FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 08 apr 2012, 13:12

pabizo je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
Po meni, sudjenje je bilo odlicno, bez greske.
Odlicno sudjenje,ambijent super a mi navijaci OLIMPICA zadovoljni i generalno ZELJA je veliki klub a g.AMAR OSIM je pokazao da je pravi gospodin ,,,,,,
:D :D

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 08 apr 2012, 14:38

bilo smo bolji ali smo lahko mogli i izgubiti jucer, Bucan je odigrao strasnu utakmicu i malo je falilo da nas kosta, bilo ih je jos par dobrih ali ne znam imena, sad protiv celika, opet ekipa sa nekoliko dobrih pojedinaca koje ce vjerovatno igrati kao olimpic sa dosta kontri, nakon ovog kiksa doveli smo se u situaciju da manje visemoramo dobiti celika, bez Zebe vidjecemo kako ce to izgledati

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 08 apr 2012, 14:40

smijesno je pricati o posjeti ispod 5.500, garantujem zivotom da manje nije bilo..aplauz na kraju tekme igracima nisam ocekivao,ali i to je dokaz da se vraca stari sjaj medu Manijake
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 apr 2012, 14:43

old school je napisao/la:smijesno je pricati o posjeti ispod 5.500, garantujem zivotom da manje nije bilo..aplauz na kraju tekme igracima nisam ocekivao,ali i to je dokaz da se vraca stari sjaj medu Manijake
Samo na sjeveru je bilo tri hiljade, i neka je na jugu bilo dvije, a bilo je više.
Ne znam šta ovi lupaju ovdje tri hiljade. Bože sačuvaj ..
Potpis!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 08 apr 2012, 15:03

Željezničar i Olimpic odigrali su večeras vrlo dobru utakmicu na Grbavici koja je i pored brojnih prilika završena nepopularnim rezultatom, bilo je 0:0. Pred oko 5.000 gledalaca,

www.fkzeljeznicar.com

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 apr 2012, 15:06

pabizo je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
Po meni, sudjenje je bilo odlicno, bez greske.
Odlicno sudjenje,ambijent super a mi navijaci OLIMPICA zadovoljni i generalno ZELJA je veliki klub a g.AMAR OSIM je pokazao da je pravi gospodin ,,,,,,
hahahah...mislis gracicevi placenici :lol:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 apr 2012, 15:16

hahahah...mislis gracicevi placenici :lol:[/quote]
Zbog čega više ova nekultura? :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 apr 2012, 15:22

Aldinn1 je napisao/la:
old school je napisao/la:smijesno je pricati o posjeti ispod 5.500, garantujem zivotom da manje nije bilo..aplauz na kraju tekme igracima nisam ocekivao,ali i to je dokaz da se vraca stari sjaj medu Manijake
Samo na sjeveru je bilo tri hiljade, i neka je na jugu bilo dvije, a bilo je više.
Ne znam šta ovi lupaju ovdje tri hiljade. Bože sačuvaj ..
Ja ne znam čemu stalno priča o tome koliko je gledalaca bilo. Evo Aco bacio kosku i odmah se zakuhalo. Aco je dobar izvor informacija ali realno nekad napiše tako iznenađujuće loš post da me iznenadi (pratim i po drugim temama). Eto Aco ako si pri klubu blizak sa Amarom i ostalima pitaj koliko ima tačno stolica (valjda neko u klubu to zna). SInoć (bio sam na jugu) kad bi se svi sa juga poredali na stolice bila bi puna tri sektora sa stolicama a na onom četvrtom bi bilo 100-njak ljudi. Sigurno je da je malo više od pola stolica na sjeveru bilo puno, a tu je nekih 300 ljudi na zapadu. Izračunaj na osnovu ovoga a ne po 21000 KM jer ima i ljudi sa godišnjim itd. Također mislim da je više raje za jug kupilo kartu nego za sjever jer su raja na sjeveru uglavnom sa godišnjim (ali može se i za ovo pitati u klubu).
Iskreno mene ovi mediji i novinari najviše nerviraju jer bi oni to trebali ispitati i znati, a toliko je nesrazmjerno njihovo izvještavanje da je to sramota (o novinarima ne treba trošiti riječi jer su katastroooooofa). Samo ću vam reći jedan podatak a to je da su spisak košarkaških reprezentativaca koji sam ja postavio na ovome forumu komplet prenijeli u printanom izdanju sport centra. Znam da je prepisan jer su u potpunosti ista imena i poredana po pozicijama identično kao što sam ja to uradio, a neki igrači mogu igrati podjednako dobro na više njih.

Što se tekme tiče moram priznati da otkako je @boccacio tu i nemam šta da pišem. Naravno, bude par sitnica u kojima se ne slažem ali to je to uglavnom a sitnice su subjektivne. Zato hvala ti buraz što mi štediš vrijeme i izdrži kao što ti je već jedan forumaš napisao (nisam mu zapamtio nik).

Aco samo mi reci molim te (pošto nisi odgovorio prošli put) šta je sa kampom u Butmiru? Također, šta je sa Drakulom i Baljićem jer dugo nema novih informacija o njima?

Drago mi je i da raja sada objektivno gleda na ovaj remi (jbg i Barsa i Real koji imaju veću razliku nego mi u odnosu na ostale klubove u ligi izgube i odigraju nerješeno), a do kraja prvenstva će i Široki kiksati jer nije više ni Slavija bezveze a ni ostali kojima idu i koji se bore za opstanak.

Pozdrav svima

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 08 apr 2012, 16:16

svim katolicima sretan Uskurs :)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 apr 2012, 16:30

ipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.
E jbg onda je protiv Travnika bilo brat,bratu 12.000 ljudi.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 apr 2012, 17:01

[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2012, 17:09

BlueTiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
ne vidi se video, a ionako taj video nije za ovog foruma ;)

ako neko zna da radi sa video klipovima nek mi se javi na pp, za neku sitnicu.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 apr 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 08 apr 2012, 17:10

ipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!
Imao sam namjeru napisati nešto o sinoćnjoj tekmi,ali boccacio je to uradio kako treba...
Potpis, **** im barsa i real majuku više

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 apr 2012, 17:12

Evo malo gledano izmedju nas i Sirokog ko ima laksi put do kraja...

Zeljeznicar - Celik
Siroki Brijeg - Velez

Zvijezda - Zeljeznicar
Slavija - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Borac
Siroki Brijeg - Sarajevo

Kozara - Siroki Brijeg
Sloboda - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Gosk
Siroki Brijeg - Leotar

Velez - Zeljeznicar
Celik - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Slavija
Rudar Prijedor - Siroki Brijeg

Siroki Brijeg - Travnik
Sarajevo - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Kozara
Zrinjski - Siroki Brijeg

Leotar - Zeljeznicar
Siroki Brijeg - Olimpic

Bice ovdje jos vatre, i iznenadjenja, ali po meni imamo laksi raspored do kraja prvenstva i uz 4 boda prednosti sigurno mozemo do kraja zavrsiti na prvom mjestu...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 apr 2012, 17:27

Pirke_TM87 je napisao/la:Evo malo gledano izmedju nas i Sirokog ko ima laksi put do kraja...

Zeljeznicar - Celik
Siroki Brijeg - Velez

Zvijezda - Zeljeznicar
Slavija - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Borac
Siroki Brijeg - Sarajevo

Kozara - Siroki Brijeg
Sloboda - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Gosk
Siroki Brijeg - Leotar

Velez - Zeljeznicar
Celik - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Slavija
Rudar Prijedor - Siroki Brijeg

Siroki Brijeg - Travnik
Sarajevo - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Kozara
Zrinjski - Siroki Brijeg

Leotar - Zeljeznicar
Siroki Brijeg - Olimpic

Bice ovdje jos vatre, i iznenadjenja, ali po meni imamo laksi raspored do kraja prvenstva i uz 4 boda prednosti sigurno mozemo do kraja zavrsiti na prvom mjestu...
Bgm,nisam pratio ovo do sada,al mogu slobodno reci da vam ovaj remi nije trebao...
po meni Siroki ima dosta laksi raspored, ide slabijm ekipama u goste..dok vi idete na tradicionalno vrlo neugodna gostovanja(Sloboda,Zvijezda.Leotar,velez)..ugl mislim da ce derbi na Kosevu odluciti prvaka..ukoliko izgubite nema sanse da osvojite ,a ukoliko dobijete uzmate titulu 100 posto.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 apr 2012, 17:37

Mislim da uopste nema razloga za paniku,jednostavno moralo se i ovo desiti.Mozda nam remi nije trebao,ali apsolutno mislim da smo jos uvijek u odlicnoj situaciji.Mora se desiti i ovakva utakmica,ne moze nam uvijek ici sve na ruku.Imali smo brilijatnih utakmica,imali smo pobjeda na guzove,pa se moralo desiti i da se isfulamo kao protiv Olimpica.Mozda je remi i dobar,da se malo konsolidujemo i zaigramo jos ozbiljnije.Ruku na srce,neki igraci nam nisu bas u formi,tako da sm oostali na plus 6 ,vjerujem da bi se jos vise opustili.Mislim da kuci vise necemo kiksati,a sto se gostovanja tice ,ima 3-4 utakmice gdje se mozemo realno nadati dobrim rezultatima i bodovima.Protiv Zvijezde,Slobode,Veleza,Leotara pa cak i Sarajeva.MIslim da mozemo donijeti 10 bodova sa gostovanja sto bi bilo i vise nego dovoljno.Vjerujem u Amara i ekipu ,tako da nema mjesta panici.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 08 apr 2012, 17:49

Iskreno niko od nas nije očekivao da će Široki kiksati protiv Zvijezde, a niko ni od njih da ćemo mi protiv Olimpica, nakon ovog našeg remija je ista bodovna razlika koja je i planirana da bude nakon 20 odigranih kola. Oba tima su izgubila po 2 unaprijed planirana boda.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 apr 2012, 18:21

južna tribina ima 3.000 stolica. znači, oni tvrde da su juče svi gledaoci mogli stati na jug bez stepenica i jugoistoka, po principu jedan čovjek - jedna stolica.

što bi amar rekao - to su nebuloze. ne može niko ko izvještava biti toliko glup i ćorav, očito je riječ o zloj namjeri.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 08 apr 2012, 18:22

Evo i Ligata kaže 3000...
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 apr 2012, 18:24

Cuj 3000 :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, zlatandr i 13 gostiju.