Mislim da uopste nema razloga za paniku,jednostavno moralo se i ovo desiti.Mozda nam remi nije trebao,ali apsolutno mislim da smo jos uvijek u odlicnoj situaciji.Mora se desiti i ovakva utakmica,ne moze nam uvijek ici sve na ruku.Imali smo brilijatnih utakmica,imali smo pobjeda na guzove,pa se moralo desiti i da se isfulamo kao protiv Olimpica.Mozda je remi i dobar,da se malo konsolidujemo i zaigramo jos ozbiljnije.Ruku na srce,neki igraci nam nisu bas u formi,tako da sm oostali na plus 6 ,vjerujem da bi se jos vise opustili.Mislim da kuci vise necemo kiksati,a sto se gostovanja tice ,ima 3-4 utakmice gdje se mozemo realno nadati dobrim rezultatima i bodovima.Protiv Zvijezde,Slobode,Veleza,Leotara pa cak i Sarajeva.MIslim da mozemo donijeti 10 bodova sa gostovanja sto bi bilo i vise nego dovoljno.Vjerujem u Amara i ekipu ,tako da nema mjesta panici.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE