Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 07 apr 2012, 01:23

legenda reala je napisao/la:Ma daj Gero, sad si me samo više zbunio i šta ja da odigram na kladionici :lol: :lol:
Ništa te čovjek ne može skontati :lol:
Ni Chuck Norris ne moze pogoditi rezultate u Bundesligi. :lol: :lol:
Jedino sto je sigurno je to da ce sudija nekakoga i ovo kolo debelo zakinuti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2012, 01:32

legenda reala je napisao/la:Ma daj Gero, sad si me samo više zbunio i šta ja da odigram na kladionici :lol: :lol:
Opet iste primjedbe (doduse sa razlicitih strana). :| Pa zasto, oca mu ocinskog :D nista jasnije nije napisano. :D
@Amerosm, ako budes opterecen arbitrima, samo ce te glava boliti. Svugdje je sudjenje na losem nivou (kako se meni cini), tako da je mozda bolje uci u utakmicu sa nekim bonusom od 2-3 kardinalne sudijske greske. Ako se to desi, nisi iznenadjen, ako ipak ne potrefi "tvoju" ekipu, ti glücklich. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 apr 2012, 02:24

geronimo je napisao/la: Neki ce igraci biti cuvani (vjerovatno Ribery i Kroos) za predstojeci mec (srijeda) protiv BvB-a.
Razlog je jednostavan... Ribery i Kroos imaju po 4 žuta kartona i naredni karton bi značio i suspenziju protiv BvB-a.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2012, 11:49

Semir bvb je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Neki ce igraci biti cuvani (vjerovatno Ribery i Kroos) za predstojeci mec (srijeda) protiv BvB-a.
Razlog je jednostavan... Ribery i Kroos imaju po 4 žuta kartona i naredni karton bi značio i suspenziju protiv BvB-a.
Da, ali nesto kontam da ce ipak dobiti priliku da igraju. Gustavo pauzira (5 zuti), dok je Basti nedovoljno oporavljen (?). Dakle, ne vjerujem da ce Pranja biti starter (u paru sa Tymom). Ribery bi opet trebao (i morao) pauzirati, medjutim, danas mu je rodjendan (29) te ce dobiti priliku (makar u drugom dijelu utakmice). Tu prevagu protiv osokoljenog Augsburga (zadnjih 6 susreta bez poraza, omjer 3-3-0) bi trebao ciniti (odmorni) Robben, pa i Müller, kome su knoten konacno platzenile. :D
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2012, 15:47

geronimo je napisao/la:
Opet iste primjedbe (doduse sa razlicitih strana). :| Pa zasto, oca mu ocinskog :D nista jasnije nije napisano. :D
Pa jbg ti, sve neke nazive, a znaš da sam slab sa stranim jezicima, nego ti u zagradi stavi po naški :lol: :lol:
Igro sam Stutgarta oba daju i 3+ 15 minuta 1:1 ide dobro.
Al sam igro i Freiburga keca, protiv ovih tvojih i neće na dobro :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 apr 2012, 17:44

Misimovic (doduse u Rusiji), Salihovic (doduse iz penala), Ibisevic (doduse 2 komada :mrgreen: ), sta je ovo, ovi nasi haraju.

Ovaj Vedo se preporodio u stutgartu...

Haj ti Dzeko u BVB, da te vratimo u formu 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2012, 17:45

Hoće li Salihović do kraja sezone zabiti gol a da to ne bude iz penala. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2012, 17:50

Vedo mit doppel pack 8-)

Svabe razbile Mainz u drugom poluvremenu, iako je Vedo imao i ponisten cist gol pri kraju prvog pol ;).
Bez poraza su u zadnjih 6 tekmi, cime su dosli na 5 mjesto, a Vedo nastavlja sa fantasticnom formom, 7 golova u 10 tekmi za Stuttgart uz 5 asist. :D

'Lautern izgleda ovjerio ispadanje u Zweitu, sa 4 uzastopnim porazom u Bundeski od Hoffenheima, za koji je Salihovic ponovo bio strijelac, kako drugacije nego iz penala :mrgreen:

Jarcevi su nakon tri poraza zaredom uspjeli izvuci remi protiv Bremena prvim golom Jemala u Bundeski, , i tako ostati u igri za ostanak u Bundeski ;)

Trka izmedju Bavaraca i Dortmunda se nastavlja, i u srijedu nas ocekuje pravi spektakl na Westfallenu ili Signal Iduna Parku :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2012, 20:35

Hertha uzela veliki bod u Gladbachu, a sad im slijedi jako bitna utakmica kući protiv Freiburga. Hertha u igri u potpunosti za opstanak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 apr 2012, 21:03

effe_sa je napisao/la:Hertha uzela veliki bod u Gladbachu, a sad im slijedi jako bitna utakmica kući protiv Freiburga. Hertha u igri u potpunosti za opstanak.
Šta misliš kakve su šanse da Borussia M "zijani" LP do kraja sezone? Malo gledam raspored, nije im nimalo lagan ... 9 bodova 5 kola ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2012, 21:04

effe_sa je napisao/la:Hertha uzela veliki bod u Gladbachu, a sad im slijedi jako bitna utakmica kući protiv Freiburga. Hertha u igri u potpunosti za opstanak.
Moglo se i očekivati da će Otto doći do bod(ova)a, jer je Gladbach u laganom padu. Šanse postoje i ja ih nekako vidim u relegaciji.
Malo mi krivo za Nurnberg (iako je na kraju izgledalo da je podjela plijena sasvim zaslužena) što nisu mogli sačuvati prednost. Ne bih puno o sudijama (jel tako amerosm? :D ) ali penaltik koji je sviran kontra Cluba je više nego smiješan.
Pošto nisam gledao tekmu između Otta i Favrea, možeš li reći kakva je tekma bila i ko je bio bliže pobjedi?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2012, 21:44

Genghis je napisao/la: Šta misliš kakve su šanse da Borussia M "zijani" LP do kraja sezone? Malo gledam raspored, nije im nimalo lagan ... 9 bodova 5 kola ...
Ma jako teško.....Nikad se ne zna, ali mislim da je to skoro pa nemoguće da toliko prokockaju...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bertrand
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la Bertrand » 08 apr 2012, 12:49

Što se Švabe digoše...

Nešto gledam... 9 bodova zaostatka za četvrtim mjestom, odnosno Monchengladbachom, a 5 je kola do kraja. U igri je 15 bodova.

Stuttgartov raspored:
Augsburg vani
Werder kući
Koln vani
Bayern vani
Wolfsburg kući

Borussijin raspored:
Werder vani
Koln kući
Dortmund vani
Augsburg kući
Mainz vani

Ne znam, M'gladbach je u laganom padu a opet, 9 bodova je poprilična razlika.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 apr 2012, 13:24

Bertrand je napisao/la:Što se Švabe digoše...

Nešto gledam... 9 bodova zaostatka za četvrtim mjestom, odnosno Monchengladbachom, a 5 je kola do kraja. U igri je 15 bodova.

Stuttgartov raspored:
Augsburg vani
Werder kući
Koln vani
Bayern vani
Wolfsburg kući

Borussijin raspored:
Werder vani
Koln kući
Dortmund vani
Augsburg kući
Mainz vani

Ne znam, M'gladbach je u laganom padu a opet, 9 bodova je poprilična razlika.
Jel to za LP? Mislim,jeli to mijesto vodi u kvalifikacije LP?
Keep walking.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 apr 2012, 14:00

uff što bi dao da Stuttgart umjesto Gladbacha uđe u LP...Nije to tak i nemoguće...Niej da ne volim Gladbach, ali ne vidim kod njih potecijal kao kod Stuttgarta, pogotovo sa ovim mutavim Ibiševićem...A i kad bi Stutgart ušao u Lp , mislim da bi igrači poput Boulahrouza, Kuzme i tascija produžili ugovore. Neam ja ništa protiv Gladbacha da se odma razumijemo, samo po pitanju švapskog sudionika u Lp, Stuttgart mi je draži ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 apr 2012, 15:13

Cautinho je napisao/la: Jel to za LP? Mislim,jeli to mijesto vodi u kvalifikacije LP?
Četvrto vodi u LPa, da. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 apr 2012, 15:21

anton 1983 je napisao/la:uff što bi dao da Stuttgart umjesto Gladbacha uđe u LP...Nije to tak i nemoguće...Niej da ne volim Gladbach, ali ne vidim kod njih potecijal kao kod Stuttgarta, pogotovo sa ovim mutavim Ibiševićem...A i kad bi Stutgart ušao u Lp , mislim da bi igrači poput Boulahrouza, Kuzme i tascija produžili ugovore. Neam ja ništa protiv Gladbacha da se odma razumijemo, samo po pitanju švapskog sudionika u Lp, Stuttgart mi je draži ;)
Niej da ne volim Gladbach, ali ne vidim kod njih potecijal kao kod Stuttgarta, pogotovo sa ovim mutavim Ibiševićem

:?:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 apr 2012, 16:03

švabe uvezale nekoliko dobrih partija i odmah su sila :roll:

daj sagledajte malo situaciju kroz čitavu sezonu, sjetite se onih njihovih blijedih serija... još ihi i Labbadia vodi :?

iskreno, malo veća pompa se digla oko njih većinom zbog Ibiševića koji je ponovno počeo da trpa protivničke mreže...

nemam ja ništa protiv Švaba, ali ih nikako ne smatram top timom :idea:
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 apr 2012, 16:05

Cautinho je napisao/la:mijesto
:?
Agieren statt reagieren

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 16:07

Pa dobro, ako ćemo biti iskreni, nije ni Monchengladbach top tim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.