FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Matko je na Koševu dobio aplauz u dresu Zvijezde....
Pristojan i očekivan bod u Zenici. Šteta, jer smo mogli i do sva tri, ali eto, malo više sreće i koncentracije je nedostajalo....
Što se tiče gostovanja u Gradišci, ne znam šta bih rekao. Njima su bodovi neophodni, a i nama trebaju u borbi za Evropu.
Nekako je i tu remi najbliži, ali vjerujem da možemo doći do pobjede, jer smo kvalitetnija ekipa i pametnom igrom se možemo nadati bodovima.
Onda slijedi nešto povoljniji raspored, pa ćemo vidjeti....
Pristojan i očekivan bod u Zenici. Šteta, jer smo mogli i do sva tri, ali eto, malo više sreće i koncentracije je nedostajalo....
Što se tiče gostovanja u Gradišci, ne znam šta bih rekao. Njima su bodovi neophodni, a i nama trebaju u borbi za Evropu.
Nekako je i tu remi najbliži, ali vjerujem da možemo doći do pobjede, jer smo kvalitetnija ekipa i pametnom igrom se možemo nadati bodovima.
Onda slijedi nešto povoljniji raspored, pa ćemo vidjeti....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
DAJTE, KLUB KAO SARAJEVO BAR MOŽE IMATI PISMENIJE LJUDE. OVO JE DIO SAOPĆENJA SA SAJTA:
U sektoru za Press, stadiona Bilino Polje, Podporedsjenik NK Čelik, Nikad Perče, nasrnuo je na PR-a FK Sarajevo, Tarika Trbića, koji je u tim trenucima radio direktan tekstualni prijenos utakmice za oficijelnu stranicu FK Sarajevo. Portparol Bordo kluba je na neprimjeren način, uz vrijeđanje i provokacije gosp. Perče u 58. min morao napustiti dio tribine namijenjen za novinare.
Da ne pominjem velika i mala slova i gdje treba i gdje ne treba, pa i manjak znakova interpunkcije.
U sektoru za Press, stadiona Bilino Polje, Podporedsjenik NK Čelik, Nikad Perče, nasrnuo je na PR-a FK Sarajevo, Tarika Trbića, koji je u tim trenucima radio direktan tekstualni prijenos utakmice za oficijelnu stranicu FK Sarajevo. Portparol Bordo kluba je na neprimjeren način, uz vrijeđanje i provokacije gosp. Perče u 58. min morao napustiti dio tribine namijenjen za novinare.
Da ne pominjem velika i mala slova i gdje treba i gdje ne treba, pa i manjak znakova interpunkcije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni nije jasno, hajd sto mi pricamo drugu pricu(nasa uprava) ali sto vasa prica drugu pricu to mi nije jasno. Sad na Bhtu slusam ovog vaseg PR-a i on kaze kako su pri slavlju istjerani, a na stranici vam pise kao sto @Lakovic kaze nesto sasvim drugo. Pa nek se slijedeci put dogovore sta ce reci pa onda neka govore.
Celik!3,2,2.
Ovo saopstenje je neko samo tako smlatio, iskreno se nadam da nesto rade, ispravljaju greske iz Zenice, pa nemaju kada ni saopstenje fino da napisu
Zao mi je Tarika dobar je momak

Zao mi je Tarika dobar je momak

Oko za oko, zub za zub!
Znam samo da se jos nigdje nije dogodilo izbacivanje nikoga iz loze, ali eto ovo je PL BiH i za sve postoji prvi put. ocekujem sankcije za krkane koji mislie da tako mogu 'organizirati' utkamicu. Bolje da ne znate sta sve pise u pravilniku o tome
HVALA TI (ne za ovo na B.polju nego znaš ti već)UPS je napisao/la:Znam samo da se jos nigdje nije dogodilo izbacivanje nikoga iz loze, ali eto ovo je PL BiH i za sve postoji prvi put. ocekujem sankcije za krkane koji mislie da tako mogu 'organizirati' utkamicu. Bolje da ne znate sta sve pise u pravilniku o tome
Sarajevo ljubavi moja!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako su zasluzili ono ''izbacivanje'' je jos i mala stvar. Trebalo ih sve naglavacke izbaciti, a ne prebaciti da opet gledaju utakmicu. Oni nisu bili izbaceni vec premjesteni u drugi dio loza, sta ces kad na stadionu imamo tri vrste loza.
Celik!3,2,2.
Prijatelju( bar još uvijek tako mislim)uopšte me ne interesuje vjeruj mi jeste li izbacili ove ili niste ako jeste ima ko vodi brigu o tom ako niste opet isto zaboli me .Žao mi je samo što se izmišlja novi sukob(lafo neki studenti)i dižu se tenzije bez veze .Nego kakva je utakmica bila ,Aca je rekao da ne govorimo o navijačima pa pošto se nije gledalo može li kakav info!?AllGunsBlazing je napisao/la:Kako su zasluzili ono ''izbacivanje'' je jos i mala stvar. Trebalo ih sve naglavacke izbaciti, a ne prebaciti da opet gledaju utakmicu. Oni nisu bili izbaceni vec premjesteni u drugi dio loza, sta ces kad na stadionu imamo tri vrste loza.
Sarajevo ljubavi moja!
Niko nije izbacen iz loze...ovi iz uprave Sarajeva su prvo nepismeni, ne znaju obicno saopstenje napisati, a drugo ne znaju sta znaci loza na stadionu
Dakle, da su izbaceni iz loze morali bi ici na neku drugu tribinu i izmjesati se sa obicnim gledaocima, a ovaku su samo pomjereni iza stakla, njihove sigurnosti radi
I kakva je to delegacija kluba u lozi, koja sa sobom vodi i "navijace" ?

I kakva je to delegacija kluba u lozi, koja sa sobom vodi i "navijace" ?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Izbaceni nisu bili,ali neki mediji vole napuhati pricu kako bi dobili na posjetama.Postoji video na zeblog sta se sve desavalo,ali vi iz Sa ne zelite cuti drugu stranu price,vec onu stranu koja vam odgovara.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Opet vi o problemima i navijačima utakmica jarane kakva je bila a to da svako ima svojnu istinu ima ali ima i dragi Bog pa kako je ko zaslužio,igra kako je bilo suđenje je li bilo šannsi i to me interesuje a ovo nio najmanje jarane.Gledao sam blog ne želim komentarisati već sam rekaoPacov je napisao/la:Izbaceni nisu bili,ali neki mediji vole napuhati pricu kako bi dobili na posjetama.Postoji video na zeblog sta se sve desavalo,ali vi iz Sa ne zelite cuti drugu stranu price,vec onu stranu koja vam odgovara.
Sarajevo ljubavi moja!
Buraz moj mora se razjasnit,i sad ce opet zenicani ispast supci.sekac je napisao/la:Opet vi o problemima i navijačima utakmica jarane kakva je bila a to da svako ima svojnu istinu ima ali ima i dragi Bog pa kako je ko zaslužio,igra kako je bilo suđenje je li bilo šannsi i to me interesuje a ovo nio najmanje jarane.Gledao sam blog ne želim komentarisati već sam rekaoPacov je napisao/la:Izbaceni nisu bili,ali neki mediji vole napuhati pricu kako bi dobili na posjetama.Postoji video na zeblog sta se sve desavalo,ali vi iz Sa ne zelite cuti drugu stranu price,vec onu stranu koja vam odgovara.
Igra 0,s obzirom kakav je bio teren nismo bolje mogli ocekivat.Prilike su nikakve,po 1 na obje strane.Od Matije i od naseg (nezz koji je) koji je dobro sut'o.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
veliki pozz necu o neredima jer ovdje ima puno kompleksasa ne na ovoj temi vec opceniko...igra solidna sa pretpostavkom da je svih 90 min kisa padala, onaj mali sto nosi broj 99 je zvijer i par puta je pravo dobro presao nasu 2-3 igraca ali zadnji pas uvijek ni tamo ni ovamo...matko je podleko pritisku... i gledao sam i prvu tekmu na kosevu 4-2 ova ekipa je nmogo losija za nekih 30 % moje misljenje i na kraju mogli ste nesto uraditi vise neko mi jer smo mi pali fizicki zadnjig 15 min ali ste u jednoj situaciji imali srece...toliko od mene pozz.....
Hvala vam sad sam gledao na BHT ali hvala vam, svakako **** nerede zaboraviti što prije taman smo se malo izmirili ne treba nam to hvala vam obadvojici još jednom. I ta utakmica 4:2 kad sam napisao da je dobio sretniji a ne bolji to je najbolja utakmica dosad u prvenstvu(po mom mišljenju) vi ste bili pravo dobri šteta što i danas nije tako ali za nadat se opet!
Sarajevo ljubavi moja!
ma timovi su dosta izmjenjeni ne moze se i jednoj sezoni promjeniti 2-3 trenera i 35-40 igraca da prode kroz tim to neide a to je slucaj i sa jednim i drugim ...a ove svade komentarisu 90% oni koji nisu bili prisutni a nesto pricaju ali tako je kako je...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto se tice utakmice mislim da su ovi sve vec rekli. Igralo se najvise na sredini, s tim da su vasi puno lopti poslali u aut. Htjeli su dodavati, ali 3-4 puta je lopta u autu zavrsila. Jel sad to do bekova(vecinom je njima isla lopta) ili do stopera koji su dodavali to ne znam. U prilikama kao i u rezultatu nerjeseno, mi na pocetku fulali veliku priliku, vi isto, dali po 1 gol i to je to.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
bio sam na zapadnoj tribini dva reda ispod tog momka (navijaca sarajeva) koji je dobio batine i sve sto mogu reci je da je zasluzio mnogo gore neg sto je dobio.Zamislite da ja dodjem u sarajevo na utakmicu i odem na zapadnu tribinu i udarim momka ili covjeka ispred sebe kako bi ja zavrsio?
Budite realni ovo sto je ovaj momak uradio je suludo i hvala Bogu sto se sve zavrsilo na ovome jer su specijalci reagovali
Budite realni ovo sto je ovaj momak uradio je suludo i hvala Bogu sto se sve zavrsilo na ovome jer su specijalci reagovali

Gledao sam ja utakmicu preko TV-a, mali s brojem 99 je Suljic, dolazili su skauti Dinama na ovu utakmicu da ga gledaju, pa je mali zapeo
Inace se trudi, trci, brz je pravo, malo mu treba samokontrole da zna kada je dosta, jer cesto zna pretjerati, ali mislim da on poslije ove sezone ide u neki jaci tim. Istina, pokusali smo igrati od noge do noge, dok nam ne bi poslali pas, ili dok bas ne bi bio tacan pa lopta otisla u aut. Imamo malo problema s bekovima, jos uigravamo ekipu, Jovic probaje razne formacije, sve u svemu lose odigrano, ali se vidio trud nasih igraca, zelja za golom (izuzev Matka), ali iskreno se nadam da u srijedu uzimamo sva tri boda, opet Sujic (drama se nafurao) i Haskic
A onda pred Hordama, pred jedno 8.000 navijaca deklasiranje Leotara 

Oko za oko, zub za zub!
Uopste nije lose odigrano! Mozda jeste prvo poluvrijeme ali drugo je bilo ODLICNO
mislim da vi previse gledate primeru i ostale lige. ovo je bosna i ovdje nijedan tim ne igra drukcije, sve je to u 5 deka
mislim da vi previse gledate primeru i ostale lige. ovo je bosna i ovdje nijedan tim ne igra drukcije, sve je to u 5 deka
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, perodeformero, pjankesarajevo, Proximic, Seipronto, Varijantas8 i 91 gost.