BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2009, 12:46

bucca-iraq je napisao/la:LJUDI POMAGAJTE

JA SAM U IRAKU I HOCU DA GLEDAM KAKO IH DEREMO U ZENICI.ZNA LI KO NEKI PROGRAM GDJE SE MOZE PRATITI UTAKMICA NA SATELITSKOJ A DA NIJE KODIRANO.

POMAGAJTE TAKO VAM BOGA

STADIONOM ODJEKUJE...........................BHF_IRAQ
Imas na turskom FOX Tv na 42 stepena. U evropi ne mozes uhvatit da si Bog, ali u Iraku valjda moze. Isto ima i na Al Jazeera sport 2 ali je kodirano.

Nego odakle te u Iraku jarane? :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 sep 2009, 12:47

ljudi, nemojte dizati tenzije bezveze ... kakvo zvizdanje Turskoj himni , jeste normalni ?
budimo dostojanstveni kao sto je vec neko napisao dok pocne utakmica , a kada pocne ...
ONDA GROMAGLASNI ZVIZDUCI SVAKI PUTA KADA JE LOPTA U NJIH .. nesto slicno kao protiv Spanije kada smo igrali
1-1 , toliko smo pravili pritisak sa tribina da Spanci posteno nisu uvezali 2 pasa sa loptom ..., samo na taj nacin cemo pomoci nasim momcima ....

p.s. valjalo bi kada bi se iskordinirala zapadna i istocna tribina sa onom ˝ OOOOOO BOSNA JE SAMPION ˝...to bi odjekivalo uh ...mogli bi mozda Robijasi to poceti , ajmo istok ..ajmo zapad...itd ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2009, 12:50

Omer_Bosnak je napisao/la:Ovdje u novine kazu da ce u Zenica doci oko 2.000 turskih navijcaca obucenih u crveno-bjelo..Bit ce fantastican utakmica
A sta pisu o nasoj reprezentaciji? Ocekuju li pobjedu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bucca-iraq
Kontakt:

Post Postao/la bucca-iraq » 07 sep 2009, 12:50

ma radi se jarane
Cartman je napisao/la:
bucca-iraq je napisao/la:LJUDI POMAGAJTE

JA SAM U IRAKU I HOCU DA GLEDAM KAKO IH DEREMO U ZENICI.ZNA LI KO NEKI PROGRAM GDJE SE MOZE PRATITI UTAKMICA NA SATELITSKOJ A DA NIJE KODIRANO.

POMAGAJTE TAKO VAM BOGA

STADIONOM ODJEKUJE...........................BHF_IRAQ
Imas na turskom FOX Tv na 42 stepena. U evropi ne mozes uhvatit da si Bog, ali u Iraku valjda moze. Isto ima i na Al Jazeera sport 2 ali je kodirano.

Nego odakle te u Iraku jarane? :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 12:50

Slazem se s tobom mostarac, nisu mi jasni ovi sad sto odjednom toliko protiv turaka. To je nas prijateljski narod, jedan od rijetkih, i nema razloga da tako olako gubimo prijateljstvo.
Naravno na terenu nema prijatelja nego samo (sportskih) neprijatelja, ali ipak ne treba praviti neke skandale izazvane djecijom nepromisljenoscu.
010 ISN'T JUST A CODE

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 sep 2009, 12:53

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ja nisam htio da nakon onog mog posta nastane ovdje velika rasprava (imao bih razumjevanja ako bi dobio neku kaznu), ali sam htio samo nekima ukazati koji nekako vise vole Tursku nego BiH, i kojima je bilo sveijedno hocemo li mi ili oni proci, dalje sam htio ukazati onim ludjacima (izvinite na izrazu) koji izlaze na ulice i slave pobjedu Turske (nek se zapitaju bili sta slicno vidjeli u Istanbulu), pa mi pobjedismo Belgiju i neki kreteni na TV-u se furaju sto imaju Tursku zastavu i Turski sesir, pa da je bila reportaza CNN-a ili neke druge televizije rekli bi kako se ljudi raduju porazu od jedne Spanije. I ja sam dosad uvijek simpatisao Njemacku na EP-u ili SP-u kad nema nas, ali nisam slavio i toliko skakao kad oni pobjede i kad oni nesta osvoje, bude mi drago, ali nista se ne moze porediti s pobjedom moje jedine BiH, a slazem se sa jednim svojim prethodnikom da je to ta vrsta ljudi koji ih je stid reci da su Bosanci i Hercegovci i da traze rezervnu domovinu i takvim je bio upucen ovaj moj post, sta njihova "braca" Turci misle o nama. Nekome je preci Hamit Altintop nego Zviejzdan Misimovic i ja jednostavno takve ljude mrzim.
Dijelom si u pravu, ali moramo shvatiti da ipak Bosna i Turska su na način povezane ko Srbija i Rusija. Ipak meni Turci su braća zbog toga što smo iste vjere, a oni koji nisu nisu mi ni braća. A radovanje nakon pobjede turaka protiv hrvatske je bio izraz revolta protiv hrvata i hrvatskog divljanja po Hercegovini, Vitezu, Lašvi, Travniku i mnogim drugim gradovima. Ljudi su razbijali kafane i razvaljivali sve na svom putu. Mi istinski Bosanci (Bošnjaci i ljudi drugih vjera koji se istinski osjećaju kao Bosanci) smo izrevoltirani time avijali za svoju pa donekle bratsku zemlju hajde tamo živi narod koji ko god kaže da nema neku povezanost sa Bošnjacima laže, ali nije toliko bitno. Ono u Mostaru kada sam vidio kako su se naši uspjeli suprotstaviti Hrvatima koji su sprovodili teror, a mi ih nismo mogli zaustaviti jer su slavili pobjede eh kada smo mi slavili nečiju pobjedu oni su se povukli i priznali nama da smo pobjedili bez obzira što ni jedna ni druga strana zapravo ne navija za svoju zemlju nego za tuđu. To navijanje nije bilo navijanje nego zapravo samo način da se suprostave vječito suprostavljene strane bošnjaci i hrvati s tim da su srbi u ovom kolu odmarali i posmatrali i smijali i jednim i drugim. Dovoljno od mene.
jesi li svjestan te cinjenice da u ovoj nasoj drzavi zive tri naroda, i da ima(iako su u manjini) i Hrvata i Srba sto vole BiH isto toliko koliko je volimo mi Bosnjaci?! jesi li ti svjestan sta su turci radili nasem narodu kad su nas okupirali?!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 sep 2009, 12:54

ma vidjecete svi vi dzeku u srijedu...ma jednostavno kazano jest ce on tursku...imam neki osjcaj da ce sav svoj bijes iskaliti na tursku...i zelim to da se desi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 12:55

fabio je napisao/la:Turci nek se nadaju,al nemaju sanse ,mi cemo da pobjedimo ,pojest ce se od muke,u to sam uvjeren i imam osjecaj da ce Salihovic u srijedu iz slobdnog udarca zabiti gol na Biljnom Polju,nadam se da ce te mi se javiti
da bog ti se ti osjecaji ostvarili,i da SEJO zabije gol iz slobodnjaka ,da stadion gori ,,ja ti se javljam odma

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 12:55

miralem444 je napisao/la:
Omer_Bosnak je napisao/la:Ovdje u novine kazu da ce u Zenica doci oko 2.000 turskih navijcaca obucenih u crveno-bjelo..Bit ce fantastican utakmica

ma doce ih 200..kakve 2000..sta vam je....

ma nek dodje 200000 ;)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 12:55

Jao bit ce ludnica..Mogu misliti kako ce grmiti BP...Robija nije bila na utakmici sad ce i mjesec dana, gladni su navijanja..Ima da se navijanje cuje do Brckog i Neuma................ :D :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 12:58

steve-o je napisao/la:
jesi li svjestan te cinjenice da u ovoj nasoj drzavi zive tri naroda, i da ima(iako su u manjini) i Hrvata i Srba sto vole BiH isto toliko koliko je volimo mi Bosnjaci?! jesi li ti svjestan sta su turci radili nasem narodu kad su nas okupirali?!
A jesi li ti svjestan sta su srbi radili nasem narodu??
Glup ti je zakljucak do bola. Hajde ne podkuhavaj i ne zapocinji nepotrebne rasprave i ne potpaljuj mrznju protiv naseg bratskog naroda.
Vozdra
010 ISN'T JUST A CODE

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 12:58

ma joj jest nas lahko potpaliti..cc..

pa Turci su nam jedini ISKRENI prijatelji u Evropi, ne dajte da vas nanerviraju ovi turski internet huligancici sa kojekakvim izjavama.

pa ljudi sta vam je, vise ljudi u Turskoj navija za BiH nego u ovoj nasoj napacenoj zemlji :|
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 sep 2009, 12:59

RK Gradacac je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Glup ti je zakljucak do bola. Hajde ne podkuhavaj i ne zapocinji nepotrebne rasprave i ne potpaljuj mrznju protiv naseg bratskog naroda.
Vozdra
za mene su srbi i turci isti ****! vec sto ti sjedis u antwerpenu, sto nisi u istanbulu kad ih volis toliko i kad su ti braca?

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 sep 2009, 13:00

fabio je napisao/la:
fabio je napisao/la:Turci nek se nadaju,al nemaju sanse ,mi cemo da pobjedimo ,pojest ce se od muke,u to sam uvjeren i imam osjecaj da ce Salihovic u srijedu iz slobdnog udarca zabiti gol na Biljnom Polju,nadam se da ce te mi se javiti
da bog ti se ti osjecaji ostvarili,i da SEJO zabije gol iz slobodnjaka ,da stadion gori ,,ja ti se javljam odma
moze salihovic raspaliti ,odavno nisam vidio gol nase rep.u zenici iz slobdnjaka

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 13:01

Bosna je sampiooooooon ooooooooooooooooooo

Bosna je sampioooooooonnn oooooooooooooooooooooooooooooo

Bosna je sampiooooooooooooooooonnnnn ooooooooooooooooooooooooooooooooo

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 07 sep 2009, 13:02

Elddar je napisao/la:ma joj jest nas lahko potpaliti..cc..

pa Turci su nam jedini ISKRENI prijatelji u Evropi, ne dajte da vas nanerviraju ovi turski internet huligancici sa kojekakvim izjavama.

pa ljudi sta vam je, vise ljudi u Turskoj navija za BiH nego u ovoj nasoj napacenoj zemlji :|
svaka cast za post potpisujem,a sto se tice utakmice u srijedu pa bice tesko naravno,ali imam neki cudan osjecaj u stomaku da cemo da pobjedimi,ili je to u pitanju moj zeludac..... :roll: :roll: :roll:
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 07 sep 2009, 13:02

nek ih dođe kolko hoće,na staddion ih ima samo pravo uć 800-900 , s obzirom na pravila FIFA-e o gostujućim navijačima ;)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 13:04

steve-o je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Vozdra
za mene su srbi i turci isti ****! vec sto ti sjedis u antwerpenu, sto nisi u istanbulu kad ih volis toliko i kad su ti braca?
Za mene srbi i turci nikad nece bit isti, turci nisu pucali na mene al vec reko hajde da ne ulazimo u te teme da nebi dobili ban i ja i ti.
Ja sjedim u Antwerpenu zato sto mi je sudbina tako odredila. Turke nije da nesto posebno volim al ih i ne mrzim ni najmanje, samo ne dam da se napadaju bez razloga zato sto znam sta misle o nama. Ima ih dosta ovdje u Antwerpenu i stvarno su pravo prijateljski prema nama (poslat cu ti na pm jedan primjer da ne pricam ovdje o tome).
A jedina drzava koju ja volim je BOSNA I HERCEGOVINA, nema druge.
010 ISN'T JUST A CODE

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 sep 2009, 13:04

2-1, ibisevic i salihovic iz slobodnog
Cuva Bog Zelju svog!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 sep 2009, 13:04

ej ljudi moji....sta da radimo ovim turcima....hehehehehe....ma dzeko u srijedu ca da da 2 komada...ja sam ubjeden...mozda je u maloj krizi al tek je sezona pocela..prave igra od naseg dijamanta se trebaju ocekivat od srijede..vidjet cete...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.