sljedecu tekmu
pozivam nekog od iskusnijih forumasa da da analizu tekme
ocekivao sam ovakav kiks, nasi su olako shvatili olimpik zbog prethodne statistike sa njima i obilo se o glavu, valjda ce im biti lekcija za ubuduce, jbg branili se ljudi
idemo sad dici celika
VOLIM TE ZELJO!!!
idemo sad dici celika
VOLIM TE ZELJO!!!
Mozemo mi pricati sta hocemo zaliha se otopi a i nije toliko velika ! Nesto me ovo ne cudi jer mi igra protiv Zrinje i Travnika nije bila cemuFORZA ZELJO je napisao/la:Bunker bunker i samo bunker to je svima recept na Grbavici, Boze moj nismo uzeli 3, "fino" je ovako kiksati kad znas da imas zalihu u bodovima. Idemo dalje....
ZELJO!!!

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Slazem se naravno, ali lakse je ovako kiksati kad znas da imas tu neku zalihu, samo se nadam da nas ova 2 boda nece kostat tamo u Maju.likusa je napisao/la:Mozemo mi pricati sta hocemo zaliha se otopi a i nije toliko velika ! Nesto me ovo ne cudi jer mi igra protiv Zrinje i Travnika nije bila cemuFORZA ZELJO je napisao/la:Bunker bunker i samo bunker to je svima recept na Grbavici, Boze moj nismo uzeli 3, "fino" je ovako kiksati kad znas da imas zalihu u bodovima. Idemo dalje....
ZELJO!!!a veceras nisam gledala o ovoj sudit necu mada su ovo trebala biti 3 boda
BAS SVE TI DAJEMO.....
kad covjek procita ovaj naslov "bunker" , onda bi covjek rekao da su igrali ko Borac.. Ovo je bilo daleko od bunkera ljudi moji..
Bunker "light version". Tesko da ce ikakav tim pogotovo na Grbavici uzet bod ako ne igra bunker..bezeee je napisao/la:kad covjek procita ovaj naslov "bunker" , onda bi covjek rekao da su igrali ko Borac.. Ovo je bilo daleko od bunkera ljudi moji..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U nekim trenutcima su bili ravnopravan protivnik, prijetili su iz kontri, imali par lijepih sansi to se mora reci..sajo10 je napisao/la:Bunker "light version". Tesko da ce ikakav tim pogotovo na Grbavici uzet bod ako ne igra bunker..bezeee je napisao/la:kad covjek procita ovaj naslov "bunker" , onda bi covjek rekao da su igrali ko Borac.. Ovo je bilo daleko od bunkera ljudi moji..

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Igraj Željo, nema veze.. Bili smo bolji, 2 precke, prilika.. Njihov golman briljirao veceras, kao i Bucan...
Sada moramo dobiti Celika, i da pocnemo opet da pobjedjujemo... FORZA ŽELJO
Sada moramo dobiti Celika, i da pocnemo opet da pobjedjujemo... FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- spielführer_21
- Kontakt:
Jbg, zakon brojeva. Jesmo li igrali bolje nego protiv Travnika i Zrinjskog?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Sta reci, koju posluku porati?
Olimpic je odigrao dobru utakmicu. Pokazali su se kao tvrda i disciplinovana ekipa. Odbranu su cijelo vrijeme igrali na pola terena uz presing na nasim igracima i zasluzeno osvajaju bod.
Mi smo u prvom poluvremenu bili dosta jalovi i pored terenske incijative. Poluvrijeme je proslo bez nekih izglednijih prilika. Kao da nas je taj presing i visoko postavljena odbrana iznenadila. Nismo pronalazili nacina da ozbiljnije zaprijetimo.
Drugo poluvrijeme druga prica. U igru smo usli dosta rastrcaniji, agresivniji i to je rezultiralo izglednim prilikama koje nismo realizovali. Cijelo vrijeme smo prijetili ali gola nije bilo.
Od nasih izdvajam standardno dobre Zebu i Kvesu te Besliju koji je usao sa klupe i unio potrebnu dinamiku. Sa njim smo izgledali daleko opasniji nego sa Bekricem.
Bekric definitvino nije onaj stari. U defanzivi ga nema u napadu je jalov. Djeluje mi daleko sporiji u odnosu na onog Bekrica kojeg pamtim iz nekih boljih njegovih dana. Nadam se da ce se sto prije dozvati i poceti davati ono sto se od njega ocekuje. Od stare slave se ne zivi.
S druge strane, Nyema i Cola odigrali standardno bez vecih gresaka.
Adilovic danas pomalo izgubljen. Iako se trudio nije ga islo i u par navrata je zaista djelovao totalno nemocno i izgubljeno.
Vernes, Svraka, Jamak, Bogi i Vasilic standardni.
Guso na visini zadatka u svom folu

Olimpic je odigrao dobru utakmicu. Pokazali su se kao tvrda i disciplinovana ekipa. Odbranu su cijelo vrijeme igrali na pola terena uz presing na nasim igracima i zasluzeno osvajaju bod.
Mi smo u prvom poluvremenu bili dosta jalovi i pored terenske incijative. Poluvrijeme je proslo bez nekih izglednijih prilika. Kao da nas je taj presing i visoko postavljena odbrana iznenadila. Nismo pronalazili nacina da ozbiljnije zaprijetimo.
Drugo poluvrijeme druga prica. U igru smo usli dosta rastrcaniji, agresivniji i to je rezultiralo izglednim prilikama koje nismo realizovali. Cijelo vrijeme smo prijetili ali gola nije bilo.
Od nasih izdvajam standardno dobre Zebu i Kvesu te Besliju koji je usao sa klupe i unio potrebnu dinamiku. Sa njim smo izgledali daleko opasniji nego sa Bekricem.
Bekric definitvino nije onaj stari. U defanzivi ga nema u napadu je jalov. Djeluje mi daleko sporiji u odnosu na onog Bekrica kojeg pamtim iz nekih boljih njegovih dana. Nadam se da ce se sto prije dozvati i poceti davati ono sto se od njega ocekuje. Od stare slave se ne zivi.
S druge strane, Nyema i Cola odigrali standardno bez vecih gresaka.
Adilovic danas pomalo izgubljen. Iako se trudio nije ga islo i u par navrata je zaista djelovao totalno nemocno i izgubljeno.
Vernes, Svraka, Jamak, Bogi i Vasilic standardni.
Guso na visini zadatka u svom folu

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
S obzirom da smo igrali protiv bunkera i otprilike stvorili isti broj šansi može se reći da jesmo. Puno bolje ekipe od Želje ne probijaju bunker, a i ovaj remi je sasvim normalana i ne treba da zabrinjava, to je barem moje mišljenje. Još uvijek je sve u našim nogama.spielführer_21 je napisao/la:Jbg, zakon brojeva. Jesmo li igrali bolje nego protiv Travnika i Zrinjskog?
Jedina negativna stvar je što je Zeba dobio žuti karton i propustit će utakmicu protiv Čelika.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Opet imamo 5 bodova prenodsti (imamo bolji omjer protiv Sirokog) i ova utakmica bi igracima trebala biti opomena da nema opustanja do samog kraja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
4 boda, al eto i to je dobra prednost.amerosm je napisao/la:Opet imamo 5 bodova prenodsti (imamo bolji omjer protiv Sirokog) i ova utakmica bi igracima trebala biti opomena da nema opustanja do samog kraja.
Volim te Zeljo!!!
Znam da su cetiri boda, no ukoliko Siroki zeli titulu mora osvojiti do kraja 5 bodova vise od nas.zlatandr je napisao/la:4 boda, al eto i to je dobra prednost.amerosm je napisao/la:Opet imamo 5 bodova prenodsti (imamo bolji omjer protiv Sirokog) i ova utakmica bi igracima trebala biti opomena da nema opustanja do samog kraja.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
NIsta, po meni jedna veoma dobra opomena za nastavak prvenstva i nadam se da ce ovakva opomena biti dovoljna. Sto se tice posjete po meni bilo je 6.000 ni manje ni vise, tako da mi nije jasno zasto pojedini mediji izvjestavaju da je bilo 3.000. Dobra atmosfera je bila cijelo vrijeme. Nasi usli nonsalantno u prvo poluvrijeme ( kao lako cemo), kada smo vidjeli da ne moze tako u drugo smo usli mnogo agresivnije. Jbg, sreca nas ovaj put nije pogledala, ali vazi ono pravilo, sve se vraca sve se placa. Sudenje po meni odlicno, korektno i realno. Jedina moguca konflikta sitvacija je bila kada je Svraka srusen u sesnestercu. Mislim da je bilo elemenata za penal, ali mogao je i nije mogao. Danas nasi najbolji igraci iskljucivo GUSO i NYEMA i VASILIC po meni. Guso opet spasio ciste golove a Nyema ginuo do kraja.
Izgleda samo da ce se nekima zelja ostvariti pa cemo morati u derbi sa pitarima na pobjedu ici. To nam ne bi nikako odgovoralo jer je to cisti mac sa dvije ostrice. Nadam se da ce Siroki negdje kiksati kao i mi veceras.
Izgleda samo da ce se nekima zelja ostvariti pa cemo morati u derbi sa pitarima na pobjedu ici. To nam ne bi nikako odgovoralo jer je to cisti mac sa dvije ostrice. Nadam se da ce Siroki negdje kiksati kao i mi veceras.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Čitavu utakmicu dominirali, napadali, imali dvije prečke i bezbroj šansi. Olimpic imao dvije ili tri fine kontre koje je Guš skinuo.
Nismo imali sreče, sudija imao najmanje četiri prilike da komotno svira penal, ali vjerovatno zbog pritiska onog šu.pka nije htio svirati.
Nek sad neko kaže kako Oism štima sudije i da povratim odmah.
Nema veze idemo dalje...
Čelika poderat mislim več u srijedu i da još raspored nam je paklen, tako da smo morali i mi pasti u igri..
LIMVO TE LJOŽE
Nismo imali sreče, sudija imao najmanje četiri prilike da komotno svira penal, ali vjerovatno zbog pritiska onog šu.pka nije htio svirati.
Nek sad neko kaže kako Oism štima sudije i da povratim odmah.
Nema veze idemo dalje...
Čelika poderat mislim več u srijedu i da još raspored nam je paklen, tako da smo morali i mi pasti u igri..
LIMVO TE LJOŽE
Potpis!
U koliko je snimak na Vogošći ?
Trenutno korisnika/ca: alacious, AVNOJ, BarbareZeljin, Hrasno15, Lordiox101, Mamba21, mamonelafo, mnon46, perodeformero, sebalos, ubipara i 76 gostiju.