Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ahaha, balonja je konacno uspio ono sto je pokusavao cijelu utakmicu, dobio je crveni.

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Vrhunac veceri.   

Nek sad Zabari lizu sebi paksu kolko hoce, al ne u Manchesteru.

Nek sad Zabari lizu sebi paksu kolko hoce, al ne u Manchesteru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
						FK DELFIN NEUM
Eto nek mu sad Tevez donese bod  

vm22 je napisao/la:Eto nek mu sad Tevez donese bod
tevez i balonja su mu donijeli otkaz

ne cuje se da navijaci navijaju mancini mancini

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 08 apr 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

30 SCUDETTI  VINTI SUL CAMPO
Mancini hoce 37 miliona za dvojac iz Lilea i to napadaca Hazarda  i jos je'nog.Da prosiri ekipu.Koji imaju jak kar'kter,nesto kao on.
 i jos je'nog.Da prosiri ekipu.Koji imaju jak kar'kter,nesto kao on.
Covjek misli za buducnost ekipe.

i jos je'nog.Da prosiri ekipu.Koji imaju jak kar'kter,nesto kao on.
 i jos je'nog.Da prosiri ekipu.Koji imaju jak kar'kter,nesto kao on.Covjek misli za buducnost ekipe.
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kralj nelogicnosti i besmislenosti,plus igrac koji je zestoki pacijent,i zaista je ogranicen,jest jednako City ,dovidzenja titula.Ruku sam smio dati da ce Baloteli poslije gola dobiti crveni.

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
						Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- inacefindecko
- Kontakt:
ma ko da mi je Željo dobio u derbiju   

a sad adio Mancini, pa se veži šalom po Žabariji, goovno nesposobno.. povedi i onog majmuna (ne mislim rasistički, ništa nemam protiv crnaca) sa sobom, jer se i ponaša ko majmun! da mi je vidjet mozak čovjeka koji stavlja majmuna u igru koji dobije svaku drugu, ako ne svaku, dobije crveni..
P.S. još ga moj Arteta zabio, pa gdje je kraj 

a sad adio Mancini, pa se veži šalom po Žabariji, goovno nesposobno.. povedi i onog majmuna (ne mislim rasistički, ništa nemam protiv crnaca) sa sobom, jer se i ponaša ko majmun! da mi je vidjet mozak čovjeka koji stavlja majmuna u igru koji dobije svaku drugu, ako ne svaku, dobije crveni..
P.S. još ga moj Arteta zabio, pa gdje je kraj

Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 08 apr 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/arteta- ... nalu/78201" onclick="window.open(this.href);return false;
Napadao je Arsenal i dalje, ali protiv bunkera koji je postavio Roberto Mancini, izabranici Arsenea Wengera jednostavno nisu mogli.
Da li je moguce koliko je ovaj covjek glup ?

Napadao je Arsenal i dalje, ali protiv bunkera koji je postavio Roberto Mancini, izabranici Arsenea Wengera jednostavno nisu mogli.
Da li je moguce koliko je ovaj covjek glup ?

Kao da su mene pitali kako da se odvije situacija na mecu.  Dozivjeli su poraz u kome Edin nije igrao ni minute, a jos i Balonja crveni dobio. Ćao Žabarima!
 Dozivjeli su poraz u kome Edin nije igrao ni minute, a jos i Balonja crveni dobio. Ćao Žabarima!  

Dozivjeli su poraz u kome Edin nije igrao ni minute, a jos i Balonja crveni dobio. Ćao Žabarima!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
City bez Silve i Yaye igra ko Crawley

E sve da mi je neko pricao da ce mi biti ovoliko drago da Edin sjedi na klupi ne bi mu vjerovao. Danasnju utakmicu kad su poceli odma, reko sam daj Boze da Dzeko ne ulazi danas. Ovo danas je bila sahrana City-a sto se sezone tice. Titula Allahimanet, Mancini ako doceka kraj sezone na klupi nek se udara nogom u gu*icu, Balotelli je takav bolesnik da se to normalnoj osobi opisati ne moze. Ko sto rece komentator na Fox Sportu-Balotelli danas ima taj pogleda na licu da kad bih ga vidio na ulici, pozelio bih da sam na drugoj strani ulice. Edine kralju nek si ti danas presjedio pa makar!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa igrali su i sa njima,gore nego Crawley.totasef1 je napisao/la:City bez Silve i Yaye igra ko Crawley
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo ću jedno reći: "velika pobjeda BH fudbala"!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Izbacio sve principe kroz prozor i vratio Teveza da bi osvojio titulu, i nije mu uspjelo. Balotelliu je dopustao sve zivo iz istog razloga. Pustimo taktiku i cudne izmjene, nakon takvih stvari trener ne moze vise imat autoritet. Otkaz ili sutra ili u maju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
						The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa dobro, sa njima su vec veci rang.. Tu negdje sa Yeovilomharishp je napisao/la:Pa igrali su i sa njima,gore nego Crawley.totasef1 je napisao/la:City bez Silve i Yaye igra ko Crawley
Kao sto rekoh bolje da ne ulazi   steta sto im i drugi nisu sprasili
 steta sto im i drugi nisu sprasili

steta sto im i drugi nisu sprasili
 steta sto im i drugi nisu sprasili- anonymousHD
- Kontakt:
I bolje što Džeko ne igra... Ja bi bio presrećan da ne igram sa ovim saigračima, a da dobivam ogromnu platu... 

- inacefindecko
- Kontakt:
ja ne znam čemu čekati da se da Manciniju otkaz.. 
ispao je iz svih takmičenja, izgubio borbu za titulu.. ništa se rezultati neće poremetiti ako on ode il sutra il danas, il u maju

ispao je iz svih takmičenja, izgubio borbu za titulu.. ništa se rezultati neće poremetiti ako on ode il sutra il danas, il u maju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, IgmanskiVukovi, Proximic i 23 gosta.