BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- el-fighter
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Ljudi šta je ovo Turcima nedostaje pola reprezentacije. Mislim da je ovo samo varka i da će ovi igrači ipak zaigrati protiv nas. Abd mi pobjeđujemo i bodovi ostaju u Zenici. Jedva čekam da Turci uđu u pakao Bilinog Polja tek tada će nastupiti ludnica. Samo se bojim navijačkih nereda, jer ako se desi neka bakljada ima da na FIFA izbaci iz kvalifikacija, ono u Belgiji je bila zadnja opomena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne bi trebalo praviti nikakve probleme. Kako god se utakmica zavrsila, mi cemo opet biti u prednosti, sve ce biti u nasim rukama!!!!!! Hajmo BiH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- the scouser
- Kontakt:
ovim sam sokiran ostaso pravo.Mislio sam da smo mi i Turci ako nista u finim odnosima....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
a u sarajevo su dolazili sa bosanskim i turskim zastavama,fudbal je fudbal,ovi mecevi nisu bili prijateljski kao sto ni ovaj slijedeci nece,u biti,kao sto mi pamtimo dance tako ce i oni pamtiti nas ako ih pobijedimothe scouser je napisao/la:ovim sam sokiran ostaso pravo.Mislio sam da smo mi i Turci ako nista u finim odnosima....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Dosta je vise to prosipanje primitivizma, svako ko je bio u Turskoj zna sta oni misle o nama i da nas vole. Sad sto onaj Bakir kaze da nije tako, onda nije je li? A uopste nisu zvizdili nasoj himni i sto se tice transparenta sa natpisom o Srebrenici, to su oduzeli jer im je sigurno receno od strane naseg saveza da se to uradi. Da su ljudi znali o cemu se radi, naravno da ne bi uzeli. A eto kad se vec prosipate, sta je vec uvreda kad nasi navijaci dodju u njihovu drzavu i pale baklje za vrijeme dana zalosti u citavoj Turskoj? Sjetite se da je tad bio onaj teroristicki napad nekoliko dana prije. Ne stvarajte mrznju gdje je nema. Turci su nasi prijatelji, i mozemo igrat protiv njih i razbit ih a da ne ih ne vrijedjamo. Meni su barem 1000 puta drazi od nasih komsija, a vama ne znam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Halo ba sta vam je... ??? Ko im jeb...kevu
nisu svi isti nemojte po jednom suditi sve...

nisu svi isti nemojte po jednom suditi sve...
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali
- Principatus
- Kontakt:
Nesvidja mi se ovo napaljivanje protiv Turaka. Neki clips po youtube koji treba da dizu tenzije i mrznju. Nasi ljudi suvise lako se pale i nasjedaju na budalastine. Ja sam se uvjek smjesio nasim navijacima sa turskim zastavama kako izigravaju clowns, ali ne mora se ici ni u drugi ekstremni pravac. Turci jesu nabruseni zbog ove utakmice i naravna stvar da oni zele umjesto nas da idu na SP, pojedini nas i podcjenjuju itd., ali sve u svemu je ipak jedno prijateljstvo izmedju ta dva naroda koje ne treba kroz glupo ponasanje omalozavati.
Cak iako su nam to radili sa transparentima, sta mi treba da uradimo?
Da kazemo: "Vidi sto su majmuni, i mi zelimo bit takvi?"
Bolje je na to se ponasati jos bolje prema njima sto se tice gostoprimstva, na stadionu postovati himnu.
Bolje ici kao dobar primjer naprijed, i njih time zadiviti i osramotiti, nego samog sebe blamirati i spustati sa pogresnim ponasanjem.
Cak iako su nam to radili sa transparentima, sta mi treba da uradimo?
Da kazemo: "Vidi sto su majmuni, i mi zelimo bit takvi?"
Bolje je na to se ponasati jos bolje prema njima sto se tice gostoprimstva, na stadionu postovati himnu.
Bolje ici kao dobar primjer naprijed, i njih time zadiviti i osramotiti, nego samog sebe blamirati i spustati sa pogresnim ponasanjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa u kojoj sekundi se to vidi, evo ja dva puta pregledo i nevidim da su zapalili?!the scouser je napisao/la:ovim sam sokiran ostaso pravo.Mislio sam da smo mi i Turci ako nista u finim odnosima....
Tracy McGrady!!!
Sjećam se da su kad su prošli put dolazili u SA nosili natpis na trenerkama "zauvijek braća".
ako su zapalili treba vratiti istom mjerom !! kakva braca kakvi bakraci u turskoj ni ne znaju da bosna postoji u ratu nisu ama bas nista pomagali !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
lol sto nije u genku bilo tako , svi su unijeli sve transparetne i zastave sjecas se ? sto nakon bakljade , neki nisu zavrsili po zatvorima ???Cartman je napisao/la:Dosta je vise to prosipanje primitivizma, svako ko je bio u Turskoj zna sta oni misle o nama i da nas vole. Sad sto onaj Bakir kaze da nije tako, onda nije je li? A uopste nisu zvizdili nasoj himni i sto se tice transparenta sa natpisom o Srebrenici, to su oduzeli jer im je sigurno receno od strane naseg saveza da se to uradi. Da su ljudi znali o cemu se radi, naravno da ne bi uzeli. A eto kad se vec prosipate, sta je vec uvreda kad nasi navijaci dodju u njihovu drzavu i pale baklje za vrijeme dana zalosti u citavoj Turskoj? Sjetite se da je tad bio onaj teroristicki napad nekoliko dana prije. Ne stvarajte mrznju gdje je nema. Turci su nasi prijatelji, i mozemo igrat protiv njih i razbit ih a da ne ih ne vrijedjamo. Meni su barem 1000 puta drazi od nasih komsija, a vama ne znam.
sta ih branis koji qrac , da si bio tamo sve3 bi vidio i nebi ovako pricao
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Uporedjujes dvije totalno razlicite drzave. Eto upali baklju u Grckoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj pa vidi gdje ces zavrsit. U istocnoj Evropi su puno strozije kazne za to i sad te on treba pustit jer si ti bosanac? A unjeli su nasi zastave i u Turskoj, to se jasno vidi na svim klipovima. Sto se tice transaprenata, ocito je da je turska policija onda bolja od belgijske. Sto je i normalno jer imaju vise iskustva s tim stvarima. U zapadnoj Evropi stavis baklju u gace i nece ti nikad nac. Koje su samo kontrole bile u Norveskoj, pa su nasi uspjeli unjet arsenal pirotehnike. Jednostavno ne znaju trazit.Bosnier je napisao/la:lol sto nije u genku bilo tako , svi su unijeli sve transparetne i zastave sjecas se ? sto nakon bakljade , neki nisu zavrsili po zatvorima ???Cartman je napisao/la:Dosta je vise to prosipanje primitivizma, svako ko je bio u Turskoj zna sta oni misle o nama i da nas vole. Sad sto onaj Bakir kaze da nije tako, onda nije je li? A uopste nisu zvizdili nasoj himni i sto se tice transparenta sa natpisom o Srebrenici, to su oduzeli jer im je sigurno receno od strane naseg saveza da se to uradi. Da su ljudi znali o cemu se radi, naravno da ne bi uzeli. A eto kad se vec prosipate, sta je vec uvreda kad nasi navijaci dodju u njihovu drzavu i pale baklje za vrijeme dana zalosti u citavoj Turskoj? Sjetite se da je tad bio onaj teroristicki napad nekoliko dana prije. Ne stvarajte mrznju gdje je nema. Turci su nasi prijatelji, i mozemo igrat protiv njih i razbit ih a da ne ih ne vrijedjamo. Meni su barem 1000 puta drazi od nasih komsija, a vama ne znam.
sta ih branis koji qrac , da si bio tamo sve3 bi vidio i nebi ovako pricao
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
LJUDI POMAGAJTE
JA SAM U IRAKU I HOCU DA GLEDAM KAKO IH DEREMO U ZENICI.ZNA LI KO NEKI PROGRAM GDJE SE MOZE PRATITI UTAKMICA NA SATELITSKOJ A DA NIJE KODIRANO.
POMAGAJTE TAKO VAM BOGA
STADIONOM ODJEKUJE...........................BHF_IRAQ
JA SAM U IRAKU I HOCU DA GLEDAM KAKO IH DEREMO U ZENICI.ZNA LI KO NEKI PROGRAM GDJE SE MOZE PRATITI UTAKMICA NA SATELITSKOJ A DA NIJE KODIRANO.
POMAGAJTE TAKO VAM BOGA
Turci nek se nadaju,al nemaju sanse ,mi cemo da pobjedimo ,pojest ce se od muke,u to sam uvjeren i imam osjecaj da ce Salihovic u srijedu iz slobdnog udarca zabiti gol na Biljnom Polju,nadam se da ce te mi se javiti
-
- Kontakt:
Ovdje u novine kazu da ce u Zenica doci oko 2.000 turskih navijcaca obucenih u crveno-bjelo..Bit ce fantastican utakmica
- miralem444
- Kontakt:
Omer_Bosnak je napisao/la:Ovdje u novine kazu da ce u Zenica doci oko 2.000 turskih navijcaca obucenih u crveno-bjelo..Bit ce fantastican utakmica
ma doce ih 200..kakve 2000..sta vam je....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:
Pa ima bolan na BHT zemaljskoj mreži. A nemoj mi reči da to nemaš u Irakubucca-iraq je napisao/la:LJUDI POMAGAJTE
POMAGAJTE TAKO VAM BOGA

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Djesi sabane sta ima? Mora da je tesko zivjeti u drzavi koju mrzis iz dna duse, jos kad se osoba bavi politikom onda to zasigurno ostavlja zestoke traume. Znam da ti je tesko sto tvoj smrtni neprijatelj (koji ti ujedno daje jedini hljeb koji jedes) ima tako kvalitetnu reprezentaciju. Pati jadnice u srijedu navece kad budemo pobjedjivali nasu bracu turke.Generalni tajnik SNSD-a, Rajko Vasić je izjavio :
"Znam za tu njegovu izjavu(da navija za BiH jedino kad protiv Turske igraju), ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On (Milorad Dodik) i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas,".
010 ISN'T JUST A CODE
BIce na AL Jazeera sports, to bi trebao tamo imati bez sateliskebucca-iraq je napisao/la:LJUDI POMAGAJTE
POMAGAJTE TAKO VAM BOGA
Tracy McGrady!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.