zajebane te tvoje nadeFurymaker je napisao/la:Mislim da ce Real ovo uzeti , bez vecih problema , ali se potajno nadam da Valencia moze otkinuti bod
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Vidim atletiko danas izgubi 2-0 plus suspendovana im tri igraca protiv nas suarez.salvio i miranda

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Odlično, znači zatvoriti Radamela i to je to.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- tyler durden
- Kontakt:
raul-zakon je napisao/la:Odlično, znači zatvoriti Radamela i to je to.
Radamel ne moze sam nista
- KapioFootball
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Arena Sport 3KapioFootball je napisao/la:Ko prenosi jel zna iko?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Danas se mora pobijediti radi mira pred gostovanje na Calderonu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
U koliko veceras Real igra je li u 20:00h ili 21:30h 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Nail for Real
- Kontakt:
21:30.meho-medo je napisao/la:U koliko veceras Real igra je li u 20:00h ili 21:30h
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Iq<broj obućeLenBias je napisao/la:ma ne govorim to ko neki kladionicar u fazonu da se zalim na kvotu, mala bla bla ali definitivno je morala da bude veca, pa protiv apoela je bila 1,1 ono nije valjda valencia od apoela samo za 0,1 jaca, glupo je i to je to@xaviesta ne glumi pametnog dok ne uskladis skok i hop svega ti tvog
I ti nekome govoris da ne glumi pametnog. Sram da te bude
Mi nikada odustati necemo...
jesi ti barem skonto sta sam ja tu napiso?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Te koeficijente mozes pisati i u ovom formatu 10/1 i 10/2. Za koliko je sada Valencia jaca? Ma daj ne mozes to tako posmatrati. Cesto se desi da jedan koeficijent na istom paru opadne ili poraste i do 0,3 pa je li to po tvojoj logici znaci da je ekipa ojacala/oslabila za 0,3?LenBias je napisao/la:jesi ti barem skonto sta sam ja tu napiso?
ja sam uporedio koeficijent na real protiv apoela koji je bio 1,1 i 1,2 koji je veceras protiv valencie pa ne znam sta trebam da ti jos napisem osim toga, to je dovoljno da vidis kolko to nije fer, pa valencia je vanzemaljska ekipa za apoel covjece, ne dosta manje od reala kolko je stavljeno a ovim koefincijentima se skoro poistovjetile te dvije ekipe :S jel moguce da ti ne mislis da je to tako tj mislis da je fer ovo 1,1 i 1,2?
razlika između 1.1 i 1.2 je duplo, isto kao između 1.01 i 1.02 ili 2 i 4 ... isto kao što je u šansama 98% i 99% dupla razlika (jer imaš 1% ili 2% šanse da promašiš - znači duplo).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
Dosta kladionice
!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
covjece boziji znam matematiku dovoljno, u neku ruku to studiram, nema potrebe da mi ti na forumu tupis o matematici, dzaba kad i dalje ovo gore sto sam napiso stoji, dzaba, al necemo vise o kladionici i koeficijentima, tema je real madrid i o tome treba pisatGenghis je napisao/la:razlika između 1.1 i 1.2 je duplo, isto kao između 1.01 i 1.02 ili 2 i 4 ... isto kao što je u šansama 98% i 99% dupla razlika (jer imaš 1% ili 2% šanse da promašiš - znači duplo).
Ajde kad je tema Real Madrid, napišite sastave za včrs 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
nanek
Casillas,Arbeloa,Pepe,Varane,MArcelo,Khedira,Alonso,Di Maria,OZil,Ronaldo,Benzema.
Cini mi se da je prije minut i ovaj zvanicno potvrdjen!
HALA MADRID!
Cini mi se da je prije minut i ovaj zvanicno potvrdjen!
HALA MADRID!
Necemo o koeficijentima vise. Samo hocu da ti objasnim da u fudbalu nema mjesta za logiku. Apoel prvi u grupi lige prvaka i igrao u cetvrtfinalu, a Valencia ispala u EL... Sta cemo sada??? Svi igraju nogomet/fudbal tako da ne mozemo to uporedjivati na taj nacin kao sto ti radis.LenBias je napisao/la:ja sam uporedio koeficijent na real protiv apoela koji je bio 1,1 i 1,2 koji je veceras protiv valencie pa ne znam sta trebam da ti jos napisem osim toga, to je dovoljno da vidis kolko to nije fer, pa valencia je vanzemaljska ekipa za apoel covjece, ne dosta manje od reala kolko je stavljeno a ovim koefincijentima se skoro poistovjetile te dvije ekipe :S jel moguce da ti ne mislis da je to tako tj mislis da je fer ovo 1,1 i 1,2?
De natovarite linkova pošto nisam kući, a nije mi bht adsl 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.