Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Thunderstruck
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Thunderstruck » 08 apr 2012, 19:39

slika
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2012, 19:48

Thunderstruck je napisao/la:slika
A vala plakalo se i kod crvenih suseda,pofajn puta ove sezone.
ili je to samo bilo od kise,sto bi Dino onomad kazao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 apr 2012, 19:49

tevezito je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti Beniteza u ovoj ekipi.
Benitez, Hiddink, ili da nece onaj Chelseajev AVB.Ali rano je jos za to ima do ljeta ali mislim da je Mancinija ukopala igra u zadnjim kolima a ne rezultati.Hvala mu za onaj trofej u F.A. cupu i za onih 1:6 ali mislim da je vrijeme za rastanak.Imao je dvije i po sezone da ubjedi sve u svoje sposobnosti ali nisam bas siguran da on moze od Cityja napravit jedan od 5 najboljih klubova u svijetu.Sto je krajnji cilj Cityja.
zaboravi na hiddinka, on sad trenira Anzhi

mozda AVB, al tko ce znati

slika

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 apr 2012, 19:51

Riješit' se Mancinia, Teveza i Balotellia. Dovesti novog trenera, jedno vrhunsko krilo i napadača kao backup. Time bi problemi trebali biti riješeni. Sa titulom se mogu pozdraviti i definitivno mada je to bilo jasno i prije par kola.

Hart, Richards, Kompany, Toure, Clichy, de Jong, Toure, Nasri, (krilo), Silva, Aguero (po meni idealno).
FK Pjetlovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2012, 19:51

tevezito je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
paja style :lol: kako bi volio da vas nabijemo na emiratesu pa da začepimo gubicu svim cityevim navijačima, a po svemu sudeći i hoćemo.
Vidit cemo sta ce bit.Cuj Arsenal nekog da nabije. :lol: :lol:.Budi zahvalan ako ikako pobjedite.Uglavnom tim koji je vas nabio sa 8-2 je od Cityja dobio 6 komada.Tako da malo spustite kriterije.Poletili ste opet a kad visoko letis prizemljenje obicno bude grubo.
Nagradno pitanje za gospodina Ria Ferdinanda.S obzirom da isti tvrdi kako su se navijaci Cityja pojavili sa ulaganjem Seika.Koji klub drzi rekord po posjecenosti na jednoj domacoj utakmici u istoriji engleskog fudbala?
:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 19:53

Blue Moon zakljucan za one koji nemaju account.Po svemu sudeci da su Unitedovci navalili pa je zbog njih to uradjeno.Uglavnom ovo sto sam do sada procitao je suprotnost onome do sada.Izgleda da ce veceras biti hitan sastanak uprave Cityja pa vidit cemo sta ce se desit.Ovo sam dobio od jednog clana foruma koji je bas iz grada pa sad koliko ima istine u tome vidit ce se veceras i sutra.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 apr 2012, 19:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2012, 19:56

reds je napisao/la:Riješit' se Mancinia, Teveza i Balotellia. Dovesti novog trenera, jedno vrhunsko krilo i napadača kao backup. Time bi problemi trebali biti riješeni. Sa titulom se mogu pozdraviti i definitivno mada je to bilo jasno i prije par kola.

Hart, Richards, Kompany, Toure, Clichy, de Jong, Toure, Nasri, (krilo), Silva, Aguero (po meni idealno).
Rece simpayizer(jer ovdje navijaca nema ,barem na forumu )Liverpoola :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 apr 2012, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 apr 2012, 19:58

harishp je napisao/la:
reds je napisao/la:Riješit' se Mancinia, Teveza i Balotellia. Dovesti novog trenera, jedno vrhunsko krilo i napadača kao backup. Time bi problemi trebali biti riješeni. Sa titulom se mogu pozdraviti i definitivno mada je to bilo jasno i prije par kola.

Rece navijac Liverpoola :roll:
Šta bi ovo trebalo značiti?

Samo molim te nemoj da ostanem kratak za odgovor kao prošli put vezano za Džeka. ;)
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 19:59

slika
Harishp u elementu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2012, 20:00

harishp je napisao/la:

Rece simpayizer(jer ovdje navijaca nema ,barem na forumu )Liverpoola :roll:
Najveće pojačanje za ovaj kvazi klub je otkaz za Mancinija kao i prodaja Teveza i Balotelija.Nema potrebe za nekim pojačanjima.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 20:06

Vidit cemo sta ce bit.Cuj Arsenal nekog da nabije. :lol: :lol:.Budi zahvalan ako ikako pobjedite.Uglavnom tim koji je vas nabio sa 8-2 je od Cityja dobio 6 komada.Tako da malo spustite kriterije.Poletili ste opet a kad visoko letis prizemljenje obicno bude grubo.
Nagradno pitanje za gospodina Ria Ferdinanda.S obzirom da isti tvrdi kako su se navijaci Cityja pojavili sa ulaganjem Seika.Koji klub drzi rekord po posjecenosti na jednoj domacoj utakmici u istoriji engleskog fudbala?
:lol: :lol:
Surlamen nesto ti smijesno.Pobijedili su 1:0.A to po nekim mojim shvatanjima fudbala to nije nabijanje.Volio bi da vas Dortmund izdominira a poslije toga i Real pa da i ja malo uzivam na vasoj temi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2012, 20:11

Ne znam zašto si se našao uvrijeđen Tevezito, jel' zbog toga što sam najavio odlazak Teveza ili je nešto treće? . :lol:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 08 apr 2012, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 apr 2012, 20:11

reds je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Rece navijac Liverpoola :roll:
Šta bi ovo trebalo značiti?

Samo molim te nemoj da ostanem kratak za odgovor kao prošli put vezano za Džeka. ;)
ma lik je trol pusti ga :D
ispade da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
mancinia treba otjerati odma a to bi odma znacilo i da ce balo napustiti klub... tevez uz pravog trenera moze biti odlican igrac po meni.
You are someone else I am still right here

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 20:14

mancinia treba otjerati odma a to bi odma znacilo i da ce balo napustiti klub... tevez uz pravog trenera moze biti odlican igrac po meni.

nije uspio kod fergusona ni kod mancinija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2012, 20:16

Monolog je napisao/la:slika
Harishp u elementu. :mrgreen:
Monolog sto se mjesas kad ne kontas u cemu je poenta(ne kontas dosta toga,ali hajde). :roll:
Spomenes im klubove koje ne podnose i jos im oduzmes ''titulu navijaca''.(s pravom)
Zar te to u Auxxeru nisu naucili :mrgreen: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 apr 2012, 20:18

nick je napisao/la:

Jeste kod onog kako se zove, što je bio prije Mancinija

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 20:20

slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 apr 2012, 20:25

nick je napisao/la:

po meni u manchesteru uopste nije bio los. u city jedno vrijeme bio alfa i omega tako da to tvoje nije uspio tesko moze proci...
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.