paja styletevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Vidit cemo sta ce bit.Cuj Arsenal nekog da nabije.frankqqqqq je napisao/la:paja styletevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.kako bi volio da vas nabijemo na emiratesu pa da začepimo gubicu svim cityevim navijačima, a po svemu sudeći i hoćemo.
Nagradno pitanje za gospodina Ria Ferdinanda.S obzirom da isti tvrdi kako su se navijaci Cityja pojavili sa ulaganjem Seika.Koji klub drzi rekord po posjecenosti na jednoj domacoj utakmici u istoriji engleskog fudbala?
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Danas City sigurno gubi i to je kraj price o tituli, Mancini i Baloteli ciao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
i crveniScof1eld je napisao/la:pa balotelli danas dva gola minimalno
Povreda Yaye.I TV obavlja posao koji Hart treba obavljati.
- red devil88
- Kontakt:
Ako ovo nije crveni za Balotelia onda ja ne znam sta jeste 
Glory Glory Man United !!! 
Silva ni na klupi?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Povrjeđen.Edin TM87 je napisao/la:Silva ni na klupi?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek bude oba daju ,al pritom 2-1 da budemo zadovoljni i ja i ti Monolog .Monolog je napisao/la:Ja sam žegn'o keca na Arsenal.
Ne vjerujem da je Mancini u stanju izvojevati pobjedu u Londonu, posebno kada pogledamo u kakvoj formi igraju Građani, a u kakvoj Gunnersi.
Nego, kad smo već kod te "filijale", treba pogledati Adebayora (), Kolo Tourea (
) koji se i nisu baš naigrali, a mora se priznati da ni Nasri ne briljira. Haman se City fura na predratnu Zvezdu i kupuju samo da bi oslabili konkurente, a ne da bi pojačali sebe.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ne zna se ko je veća kretenčina, ovaj konj što igra il ovaj što ga je stavio tu. 
I ja sam rekao da je crveni.I greska je sudije.Ali druga je stvar kad vidis nesto a neces da sudis a druga stvar kad ne vidis pa nisi svirao.red devil88 je napisao/la:Ako ovo nije crveni za Balotelia onda ja ne znam sta jeste
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kako znaš da Atkinskon nije vidio? A da li je on možda imao pomoćnika na onoj strani?tevezito je napisao/la:I ja sam rekao da je crveni.I greska je sudije.Ali druga je stvar kad vidis nesto a neces da sudis a druga stvar kad ne vidis pa nisi svirao.red devil88 je napisao/la:Ako ovo nije crveni za Balotelia onda ja ne znam sta jeste
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Jamie Rednknapp objasnio sve živo o Balonji. Atkinson vjerovatno nije vidio, ali je pomoćnik morao.
U cijeloj priči niko da spomene odbranu Citya. Kompany, Hart i Lescott su fantastični, pogotovo Kompany koji je odigrao sjajno poluvrijeme. Joe Hart s onim primanjem lopte pokazao nekim igračima kako se to radi. Majstorski.
U cijeloj priči niko da spomene odbranu Citya. Kompany, Hart i Lescott su fantastični, pogotovo Kompany koji je odigrao sjajno poluvrijeme. Joe Hart s onim primanjem lopte pokazao nekim igračima kako se to radi. Majstorski.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Crveni jasta radi, drago mi sto mu nije daotevezito je napisao/la:I ja sam rekao da je crveni.I greska je sudije.Ali druga je stvar kad vidis nesto a neces da sudis a druga stvar kad ne vidis pa nisi svirao.
Jadnik Song (dva puta ga dobrano Mario zestoko opali), ali kako god, nece se Mario provuci nekaznjeno, bice "hladjenje" od najmanje jedne ut.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Upravo sam to pisao na temi Arsenala do sada nisam bio siguran ali sada odgovorno tvrdim da je Kompany najbolji odbrambeni igrac lige.Hart stopa bolje od Messija.Hehe.A sudija glavni da je vidio svirao bi faul.E pomocni ne znam kako nije vidio.Uglavnom trebali smo igrati bez igraca manje.Ali sad nije ni vazno.Drugi je City sigurno nit mu ko moze uzet drugo nit City moze na prvo.Ova sezona za zaborav mislim da ce na ljeto biti nekih rezova u timu a mozda i na klupi.Wisey je napisao/la:Jamie Rednknapp objasnio sve živo o Balonji. Atkinson vjerovatno nije vidio, ali je pomoćnik morao.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hart bolji tehničar od De Jonga, Barryja, Milnera i ostatka "trkačko-razbijačkog" dijela Cityjeve družine. Mog'o je komotno Pantilimona staviti na gol, a Harta staviti na mjesto povrijeđenog Silve. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Za ovo se "nekad" davao izravan crveni karton...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
I sad se daje u svakom slucaju kad to sudija vidi.Bertrand je napisao/la:
Za ovo se "nekad" davao izravan crveni karton...
A što šeik uči dove 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.