Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 08 apr 2012, 19:27

Ma ljudi, da je Ramiz zabio gol, jedino sta bi bilo mrtvo su Cityevi snovi za titulu, al kad malo razmislim, Arteta se je pobrinuo za to! :D

COYG!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 apr 2012, 19:32

Sad negdje neki hodza/pop **** od do Ramseyu sto nece uzeti pare na Dzenazi/sahrani
Thomas Müller - Fußballgott

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 08 apr 2012, 19:33

Kakva dominacija, znao sam da će do kraja Hart vaditi loptu iz svog gola. :D Šteta za Ramsey-ev promašaj, ali i ovako su šanse za titulu svedene na minimum. :mrgreen:
Zaista šteta za silne povrede koje ste imali na početku sezone, sigurno bi borba za titulu bila još zanimljivija. :D No, za sve postoji naredna sezona, Podolski je tu, možda još neko pojačanje i uz malo sreće s povredama sve je moguće! ;)
LUHG!

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 08 apr 2012, 19:34

delpiero20 je napisao/la:Nadam se da ce onaj dobiti zabranu bar 5 utakmica zbog onog sto je pokusao da uradi Songu...

Jednostavno covjek isao da mu slomi nogu :o
Ma kakvi lom noge, mogao je koljeni zglob da strada da se covjek vise nikad ne sastavi sa loptom.

36marki skinoh na kladionici, a strahovao sam do zadnjeg zvizduka sudije. :lol:
Arteta je ono sto nam je falilo, to sam i prije govorio sta je problem napada, da kada nemozes postic gol unutar 16m.onda imati 2 sutera kvalitetna sa distance, i to je upravo donijelo nova 3boda. :D

Nije Ramiz smio dat gol, bio bi opasniji od Iranskog nuklearnog programa, Arsenal bi morao uci u Nato-pakt ak Ramiz pocne sutat kako teba :lol:

Neka je onaj tupak Nasri(tzv.Nasrany) otisao spustene glave ko moj *urac kad ga ***rkam

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 08 apr 2012, 19:41

Ljudi pripremajte se za novo poskupljenje nafte, seik krece u novu kupovinu pa mu je potreban novac hitno sigurno nije dovoljno potrosio kako bi osvojio titulu :lol: :D
Mozda nije jos cuo za Master Card! :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 apr 2012, 19:43

MOTM: 94% pass accuracy, 99 touches, 5 long balls, 100% acc, 5 interceptions, 2 key passes, 1 shot on target, 1 goal.

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 apr 2012, 19:46

delpiero20 je napisao/la:Nadam se da ce onaj dobiti zabranu bar 5 utakmica zbog onog sto je pokusao da uradi Songu...

Jednostavno covjek isao da mu slomi nogu :o
Cujem da je Mancini izjavio nakon tekme da treba kaznit Balotellia za taj start...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 apr 2012, 19:46

Meni je drazi i ovakav Ramsey nego proslogodisnji Nasri, tj. kakvo je **** od covjeka ispao. A onu situaciju je morao bolje odraditi, samo nije fer da se njemu sve psuje, a drugima za iste stvari ne. Naravno ja ne bih nikome psovao, ali ako se vec mora nek bude bar isti kriterij.
Sto se tice utakmice, razvalili su ih. Unistili i ugazali. Zao mi sto Robin ne dade gol, ali kad nece nece, stativa, Verma ofsajd, medjutim ne da mu se zadnjih par utakmica. Ja ne znam kako Mancini postade trener, izmjena Nasri-Kolarov nigdje vezem, a mozda i ima veze poslije smo vidjeli bacanja igraca Citya znaci to su uvjezbavali na treningu i onda ako Kolarov uvali uvali..
Sta sad kazete na Artetu??? Meni je on odlican smiren igrac kojeg svaki veliki klub mora imati(takav tip igraca). Pomaze odbrani, pomaze napadu, stvarno je odlican. Nadam se da ce bez povreda odigrati jos bar 3-4 godine u Arsenalu na ovom nivou. Stvarno je odlicno pojacanje.
Sudija katastrofa. Balo je morao ubit nekog da dobije crveni, a Santos samo pokazao Bali da suti i dobi zuti. Ovo se pod hitno mora rjesavati jer ovako ne ide. Pa Arsenal je ubjedljivo najostecenija ekipa u ligi.
edit: @Profesor Santos gey? :D :D :D gleda u guzicu Artete..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 08 apr 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 08 apr 2012, 19:47

Prvo, navijač sam Barcelone, tako da pišem objektivno. Pa ja neznam šta onaj uhljup Mancini misli i pokusava?
Ulazi Tevez a ti Edine ko te hebe. Da hoće krme više i dobiti otkaz.
Drago mi je sto ste ih isprasili, ne golovima toliko, koliko igrom. Mada opet ManU prvak,mada ni to nije dobro :)
Čestitke Arsenalu.
mes que un club

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2012, 19:47

ako se dobro sjecam 2 puta je balo onako startao, jednom na songa a drugi put nezz na koga
đubre jedno, i on i mancini fuj, zabari glupi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 apr 2012, 19:49

Pa iduće sezone nema Mancinia a onda ti nema ni Maria, tako da jednom muhom dva udarca se riješe :D :P
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 08 apr 2012, 19:50

Definitivno pobjeda sezone. Nakon onih silnih propustenih prilika bio sam vec pristao na to da nas City kazni, ali Arteta nije razmisljao tako. Majstorski je pogodio i ponovo smo pobjegli Tottenhamu na tabeli, ali i ubili zadnju nadu Cityu za titulu. Koncentracija je dns bila na veoma niskom nivou, a da je bilo drugacije mogli smo lako doci do pobjede i od 3 ili 4 gola razlike. RvP je nakon one impresivne serije, izgleda opet zapao u krizu. Nadam se da ona nece potrajati dugo i da ce vec u narenoj tekmi ponovo poceti zabijati.

GO GUNNERS

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2012, 19:51

Za Artetu, Someone's getting laid tonight.
Al poznan nakon gola arsenalovih navijaca, neprocjenjivo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2012, 19:56

Sasvim zaslužena pobjeda Arsenala koja je mogla biti i uvjerljivija da su pogodili Benayoun,Perise,Vermalen.Instant klub iz Manchestera nije pokazao ništa osim prgave igre u režiji glupana Balotelija koji je nakon prvog prekršaja nad Songom trebao zaraditi direktan crveni karton.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 apr 2012, 19:58

jeste navalili sad na remzija,dobro je sve zavrsilo,nije do njega,po meni je vise do vengera jer ubacuje momka na njemu stranu poziciju,ima okslejda al se nesta kurci,nezz koji mu je,a onaj trenutak kad remzi izvali nogu zabaleti iz kuka,nisam mogo sebi doc,smijo sam se 5 min poslije toga
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 apr 2012, 19:58

AllGunsBlazing je napisao/la: @Profesor Santos gey? :D :D :D gleda u guzicu Artete..
Veceras ga Mikel prima u cokoladno oko! :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 apr 2012, 20:11

Dobra igra Arsenala ma da utakmica sama po sebi nije bila toliko lijepa za oko..City je sramotno igrao,bore se za prvaka a igraju bunker e to mi stvarno ne ide u glavu,više su djelovali kao Stoke ili QPR nego li ekipa koja pretenduje za sami vrh..

Rekao sam za Artetu a evo i sada ponavljam da je najbolje pojačanje Arsenala ove sezone,njegova konstantnost u igri je ono što najviše impresionira,odličan pregled igre,požrtvovanost i precizni pasovi je ono što gledamo od njega skoro čitavu sezonu a evo u zadnji par utakmica pokazuje da ima i jako dobar šut..

Song je ubica,njega da fap pregazi nastavio bi igrati,'ta će Balo :lol:

Šteta za RVP-a,igrao je jako dobro ali eto danas sreća nije bila njegov saveznik..

Biče guravo do kraja,prvak se zna,još da vidimo ko to neče u LP naredne sezone,.Naredna stanica,otpisani Wolwesi,sve osim pobjede je neuspjeh,Chelsea ima teško gostovanje kod Fulhama i teško će tu do tri boda dok Totenhem igra sa rasterečenim Norvichem,u kakovj su formi nebi me čudilo da se i ovdje okliznu :mrgreen:
Tu je naravno i Newcastle,oni su rasterečeni,več sada su uradili mnogo više nego što se od njih očekivalo ali je sigurno da će tražiti svoju šansu..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 apr 2012, 20:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Meni je drazi i ovakav Ramsey nego proslogodisnji Nasri, tj. kakvo je **** od covjeka ispao
Ima covjek vece sanse za osvajanje titule u Cityju, jel tako rekao nakon prelaska iz Arsenala.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 apr 2012, 20:20

Mislim da trebate promijeniti anketu,ova je vec dosadila,prevazisli ste to 4 mjesto,na kraju cete 3 zavrsiti,bolje da stavite anketu koja je sljedeca meta Aarona Ramseya. :D

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 08 apr 2012, 20:41

Buha ovdje. :D

Kako je danas onaj kvazitim ponižen, čudo jedno. Ali zonfa je što mi ova pobjeda uopšte ne predstavlja nešto kad smo nafakašima trebali da zabijemo makar jednu peticu i da ih pošaljemo u Manchester totalno ponižene i popišane. Ali hajde de, to ćemo iduće sezone odradit kad se pojačamo i Persiju prikljucimo nekog ko mu zna dodat kad je ovaj sam. Necu ni Ramseya puno ružit danas, ali ono je bilo pomalo glupo od njega. Ali hajd nije gluplje od Ballotellija da je tri penala promašio. Mali City poražen i apsolviran. Sad idemo kod Vukova ovjerit treće mjeste. Čuj oni bi titulu ahahahahaha, oni mogu samo bit prvaci hala i kanala.

Još ga Gunnersi izdominiraše ahahahahaha.
slika
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.